دانشجو یار

پروژه دانشجویی مقاله در مورد طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله در مورد طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت با pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله در مورد طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت با pdf :

طرح توسعه مجتمع معدن سنگ آهن چغارت

برنامه توسعه صنعت فولاد کشور با احداث صنایع جدید فولادسازی و سرمایه گذاری در این بخش، ضرورت تأمین مواد اولیه بعنوان بخش اصلی زنجیره صنعت را بیش از سایر بخشها نمایان تر می سازد. وجود منابع غنی آهن در منطقه آهندار بافق معدن چغارت را در بدو شروع صنعت در کشور از 30 سال پیش متمایز کرده بود و همگام با توسعه صنعت در بخش صنعتی، در بخش معدن نیز می بایست برنامه ریزی می شد که این بحث در برنامه های اقتصادی پنج ساله مورد مطالعه قرار

گرفت.وضعیت خاص معدن چغارت بعنوان یک معدن غنی در سالهای اول بهره برداری ذوب آهن اصفهان شرایط استخراج و دانه بندی سنگ آهن پرعیار را به همراه داشت. لیکن طبیعی است که در این ارتباط سنگ هایی با عناصر نامطلوب مثل فسفر نیز استخراج می گردید.انباشت نزدیک به 25 میلیون تن سنگ کم عیار و پر فسفر خصوصاً در ادامه حیات این معدن ضرورت احداث کارخانه

فرآوری را قطعی نمود. از سوی دیگر محدودیت برنامه استخراج برای ذوب آهن اصفهان و نیاز به کنسانتره بیشتر باعث گردید تا معادن نزدیک و اطراف معدن چغارت نیز در دستور کار مطالعات قرار گرفته و در نهایت منجر به انتخاب معدن سه چاهون برای هدف 2/3 میلیون تن شد.
هدف از اجرای پروژه
طرح توسعه چغارت از جمله طرحهای مهم ملی می باشد که در سال 1370 طبق موافقتنامه مبادله شده بین سازمان برنامه ریزی و شرکت ملی فولاد ایران با اهداف ذیل آغاز به کار کرد.
1- ستمرار تولید سالانه سه میلیون تن سنگ آهن دانه بندی شده مناسب جهت مصرف کارخانه

 

ذوب آهن اصفهان
2- تولید 32 میلین تن کنسانتره سنگ آهن به منظور تولید سنت و گندله جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز طرحهای توسعه کوره بلند در کارخانه
موقعیت جغرافیایی
معادن سنگ آهن چغارت و سه چاهون در استان یزد- شهرستان بافق واقع شده اند. این شهرستان در مسیر راه آهن سراسری تهران- بندر عباس قرار گرفته و با انشعابی به کرمان نیز متصل است که در آینده از طریق طبس به مشهد نیز متصل خواهد شد. طرح توسعه مجتمع معدنی سنگ آهن چغارت در فاصله 10 کیلومتری شهرستان بافق در مجاورت معدن سنگ آهن چغارت واقع شده است. معدن سه چاهون در 47 کیلومتری شمال شرفی بافق و 35 کیلومتری معدن چغارت قـرار دارد. حاشیه کویر دارای آب و هوای بسیـار گرم و رطـوبت خیلی کم می باشد بطوریکه درجه حرارت در طول سال بین 47 درجه و7- درجه متغیر است. میزان بارندگی کم و بطور متوسط در سال 7/5 میلیمتر می باشد. ارتفاع اولیه توده چغارت 1286 متر از سطح دریا و 150 متر از سطح منطقه اطراف بوده است.
مشخصات طرح توسعه
طرح توسعه مجتمع معدنی سنگ آهن چغارت شامل بخشهای زیر است:
تامین ماشین آلات جدید و نوسازی تجهیزات معدنی موجود .
طراحی و تجهیز و گشایش معدن سه چاهون و آماده سازی آن ( 5/1 میلیون متر مکعب رویه برداری و 3 میلیون تن معدنگاری اولیه)
احداث کارخانه خردایش، انبار سنگ و ایستگاه بارگیری قطار در معدن سه چاهون
احداث خط آهن چغارت- سه چاهون
احداث ایستگاه تخلیه سنگ سه چاهون در کنار کارخانه
احداث بستر همگن ساز ( انبـاشت و برداشت) سنگ آهن سه چاهون و سنگ آهن چغارت
احداث کـارخانه کانهآرایی شامل : یک خط سنگ آهن سه چـاهون و یک خط سنگ آهن چغارت
انبارهای سرپوشیده برای کنسانتره سه چاهون و چغارتاحداث ایستگاه بارگیری کنسانترهتأمین آب مورد نیاز طرح با تجهیز چاهها و احداث خط انتقال آب جدیداحداث پست برق جهت تأمین برق مورد نیاز مجتمع به میزان 30 مگاوات و احداث خط انتقال نیرو از چغارت به سهچاهون بازسازی و تجهیز کارگاهها، تعمیرگاهها و انبارهای موجود

پروژه های اصلی طرح و میزان اعتبارات مورد نیاز
این طرح شامل 11 پروژه می باشد و کل سرمایه گذاری ثابت طرح حدود 187 میلیون دلار و 1554 میلیارد ریال می باشد. جدول صفحه بعد پروژه های اصلی طرح را بهمراه میزان اعتبارات مورد نیاز هر پروژه به تفکیک ارزی وریالی نشان می دهد.
ظرفیت طرح و برنامه های تولید
مجتمع سنگ آهن چغارت شامل دو معدن چغارت و سه چاهون می باشد. این مجتمع دارای یک کارخـانه تغلیظ و فـرآوری سنـگ آهن پر فسفر معـدن چغارت و سنگ آهن کم عیار و معدن سه چاهون با دو خط تولید بشرح ذیل می باشد.
الف- خط چغارت : این خط جهت تولید سالیانه 6/1 میلیون تن کنسانتره آهن با عیار 66 درصد می باشد که بدین منظور مقدار 3/2 میلیون تن کانسنگ آهن پرعیار پر فسفر و نیز کم عیار استخراج شده از معدن چغارت به آنجا منتقل می شود.
ب- خط سه چاهون : این خط با هدف تولید سالیانه 6/1 میلیون تن کنسانتره آهن با عیـار 66 درصد می باشد که میــزان 4/3 میلیون تن سنگ آهن کم عیـار از معــدن سه چاهون را مصرف می کند.
بر اسـاس طـرح فنی سال اول بهره برداری طرح با 90% ظرفیت و به میزان 88/2 میلیون تن آغاز بکار کرده و از سال دوم به بعد با ظرفیت کامل 2/3 میلیون تن کنسانتره آهن (با عیار بیش از 66 درصد) ادامه و تا سال 25 با همین ظرفیت خاتمه می یابد.
سرمایه گذاری ثابت طرح توسعه مجتمع معدنی سنگ آهن چغارت به تفکیک پروژه های 11 گانه
هـزینه شــرح ردیف
ریالی (هزارریال) ارزی (هزاردلار)
415 ،480 ،75 351 ،3 مطالعات و خدمات مهندسی 1
000 ،915 ،139 معدنکاری اولیه 2
528 ،594 ،143 624 ،123 خرید تجهیزات و ماشین آلات صنعتی 3
995 ،555 ،119 255 ،47 خرید ماشین آلات معدنی 4
000 ،000 ،74 نصب ماشین آلات و تجهیزات، تست و راه اندازی 5
027 ،154 ،375 احداث ساختمانها 6
000 ،790 ،163 تأمین آب و آبرسانی 7
000 ،580 ،63 تأمین برق و برق رسانی و مخابرات 8
000 ،991 ،203 708 ،12 راه و راه آهن 9
143 ،269 ،57 عملیات، تجهیزات وماشین آلات جنبی 10
000 ،535 ،138 هزینه های خدماتی و عمومی طرح 11
108 ،865 ،554 ،1 938 ،186 جمع پروژه های یازده گانه
شاخصهای اقتصادی
1- بر اساس آخرین برآورد مشاور (مهندسین مشاور کاوشگران) و مطابق طرح فنی، محاسبات و ارزیابی های انجام شده، هزینه های سرمایه گذاری اولیه به منظور ساختمان، تجهیز و راه اندازی و شروع بهره برداری از طرح و هزینه های قبل از بهره برداری به تفکیک ارزی بالغ بر 187 میلیون دلار و 555 ،1 میلیارد ریال (بدون احتساب 300 میلیارد ریال وام سال 82 که تحقق نیافته است) و جمعاً معادل 126 ،3 میلیارد ریال برآورد شده است.

2- دوران بازگشت سرمایه 2 سال و4 ماه می باشد.
3- علاوه بر موارد ذکر شده فوق اجرای پروژه صرف نظر از تأمین مواد اولیه ضروری ومورد نیاز صنایع فولاد کشور و در نتیجه کاهش وابستگی به بازارهای خارجی در راستای تأمین نیاز داخلی کشور ضمن جلوگیری از واردات محصولات مشابه خارجی، موجب کاهش مصارف ارزی و در نتیجه صرفه جویی ارزی شده و رونق اجتماعی و کارآفرینی و در یک سخن «سودبخشی ملی» را به همراه خواهد داشت. ضمناً این طرح از سود بخشی مالی مطلوب و در دامنه قابل قبول برخوردار بوده وبا در برداشتن جنبه های بسیار مثبت از قبیل اشتغال زایی و ایجاد رونق اقتصادی در منطقه و از دیدگاه کلان تأمین منافع اقتصادی کشور، گویای این مطلب است که سرمایه گذاری در طرح توسعه معدن سنگ آهن چغارت با توجه به مزیت های نسبت بالای آن توجیه پذیر می باشد. در ضمن شرایط اقتصادی مناسب طرح، امکان جذب و مشارکت سرمایه گذاری خارجی را نیز مهیا می نماید.
4- اشتغال زایی حدود 3000 نفر مستقیم و 15000 نفر غیر مستقیم
8- نحوه تأمین منابع مالی طرح
منابع مالی طرح از دو بخش سهم آورده شرکت (سهامداران) و اعتبار فروشنـدگان (فاینانس( مربوط
به تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در خـلال دوره ساخت و اجـرای پـروژه تأمین شده است. مبلغ تـأمین مـالی از هر منبع بشـرح زیر می باشد
1- منابع عمومی 7/926 میلیارد ریال
2- منابع داخلی 248 میلیارد ریال
3- وام 640 میلیارد ریال
4- وام فاینانس تجهیزات کنسرسیوم 205 میلیون دلار
5- وام فاینانس ماشین‌آلات معدنی 40 میلیون یورو
6- وام فاینانس تجهیزات راه آهن 38 میلیون یورو
نحوه اجرای طرح توسعه سنگ آهن چغارت
الف- خدمات مهندسی Basic توسط شرکت آلمانی EBE بعنوان مشاور مادر انجام گرفت و خدمات مهندسی تفصیلی و نظارت عالیه توسط اعضای کنسرسیوم و شرکتهای ایرانی انجام گرفت.
ب – تأمین ماشین آلات و تجهیزات طرح از چهار طریق ذیل تأمین گردید.

