پروژه دانشجویی مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی با pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
چکیده
یکی از چالشهای جدی در مدیریت صنایع غذایی ، عدم توجه به پارامتر های کیفیت غذایی است که علاوه بر تأثیر بر سلامت جسمی، تبعات اجتماعی و روانی نیز به همراه دارد ، از اینرو پایش پارامترهای غذایی و مقابله با ناامنی غذایی در جامعه لازم و ضروری به نظر می رسد . مطالعه حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر پارامترهای غذایی دانشگاهها پیش بینی وضعیت کیفیت ساختار غذایی دانشجویان در آینده به منظور شناسایی عواملی که دچار افت امنیت غذایی شده و ادامه تحصیل آنها با مشکل روبرو خواهد شد ، می پردازد . در این تحقیق با استفاده از تکنیکهای داده کاوی وضعیت غذایی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته است. برای ساخت مدل نوین مورد نظر از تکنیک های مختلفی نظیر شبکه های عصبی، رگرسیون لجستیک و SVM استفاده گردیده است. عملکرد هر یک از مدلها، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج بدست آمده با یکدیگر مقایسه گردیده اند. اعتبار سنجی انجام شده بر روی مدلها اثبات می کند که نتایج بدست آمده دقیق و قابل اعتماد بوده اند . با بکارگیری مدل بدست آمده ، مدیران غذایی می توانند مشاوره های لازم را برای پیشگیری از رسیدن دانشجویان به وضعیت نا امن غذایی بکار گیرند. همچنین این مدلها می توانند به عنوان یک ابزار پشتیبان تصمیم گیری در سیستم های مدیریتی صنایع غذایی مورد بهره برداری قرار گرفته و نقش مهمی را در ارتقاء سطح امنیت غذایی داشته باشند.
کلمات کلیدی : پارامتر های غذایی ، امنیت غذایی ، داده کاوی ، شبکه های عصبی، رگرسیون لجستیک
.1 مقدمه
هدف از این مطالعه تعیین برخی عوامل غذایی مرتبط باوضعیتِ کیفیت در امنیت غذایی دانشجویان بخصوص دانشجویان غیر بومی است. در بخش ایمنی غذایی وجود سازمانهای دارای وظایف موازی و متداخل در حوزه های تحقیق، تدوین، اجرا و نظارت بر استانداردها (مترولوژی، استاندارد، تست و کیفیت) و نبود تمرکز در سیاستگذاری در این زمینه باعث گردیده تا فعالیت های صورت گرفته در این حوزه از توفیق لازم برخوردار نباشد. سوء تغذیه دانشجویان نه تنها یک مشکل مهم بهداشتی، بلکه یک مشکل توسعه اقتصادی در ایران و سایر کشورهای در حال توسعه است . بروز بالای کمبودهای تغذیه ای و عادات غذایی نادرست در این دوران می تواند به عوارضی چون استئوپروز، چاقی، افزایش فشار خون، تاخیر در بلوغ جنسی و غیره در سالهای بعد منجر شود . بانک جهانی امنیت غذایی را “دسترسی همه مردم در تمام اوقات، به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم” تعریف میکند که شامل سه محورهای اصلی عنصر موجود بودن غذا ، دسترسی به غذا و پایداری در دریافت غذا است ، که عمده کار این پژوهش به مورد دوم می پردازد.
.2 تعریف داده کاوی
در متون آکادمیک تعاریف گوناگونی برای داده کاوی ارائه شده است . در برخی از این تعاریف داده کاوی در حد ابزاری که کاربران را قادر به ارتباط مستقیم با حجم عظیم داده ها می سازد معرفی گردیده است و در برخی دیگر ، تعاریف دقیقتر که درآنها به کاوش در داده ها توجه می شود موجود است. [1] برخی از این تعاریف عبارتند از:
داده کاوی عبارت است از فرایند استخراج اطلاعات معتبر ، از پیش ناشناخته ، قابل فهم و قابل اعتماد از پایگاه داده های بزرگ و استفاده از آن در تصمیم گیری در فعالیت های تجاری مهم .
اصطلاح داده کاوی به فرایند نیم خودکار تجزیه و تحلیل پایگاه داده های بزرگ به منظور یافتن الگوهای مفید اطلاق می شود
داده کاوی یعنی تجزیه و تحلیل مجموعه داده های قابل مشاهده برای یافتن روابط مطمئن بین داده ها.
