سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

پروژه دانشجویی مقاله انتخاب منفی در Tسل ها با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله انتخاب منفی در Tسل ها با pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله انتخاب منفی در Tسل ها با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله انتخاب منفی در Tسل ها با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله انتخاب منفی در Tسل ها با pdf :

انتخاب طبیعی بطور ثابت تغییراتی که در اثر موتاسیون ایجاد شده اند را مرتب می کند، بهترین آنها را انتخاب کرده و بدترین آنها را حذف می کند؛ در حالی که از تغییرات خنثی چشم پوشی می کند.
افراد در سازگاری با محیط با هم رقابت دارند. فراوانی ژنوتیپی برنده ی رقابت افزایش یافته و فراوانی ژنوتیپی بازنده کاهش می یابد پس انتخاب مثبت و انتخاب منفی جدا ناپذیرند.
انتخاب منفی باعث برداشت اللهای مضر می شود. اللهای مضر در اثر موتاسیون نقطه ای ایجاد می شوند. حذف اللهای مضر در سطوح مختلف ژنتیکی جمعیت می‌تواند رخ دهد، درنتیجه افرادیکه حامل این اللهای مضرند، نسل به نسل زاده هایشان کاهش می یابد.
انتخاب پیش زمینه یا Background:
نوع انتخاب منفی قوی است که در لوکوسی با سرعت موتاسیون بالا رخ می دهد و در نتیجه ی آن یک کاهش درسطح تغییرات مجاور لوکوس تحت انتخاب ایجاد شود. چون حذف مکرر واریته های مضر همراه با حذف تغییرات link شده با لوکوس تحت انتخاب می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله شین و شین بندی ( bus bar) با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله شین و شین بندی ( bus bar) با pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله شین و شین بندی ( bus bar) با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله شین و شین بندی ( bus bar) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله شین و شین بندی ( bus bar) با pdf :

بطور ساده جمع وپخش انرژی را شین گویند …بطور کلی بس بار یا شین به محلی در پست های فشار قوی گفته می شود که جهت توزیع بار بین ورودیهای پست(تغذیه کننده ها)و خروجیها(مصرف کنندگان )ارتباط برقرار می کند بنابراین با توجه به اهمیت پست و میزان حساسیت خاموشی برای مصرف کننده ودر نظر گرفتن مسا ئل اقتصادی وامکان مانور سیستم ، اصولاً شین را طوری انتخاب می کنند که با توجه به شرایط فوق حداقل هزینه و حداکثر استفاده را داشته باشد .

مشخصات شین فشار ضعیف :
شین ها معمولاً از مس و یا از آلومینیوم ساخته می شوند و در زمان خاص می توان از آلیاژ آلومینیوم که دارای خواص الکتریکی و مکانیکی خوبی هستند نیز استفاده کرد . در پست های فشار ضعیف فاصله شین ها بستگی به جریان اتصال کوتاه شبکه و مقطع شین بستگی به جریان نامی دارد . برای تعیین و انتخاب شین های مسی و یا آلومینیومی بر حسب شدت جریان و بار دهی شین ها و درجه حرارت مجاز استفاده می شود . باردهی شین های رنگ نشده کمتر از شین های رنگ شده است زیرا تشعشات حرارتی شین های رنگ شده بیشتر از شینهای رنگ نشده می باشند هر چه ارتفاع تاسیسات از سطح دریا بیشتر باشد به علت کم شدن غلظت هوا تشعشات حرارتی کمتر می باشد و در نتیجه باردهی شین ها مانند بقیه وسایل برقی مانند ترانسفورماتور کم می شود . در موقع ارتباط شین ها با یکدیگر و گرفتن انشعاب باید دقت کرد که مقاومت شین در محل اتصال حتی المقدور کوچک باشد که باعث ایجاد حرارت موضعی زیاد نشود .

انواع شین : انواع شین های رایج به قرار زیر است .
الف ) شین ساده : از این نوع در پستهای کم اهمیت در ولتاژ پایین استفاده می شود و اصولاً کم خرج بوده و عملکرد اپراتور آن بسیار ساده است در این شین ها تعمیر شین مستلزم قطع تمام ارتباط می باشد . شکل (1) چنین شینی را نشان می دهد .

شکل 1 سیستم تک شینی ساده

برای کاهش این مشکل می توان توسط سکسیونر شین را به دو قسمت کرد تا تعداد قطعی آنها کم شود . مانند شکل (2).

شکل 2-سیستم تک شینه با سکسیونر روی شیم
در شکل 2 نیز مشاهده می شود که با بروز اتصالی روی شین رله های حفاظتی عمل نموده و سبب قطعی تمام آنها می گردد برای جلوگیری از این مساله می توان طبق شکل 3 شین را توسط کلید قسمت شین Bus Section با حفاظت های لازم به دو قسمت تقسیم نمود بنابراین با ایجاد اتصالی در هر قسمت سبب قطعی همان قسمت خواهد شد و با عملکرد این کلید از قطع قسمتی از ارتباطات جبوگیری به عمل می آید .