1- تجهیزات و ماشین آلات ساخت خارج توسط کنسرسیوم VAL-ABB-Time تأمین گردید که شامل ماشین آلات و تجهیزات قبل از فرآوری – خطوط فرآوری و بعد از فرآوری – تجهیزات الکتریکی سیستم لوله کشی داخلی- تجهیزات تعمیرگاه، تجهیزات پستهای برق و تجهیزات ایستگاههای بارگیری و تخلیه گانسنگ سه چاهون می باشد وزن تقریبی این تجهیزات 14500 تن می باشد.
2- خرید تجهیزات و ماشین آلات ساخت خارج غیر از کنسرسیوم
این بخش شامل خرید، حمل و ترخیص دو دستگاه سنگ شکن مورگاردشامر و موتورهای آن با وزن 290 تن می باشد.
3- خرید تجهیزات و ماشین آلات ساخت داخل
این ماشین آلات شامل سیستم نوار نقاله بعد از سنگ شکنها و برجهای انتقال قبل از فرآوری،
تسمه نوار نقاله قبل و بعد از فرآوری تأسیسـات آب و هوای فشرده لوله کشی محوطه، سیست
برقی فشارقوی، توزیع و کنترل و اتوماسیون خط هوایی 6 کیلووات، رینگ معدن سه چاهون 20 کیلوولت سنگ شکن چغارت و خط 20 کیلوولت روشنایی محوطه، سیستم های کمکی و جنبی، سیستم های ایمنی، و سایر ساختمانهای داخلی میشود. باشد.
1- ماشین آلات معدنی و تجهیزات راه آهن
شرکتهای Ascotec و Man-Ferrostal تأمین کننده تجهیزات می باشند.
ج- عملیات ساختمانی
کل عملیات ساختمانی شامل احداث ساختمانهای صنعتی و نیمه صنعتی، پشتیبانی وساختمانهای اداری- رفاهی- خدماتی و مسکونی توسط پیمانکاران داخلی اجراء گردیده است.
د- عملیات نصب و راه اندازی تجهیزات
کلیه عملیات نصب ماشین آلات و تجهیزات مکانیکی، پروسسی و ابزار دقیق، الکتری

کی، کنترل و اتوماسیون کارخانه فرآوری و واحدهای جانبی، رنگ آمیزی تجهیزات و انجام آزمایشات بیش از راه اندازی توسط پیمانکاران داخلی انجام گرفته است. عملیات راه اندازی تجهیزات کنسرسیوم با نظارت اعضای کنسرسیوم صورت می گیرد.
10- فرآیند خط تولید سنگ آهن
عملیات استخراج در هر دو معدن چغارت و سه چاهون به روش روباز و با بکارگیری شاول و دامپتراک صورت می گیرد.
فرآیند خط تولید سنگ آهن در دو معدن بشرح ذیل می باشد.

الف- خط تولید سه چاهون
سنگ آهن کم عیار استخراج شده از معدن سه چاهون پس از خـردایش در سنگ شکن فکی
با دانه بندی کوچکتر از 300 میلیمتر به محوطه انباشت منتقل می گردد
و سپس توسط نوار نقاله به سیلوهای بارگیری راه آهن منتقل و توسط واگن های 50 تنی به ایستگاه تخلیه چغارت حمل می شود.
پس از تخلیه توسط نوار نقاله به بخش انباشت و برداشت بسترکانه آرائی انتقال و از بخش انباشت توسط
دستگاه ریکلایمر (reclaimer) و نوار نقاله کانسنگ برداشت شده به سیلوی 2000 تنی حمل و از طریق خوراک دهنده لرزان به آسیاب خودشکن جهت آسیاب شدن با ابعاد کوچکتر در مدار بسته با سرند لرزان با روزنه یک میلیمتر کار می کند و سرریز سـرند بعنـوان بار در گـردش به همـراه بار اولیه به آسیـاب برگـشت داده می شود. ماده معدنی ته ریز سرند به جداکننده مغناطیسی خوراک دهی می شود. محصول جداکننده مغناطیسی اولیه به منظور رسیدن به دانه بندی و عیار مورد نظر در آسیاب گلوله ای نرم شده، سپس در دو مرحله با جداکننده مغناطیسی با شدت کم فـرآوری مجدد شده و محصـول نهائی جهت آبگیـری به بخش فیلتـراسیون منتقـل می شود. آسیاب گلوله ای در مدار بسته با هیدروسیکلون کار می کند. کنسانتره آهن توسط نوار نقاله از فیلتراسیون به محوطه انباشت منتقل و در آنجا ذخیره سپس به ایستگاه بارگیری هدایت می شود.
ب – خط تولید چغارت
کانسنگ آهن پر فسفر و کم عیار استخراج شده از معدن چغارت با ابعاد حدود 1000 میلیمتر پس از خردایش توسط سنگ شکن فکی با دانه بندی کوچکتر از 300 میلیمتر توسط نوار نقاله مستقیماً از سنگ شکن به محوط انباشت و برداشت جهت اختلاط مواد همکن سازی منتقل می شود. انباشت توسط دستگاه استکر (Stocker) انجام می گردد.
بوسیله ریکلایمر (reclaimer) و نوارنقاله کانسنگ برداشت شده به سیلوی با ظرفیت 2000 تن
حمل و از آنجا از طریق خوراک دهنده لرزان به آسیاب خودشکن جهت آسیاب تا ابعاد یک
میلیمترخوراک دهی می شود. آسیاب خودشکن در مدار بسته با سرند لرزان با روزنه یک میلیمتر
کار می کند سرریز سرند بعنوان بار درگردش به همراه بار اولیه به آسیاب برگشت داده شده و ته
ریزآن که ماده معدنی کوچکتر از یک میلیمتر می باشد جهت پرعیارسازی به جداکننده های
مغناطیسی با شدت میدان کم خوراک دهی می شود. فرآوری توسط جداکننده های مغناطیسی در دو مرحله
صورت می گیرد محصول پر عیار مرحله اول جهت فرآوری مجدد به جداکننده های مغناطیسی دوم خوراک دهی می شود محصول این بخش از خط بعنوان کنسانتره آهن جهت آبگیر

ی به بخش فیلتراسیون منتقل و باطله دو مرحله جداکننده مغناطیسی پس ازعبور از مجموعه هیدروسیکلون به منظور تنظیم بار ورودی و افزایش میزان جامد در پالپ به جـداکننده مغناطیسی جهت استحصـال مواد مغنـاطیسی منتقـل می شود. محصـول پر عیار این مسیر نیز جهت آبگیری به فیلتر انتقال داه می شود. کنسانتره های آهن توسط نوار نقاله از بخش فیلتراسیون جهت ذخیره سازی به محوطه انباشت منتقل و از آنجا به ایستگاه بارگیری هدایت خواهد شد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد انواع سموم در کشاورزی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد انواع سموم در کشاورزی با pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد انواع سموم در کشاورزی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد انواع سموم در کشاورزی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد انواع سموم در کشاورزی با pdf :

انواع سموم در کشاورزی

سم شناسی
سم شناسی (Toxicology) درباره تاثیرات زیان آور عوامل شیمیایی و فیزیکی بر روی سیستمهای زنده بحث می‌کند. یا علم راجع به سموم تولید شده بوسیله گیاهان ، جانوران و باکتریهای پاتوژن را گفته می‌شود. این کلمه از ریشه یونانی کلمه Lagos و taxicon گرفته شده که به معنای مطالعه تاثیرات منفی مواد شیمیایی روی ارگانیسمهای زنده است.

دید کلی
انسان در یک محیط شیمیایی زندگی می‌کند و بسیاری از این مواد شیمیایی را تنفس می‌کند، می‌خورد و از راه پوست جذب می‌کند. برآوردها حاکی از آنند که بیش از 60000 ماده شیمیایی مورد مصرف عموم بوده و گفته می‌شود در حدود 500 ماده شیمیایی جدید در هر سال ، وارد بازار می‌گردد. همراه با پیشرفتهای تکنولوژی آلودگی نیز توسعه یافته است. صنعتی شدن و ایجاد مراکز شهری بزرگ منجر به آلودگی هوا ، آلودگی آب و خاک شده است.

علل اصلی آلودگی مربوط به تولید و مصرف انرژی مواد شیمیایی صنعتی و افزایش فعالیت کشاورزی می‌باشد. در این میان علم سم شناسی ، با بررسی تاثیرات نامطلوب ایجاد شده در انسان در اثر این آلودگیها و مشخص نمودن ایمنی یا خطر ناشی از آنها ، راه را برای فعالیتهای درمانی این آلودگیها باز می‌کند. سم شناسی دارای شاخه‌های مختلفی می‌باشد.

سموم داخلی
سموم داخلی یا سمومی که از راه معده و دستگاه گوارش حشرات را مسموم می‌کنند، مانند ترکیبات آرسنیک ، فلوئور و آنتیموان.
سموم تماسی

سموم تماسی ترکیباتی هستند که از راه پوست ، جذب بدن حشرات شده و آنها را از بین می‌برند. این سموم ممکن است، معدنی مانند گوگرد و پلی‌سولفورها ، یا گیاهی مانند نیکوتین و یا سموم آلی مصنوعی (ترکیبات کلره و فسفره) مانند ددت باشند.
سموم گاز

سموم گاز ترکیباتی هستند که به صورت گاز ، حشره را تحت تاثیر قرار می‌دهند. اگر این سموم به صورت مایع یا جامد باشند، باید به آسانی قابلیت تبخیر و یا تصعید داشته باشند تا به صورت گاز در آمده و حشرات را متاثر کنند. مهمترین این سموم عبارتند از اسید سیانیدریک ( HCN) ، برمید متیل ( CH3Br) ، سولفید کربن CS2 و پارادی‌کلرو بنزن C6H4Cl2.

 

سموم دفع جوندگان
مهمترین این سموم عبارتند از:
انیدرید آرسنو (As2O3)
محلول 3 تا 5 درصد آن را با آب مخلوط می‌کنند. برای تهیه آن ، سولفورهای آرسنیک‌دار را در هوا می‌سوزانند و انیدرید آرسنو به صورت بخار متصاعد می‌شود که آن را در محفظه‌های مخصوصی سرد می‌کنند. قدرت کشندگی آن برای موش 75mg/kg و برای انسان 130mg/kg است.
سولفات تالیم (Tl2SO4)

سولفات تالیم و نیز استات آن ، به عنوان سم جوندگان مصرف می‌شود. این سموم را به صورت طعمه بکار می‌برند و آن را به نسبت یک درصد با آرد مخلوط می‌کنند.
فسفید روی (Zn3P2)
این سم را نیز برای از بین بردن جوندگان ، با غلات یا آرد به نسبت یک تا چهار درصد مخلوط می‌کنند.