همانگونه که در تعاریف گوناگون داده کاوی مشاهده می شود ، تقریبا در تمامی تعاریف به مفاهیمی چون استخراج دانش ، تحلیل و یافتن الگوی بین داده ها اشاره شده است .شکل 1 مراحل داده کاوی را نشان می دهد:
شکل .1 مراحل داده کاوی
.3 تعریف هدف نهایی پروژه داده کاوی
از اهداف مهم این تحقیق در قالب یک پروژه داده کاوی، اجرای مناسب ترین فرایند داده کاوی مرتبط با داده های پایگاه سلامت دانشجویان و ساخت مدل خوشه بندی و گروه بندی اطلاعات آماری و جمعیت شناختی انان بر اساس مشخصه های ورودی می باشد . با توجه به اینکه در فرایند ساخت خوشه ها پس از استفاده از مجموعه داده به عنوان یک مجموعه آماری ،مدل بر این اساس ایجاد و آموزش می بیند ، پس از ساخت مدل از مجموعه داده آزمایشی تعیین شده به منظور ارزیابی و صحت مدل ها و انتخاب بهترین مدل استفاده گردیده است . همچنین مدل خوشه بندی بر اساس تنظیم مقادیر مشخصه های ورودی مختلف به منظور استخراج نمایه سازهای توصیفی خوشه ها به منظور کشف الگوهای آسیب شناسی سلامت به تفکیک رشته های مختلف مورد تحلیل قرار گرفته است. از اهداف دیگر این تحقیق ارائه آنالیز تمایز به منظور مقایسه امنیت غذایی با توجه به شرایط سلامتی روحی و جسمی دانشجویان و تاثیر آن بر کارایی است.در این هدف بومی و غیر بومی بودن مدنظر گرفته شده است. سرانجام مسئولین قادر خواهند بود به کمک برنامه های ساختار یافته و اتخاذ تصمیمات آگاهانه بر اساس الگوهای بدست آمده ، به نحو موثرتری جهت پیشبرد و بهبود اهداف آموزشی و آسیب شناسی امنیت غذایی در مراکز آموزش عالی مختلف گام بردارند . امید است این تحقیق با در دست داشتن رویکردی کاربردی ، به عنوان یک مورد مطالعه و الگویی مطلوب و مفید در تحقیقات بعدی و اجرای فن آوری نوین داده کاوی توسط دیگر تکنیک ها و الگوریتم های مربوط در سایر سازمان ها کشورمان مورد استفاده قرار گیرد .
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT با pdf دارای 30 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تحلیلی بر توسعه صنعت گردشگری در برنامه ریزی روستایی زاهدان با استفاده از مدل راهبردی SWOT با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
امروزه گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد ملی کشورهای توسعه یافته و برخی کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای جنوب شرقی آسیا را تشکیل می¬دهد. براساس پیش¬بینی کارشناسان اقتصادی، صنعت توریسم با گردش سرمایه حدود 900 میلیارد دلاری در سال 2009 رتبه سوم از نظر گردش سرمایه در میان سایر فعالیت های اقتصادی را خواهد داشت. این در حالی است که ایران علیرغم آنکه به دلیل برخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره¬گیری از پشتوانه غنی تاریخی– فرهنگی چند هزار ساله از قابلیت ویژه¬ای در توسعه صنعت گردشگری برخوردار است، لیکن تا کنون نتوانسته سهم شایسته¬ای از این گردش سرمایه را بدست آورد؛ گرچه انتظار می¬رود در برنامه پنجم و پس از آن تا تحقق چشم انداز 1404 بیش از گذشته شاهد تحولی سازنده در این زمینه باشیم. سیستان و بلوچستان و بویژه ناحیه گردشگری زاهدان نیز گرچه تا کنون از جایگاه شایسته¬ای حتی در سطح ملی در این ارتباط برخوردار نبوده، ولی با توجه به طرح¬ها و برنامه¬هایی که در طرح جامع گردشگری استان در این خصوص دیده شده، در صورت تحقق آنها قطعاً شاهد ارتقا کارکردهای گردشگری و توسعه آن در استان و ناحیه گردشگری زاهدان خواهیم بود و انتظار می¬رود که با توسعه گردشگری در منطقه، ضمن ایجاد اشتغال برای گروههای مختلف، رونق صنایع دستی، حمل و نقل و صنایع وابسته، افزایش درآمد و توسعه منطقه¬ای را نیز به دنبال داشته باشد.