شکل 3 – سیستم تک شینی با کلید قدرت روی شین
معایب شین ساده :
1-خراب شدن دژنکتور هر سیک از شین های انتقال انرژی باعث قطع برق آن خط می شود.
2-تمیز کردن مقره ها و متعلقات دیگر شین بدون قطع برق به سادگی ممکن نیست .
3-گرفتن انشعاب جدید از شین ساده بدون قطع برق امکان پذیر نیست .
سیستم های با شین دوبل
الف –شین دوبل اصلی و یدکی

همانطوریکه در سیستم تک شینه مشاهده شد در صورتیکه یکی از کلیدها احتیاج به تعمیر داشت لازم بود که خط و ترانس مربوطه را بدون بار نمود و کلید آن را تعمیر کرد . اما در شین دوبل (اصلی و یدکی ) مطابق شکل چنانچه که کلید اصلی احتیاج به تعمیر داشت کلید Bus scoupler باس کوپلر وظیفه کلید اصلی را به عهده خواهد گرفت به عبارتی شین اصلی هم می تواند توسط کلید قدرت مربوط و هم توسط کلید کوپلاژ در شرایط اضطراری تغذیه شود و مادامی که کلید اصلی ارتباط در دست تعمیر است کلید کوپلاژ وظیفه آن را به 0عهده می گیرد مثلاً اگر فیدر شماره 3 اشکال پیدا نمود و احتیاج به تعمیر داشت با وصل کلید کوپلاژ عملاً این کلید وظیفه کلید اصلی را به عهده می گیرد بنابراین این سیستم امکان تعمیر کلید بدون از دست دادن بار امکان پذیر است در این حالت مسیر نقطه چین، مسیر جریان را نشان می دهد .
ب) سیستم دو شین اصلی :
در این نوع سیستم ، باس بار عملاً مطابق شکل زیر بین دو باس بار تقسیم شده و هر تغذیه کننده هر دو باس بار را تغذیه می کند . ضمن اینکه از هر دو باس بار به عنوان اصلی استفاده شده و هر کدام یدکی دیگری است در این سیستم هر کدام از ارتباطات توسط دو سکسیونر امکان مانور روی ش ین ها را دارد در صورتی که در این سیستم خطای دائمی یا مشکلی برای یمی از شین ها اتفاق بیفتد می تواند شین دیگر تا تعمیر آن شین استفاده نمود برای مانور هر ارتباط از روی یک شین به شین دیگر بایستی از کلید کوپلاژ استفاده نمود .

سیستم یک و نیم کلیده :
در این سیستم مطابق شکل بازاء هر دو ارتباط سه کلید در نظر گرفته شده است و هردو شین توسط این کلیدها برقدار می باشد این سیستم نسبت به سیستم هایی که تا کنون ذکر شده گرانتر می باشد (بعلت تعداد بیشترکلید )وازدرجه اطمینان بالا برخوردار است .بنابراین در ایستگاههای مهم از جمله پست های تولید با ظرفیت بالا در نظر گرفته می شوند اگر خطایی روی شین اتفاق بیفتد با قطع کلیدهای طرف آن شین هیچگونه قطع لحظه ای در سایر ارتباطات نخواهیم داشت بنابراین سیستم دارای اطمینان بالایی است . اما چون بروز هر خطا در ارتباطات منشعب از پست سبب قطع دو کلید مجاور آن ارتباط خواهد گردید از این نظر می توان با باز نمودن سکسیونر اصلی آن ارتباط برای تعمیر ووصل مجدد کلید ، اطمینان ارتباط آن ((بی)) را محفوظ نگهداشت .

سیستم دو کلیده :
این سیستم دارای همان مزایای یک ونیم کلیده مد باشد با این تفاوت که دارای درجه اطمینان بیشتری است اما مخارج آن زیاده واصولاً استفاده نمی شود طریقه اتصال مطابق شکل می باشد که هر ارتباط توسط دو کلید به شین ها اتصال دارد . در این سیستم نیز مانند یک ونیم کلیده بروز هر خطا در این در هر ارتباط منجربه عملکرد دو کلید در پست می گردد .

سیستم بسته MESH (حلقوی ):
در این سیستم کلیدها بر روی شین قرار گرفته و بدینصورت یک شین حلقوی تشکیل می شود این سیستم از درجه خوبی برخوردار است زیرا هر ارتباط از دو جهت با بقیه متصل می شود در این سیستم نیز مانند سیستم یک و نیم کلیدی بروز خطا در ارتباط منجربه عملکرد دو کلید در پست میگردد.

مقره ها :
به منظور نگهداری سیم ها ی انتقال انرژی بر روی پایه ها ودکل ها ،جلوگیری از تماس فازها به یکدیگر و ایجاد ایزولاسیون بین نازها و زمین بکار برده می شوند .
مقره ها از نظر الکتریکی و مکانیکی باید استقامت خاصی داشته تا علاوه بر مقاومت در برابر فشار ،کششی ، خمش در شرایط جوی بد نیز مثل باران ،مه ،شبنم ،رعد وبرق ، کلید زنی تحمل بالایی داشته باشند.