مواد شیمیایی آلی سمی
نگاه کلی

مواد شیمیایی سنتزی ترکیباتی هستند که در طبیعت یافت نمی‌شوند و اغلب توسط شیمیدانان از اجسام ساده‌تر یا فروپاشی موادی با ساختار پیچیده‌تر ، سنتز می‌شوند. اکثر این مواد مصرف تجاری دارند و بخش اعظم آنها ترکیباتی آلی هستند که از نفت بعنوان منبع اولیه کربن در ساختمان این ترکیبات استفاده شده است. از ترکیبات آلی سنتزی که سمی هم هستند در مهار انواع آفتها استفاده می‌شود و سمیت این مواد ، موجب نگرانی از لحاظ سلامتی انسان و سایر موجودات و همچنین آلودگی محیط زیست شده است.
آفت‌کشها

آفت‌‌کشها ترکیباتی هستند که یک موجود نامطلوب را از بین برده و یا با مداخله در فرایند تکثیر آنها ، جمعیتشان را مهار می‌کنند. خاصیت مشترک تمام آفت‌کش‌های شیمیایی این است که فرایند سوخت و ساز مهم موجوداتی را که این مواد برای آنها سمی است، مسدود می‌کنند. آفت‌کش‌ها بطور گسترده در مهار آفتهای کشاورزی مانند علف‌های هرز و همچنین حشرات مورد استفاده قرار می‌گیرند. آفت‌کش‌های سنتزی از همان اوایل مصرف بعلت تاثیری که در سلامت انسان در اثر مصرف مواد غذایی آغشته با این مواد شیمیایی دارند، موجب نگرانی بوده است.

 

تاریخچه استفاده از آفت‌کش‌ها
یونانیها حدود 1000 سال پیش از میلاد برای ضد عفونی کردن خانه‌های خود از حاصل از سوزاندن گوگرد جامد استفاده می‌کردند. این عمل تا قرن نوزدهم با وارد کردن این عنصر در شمع مورد استفاده قرار می‌گرفت. استفاده از آرسنیک و ترکیبات آن برابر مهار حشرات حداقل به سال 900 میلادی بر می‌گردد و از اواخر قرن نوزدهم تا جنگ جهانی دوم کاملا گسترش یافت.

سبز پاریس که نمک مس با یون آرسنیک است، حشره‌کش معروفی است که در سال 1867 معرفی شد. ترکیبات آرسنیک در دهه‌های 1930 تا 1950 بطور گسترده مورد استفاده قرار می‌گرفت تا اینکه در سالهای 1940 تا 1950 صنایع شیمیایی آمریکا مقادیر زیادی از آفت‌کش‌های جدید بویژه حشره‌کش‌ها را که ترکیبات آلی کلردار بودند، تولید کردند.

انواع آفت‌کش‌ها
آفت‌کش‌ها انواع مختلفی دارند، اما پرکاربردترین آنها عبارتند از:
حشره‌کش‌ها

حشره‌کش‌ها هزاران سال است که توسط مردم استفاده می‌شوند. انگیزه اصلی برای استفاده از آنها ، مهار امراضی است که حشرات ، ناقل آن هستند. مالاریا ، تب زرد و ; نمونه‌هایی از این امراض هستند. عامل دیگر استفاده از حشره‌کش‌ها این است که حشرات به محصولات غذایی آسیب می‌رسانند.

از مهمترین حشره‌کش‌ها می‌توان ترکیبات آلی کلردار مانند ددت را نام برد که در گذشته بصورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گرفت. توکسافنها و سیکلوپنتادی‌انهای کلردار شده مانند هپتا کلروآلدرین جزء مواد آلی حشره‌کش‌ها محسوب می‌شوند. امروزه از حشره‌کش‌های آلی فسفات‌دار که مدت زیادی در محیط زیست انبار نمی‌شوند، استفاده می‌شود.

علف‌کش‌ها
این مواد اغلب برای از بین بردن علفهای هرز بدون آسیب رساندن به محصولات اصلی بکار می‌رود. در اوایل قرن بیستم از نمکهای معدنی مثل (سدیم کلرات) بعنوان افشانه‌های علف‌کش استفاده می‌کردند. بعدها ترکیبات آلی آرسنیک‌دار جای آنها را گرفتند. ولی امروزه علف‌کش‌های معدنی و آلی فلزی بدلیل دوام آنها در خاک از دور خارج شده‌اند و ترکیبات کاملا آلی جای آنها را گرفته‌اند که می‌توان بعنوان مثال به علف‌کش‌های تری‌آزین اشاره کرد که آترازین مشهورترین عضو این گروه برای نابود کردن علفهای هرز مزارع ذرت بکار می‌رود.
قارچ‌کش‌ها

قارچ‌کش‌ها برای مهار کردن رشد انواع مختلف قارچ‌ها بکار می‌رود. گوگرد به شکل گرد و افشانه بعنوان قارچ‌کش برای مبارزه با زنگ‌زدگی گردمانند روی گیاهان استفاده می‌شود. هگزاکلروبنزن بعنوان یک قارچ‌کش کشاورزی برای محصولات گندم مصرف می‌شود. از ترکیبات آلی جیوه‌مانند متیل جیوه هم بعنوان قارچ‌کش برای محافظت دانه‌های گندم استفاده می‌شود.

تاثیر ترکیبات آلی سمی بر روی محیط زیست
در ترکیب اکثر آفت‌کش‌های آلی از کلر استفاده می‌شود. شکستن پیوند کلر و کربن دشوار است و حضور کلر باعث کم شدن واکنش‌پذیری سایر پیوندها می‌شود. هرچند این خاصیت باعث دوام بیشتر آفت‌کش می‌شود، اما با وارد شدن ترکیبات آلی کلردار به محیط زیست تخریب آنها بکندی صورت می‌گیرد و باعث تراکم آنها در محیط زیست می‌شود. ترکیبات کلردار آلی آبگریزند. اما در چربی‌ها حل می‌شوند. این خاصیت سبب جمع شدن آنها در بافت چربی انسان و موجودات دیگر می‌شود.

سم شناسی شغلی
سم شناسی شغلی با مواد شیمیایی که در محیط کار یافت می‌شوند، سروکار دارند. کارگران صنعتی ممکن است در طی تهیه ، تولید یا بسته بندی این مواد یا به واسطه استفاده از آنها در محیط شغلی ، در معرض تماس با آنها قرار بگیرند. به عنوان مثال کارگران کشاورزی ممکن است در معرض مقادیر مضر حشره کش قرار گیرند. تاکید عمده سم شناسی شغلی در جهت شناسایی عوامل مسئول ، تعیین وضعیتهای منجر به مصرف بی‌خطر آنها و پیشگیری از جذب مقادیر مضر آنها می باشد. حدود تعیین کننده ای جهت مشخص نمودن غلظت های ایمن بسیاری از مواد شیمیایی در محیط کار طرح ریزی شده‌اند تا حالات گوناگون تماس ، مشخص گردد:

1 عبارتست از غلظت جهت کار روزانه معمولی 8 ساعته که کارگران می‌توانند مرتبا در آن قرار گیرند بدون هیچ اثر منفی.
2 غلظتی که فقط باید کمتر از 15 دقیقه در آن قرار گرفت و نه بیشتر.
3 غلظتی که فقط می‌توان یک لحظه در آن قرار گرفت.

سم شناسی محیطی
سم شناسی محیطی با تاثیرات بالقوه زیانبار مواد شیمیایی ، که به صورت آلودگیهای محیط زیست به ارگانیسمهای زنده عرضه می‌شود، سروکار دارد. اصطلاح “محیط” همه مجاورتهای یک ارگانیسم را دربرمی‌گیرد، مخصوصا هوا ، آب و خاک. آلوده کننده ماده‌ای است که در محیط وجود دارد و حداقل بخشی از آن نتیجه فعالیت انسان بوده و تاثیر زیانباری روی ارگانیسمهای زنده دارد. آلودگی هوا ، حاصل صنعتی شدن، توسعه تکنولوژی و افزایش شهرنشینی می‌باشد. همچنین انسان ممکن است در معرض مواد شیمیایی مورد استفاده در محیط کشاورزی قرار گیرد، مثل حشره کشها یا مواد مصرفی در ساخت مواد غذایی به صورت باقیمانده‌ها.

سازمان غذا و کشاورزی و سازمان بهداشت جهانی ، میزان مصرف روزانه قابل قبول را چنین تعریف می‌کند: میزان مصرف روزانه یک ماده شیمیایی که در طی عمر کامل ، بر اساس کل حقایق مشخص شده در آن زمان ، ظاهرا فاقد خطر محسوس باشد. این سازمان پس از راه اندازی اطلاعات مرتبط ، میزان مصرف روزانه قابل قبول بسیاری از حشره کشها و افزودنیهای خوراکی را که ممکن است وارد زنجیره غذایی انسان شوند، در فهرست می‌آورد.
سم شناسی محیط زنده (اکو توکسیکولوژی)

این شاخه از سم شناسی اخیرا به عنوان تعمیم شاخه‌ای از سم شناسی محیط ، مشخص شده و مربوط به تاثیرات سمی عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی ارگانیسمهای زنده مخصوصا در جمعیتها و جوامع با اکوسیستمهای مشخص می‌باشد. این شاخه همچنین ، مسیرهای جایی شدن این عوامل و اثرات متقابل آنها محیط را نیز ، بررسی می‌کند. احتمال دارد یک حادثه محیطی که تاثیرات شدیدی روی ارگانیزمهای مجزا اعمال می‌کند، هیچ تاثیر مهمی روی جمعیتها یا یک اکوسیستم نداشته باشد. بنابراین نمی‌توان اصطلاحات سم شناسی و اکو توکسیکولوژی را بجای هم بکار برد.
راههای تماس با مواد سمی

راه ورود مواد شیمیایی به بدن در موقیعتهای تماس مختلف فرق می‌کند. در شرایط صنعتی ، استشمام راه اصلی ورود می‌باشد و راه پوستی نیز کاملا مهم است اما مصرف خوراکی ، راه نسبتا فرعی می‌باشد. در نتیجه ، معیارهای پیشگیری کننده عمدتا جهت حذف جذب از طریق استشمام یا از طریق تماس موضعی ، طرح ریزی می‌شوند. مواد آلوده کننده اتمسفر از طریق استشمام وارد می‌شوند، در حالی که در موارد آلوده کننده‌های آب و خاک ، مصرف خوراکی راه اصلی تماس در انسان است.

طول مدت تماس
واکنشهای سمی ممکن است بسته به طول مدت تماس از لحاظ کیفی متفاوت باشند. یک تماس واحد یا تماسهای متعدد طی 1 یا 2 روز صورت می‌گیرد، نمایانگر تماس حاد (acute exposure) می‌باشد. تماسهای متعدد که طی دوره طولانی‌تری از زمان ادامه یابد، نمایانگر تماس مزمن است. در شرایط شغلی هر دو تماس حاد و مزمن ممکن است رخ دهد.