این مقاله با رویکردی توصیفی- تحلیلی و با مطالعات میدانی و استفاده از مدلSWOT ، مشخصاً به بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت¬ها و تهدیدهای گردشگری در ناحیه گردشگری زاهدان پرداخته است. تجزیه و تحلیل¬های حاصل از مدل فوق در این پژوهش، نشان می¬دهد که در بعد عوامل درونی، وجود جاذبه¬هایی مانند تپه¬های ماسه¬ای، غارها¬ی طبیعی هفتاد ملا، منطقه ییلاقی لادیز، گودواره سیک¬ها و غیره از نقاط قوت و در عین حال پرهزینه بودن ایجاد تأُسیسات و زیرساخت¬ها در منطقه و دسترسی ضعیف به نقاط جاذب گردشگر برای گردشگران از نقاط ضعف ناحیه مورد مطالعه می¬باشند. در بعد عوامل بیرونی مؤثر بر توسعه گردشگری می¬توان از مؤلفه عدم امنیت کافی و ناآرامی¬ها در منطقه به عنوان مهم¬ترین عامل تهدید بیرونی نام برد. گرچه کارکرد زاهدان به عنوان مرکز استان، قرارگیری میرجاوه در نزدیکی مرز ارتباطی و بین-المللی، وجود نیروی انسانی فعال و بهره¬گیری از سرمایه¬ گذاری بخش خصوصی در این ناحیه می¬تواند به عنوان فرصتی مناسب، جهت ارتقاء وضعیت گردشگری شهرستان کارساز باشد. در مجموع نتایج تحلیلی مقاله بیانگر آن است که استراتژی توسعه صنعت گردشگری در این ناحیه می¬تواند در برگیرنده ایجاد و ارتقا مراکز خدمات برتر پزشکی، مالی، حمل و نقل و تجارت در سطح منطقه و حوزه خلیج فارس، آسیای مرکزی و شبه قاره باشد.
گردشگری به عنوان صنعتی نوپا در سال¬های اخیر تأثیرات زیادی بر وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهان داشته است. ایجاد اشتغال، ارزآوری، تعادل منطقه¬ای، کمک به صلح جهانی، کمک به سرمایه¬گذاری در میراث فرهنگی، بهسازی محیط، کمک به بهسازی زیستگاه¬های حیات وحش، توسعه نواحی روستایی دارای جاذبه¬های گردشگری و جلوگیری از برون کوچی در کنار مزایای صنعت، جمعیت و مانند آن، از جمله مزایای این صنعت بوده است (صدر موسوی و دخیلی کهنموئی، 1383: 92).
در دهه¬های اخیر، اهمیت گردشگری در سطح بین المللی هم از لحاظ تعداد گردشگران و هم از لحاظ درآمد ارزی همواره و به طور بی¬سابقه¬ای در حال افزایش بوده است (Thomas et al, 2005: 18) و پیش بینی می¬شود تا سال 2010 سالیانه بیش از یک میلیارد جهانگرد در سراسر جهان سفر کنند. در سال 2000 بیش از 698 میلیون نفر به یک کشور غیر از کشور خود مسافرت کردند که در این میان حدود 500 میلیارد دلار، از این طریق عاید کشورهای میزبان شد. مطالعات صورت گرفته در مناطق مختلف جهان نشان می¬دهد که همزمان با این رشد سریع، تأثیرات منفی توریسم نیز در حال گسترش بوده است. بنابراین، سیاست گذاران و برنامه¬ریزان هر کشوری باید برای افزایش درآمد از طریق گردشگری برنامه-ریزی کنند ولی در عین حال باید توجه داشته باشند که این افزایش نباید به بهای مخاطره افتادن توسعه پایدار گردشگری صورت پذیرد (Papatheodorou et al, 2005)
تاریخچه گردشگری در ایران نشان می¬دهد که عواملی مانند ناآرامی¬های دوران انقلاب، سوء برداشت¬ها از اوضاع داخلی ایران در جهان و آغاز جنگ تحمیلی باعث شده است که رکودی در جهانگردی ایران به وجود آید. گرچه در سال¬های اخیر این صنعت از وضعیت رو به رشد نسبی در کشور برخوردار بوده است، اما این رشد در مقایسه با توان¬های توریستی کشور بسیار بطئی بوده است (حیدری چیانه، 1383: 4). ایران به دلیل برخورداری از منابع سرشار محیطی و بهره¬گیری از پشتوانه تاریخی – فرهنگی چند هزار ساله از قابلیت ویژه ای در توسعه صنعت گردشگری برخوردار است. اما متاسفانه اقتصاد تک محصولی متکی بر درآمدهای نفتی مانع از توجه به این بخش از اقتصاد در کشور شده است. مقایسه کشورهایی که مهمترین منابع اقتصادی خود را از گردشگری کسب می¬کنند با کشور ما که به درآمدهای نفتی متکی است اهمیت اقتصادی توسعه گردشگری را نشان می¬دهد. توسعه گردشگری در کشور ضمن ایجاد اشتغال برای گروههای مختلف، رونق صنایع دستی، حمل و نقل و صنایع وابسته، افزایش درآمد و توسعه منطقه¬ای را نیز به دنبال دارد. از اینرو توسعه گردشگری علاوه اینکه در سطح ملی ضرورت می¬یابد در سطح محلی نیز از ضرورت برخوردار است. با توسعه گردشگری در سطح محلی می¬توان رونق و اعتبار خاصی به عرصه سکونتگاه¬های شهری و روستایی بخشید. با توجه به تأثیر شگرف گردشگری در زمینه¬های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جوامع امروز، باید با نظری بلند و مدیریتی عالمانه، آگاهانه و با برنامه¬ریزی درست، در جهت گسترش آن تلاش کرده و آثار منفی آن را به حداقل رسانید (محلاتی، 1380: 6).
زاهدان مرکز استان پهناور سیستان و بلوچستان در جنوب شرق کشور واقع شده است. ناحیه زاهدان دارای آثار جالب تاریخی و گردشگری در خور توجهی است، در منطقه لادیز از بخش میرجاوه این شهرستان اشیایى سنگى از دوران پارینه سنگى با قدمت 80 تا 100 هزار ساله شناسایى سطحى شدهاند، در دامنه شمالى کوه تفتان در روستاى روپس از توابع دهستان تمین یک غار طبیعى وسیعى وجود دارد که داراى چندین قبر کهن مىباشد و معروف به هفتاد ملا است و به همین ترتیب شاهد دیگر آثار جالب تاریخی، طبیعی و انسانی گردشگری در این منطقه می¬باشیم.
در این تحقیق به تحلیل نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت¬ها و تهدیدهای گردشگری ناحیه زاهدان درقالب مدل swot می¬پردازیم.
پیشینه تحقیق
گردشگری پدیده¬ای است کهن که از دیرباز در جوامع انسانی وجود داشته و به تدریج در طی مراحل تاریخی مختلف، به موضوع فنی، اقتصادی و اجتماعی و صنعتی کنونی خود رسیده است. گردشگری بر بنیاد و عامل اساسی سفر و جابه¬جایی استوار است. در نتیجه دگرگونی¬های آن تابع تغییرات مختلفی از قبیل: دگرگونی¬های ناشی از انگیزه ی سفر و نیز وسیله¬ی حمل و نقل می¬باشد (کارگر،1386: 95). در زمینه گردشگری تاکنون مطالعات زیادی در قالب پایان نامه، کتاب و مقاله انجام شده است که در ادامه به اختصار به برخی از این آثار اشاره می¬شود:
• دانلد لاندربرگ (1383) در کتاب اقتصاد گردشگری، کلیه اصول و مفاهیم اقتصاد گردشگری را همراه با توضیحاتی مبسوط و روان از الگوهای تحلیلی و تکنیک¬های پیش بینی ارائه می¬نماید. کتاب شامل سه بخش کاملاً مجزاست: بخش اول به بررسی تعاریف و ابعاد اقتصاد گردشگری می¬پردازد. بخش دوم شامل شناخت مبانی اقتصادی و کارکرد هتل، رستوران و غیره و در بخش سوم به بررسی روش¬های کمی متداول در اقتصاد گردشگری می¬پردازد.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی بررسی روش های تامین مالی بر ارزش شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با pdf دارای 147 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی روش های تامین مالی بر ارزش شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
aتشکر و قدردانی أ
تقدیم به ب
چکیده د
فصل اول : کلیات تحقیق 1
مقدمه 2
بیان مسئله 4
اهمیت موضوع تحقیق 6
اهداف تحقیق 8
دلایل و انگیزه های انتخاب موضوع 9
فرضیه های تحقیق 10
قلمرو تحقیق 11
جامعه آماری 11
روش تحقیق 12
روش جمع آوری اطلاعات 12
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات 13
ساختار کلی تحقیق 13
تعریف واژه ها 13
فصل دوم : ادبیات تحقیق 17
بخش اول : روشهای تامین مالی 19
تاریخچه 20
شیوه های تامین مالی 22
روشهای متداول برای تامین مالی 25
تامین مالی کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت 26
وامهای بلند مدت 29
ویژگیهای وامهای بلند مدت 29
مزایای وامهای بلند مدت 29
معایب وامهای بلند مدت 30
سهام ممتاز 30
ویژگی های سهام ممتاز 31
انتشار سهام ممتاز به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی 32
مزایای انتشار سهام ممتاز 33
معایب انتشار سهام ممتاز 34
سهام عادی 35
ویژگیهای سهام عادی 35
انتشار سهام عادی به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی 38
مزایای انتشار سهام عادی 38
معایب انتشار سهام عادی 39
اختیار خرید سهام 40
ویژگیهای اختیار خرید سهام عادی 41
مزایای اختیار خرید سهام 42
معایب اختیار خرید سهام 43
سهام عادی 43
ویژگیهای عمومی سهام عادی 44
نقاط قوت و ضعف سهام عادی از دیدگاه شرکتها 45
نقاط ضعف سهام عادی از دیدگاه شرکتها 46
سودهای توزیع نشده شرکت 46
سود انباشته 50
مزایای استفاده از سود انباشته 51
معایب استفاده از سود انباشته 52
روشهای متداول برای ارزیابی سهم سود شرکتها 53
سود سهمی 54
اشکالات استانداردهای حسابداری شماره 15 59