در حالی که در حدود مواد شیمیایی یافت شونده در محیط ، احتمال تماس مزمن بیشتر است. در تماسهای مزمن ، تاثیرات سمی ممکن است تا چندین ماه بعد از تماسهای تکراری قابل مشاهده نباشد. تاثیرات زیانبار ناشی از تماس حاد یا مزمن ممکن است برگشت پذیر یا غیر قابل برگشت باشد. برگشت پذیری نسبی تاثیر سمی به خصوصیات قابلیت بهبود عضو آسیب دیده ، بستگی خواهد داشت.
حضور مخلوط مواد

انسان بطور معمول ، همزمان یا به شکل متوالی با چندین مواد شیمیایی مختلف تماس حاصل می‌کند. این امر ، ارزیابی موقعیتهای بالقوه خطرناک را دچار اشکال می‌کند. تاثیر بیولوژیک ناشی از تماس مرکب با چندین ماده را می‌توان به صورت افزایش ، فوق افزایش (سینرژیسم) ، یا تحت افزایش (آنتاگونیسم) مشخص نمود. نوعی از فوق افزایش به نام قوت بخشی است که در این هنگام یکی از دو ماده ، هنگام تماس هیچ تاثیری اعمال نمی‌کند. اما وقتی تماس با هر دو ماده روی می‌دهد، تاثیر ماده فعال افزایش می‌یابد. همه انواع تداخل عمل در انسان مشاهده شده است.
اهمیت سموم محیطی

هنگامی که سم وارد زنجیره غذایی شود. از آنجا که یک گونه از سایرین تغذیه می‌کند، جلویابی زیستی روی داده و موجب تغلیظ ماده شیمیایی می‌شود. مواد آلوده کننده ای که وسیعترین آثار محیطی را دارند، ضعیف تجزیه می‌شوند. و در آب ، خاک و هوا ، نسبتا دارای حرکتند و تجمع زیستی از خود نشان می‌دهند. بنابراین تلاشهایی صورت گرفته تا پتانسیل تجمع زیستی مواد شیمیایی آلی موجود در محیط برآورد گردد تا مقدمه‌ای برای برخوردهای مناسب جهت مقابله یا رفع ، باشد.

مواد دفع آفات
این مواد شامل یک سری از ترکیبات معدنی و آلی می‌باشند که به طرق مختلف ، موجب از بین رفتن آفات حیوانی و گیاهی می‌گردند. از آفات حیوانی می‌توان انواع حشرات موذی ، جوندگان و از آفات گیاهی ، قارچ‌ها و علف‌های هرز را نام برد.
ارتباط مواد دفع آفات با صنایع پتروشیمی
این مواد از دو نقطه نظر با صنایع پتروشیمی ارتباط پیدا می‌کنند. اول آنکه بعضی از آنها را می‌توان مستقیما از سنتز هیدروکربنهای نفتی تهیه نمود. دوم اینکه اغلب این مواد را بایستی در حلالهای نفتی ، حل کرده و سپس مورد استفاده قرار داد.
حشره‌کشها
حشره‌کشها را در رابطه با نحوه اثر آنها به سه گروه زیر تقسیم می‌کنند.
قارچ‌کشها
قارچها به علت نداشتن کلروفیل ، قادر به تهیه مواد قندی نبوده و به صورت پارازیت بر روی درختان یا بوته‌های مجاور زندگی می‌کنند. از ترکیباتی که به عنوان سم برای مبارزه با قارچها بکار می‌روند، می‌توان دایرین و کرانیل (Chloranil ) را نام برد. کلرانیل را می‌توان از ترکیب سیکلو هگزان و اکسیژن و اسید کلریدریک بدست آورد.
علف‌کشها
این سموم موجب از بین رفتن علفهای هرزی که در مجاورت گیاهان مفید روئیده‌اند، می‌شود. گیاهان خودرو علاوه بر اینکه در مزارع مقدار زیادی آب و مواد غذایی را توسط ریشه خود جذب می‌نمایند، از میزان نور و حرارت محیط کشت گیاهان مفید کاسته و در نتیجه محصول را کم می‌کنند. همچنین علفهای هرز ، موجب افزایش هزینه کشت و برداشت می‌شوند. همچنین هرگاه از محصول بدست آمده به عنوان بذر در بهره‌برداری دیگر استفاده شود، سبب آلودگی کشت شده، در سالهای آیش نیز مقداری مواد غذایی و رطوبت زمین را مصرف می‌کنند. در مورد انتخاب نوع علف‌کش لازم است به دو نکته اساسی زیر توجه شود:
نباید علف‌کش بر روی کشت اصلی ، اثر نامطلوبی داشته باشد.

• باید بوسیله علف‌کش بتوان علفهای هرز مشخصی را از بین برد و سم بکار برده شده اثر قطعی بر روی علف هرز موجود داشته باشد.
ترکیبات معدنی که برای این منظور بکار برده می‌شوند عبارتند از آرسنیت سدیم ، بوراتها ، کلرات سدیم. نمونه سوم حاصل از ترکیبات آلی برای مبارزه با علف‌های هرز ، مشتقات اسید نفیتل فتال آمیک (M.P.A) می‌باشند، در تجارت به نامهای آلاناپ ( Alanap) یافت شده و به صورت امولسیون 236% در مزارع و سبزی‌زارها بکار می‌روند.

علف‌کشهای گازی
این ترکیبات ، به صورت مایع در مزارع وارد شده و سپس در حرارت به بخار یا گاز تبدیل می‌شوند. بخارات و گازهای محلول حاصل بر روی علف‌های هرز اثر نموده و موجب از بین رفتن آنها می‌گردند. از علف‌کشهای گازی می‌توان برمید متیل و سولفید کربن را نام برد.

سموم کشاورزی مانند هیدروکربنهای هالوژنه ، DDT ، آلودین ، ترکیبات فسفردار نظیر پاراتیون وجود دارد. مخصوصا ترکیبات هالوژنه بسیار خطرناک هستند و هنگامی که توام با آب کشاورزی در لایه‌های زمین نفوذ نمایند یا به بیرون از محیط کشاورزی هدایت شوند، باعث ایجاد فاضلابهای کشاورزی فوق‌العاده خطرناک می‌شوند.

مانع مصرف بى رویه سموم و افزودنى ها شوید
انجمن حمایت از مصرف کنندگان در نامه اى به وزیر جهاد کشاورزى خواستار جلوگیرى از مصرف بى رویه سموم و افزودنى هاى در مزارع، باغات و دامپرورى ها شده است. به گزارش ایسنا متن این نامه که خطاب به اسکندرى است به شرح زیر است: « همان گونه که مستحضرید در بسیارى از کشورهاى دنیا بکارگیرى سموم و افزودنى ها در تغذیه و رشد گیاهان و دام و طیور ممنوع است لیکن در ایران این گونه مواد نه فقط ممنوع نشده بلکه مصرف آن بیش از حد استاندارد

داخلى است. به گونه اى که اخیرا یکى از مقامات مسوول کشور مصرف سموم و افزودنى ها را در رشد محصولات کشاورزى و دامپرورى بیش از حد مجاز اعلام کرده است. این مقام مسوول هم چنین افزود، مصرف بسیارى از سمومى که با عنوان آفت کش، محافظ یا افزایش دهند رشد براى گیاهان استفاده مى شود یا برخى از افزودنى هایى که در ایران به غذاى دام و طیور اضافه مى شود در دنیا ممنوع شده است اما در ایران هنوز مصرف آن ها ممنوع نشده این در حالى

است که باقیمانده سموم و افزودنى ها در محصولات کشاورزى و دامپرورى موجب افزایش بیمارى از جمله مسمومیت هاى غذایى، سرطان و بعضا جهش هاى ژنتیکى در مصرف کنندگان مى شود. از سویى با توجه به حق حمایت از بهداشت، سلامت و ایمنى که از حقوق بنیادین مصرف کنندگان بوده و به گونه اى

مصرف کنندگان باید در مقابل مصرف کالا وخدمات که سلامت و زندگى آنها را به مخاطره مى اندازد حمایت شوند انجمن حمایت از مصرف کنندگان خواهشمند است دستور فرمایند با نظارت مستمر و مسوولانه از مصرف بى رویه سموم و افزودنى هاى در مزارع، باغات و دامپرورى ها جلوگیرى به عمل آید. انجمن حمایت از مصرف کنندگان در راستاى حق مصرف مطمئنانه که به موجب آن مصرف کنندگان کالا و خدمات را بدون دغدغه مصرف مى کنند انتظار دارد آن وزارتخانه با همکارى دست اندرکاران بهداشت و سلامت کشور تسریع در ارایه راهکارهاى عملى کاهش مصرف سموم و افزودنى ها و بکارگیرى آن را از سوى کشاورزان و دامپروران مدنظر قرار دهد.

سموم آفت کش
سموم مورد استفاده در امر مبارزه با‌آفات ممکن است منشأ شیمیائی یاگیاهی داشته، که به تنهایی یا همراه باسایر مواد برای از بین بردن آنها مورد استفاده قرار می گیرند مثل سموم حشره کش، کنه کش، نماتد کش، نرم تن کش، موش کش، و غیره . حشره کشها از نقطه نظر تاثیرشان بر روی حشرات به گروه های مختلف تماسی (مثل مالاتیون)، سموم گوارشی (ترکیبات آرسنیکی)، سموم نفوذی (دیازینون)، سیستمیک (متاسیستوکس) و سموم تنفسی (متیل بروماید) تقسیم بندی میشوند.

امروزه سموم حشره کش به اشکال متنوعی از جمله سم گردی (مثل گل گوگرد)، پودر قابل تعلیق (الوزال) سم دانه ای (دیازینون)، سم امولسیون یا روغنی (گزاتیون)، سم قابل حل (دیپترکس)، سموم تدخینی (گاز متیل بروماید و قرص های فسفید آلومینیوم) و طعمه مسموم (خمیر زلیو) قابل مصرف می باشند.
آشنایی با چند آفت‌کش‌نانومقیاس
چکیده
پیشرفت روزافزون در زمینه فناوری نانو و کاربردهای گوناگون و گسترده آن در گرایش‌های مختلف علمی و صنعتی ، باعث شده است که شرکت‌های تولیدکننده سموم دفع آفات نیز برای بهبود مشخصات محصولات خود، به دنبال بهره‌گیری از این فناوری باشند. تحقیقات نشان داده است که می‌توان با استفاده از فناوری نانو مزایای فراوانی در آفت‌کش‌ها ایجاد نمود که مواردی مانند کاهش مصرف سموم، افزایش کارایی، سازگاری بیشتر با محیط زیست، بهبود کیفیت و کاهش خطرات تماسی از آن جمله است. در این مقاله فعالیت‌هایی که شرکت‌های بزرگ تولید کننده سموم دفع آفات در این مسیر انجام داده‌اند و محصولات جدید آنها معرفی شده اند.

آفت‌کش‌های نانو به شکل امولسیون
امروزه آفت‌کش‌هایی با ماده مؤثر نانومقیاس به بازار راه یافته‌اند. بسیاری از شرکت‌های شیمی کشاورزی پیشتاز در جهان ، فعالیت‌های تحقیق و توسعه خود را به سمت گسترش فرمولاسیون‌های جدید نانو مقیاس هدایت می کنند؛ برای مثال شرکت BASF آلمان ، که رتبه چهارم شرکت‌های شیمی کشاورزی و

بزرگ‌ترین شرکت شیمیایی دنیا را به خود اختصاص داده است، توان بالقوه و مفید فناوری نانو را در تولید فرمولاسیون آفت‌کش‌ها مورد تأیید قرار داده و در این رابطه دست به انجام تحقیقات پایه‌ای را زده است. این شرکت پتنتی را تحت عنوان « نانوذرات بعنوان عامل محافظت از محصولات کشاورزی » ارائه کرده ، که در آن از جزء فعال با اندازه ایده آل بین ده تا 150 نانومتر استفاده شده است [1]. این ترکیب دارای مزایایی چون حلالیت آسان تر در آب ، پایداری بیشتر و قدرت آفت کشی بهینه است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf دارای 57 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت ریچارد میر با pdf :

اسلاید 1 :

زندگینامه

  • ریچارد میر متولد 1934 نیوجرسی ملقب به شوالیه سفید پست مدرنیسم در سال 1957 از دانشگاه کورنل فارغ التحصیل شد پیش از تاسیس دفتر کار خود در نیویورک با ( مور- اوینگز- مریل ومارسل بروئر)همکاری میکرد وی ابتدا در زمینه ساختمان سازی فعالیت می کرد و در سال 1963 به عضویت گروه پنج نیویورک در آمد . سفید های گروه پنج دوره سفید و قهرمانانه ریت ولد ، گرپیوس ، تراگنی و بخصوص لوکوربوزیه را احیاء کردند اما مسائلی از زیبا شناسی را در کار خود به کار بردند که خالی از هر گونه تعهد و تعصب اجتماعی بود . خانه های کاملاً سفید میر ، در زمینه ای از فضاهای سبز با لایه یندی های افقی و عمودی – که برگرفته از دوره اصلاحی کورب بود به چشم می خورد این گوناگونی ، در موضوع ابعاد ستوده شد . این گورهای سفید شده ، ترکیبات متغیری از دیوارک ها ، قاب های سفید و شیشه های لعاب داده شده هستند که به تناسب کارکرد ، با شیبه ها و ارتباطات در شیوه موزه ای امریکایی ، بیشتر به کار می روند . مزیت کار های میر در اجتماع  این است که ساختمانهای او ، به سرعت قابل شناسایی است . به نظر میرسید که میر برنده طرح لوکوروبوزیه بوده است با نتایج مصیبت باری که در پی داشت . ریچارد میر ، یکی از برجسته ترین معماران مدرن قرن حاضر می باشد.

اسلاید 2 :

ویژگی اصلی کارهای ریچارد میر

روزنه ی قرن بیستم از طریق طرح آزاد ، نمای آزاد ، جداسازی ساختار و دیواره ی بیرونی ، اصول بنیادین حرکت مدرن ، امکان جستجوی حجمی جدیدی را به وجود می آورد.

از دیدگاه میر طرح کلیدی است که اخیرا مورد غفلت قرار گرفته است. تصاویر دو بعدی ، دربردارنده ی
دستورالعمل هایی برای شی سه بعدی – یعنی ساختمان – است. در این هنگام است که ساختمان، گسترش می یابد.

زمانی که نما به تصویر کشیده می شود ، طرح و برش درباره ی ایده های فضایی با معمار صحبت
می کند. ولی طرح بیان اساسی و متقاعد کننده ی معماری است.

به اعتقاد او ساختمان ها باید بتوانند صحبت کنند . به کارگیری مجموعه عناصر خاص و درونی ثابت، طی سال ها کار این امکان را داده است که وی شیوه ی بیان تکاملی و منسجمی داشته باشد.

معماری میر ، توجه به فضاست : البته فضایی دارای نظم و در نظر گرفتن نور، معیارهای انسانی و فرهنگ معماری : نه فضایی بی تناسب.

معماری ، حیاتی و جاودان است. زیرا انسان را دربر می گیرد و فضا را توصیف می کند: فضایی که در آن حرکت و زندگی می کنیم .

ریچارد میر با حجم و سطح کار می کند، شکل ها را با نور تغییر داده و در ابعاد ، نما ، حرکت و سکون ، تغییراتی به وجود می آورد.

 ارتباط بین فضای بیرون و درون و یک حس سیالیت در کارهای میر دیده می شود، او همیشه سعی
می کند با قراردادن ساختمان سفید خودش در لنداسکیپ سبز، ساختمان هایش را به عنوان نگینی در دل طبیعت قرار دهد.

اسلاید 3 :

  • از معروفترین کارهای او میتوان به آتنیوم(هارمونی جدید، هند، 79-1975)، موزه هنر دکوراسیون (فرانکفورت، آلمان، 85-1979)، موزه ی بلندهنری(آتلانتا، جورجیا،83-1980) شهرداری و کتابخانه (هاگو، 95-179) موزه ی هنرهای معاصر( بارسلونا، 95-1988)، میدان US و ساختمان فدرال (آریزونا، 2000-1995) اشاره کرد.
  • فعالیت های خصوصی میر، شامل ساختمان های مسکونی ،پزشکی ، فنی، تجاری ، موزه ها و مراکز شهری مهمی چون مجتمع قضایی و تالارهای شهری در ایالت متحده و اروپاست . جزئیاتی که میر در ساختمان هایش در نظر داشته است، اصل استواری است که در آن ، قوت وتمامیت در ساختار معماری توسعه می یابد .

اسلاید 4 :

در تعریف معماری

  • این روزها را چنین قلمداد میکند پست مدرنیسم ، مدرنیسم ، نئو مدرنیسم و دیکانستراکتیویسم ، من ترجیح می دهم از تمام اینها که تمرکز مرا در هر جا ( دانشگاهها ، گردهماییها و نشریات ) از واقعیت و مسائل مربوط به معماری امروز بر هم میزند دوری کنم . بی تردید امروزه تمام فعالیت معماران ، تحت تاثیر مدرن گرایی لوکوروبوزیه ، آلتو و ونده رو و گروپیوس است و ظاهراً من استثناء نیستم ، ولی به چیزهای زیادی در کار برامانته ، بورومینی و نئومان پی برده ام .
  • دغدغه اصلی من ، ساخت فضا ، دست بردن در حجم ، سطح ، شکل و نور پردازی فضا بوده است . بنابراین ، همیشه چیزهای زیادی برای به دست آوردن وجود داشته ،چیزهایی که همیشه به آن اندازه که به نظر میرسند ، بی روح نیستند . دیدگاههای زیادی هم در مورد مدرن گرایی اولیه وجود دارد که من از انها استفاده نکردم زیرا معتقدم معماری می تواند جهان را تغییر دهد و معماری خوب و عالی می تواند کیفیت زندگی مردم را بهبود بخشد به ویژه در شهرهای که وظیفه و مسئولیت خاصی دارند.
  • شهر مکان رو به رشد وتوسعه ای است ومعماری ،روح زمانی را که در ان ایجاد شده دران منعکس می سازد .
  • برای رهایی از رکود و حرکت به سوی رشد و شکوفایی شهر باید در تمام زمینه های اقتصادی،اجتماعی ، سیاسی و هنری پیش رفت . به نظر من معماری وسیله ای برای حرکت به جلو است در معماری ، تلفیق عناصر بافت نه تنها با استفاده از رو نمایی های تاریخی که چیزی فراترازتزیینات به کاررفته نیست ، بلکه به وسیله تفسیر عناصر تشریفاتی ضرورت دارد ،زیرا در تاریخ شهر مسیر جدیدی برای نسل آینده فراهم میسازد .
  • از این واقعیتها می توان دریافت که ما در جامعه نا بسامان و آشفته ای زندگی میکنیم و من هم با این مسئله موافقم . بنابراین ، به جای آنکه این آشفتگی را منعکس سازم سعی میکنم نظمی فراتر از آن ایجاد کنم . تصویر ، از جمله ابزاری است که من برای این کار استفاده میکنم و اعتقاد دارم که از طریق هنر تصویر فرد به درک عمق این پیام نائل میشود . به نظر من برای آشکار کردن معانی باید بر روی علامات تکیه کرد . کشف معنی ، بیشتر به کمک تصاویر ( انتزاع ) برای هر فرد ممکن میشود ، نه فقط از طریق هنرمندان . بنابراین ، تفاسیر و معانی این فرآیند ، تفسیر از که سرانجام به درک شخصی تر و طولانی مدت منتهی میشود .

اسلاید 5 :

فلسفه طراحی

  • سفیدی ابزار ، برانگیختن ادارک و به اوج رساندن قدرت شکل ظاهری است . درخشندگی ، یکی از راههای رسیدن به این درک است . امیدوارم در آینده بتوام رمز و وسعت انتخاب را کشف کنم .منبع من در این کار ، تاریخ معماری است ولی ابزارهایم همیشه درونی و نماد و هدفم ، صرفاً معماری است .
  • برای من ، بخشی ارزش اگاهی از تاریخ معماری این است که پایندگی وتداوم و در نتیجه کیفیت را ارج نهم . من سخت درگیر ساخت یک بنا هستم و ترجیح میدهم بیشتر به خودم در نقش سازنده ای خوب و موفق فکر کنم تا یک هنرمند: چون هنر معماری در نهایت همین را می طلبد . هدف من ، دریافت و بازتعریف مفهوم نظم است پس برای درک رابطه آنچه بوده است و آنچه میتواند باشد ، از فرهنگ ما جاودانگی و نوبودن را میگیریم . تصمیم گیری در مورد به حساب اوردن یا نیاوردن ، انتخاب و به کارگیری اراده و عقل ، از اصول کار من است . از این رو ممکن است دیگران تصور کنند سبک من ، خارج از فرهنگ پدید می آید و همچنان به تجربه شخصی مربوط میشود . اصولاً حوزه فکری من در مورد فضا ، شکل ، نور و استفاده آنها مربوط میشود . در حقیقت ، هدف من حضور است ، نه تصور باطل ، من با تمام قدرت به دنبال این هستم و معتقدم که قلب و روح معماری است .