بازده سهام 60
بخش دوم : هزینه های تامین مالی 62
هزینه سرمایه 63
محاسبه میانگین موزون هزینه سرمایه 69
مزایای کاربرد ضریب ارزش دفتری 70
معایب کاربرد ضریب ارزش دفتری 70
معایب استفاده ارزش بازار 72
نظریه های ساختار سرمایه 73
مفروضات CAPM 74
نظریه ارتباط سیاست تقسیم سود با ارزش شرکت 80
موسسات درحال رشد 81
موسسات در حال افول 81
موسسات در حال بلوغ 81
تئوری عدم اطمینان (پرنده در دست ) 81
عوامل موثر بر سیاست تقسیم سود 82
بخش سوم : تاثیر روشهای تامین مالی بر روی ارزش شرکتها 86
تاثیر روشهای تامین مالی بر روی ارزشهای شرکتها 87
تاثیر تامین مالی از طریق بدهی بر روی ارزش شرکتها 88
تاثیر تامین مالی از طریق سهام ممتاز بر روی ارزش شرکتها 89
تاثیر تامین مالی از طریق سهام عادی بر روی ارزش شرکتها 89
اهرام مالی 92
سیات تقسیم سود و ارزش شرکت 93
اصول اساسی حاکم بر تحقیق 93
اثر سیاست تقسیم سود 94
سودآوری و ارزش شرکت 95
رشد تقسیم سود و رشد سودآوری 96
بخش چهارم : تحقیقات انجام شده (داخل وخارج) 98
تحقیقات انجام شده در خارج از ایران 99
تحقیقاتی انجام شده در داخل ایران 104
فصل سوم : متدولوژی تحقیق 105
مقدمه 106
روش تحقیق 106
اهداف تحقیق 107
فرضیه های تحقیق 108
جامعه آماری 110
نمونه آماری 110
قلمرو تحقیق 119
روش جمع آوری اطلاعات 119
روش آزمون داده ها و فرضیه های تحقیق 120
ضریب همبستگی پیرسون 120
آزمون اختلاف میانگین دوجامعه توزیع t استیودنت – توزیع استاتیک 124
آزمون واریانس دو جامعه - توزیع f( استندکور/ فیشر) 128
آزمون K-S 130
فصل چهارم : نتایج و تجزیه و تحلیل تحقیق 131
مقدمه 132
آزمون فرضیه ها 132
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات 142
مقدمه 143
نتایج آزمون فرضیه های تحقیق 143
نتیجه گیری کلی 145
پیشنهادت تحقیق 146
پیشنهادات مبتنی بر نتایج آزمون فرضیه های تحقیق 146
پیشنهادات آتی 146
محدودیتهای تحقیق 147
منابع و مآخذ
ضمائم و پیوستها
چکیده
افزایش ثروت سهامداران هدف نهایی موسسات غیر انتفاعی است بدست آوردن سود بیشتر ودر نتیجه افزایش ثروت سهامداران از طریق انتخاب روش تامین مالی بهینه یکی از مواردی است که شرکتها به عنوان یک راهکار برای دستیابی به اهداف خود مد نظر قرار می دهند گروهی از متخصصین عقیده دارند که اخذ تصمیمات مدبرانه مدیریت می تواند باعث افزایش ارزش شرکت شود نه ساختار سرمایه ، اخذ تصمیمهای آگاهانه می تواند باعث سود بیشتر ودر نتیجه افزایش ثروت سهامداران می شود .هدف اصلی این تحقیق استفاده از روشهای تامین مالی از طریق افزایش سرمایه (سود سهمی و مطالبات آورده نقدی ) و وام ( وام بلند مدت ووام کوتاه مدت ) بر بازده واقعی سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد . بدین منظور از نسبت های بدهی های کوتاه مدت به کل دارائیها ، بدهی بلند مدت به کل دارائیها ،درصد افزایش سرمایه و بازده واقعی شرکتها را برای یک دوره مالی بین سالهای 1382الی 1384 مورد بررسی قرار گرفته ونمونه آماری این تحقیق عبارتست از شرکتهای که فقط از افزایش سرمایه ویا وام استفاده نموده اند. و برای جمع آوری اطلاعات از روشهای کتابخانه ای (کتب و نشریات و مقالات حرفه ای و تخصصی ) و برای جمع آوری اطلاعات مالی برای آزمون فرضیه ها از صورتهای مالی حسابرسی شده بین سالهای 1382 الی 1384موجود درنرم افزار ره آوردو آزمونهای آماری مناسب شامل آزمون مقایسه میانگین دو جامعه ( توزیع t ) و ضریب همبستگی پیرسون و k-s و با کمک نرم افزار s p s s مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است به طورکلی یافته های تحقیق نشان می دهد که شرکتهایی که از افزایش سرمایه استفاده نموده اند ، بر بازده واقعی سهام شرکتها تاثیر مثبت ندارد ولی شرکتهایی که از وام استفاده نموده اند ،بر بازده واقعی سهام شرکتها تاثیر مثبت دارند .