اسلاید 6 :

هنر و هنر معماری

  • چندی پیش شخصی از ریچارد میر پرسید: آیا ساختمانی هست که مایل باشی بقیه عمرت را در آن سپری کنی راستی آن چه جور ساختمانی است؟ پاسخ او موزه  بود .     گویی کسی حرفها و آروزهای اورا می شنید وبه آن پاسخ می داد زندگی اوپیوسته آمیخته با هنر و موزه بوده است . در مجموع مقوله ارتباط بین هنر و معماری عمیق ترین علایق و دل مشغولیهای اورا شکل داده است ارجاع متقاطع بین هنر و معماری که اهمیت به سزایی دارد همیشه مهمترین بخش کار او را  به خود تشکیل داده است
  • موزه علاوه برنمایش اشیای هنری فعلی در طرح موزه ها معماری با مجموعه ارتباطات بسیار جذابی سرو کار دارد شکوه شهری تجربه عمومی ارتباط بازدید کنندگان خاص با اشیاء ویژه و منحصر به فرد ارتباط نور با اشیاء و تماشاگران همچنین ارتباط هنر با فضا با محیط های عمومی ، بنابراین  موزه میتواند نمود وترجمان معماری ناب و اصیلی باشد که ورای فرهنگ  زاده می شود و در عین حال عمیقاً به تجربه شخصی بستگی دارد او بیشتر با هر دو سنت بیان فضاهای اروپایی و آمریکایی و فلسفه مدیریت موزه کار کرده و آنچه را اصول رسمی و قاعده حرکت مدرن قلمداد میکند وتجربه بودن در موزه به معنی سکون و ایستایی نیست بلکه تغییری پیوسته و همیشگی است .
  • مه یرازفنون شاعرانه (مدرنیسیم) زیبایی وچند کاربردی بودن فنون آوری تاثیرمی پذیرد و خلوصی است که از بخشی تمایز ذاتی بین طبیعت و ساخته های بشری ناشی میشود و این تمایز این دو را با ارتباط مکمل به هم پیوند می دهد

اسلاید 7 :

در طرح موزه

  • تمام کارهای ما بر اساس فلسفه ای است که زیبا شناسی ، بافت و کاربرد را با بصیرت فعلی معماری که با معنای واقعی کلمه پر حرارت و انسانی است ، تلفیق میکند . ما به کمک طرح ، به دنبال خلق محیطی زیبا و تزیین و آرایه بندی فضایی با مجموعه ارزشهای هماهنگ و پر معنا هستیم .
  • هدف اصلی معماری موزه ، کمک به کشف اررشهای زیبا شناسی ، فرهنگ و ترویج تفکر و تعمق در مجموعه موزه از طریق تجربه فضایی خود آن است . ما معتقدیم اشیای هنری باید در محیطهایی با فضای قوی به نمایش گذاشته شود ودر عین حال ، مکانی به وجود آورد که در آن ، هنر تقویت شود و آن را متحول سازد . کل کار موزه ، تا کنون ، انعکاس این دیدگاه و بینش می باشد . در طرحهای موزه ای هنرهای در اتلانتا ، توجه به مشغله ذهنی ما ، مقیاس کاری فردی بود . هر شی در مجموعه ، از گلدان یا سرویس نقره گرفته تا نقاشی فراگونارد یا مجسمه سازی رودین ، توجه خاصی را می طلبد . ما در طرح و خلق ارتباط مناسب بین آثار هنری و محیطی که آنها در ان دیده میشوند ، عمیقاً به مقیاس انسانی وفاداریم .

اسلاید 8 :

  • آغاز ساخت : 1991
  • پایان ساخت : بهار 1995
  • الگوی اولیه مرکز جی . پل گتی در لس انجلس مرکز اصلی در جهت حرکت عقربه های ساعت مرکز تاریخ فرهنگ و هنر باستان ، تالار کوچک سخنرانی، دفاتر اجرایی مرکز گتی تراست (دفاتر مایل و سرمایه گذاری ) و ساختمان مرکز اموزشی هرن گتی : موسسه برنامه اطلاعات تاریخ هنر و برنامه گتی گرانت و ساختمان حفاظتی گتی .
  • شبکه های سازمانی
  • مرکز جی . پل . گتی در 14 میلی (3/2 کیلومتر ) غرب مرکز لس انجلس در ناحیه جنوبی کوهها سانتا مونیکا واقه شده است . از این دماغه مرتفع میی توان بسیاری از مشخصه های شهری جغرافیایی را مشاهده کرد .
  • ساختار محل از طریق شبکه شهری ویک محور شمالی – جنوبی هم سو با تنگه موجود ، این مکان را برای ایجاد مجتمع کانونی دو قسمت میکند .
  • پوشش ساختمان به دلیل مجوز استفاده مشروط در طرح و نما محدود میشود . به علت محدودیت خطی مکان به جهت این مجوز ، بخشی از پوشش 24 ای کر ( 97128 متر مربع ) قابل ساخت نیست
  • شکلهای خمیده خطی که از نمای محل و شبکه ساختمانی مربوط به بافت شهری و محور آزاد راه ایجاد شده است با هم ارتباط دارند .
  • تناسبات هندسی ، در طول مرزها کاملاً آشکار است و باعث آرایش ساختمانها میشود
  • باغها که ورای پوشش ساختمان گسترش یافته ، این ترکیب را با ویژگی های بارز محل نشان میدهد .

اسلاید 9 :

  • ساختمانهای مرکز در طول دو قطری که از محل تقاطع وسیع کوه ایجاد میشود قرار میگیرد . مسیر بین این دو لبه ، با وجود باغهایی با شیب پلکانی که فضای سبزی در کنار آمفی تئاتر به وجود می آورد ، منظره جالبی پیدا میکند . ساختمانهای کم ارتفاع محوطه که مرکز را تشکیل میدهند ، در طول این دو لبه ساخته شده اند . در طول لبه شرقی تالار سخنرانی و ساختمان مرکز آموزش هنر گتی ، دفتر برنامه اطلاعات تاریخ ، هنر گتی ، دفتر برنامه طرح گتی گرانت و دفتر اجرایی هیات امنای مرکز ، بخش حفاظتی گتی و موزه گتی قرار دارد . مرکز تاریخ فرهنگ و هنر باستان نیز در لبه غربی واقع است .سالن غذا خوری ، رستورانهای مختلفی در خود جای داده و قهوه خانه در لبه باغ ، نزدیک حیاط ورودی قرار گرفته است .
  • مهمترین فضای عمومی مرکز موزه ، از تعداد فضای مکعبی نورگیردار تشکیل شده است . این فضا ، در اطراف حیاط بزرگ قرار دارد و با پیاده روی سرپوشیده ومحصور ، به بازدید کنندگان امکان می دهد به راحتی در فضای داخلی و خارجی حرکت کنند . نقش اصلی موزه ، به نمایش گذاشتن مجموعه دائمی و چندین نمایشگاهها موقت است . ترتیب فضاهای گالری ، امکان تماشای کامل آثار هنری را برای بازدید کنندگان ، دانشجویان و پژوهشگران میسازد .
  • دومین و بزرگترین جزء برنامه ساختمانی – یعنی مرکز تاریخ فرهنگ و هنر باستان – اطراف فضای گردشی نورگیر داری قرار گرفته که کتابخانه ای با گنجایش یک میلیون جلد کتاب را در خود جای داده است اتاق بایگانی عکس و نسخ خطی و آثار دانشمندان ، اتاق گردهمایی و تالار سخنرانی به گنجایش 200 نفر نیز ، حول این فضا قراردارد .
  • آب و هوای کالیفرنیای جنوبی ، فرصت ویژه ای برای تلفیق طبیعت ، باغهای سرسبز و ساختمانها ایجاد کرده است . در تمام مراحل ، توجه خاصی به ارتباط درونی ساختمانها با محل شده تا درک فرد را از این مکان بالا ببرد . امکانات و طرح و برنامه این مرکز ، نه تنها آنرا به مرکزی ویژه تبدیل کرده ، بلکه مکان خارق العاده ی موسسه به دلیل محیط متفکرانه اش ، آنرا به فضای منحصر به فردی در قرن بیستم تبدیل نموده است .

اسلاید 10 :

موزه پل گتی

  • مر کز جی پل گتی ، تاسیس شد تا اعتقادموسس خود را مبنی بر اینکه درک و فهم هنرهای بصری برای جامعه شهری ضروری است ، منعکس سازد . این طرحها ، از موزه اصلی گسترش یافته و حتی محوطه های عمومی پژوهشی ، آموزشی و حفاظتی مربوط به هنرهای بصری را نیز در بر میگیرد . هدف هیات امنا از تاسیس مرکز جی پل گتی آن بود که برنامه ها و طرحهای مختلفشان را درمحیطی طبیعی جمع کند و هر کدام بتواند تعامل به وجود آمده از دیدگاههای جدید ، نزدیک به هم و مفید برای کل جامعه تقویت سازند .
  • مرکز جی پل گتی به عنوان یک موسسه خصوصی ، نقش دو گانه ای دارد و فضایی عمومی برای تفکر ودرک هنر و زیبایی مناظر طبیعی به دست میدهد ودر عین حال ، فضای ویژه برای پشتیبانی دانشجویان هنر فراهم می سازد . این مرکز ، در زمینی به مساحت 110 ای کر (445170 متر مربع ) در دامنه کوههای لس آنجلس با چشم اندازهای گسترده واقع شده است . در جنوب و غرب این مکان ، اقیانوس آرام و چشمه های ساحلی در جنوب شرقی ، شهر لس آنجلس و در شمال ، کوههای سانتا مونیکا قرار دارد . این مرکز ، انبوه ساختمانهای به هم پیوسته و باغها را که کمتر از 24 ای کر ( 97128 متر مربع ) از کل زمین را اشغال کرده، در بر میگیرد.هنگامی که از فرودگاه مجاور این محل به سمت شمال می رویم ، محور اصلی از خیابان مرکز پارتی با 5/22 درجه جا به جایی از زاویه شهر سندیگو عبور میکند . محور جانبی مقابل ، با گذر از مرکز ساحتمان ، قبل از تغییر جهت دادن از محور طولی محل به سمت شرق ، با خط آزادراه موازی میشود . بازدید کنندگان خودروهایشان را در پارکینگ زیرزمین زیر تپه پارک میکند و به وسیله تراموا (اتوبوس برقی ) از حیاط ورودی اصلی مرکز تا ارتفاع 246 فوت (75 متر ) بالا میروند .