مقدمه :
گسترش فزاینده وپیچیدگی فعالیت های اقتصادی و تحول سریع و روز افزون معاملات بازرگانی در دنیای امروز اعم از تجارت داخلی و یا بین المللی ونیاز شرکتهای تولیدی و بازرگانی برای حفظ ظرفیت با توسعه فعا لیتها و طرح ها،سرمایه گذاری در جهت حفظ یا افزایش قدرت رقابت ازعرصه های داخلی وجهانی نیاز این شرکتها را به منابع مالی را افزایش داده است وتوانائی شرکت در تعیین منابع مالی بالقوه برای تهیه سرمایه گذاریها و تهیه برنامه های مالی مناسب ، از عوامل اصلی رشد وپیشرفت شرکت به حساب می آید .از چنین شرایطی بهره گیری از تکنیک های مدیران مالی در اداره امور شرکتها بیشترازهرزمانی ضرورت دارد.
تهیه خط مشی صحیح مالی توان شرکت در نیل به هدفهای استراژیک را تقویت می کند.بدیهی است برای شرکتها موفقیت دراز مدت مستلزم تولید کالاهایی با کیفیت بالاتر،هزینه کمتر وفروش باقیمت مناسب است که امر تولید خود مستلزم تأمین منابع مالی با هزینه قابل قبول است. دراغلب کشورهای دنیا بازار سرمایه به عنوان یکی ازمهمترین ابزارهای رسیدن به رشد و توسعه اقتصادی در نظر گرفته می شود. ایران اگرچه کشوری با قابلیت های پیدا وپنهان بسیار است ولی اغلب شرکتهای ایران از کمبود سرمایه رنج می برند. علاوه براین ساختار بازار سرمایه کشور در رابطه با تجهیز و تخصیص منابع مالی ضعیف بوده وبه صورت مؤثر وکار آمد عمل نمی کند.با شکوفایی مجدد بورس اوراق بهادار تهران و گسترش بورس به سایر استانها و با استقبال عمومی از اوراق بهادار موضوع چگونگی تصمیم گیری سرمایه گذاران با توجه به میزان آگاهی عمومی نسبت به روشهای تأمین مالی و فرایند های تصمیم گیری مالی به موضوعی در خور اهمیت تبدیل شده است . عوامل متعددی باعث افزایش میزان سرمایه مورد نیاز شرکتها می باشند یکی از مهمترین عوامل اجرای پروژه ها و طرح های توسعه می باشد در صحنه رقابت شرکتهایی موفق اند که علاوه بر تداوم فعالیت و حفظ سرمایه خود از بازار ، در راستای رشد و پیشرفت نیز گام بردارند .
عامل مهم افزایش سطح عمومی قیمتها یا به عبارت دیگر تورم است که باعث شده سرمایه مورد نیاز برای انجام فعالیتهای در حال حاضر چندین برابر سرمایه مورد نیاز در سالهای قبل باشد . از این رو مدیریت شرکت همواره با مشکل تأمین مالی روبرو است . تصمیمات تأمین مالی شرکت باعث خواهد شد ساختار مالی آن تغییر کند که بر بازده ریسک سهام شرکت در بازار اثر خواهد گذاشت . بطور قطع سرمایه گذاران در هنگام ارزیابی شرکت این مطلب را مدنظر قرار خواهند داد در نتیجه منابع سهام داران شرکت تحت تاثیر قرار خواهند گرفت . به این دلیل مدیریت در تصمیم گیری درباره تأمین مالی کوتاه مدت و تامین مالی بلند مدت باید با دقت آثار و نتایج هر کدام از روشهای تأمین مالی را در نظر بگیرد و از ابزارهای مالی شناخت دقیقی پیدا کند تا بتواند ابزار های مناسبی را در بازارهای مالی بکار گیرد و اقتصادی ترین شیوه تأمین مالی را که ریسک و بازده آن متناسب باشد را برگزیند.
منابع و ماخذ
1-آذر ، عادل ، مومنی ، منصور ، آمار و کاربرد آن در مدیریت ، جلد دوم ، سمت ، 1381
2-آذر ، عادل ، مومنی ، منصور ، جعفری ، سعید ، آمار و احتمالات ، انتشارات سنجش ، 1381
3- ابراهیمی ، ایرج ، صالحی صدقیانی ، جمشید ، آمار و کاربرد آن در مدیریت (1و2) ، تهران ، نشر هستان ، 1378
4- اهدایی ، بهمن ، آمار تجربی عمومی ،تهران
5- بیرگام ، پوجین ، وستون ، فرد ، ترجمه : عبدی تبریزی ، حسین ، مشیرزاده مویدی ، پرویز ، مدیریت مالی،تهران، انتشارات آگاه ، 1384.
6- پارسائیان، علی ، جهانخانی ، علی ، فرهنگ اصلاحات مالی ، تهران ،موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی ، خرداد 1375.
7- پارساییان ، علی ، جهانخانی،علی ، مدیریت مالی ، جلد 2 ، تهران ، 1374
8- پاشا شریفی ، حسن ، نجفی زند ، جعفر ، روشهای آماری در علوم رفتاری انتشارات سخن ، 1380
9- جان جی ، همپتون ، مدیریت مالی، ترجمه و تألیف حمید رضا وکیلی فر، مسعود وکیلی فر ، تهران ، انتشارات ثمره ، 1374
10- خلیلی شورینی ، سیاوش ، روشهای تحقیق در علوم انسانی ، تهران ، انتشارات یادواره کتاب ، 1383.
11- دلاور ، علی، روشهای آماری در روانشناسی و علوم تربیتی ، انتشارات دانشگاه پیام نور ، 1380
12- راد ، محسن ، آمار و احتمالات ، نشر پرداز گران ، 1380
13- رهنمای رود پشتی ، فریدون و فرزین اکرم ، کلیات مدیریت مالی ،تهران ،انتشارات جنگل ، 1382
14- رحیمیان ، نظام الدین ، تاملی در شیوه های تامین منابع مالی در واحد های اقتصادی ، حسابدار 146 ، 1380 ، انتشارات انجمن حسابداران خبره ایران
15- شباهنگ ، رضا ، مدیریت مالی ،جلد اول ، تهران ، انتشارات سازمان حسابرسی1373
16- مصطفوی مقدم ، علیرضا، مدیریت مالی، تهران، انتشارات مدرسه عالی بازرگانی
17- مجتهدزاده، ویدا، « تجدید ساختار مالی » ، حسابدار ، شماره126
18- Alanc.shapiro ، استراتژی تامین مالی بلند مدت شرکت ها ، مترجم علی جهانخانی ، تحقیقات مالی شماره 2 ، بها ر1373،انتشارات دانشگاه تهران
19- قالیباف اصل ،حسن ، مدیریت مالی ، تهران ،انتشارات پوران پژوهش ، 1385 .
منابع انگلیسی :
1- Anderson, Goeden; “An Empirical Note on the In de pendence of the chanology and Financial stry cture”: Canadian Journal of Economic vol 23,Aug 1990.
2- Franco chehab adham, “ Essays on the deverminates of capital structure(Debt, Financing)”, the sis of Ph. d, university of neworleans, 1995.
3- I.M, Pandy; “ Elements of financial Management “, New Delhi, vikes Pub, House, 1993 pp.993-995
4- Modigliani, Franco and metron Miller; “The cost of capital, covporation finance and Theory of Investment” The American
5- Margaret M.Fogarty, “ Corporate capital and equity market development in latin American” the sis of Ph. D, gearge town university, 1998.
6- Nahid Mazhar, “ Factors related to corporate capital structure”, the sis DBA, united states international.
7- Roger, clark and others; “ strategic Financial Management” , Tokyo, 1990, pp. 157-159.
8- Remmers, L. and oters; “Industry and size Debt Ratio Determinants manu Facturing Internationality”, Financial Management, Vol 3 , Spring 1975.