    تصور بر اساس ایده ساخت ساختمانهایش در ظاهرسفید به نظر میرسد . محیطی که از طریق سفیدی پدید می آید شکوه و عظمت بی پایانی را به ویژه در موزه ایجاد میکند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله چرخ و تایر با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله چرخ و تایر با pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله چرخ و تایر با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله چرخ و تایر با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله چرخ و تایر با pdf :

طی سالهای 1920 تا 1930، تراکتور با چرخ های فولادی با تراکتور مجهز به تایرهای بادی جایگزین شد. در ابتدا لاستیک ها طبیعی بودند تا اینکه در خلال جنگ جهانی دوم با مشکل کمبود لاستیک طبیعی برای تولید تایر شایع شده. این موضوع به تحقیق و توسعه در مورد لاستیک های مصنوعی تولید شده همچون استایرن و لیتکس شتاب بخشید. لاستیک های مصنوعی تولید شده در قیاس با نوع طبیعی، نسبت به ساییدگی مقاومت بیشتری از خود نشان دادند. لاستیک های مصنوعی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند شامل پلی اورتن، نئوپرن، پولی بوتاندین و بوتایل می باشند. لاستیک های طبیعی ممکن است هنوز برای بعضی فعالیت های ویژه کاربرد داشته باشند.

کار تایر
تایرهای کشاورزی باید قادر به انجام کارهای زیر باشند:
1) تحمل بار وسیله و ضمائم آن در قبال فشار کم وارده از زمین
2) جذب ارتعاشات و فراهم کردن حرکت نرم وسیله نقلیه روی زمین ناهموار
3) فراهم کردن نیروی زمین گیرایی
4) امکان فرمان دادن، هدایت و حفظ تعادل وسیله نقلیه
5) مقاومت در مقابل ساییدگی در اراضی مختلف که انتظار کار در آن می رود.
6) کاهش ضربه ناشی از نیروهای وارده از طرف جاده
7) انتقال نیروی ترمز

اساس اندازه تایر روی عرض مقطع و قطر طوقه آن می باشد. بعنوان مثال تایر های محرک 26_184 دارای عرض 184 اینچ و قطر طوقه 26 اینچ می باشد. در طرح های قبلی برای ساخت تایر اندازه مقطع عرضی و ارتفاع آن ها برابر بود. نسبت رعنایی این تایر ها که با h/b تعریف شده برابر یک می باشد که در آن h ارتفاع مقطع و b عرض مقطع تایر است. طول سطح تماس با این رابطه نشان داده می شود:
l ~ 0.31 d

l طول سطح تماس و d قطر تایر در حالت بدون بار است. سطح تماس را می توان به صورت یک شکل بیضی در نظر گرفت و سطح مقطع تماس را با رابطه زیر نشان داد:
A = pgb
که در آن b عرض مقطع تماس است.
امروزه تایرها عرض پهن تری دارند و اغلب با نسبت رعنایی 085 و یا حتی 075 یافت می شوند.
درجه بندی لایه تایر توانایی حمل بار آن را نشان می دهد. درجه بندی لایه ها قبلاً برای معین کردن تعداد لایه هایی که در ساختمان یک تایر استفاده می شد به کار می رفت. اما اینکار دیگر انجام نمی شود، بلکه امروزه بعنوان شاخص استحکام تایر بکار می رود.

سه نوع ساختار پوشش برای تایرها وجود دارد: تایر های معمولی، رادیال و تسمه ای. در ساختمان تایر های معمولی، رشته هادر یک زاویه تقریباً 40 درجه نسبت به خط مرکزی محیطی قرار گرفته اند. این زاویه را زاوی تاج نامیده اند. معمولاً دو یا چند تا از این لایه ها یا رشته ها، هر کدام بصورت اریب و مخالف یکدیگر قرار گرفته اند. بیشتر تایرهای کشاورزی دارای دارای چنین ساختاری هستند. مزیت این نوع ساختار برای وسایل نقلیه غیر جاده ای در این است که دیواره های کناری مستحکمی دارند تا بعنوان محافظی بر ضد ضربه های مخرب عمل کند. ساختمان تایرهای رادیال از رشته سیم هایی تشکیل شده اند که از دو طرف کناری لاستیک گذشته و عمود بر خط وسط دور تایر می باشند. بنابراین زاوی تاج 90 درجه است

. همچنین تعدادی تسمه، شامل چندین رشته سیم روی سطح عرضی لاستیک ها قرار دارد. رشته سیم های داخل این تسمه زاویه تاج 20 درجه می سازند. تسمه ها برای مهار کردن آج لاستیک و جلوگیری از خم شدن آن ها در جهت طولی تایرها بکار مب روند. تایرهای رادیال نسبت به تایر های معمولی فشار یکنواخت در سطح تماس ایجاد می کنند. طول محل تماس نسبت به یک تایر معمولی هم اندازه زیادتر است. بنایراین خصوصیات ایستایی تایر رادیال بهتر است. در خاک های لومی_شنی و خاک های سبک تایرهای رادیال دارای کشش مالبندی بیشتری نسبت به تایرهای معمولی هم اندازه می باشند. در خاک های مرطوب، رسی و سنگین، تایرهای معمولی ممکن است در مشخصه های کشش-لغزش عملکرد بهتری نسبت به تایرهای رادیال نشان دهند. تایرها تسمه ای ترکیبی از طرح تایرهای معمولی با رادیال هستند، اگرچه لایه های اصلی در ترکیب تایرهای معمولی در زاوی تاجی کمتری قرار گرفته اند.

ساختمان تایر
• آج تایر (tread) :
این قسمت به عنوان رابط بین سطح جاده و تایر ، با ترکیبی از لاستیک‌های طبیعی و مصنوعی به عنوان لایه خارجی وظیفه محافظت از بدنه را در برابر سایش و صدمات احتمالی بر عهده دارد. طرح‌های مختلف آج برای تخلیه بهتر آب از زیر تایر و افزایش قابلیت تایر در برخورد با شرایط گوناگون سطح جاده ساخته می‌شود. می‌توان به طرح‌های رگه‌ای (Rib) ، عرضی (Lug) ، ترکیبی از عرضی و رگه‌ای (Rib & Lug) و بلوکی (Block) اشاره کرد که هر یک مزایا و معایب خاص خود را دارند.

برای مثال طرح رگه‌ای در تایرها جهت استفاده در جاده‌های هموار برای حرکت سریع کاربرد دارد. مقاومت بالا در برابر لغزش و صدای کم از جمله ویژگی‌های این طرح است. همچنین در مورد طرح عرضی می‌توان گفت تایر با این آج نسبت به طرح رگه‌ای ، کشش (traction) بهتری دارد. اما صدای آن زیاد است و مقاومت کمی هم در برابر لغزش دارد. این طرح بطور کلی بیشتر مناسب خودروهایی است که در مسیرهای ناهموار تردد می‌کنند. طرح بلوکی تایر نیز بیشتر در تایرهای ویژه برف کاربرد دارد، زیرا باعث کاهش لغزش در جاده‌های برفی می‌شود.

• لایه های سرپوش (Cap plies) :
برخی تایرها با دارا بودن 2 یا چند لایه از جنس پلی‌استر جهت نگه داشتن هر چه بهتر بقیه اجزای داخلی تایر خصوصا در سرعت‌های بالا انتخاب مناسبی برای خودروهای پرسرعت خواهند بود.

• تسمه محافظ (Belts) :
در تایرهای رادیال ، لایه‌های محافظ فولادی مانند حلقه‌ای پیرامون تایر ، بین آج و بدنه قرار می‌گیرند. و علاوه بر ایجاد اتصال بین این دو قسمت و جذب ضربات ناشی از سطح جاده ، مانعی در مقابل سوراخ شدن بدنه ایجاد می‌کنند. البته در تایرهای بایاس پلای نیز لایه‌های محافظی از جنس نایلون و (بعضا در خودروهای سواری از جنس پلی استر) وجود دارد.

• بدنه تایر (Car Cass):
بدنه متشکل از لایه‌هایی از رشته‌های مقاوم و مستحکم است که مجموعا قابلیت تحمل فشار داخلی تایر و همچنین جذب نیروهای وارده از سطح جاده را داراست. معمولا در خودروهای سواری جنس این لایه از الیاف پلی‌استر است و در خودروهای سنگین از فولاد استفاده می‌شود. زاویه نصب این لایه‌ها نسبت به محیط تایر در نوع رادیال بین 88 تا 90 درجه و در نوع بایاس پلای 30 تا 40 درجه است. استحکام یک تایر معمولی با تعداد لایه‌های بدنه توصیف می‌شود.

• زهوار تایر (Bead Bundle) :
زهوار ، حلقه‌ای از سیم‌های فولادی با استحکام بالاست که با لاستیک پوشانده شده‌اند و جهت حفظ وضعیت تایر در رینک و جلو گیری از خروج تایر بکار می‌رود.

• دیواره‌های کناری (Side Walls) :
پایداری جانبی تایر توسط این دیواره‌ها فراهم می‌شود و مشخصات تایر و نام سازنده آن نیز بر روی این قسمت نوشته می‌شود.

• آستر داخلی تایر (Inner Liner) :
این لایه لاستیکی که جایگزینی برای تیوپ در تایرهای بدون تیوپ (Tubeless) است، جهت جلوگیری از نفوذ آزمایش‌های مربوط به هوا به بیرون از تایر بکار می‌رود.
چرخ های عقب تراکتور عمومی آن را به عقب یا جلو می برند بطوریکه از این عقب و جلو رفتن تراکتور می توان برای حرکت دادن وسیله یا بار استفاده نمود. چرخ های جلو صرفاً چرخ های هرز گردی هستند که می توان بوسیل آن ها، تراکتور را به جهات مختلف هدایت کرد.

با توجه به اینکه شرایط کاری بسیار متنوع و مغایری برای تراکتور پیش می آید، چرخ های آن ها باید به لاستیک هایی مجهز شود که حداکثر درگیری لازم را فراهم آورد. بنابراین لاستیک ها را با قطر بزرگ، پهن، با شانه های آجی سنگین ومعمولاً پوششی نازک می سازند. قطر بزرگ، پهنای مناسب و شانه های آجی سنگین، سطح مناسبی از تایر را در تماس با سطح زمین فراهم می آورد.
برای اندازه مشخص چرخ که برای یک تراکتور مناسب است؛ معمولاً اندازه های مختلفی از لاستیک را می توان استفاده کرد. اندازه های لاستیک که توسط علامت مشخص شده است، دلالت دارد بر پهنای لاستیک که از فاصله دیواره یک طرف چرخ تا دیواره طرف دیگر آن اندازه گیری می شود و قط از وسط طوق داخلی اندازه گیری می شود. بنابراین لاستیکی با ابعاد mm914×304(in36×12)، mm711×254(in28×10) و mm711×279(in28×11) می باشند که در حالیکه اندازه های معمولاً در لاستیک چرخ جلو mm482×101(in19×4)، mm 482×152(in19×6)، mm406×152(in16×6) است.

استفاده از تایرهای پهن در چرخ های عقب به افزایش درگیری کمک خواهد کرد زیرا سطح بیشتری از تایر با سطح زمین تماس پیدا می کند.
لاستیک ها هم با ضمانت های پوشش متفاوتی ساخته و عرضه می شوند که بعنوان چند لایه شناخته می شوند. در زمان ساخت تایر ها، از تعدادی لایه های بافتی یا مواد برزنتی، که با آج های لاستیکی قالب ریزی شده است؛ استفاده می شود. چند لایه بودن آن نشان دهند تعداد لایه های برزنتی و غیره است که در ساختار تایر بکار رفته است. ضخامت های معمول در پوشش های مورد استفاده در تایرهای کشاورزی 4 لایه و 6 لایه می باشند. اخیر الذکر، ضخیم تر و محکم تر است و وزن بیشتری را تحمل می کند و کمتر با موج دار شدن خود، تحت تأثیر قرار می گیرد.

این ضخامت های پوشش به اندازه کافی نازک هستند تا در موقع حرکت سطوح زبر و خشن به تایر اجاز انعطاف بدهند.
با وجود اینکه تایر های تراکتور به چنین نحوی ساخته می شوند، باز هم شرایطی پیش می آید که چرخ ها بلغزند. مقدار درگیری چرخ تراکتور به شرایط مزرعه بستگی خواهد داشت که این شرایط بطور قابل توجهی متغیر هستند. موقعیکه یک چرخ تراکتور می چرخد، شانه ها آجی تایر تمایل به بریدن لایه هایی از خاک دارند و مقامت خاک نسبت به این عمل برشی است که به چرخش چرخ کمک می کند. البته فقط یک عامل است که به چرخش چرخ ها کمک می کند و شاید از همه مهمتر باشد. بطور واضح سهولت برش لایه ای از خاک بر راندن چرخ های تراکتور تأثیر گذار است. بنابراین ممکن است در بعضی از شرایط خاک لغزش زیادی در چرخ ها رخ می دهد.

روش های کاهش لغزش چرخ
یک فشار معمول تایر در کارهای جاده ای برای چرخ های عقب تراکتور Kg/cm^21 (تقریباً lb/in^215) و برای کار در مزرعه Kg/cm^20.7 (تقریبا lb/in^2ً10) است.
در صضورتیکه فشار تایر در کار مزرعه ای کاهش یابد، مثلاً Kg/cm^20.7 (تقریبا lb/in^2ً10) باشد؛ اثر آن اینست که سطح وسیع تری از تماس پوشش با سطح زمین اتیجاد می شود. چراکه تایر پهن شده است. سطح بیشتر و تعداد بیشتری از شانه های آجی هم در تماس با سطح مزرعه ایجاد می شود (شکل;). این مورد منجر به کشش مضاعف می شود. اما فشار بسیار کم می تواند موجب آسیب زدن به تایر شود. فشار را نباید آنقدر کاهش داد که دیوار تایر را در حال حرکت تراکتور بصورت موجدار مشاهده کرد. این موجدار شدن، پوشش تایر را خرد می کند که در زمان بسیار کوتاهی اتفاق می افتد. همچنین این خطر هم وجود دارد که تایر بدور طوقه بلغزد و والف را از تیوب بیرون بکشد.

موقعیکه از تراکتور برای کار در جاده استفاده می شود، نگران درگیری چرخ آن نیستیم زیرا سطوح جاده معمولاً مناسب است و درگیری معمولاً مشکل بحساب نمی آید. البته باید فرسودگی تایر را مدنظر قرار داد، زیرا قیمت این تایر ها زیاد استلذا باید فشار را بیشتر نمود.
شاید یکی از بیشترین کمکهایی که به درگیری چرخ می شود وزن اضافه ای باشد که بصورت وزنه های فلزی یا آب اعمال می شود. وزنه های فلزی به شکل صفحات مدوری هستند که هرکدام تا Kg50 وزن دارند و به صفح مدور چرخ متصل می شوند. به هر چرخ ممکن است که 3 یا 4 وزنه متصل شود.

در موقع استعمال آب، آن را با پمپ یا استفاده از جریان ثقلی وارد تیوب تایر می کنند و از والف مخصوصی که به هوا اجاز خروج و به آب اجاز ورود می دهند، استفاده می کنند. ممکن است تایرها را کاملاً پر کنند یا اغلب تا 75% تایر را پر کنند که با این وجود هوا هم باید تا حدود Kg/cm^30.2 بیشتر از فشاری معمولاً استفاده می شود؛ وجود داشته باشد. این عمل صورت می گیرد تا به تأمین وزن اضافی آب در چرخ که ممکن است هر چرخ 100 تا 200 کیلوگرم وزن پیدا کنند؛ کمک کند. لازمست در صورتیکه قرار است چرخ در طول زمستان چنین وضعیتی داشته باشد، احتیاطاً از ضد یخ استفاده شود. کلرید کلسیم با نسبت یک کیلوگرم در 45 لیتر آب در کشور انگلستان این عمل محافظت از چرخ در برابر یخ زدگی را انجام می دهد.

در صورتیکه تمامی روش های بهبود کشش رد شوند، غالب ترین روش بعنوان آخرین چاره، چرخ های دارای زنجیر چرخ است. چرخهایی فلزی هستند که در محیط بیرونی خود دارای آج های فولادی می باشند که محکم به زمین می چسبند تا درگیری ایجاد کنند. در صورت استفاده از این چرخ ها نباید تراکتور را وارد جاده عمومی نمود.

چرخ های جلو
از آنجا که این چرخ ها، چرخ های هرز گردی هستند که از امتداد جلویی تراکتور حمایت می کنند و به تراکتور امکان فرمان گرفتن را فراهم می آورند؛ نباید از آن ها غفلت ورزید. در عوض، اگر فشار تایر این چرخ ها با هم فرق کند، هدایت تراکتور بسیار مشکل خواهد بود. چرخ کم باد در یک طرف تراکتور می خواهد تراکتور را به همان طرف بکشد.
فشار تایر برای این چرخها معمولاً حدود 175 تا 2 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می باشد. اما شرایطی پیش می آید که لازم است فشار توصیه شده را افزایش داد. مثل موقعیتی که در موقع استفاده از یک لودر جلو سوار بر روی تراکتور برای بلند کردن بارهای سنگین پیش می آید. مثال های معمول در این مورد شامل بار کردن کود حیوانی با یک چنگک جلو سوار، بار کردن خاک با یک بیل، بار کردن بسته ها با یک لودر بسته جلو سوار هستند.

معمولاً می توان وزنه های چرخ را به چرخ های جلو اضافه نمود. چنانچه این کار را می توانستیم در مورد چرخ های عقب انجام دهیم و وزنه های چرخ جلو ممکن است، زمانیکه تراکتور باید مدت زمان زیادی را برای حمل ادوات عقب سوار سنگین بگذارد؛، بکار روند. از این پس وزنه های جلو باید بعنوان وزنه های تعادلی که از واژگونی جلوی تراکتور در زمان بلند کردن وسیله جلو گیری می کند؛ عمل کنند. روش دیگر بکار گیری وزنه جلواست که با سوار کردن یک قلاب خاص به جلوی تراکتور انجام می گیرد، تا وزنه های سنگین بزرگی که شکل خاصی دارند بر روی آن سوار شوند که این وزنه ها را با توجه به نیاز کا خاصی که قرار است انجام دهیم؛ می توان سوار یا پیاده کرد.

موقعیت های چرخ
در بسیاری از مزارع، مقدار قابل توجهی از عمر کاری تراکتور در انجام وجین کردن محصولات ردیفی سپری می شود و از آنجا که هم محصولات ردیفی در پهنای ردیفی استانداردی کشت نمی شوند، لازمست که تراکتور این قابلیت را داشته باشد که بتوان مسیر آن را با توجه به محصول متناسب نمود. بعنوان مثال، اگر سیب زمینی در ردیف هایی با فاصل mm711 کشت می شود؛ بمنظور اینکه چر خ های تراکتور از بین ردیف ها عبور کند و به محصول هم صدمه ای نزند؛ باید چرخ ها در مضربی از mm711 تنظیم شوند. تنظیم چرخ معمولاًmm1422=mm 711 × 2 می باشد.

چغندر قند در ردیف هایی با فاصل mm457 کشت می شود. بنابراین موقعیت های مرکزی چرخ ها می تواند mm1371= mm357 × 3 یا mm1828= mm457 × 4 باشد.
بمنظور انجام این تغییرات و تنظیمات برای چرخ های جلوی تراکتور، اکسل جلو را بصورت 3 تکه می سازند. هرتکه با تعداد مناسبی سوراخ ساخته می شود که به چرخ های جلو این اجازه را می دهد که با گام های 5 سانتیمتری از هم فاصله داشته باشند (شکل;.). دیده خواهد شد که محور یکی از تکه های اکسل تقریباً در مرکز تراکتور در زیر رادیاتور قرار دارد. نزدیکترین فاصله قابل دسترس در تنظیم چرخ ها در تراکتور های چند منظوره، معمولاً حدود m1.29 است؛ در حالیکه حداکثر عرض ممکن است به m2.32 هم برسد.

بمنظور رسیدن به همین تغییرات در چرخ های عقب، از صفحات مدور مقعر چرخ استفاده می شود که ممکن است در موقعیت های متفاوت بسته شوند تا به طوق چرخ این صفحات مدور مقعر همچنین ممکن است بصورت مقعر به طرف داخل یا خارج باشند. شکل زیر تنظیمات مختلف چرخ های عقب را نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق تئوری های پارگی گرم با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق تئوری های پارگی گرم با pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق تئوری های پارگی گرم با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق تئوری های پارگی گرم با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق تئوری های پارگی گرم با pdf :

انجماد آلیاژها همیشه در یک بازده دمایی به نام دامنه انجمادی رخ می دهد. کاهش دما، فاز جامد جوانه زده و در قالب دانه هایی (معمولاً به شکل دندریتی) رشد می کند و از یک نقطه معین دربازه دمایی، دانه ها ابتدا با حس کردن حضور دانه های مجاور وسپس با برخورد و تماس و پل زدن با آنها و در نهایت با شکل دهی یک اسکلت پیوسته از فاز جامد، با یکدیگر تداخل و فعل و انفعال می کنند. دمایی که در آن دانه ها شروع به تداخل با یکدیگر می کنند نقطه همدوی و پیوستگی1 نام دارد و دمایی که در آن شبکه پیوسته جامد شکل می گیرد نقطه صلبیت2 نام دارد. در زیر این نقطه صلبیت، حجم و بدنه نیمه جامد خصوصیات عمده فاز جامد- حفظ شکل و خواص مکانیکی مانند استحکام و انعطاف پذیری را به خود می گیرد.
بدیهی است که رفتار ترمومکانیکی بدنه نیمه جامد وابستگی زیادی به خواص مکانیکی آن دارد. از طرفی، خواص این بدنه (استحکام و انعطاف پذیری) قرار دارد و در طرف دیگرتنش ها و کرنش های اعمال شده به آن در هنگام فرآیند انجماد و ناشی شده از انقباضض انجمادی، فشار متالواستاتیک (فشار فلز مایع ) ، انقباض حرارتی ممانعت شده و غیر آزاد، گرادیان حرارتی و غیره وجود دارند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