9- Scot & David F.And Jhen D. Martin; “ Evidence on the Important of financial stracture” , Financial Management, Vol 4, 1976.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله تبادل و تهاجم با pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تبادل و تهاجم با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تبادل و تهاجم با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
فرهنگصفتممیزه انسانازغیرانساناستو همین باعث تمایز وی از دیگر موجودات میشود . انسانشناسان و مردمشناسان براساس فیسلهای بدست آمده به دو نوع موجودیت انسانی پیبردهاند یکی شبه انسان که اندام را داشته ولی چون وسائل فرهنگی با آن فسیلها یافت نشده آنرا « شبه انسان » نامیدهاند و فیلسوفها زمانهای بعد که پیدا کردهاند چون با آثار فرهنگی همراه بودهاند آن را «انسان » نامیدهاند و میتوان چنین نتیجه گرفت که فرهنگ سبب انسان شدن انسان میشود.
ولی باید گفت که فرهنگ ساخته خود انسان است که با شایستگی فکری وعقلی خود فرهنگ را میسازد. ساختن انسان توسط خود به وسیله ایجاد فرهنگ را میتوان بعنوان یک فرآیند در نظر گرفت که در طی زمان این حرکت را ادامه داده است و برحسب شرایط موجودی زمانی و مکانی خود، این فرهنگها را شکل داده است تا بتواند خودرا بر جهان مادی و معنوی تطبیق دهد.
پس فرهنگ دست ساخته انسان، وسیلهای برای تطبیق انسان با زندگی خود در این جهان است. و این جنبهای از تعریف انسان است که کمتر مورد توجه تعریفکنندگان فرهنگ از هر نحله تخصص قرار گرفته است و چون شرایط وجودی انسان در مکانهای مختلف و زمانهای متنوع فرق داشته است، بعبارتی دیگر میتوان گفت انسانها برحسب شرایط دارای است انسانیتهای مختلف میباشند. این تنوعهای مختلف فرهنگی در طی زمان مورد توجه انسانها بوده است. از دیر زمان که انسانها گاهی بخاطر کنجکاوی و یا برای بدست آوردن زندگی بهتر کوچ و به انسانهای دیگر در میان کوهها و دشتها برخورد میکردهاند (حال چه با جنگ و چه با صلح ) برای آنها، این انسانها متفاوت از خودشان قلمداد میشدهاند و آن بخاطر متفاوت بودن فرهنگ آنها بوده است.
فرهنگها چه با جنگ و یا صلح با هم تبادل داشتهاند. و این تبادل و یا تهاجم وسیله تغییر و تحول و انتقال فرهنگ در طول تاریخ بشری بوده است و. کم کم این فرهنگهای بشری در اثر برخوردها، دارای شباهتها و تفاوتها شدهاند که این تبادل موضوع دیگری برای مطالعه فرهنگ در ماقبل تاریخ و زمان تاریخی میباشد که از چگونگی انتقال و تأثیرگذاری این فرهنگها بریکدیگر و شباهت و تفاوتها بحث میکند .
در طول زمان از تنوعات فرهنگی کاسته و اشتراکات فرهنگی افزایش یافته است . هر چه انسانها ارتباط بیشتری با جاهای دیگر پیدا کردهاند از حالت تشخص فرهنگی خاص خود درآمده و به تشابهات فرهنگی دست پیدا کردهاند. البته به معنای این نیست که این انسانها دیگر دارای تفاوت فرهنگی نخواهند بود و یا در آینده تفاوت فرهنگی وجود نخواهد داشت.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی ?پروژه آزمایشگاه سیستمهای کنترل خطی با pdf دارای 62 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی ?پروژه آزمایشگاه سیستمهای کنترل خطی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی ?پروژه آزمایشگاه سیستمهای کنترل خطی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
آزمایش شماره (1):
آشنایی با دستگاه شبیه ساز فرآیند:
1-1)Set value:
خروجی set value را به نمایشگر سمت چپ داده و با تغییر آن ملاحظه میشود که LED ها با توجه به مقدار ولتاژ در بالا یا پائین مبدا قرار میگیرند که مبین ولتاژ DC میباشد. که از 10 تا 10- ولت قابل تغییر است.
2-1)Disturbance:
این قسمت قابلیت تولید موج مربعی و سینوسی با دامنه و فرکانس متغییر دارد. خروجی سینوسی را به نمایشگر سمت چپ داده ملاحضه میشود که LEDها به طور پیوسته از مینیمم به ماکزیمم و برعکس روشن میشوند. حال اگر خروجی مربعی باشد LEDها فقط در نقاط ماکزیمم و مینیمم پیک روشن میشود.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.