یک مهندس در انتخاب مقره به نکات زیر توجه می کند :
1-مشخصه ولتاژ الکتریکی شبکه
2-عوامل خارجی واثرات آب وهوا در منطقه ای که شبکه کشیده میشود (نظیر طوفان ،برف ویخ، ارتفاع و000)
3-عایق مورد نظر از نظر مرغوبیت و دوام قابل اعتماد باشد
4-اثر گذشت زمان بر روی عایق محاسبه وآزمایش شده باشد تا در مدت عمر قانونی عایق انهدامی رخ ندهد
5-اضافه ولتاچها (اموج صربه ای برق آسمانی وکلید زنی )

موارد مورد استفاده در مقره ها :
اکثر مقره ها از جنس چینی یا شیشه هستند در موارد خاصی نیز از مقره هایی مثل استائیت یا رزین های فرم داده شده در قالب وبا از مقره های پلاستیکی استفاده می شوند .
مقره های نوع استائی که پرس شده باشند در خطوط فشار ضعیف بکار برده می شوند .
مقره چینی مواد اولیه ساختمانی این نوع مقره عبارت است از خاک چینی یارس (کائولی ) ،فلدسپات یا کوارتز بهمراه این مواد آب بکار برده و مخلوط حاصل را قالب ریزی کرده و سطح خارجی آن را با مواد مخصوصی (لعاب) می پوشانند قبل از قالب گیری در صدرطوبت گل را پایین آورده و سپس در خلاء عمل پرس انجام می شود تا از حفره و حباب شود .

مقره های نوع چینی دو نوع هستند :
1-مقره هایی که در درجه حرارت پایین ساخته می شوند . حسن این نوع مقره ها استقامت مکانیکی زیاد است ولی تعداد منافذ و حفره های این نوع مقره ها نیز بالا است و می دانیم وجود حفره در عایق موجبات تخلیه الکتریکی در عایق ودر ادامه فروپاشی را منجر می شود .
2-چینی هایی هستند که در درجه حرارت بالا ساخته می شوند این نوع چینی دارای تعداد حفره بسیار کم می باشد بنابراین تخلیه الکتریکی و فروپاشی در این نوع چینی بندرت رخ می دهد عیب بزرگ این نوع چینی استقامت مکانیکی بسیار پایین وترد و شکننده بودن آن است .
یک مقره چینی دارای پوششی از لعاب شیشه با درجه حرارت ذوب پایین است .این لعاب ضمن آنکه استقامت مکانیکی مقره را افزایش می دهد و باعث صیقلی شدن سطح خارجی مقره نیز می شود .

صیقلی شدن باعث کاهش چسبندگی گردو غبار ودوده بر سطح مقره شده لذا تخلیه الکترونی در فرو رفتگیهای سطح عایق ودر ادامه آن فرو پاشی فرسایشی عایق کاهش چشم گیری می یابد همچنین وجود لعاب سبب می شود که تنش های الکتریکی ولتاژ بر سطح عایق بطور یکنواخت انتشار یافت حسن دیگر وجود لعاب در سطح مقره کاهش تداخل امواج رادیویی است .
استقامت عایقی یک چینی سالم حدود 12تا 28 کیلووات/میلی متر است .

مقره های شیشه ای :
یکی دیگر از انواع مقره ها ی رایج مقره شیشه ای است . شیشه پس از ذوب شدن مواد اولیه تحت مرحله بنام سفت وسخت می گردند . مرحله سفت شدن باعث می شود مقاومت شیشه بالا برود . عایقی که بدین ترتیب بدست می آید اولاًخورد نمی شود ثانیاً سطح صاف و یکنواختی دارد ضمن آنکه استقامت آن افزایش می یابد .
مقره های شیشه ای مزیت زیادتری نسبت به مقره ها چینی دارد که عبارت است :
1- استقامت مقره های شیشه ای حدود KV/CM1950 است (حدود 2 برابر مقره های چینی )
2- اگر حادثه ای روی خط انتقال رخ دهد مقره در معرض ضربه قرار گیرد عایق شیشه خورد می شود و لذا تشخیص آن آسان است و مقره چینی از داخل خورد می شود بنابراین تا از نزدیک بازرسی نشود و ضعیت مقره چینی مشخص نیست .
3- درمقابل لب پریدگی وقوس الکتریکی نسبت به چینی مقاومتر است .
4- ضریب انبساط حرارتی مقره شیشه ای کوچک بوده و لذا در اثر تغییر دما ،تغییر شکل قابل ملاحظه ای در مقره شیشه ای دیده نمی شود .
5-از لحاظ تحمل نیرو های کششی و فشار قوی مقاومت بیشتری نسبت به مقره های چینی دارند .
6-عایق شیشه ای در صورت خوب ذوب شدن مواد اولیه در هنگام ساخت از مقاومت بیشتری برخوردار است .
7-مقره های شیشهای از لحاظ طراحی (منظور همان فرم دهی و شکل دهی) بسیار مناسب تر از مقره های چینی هستند .
8-بعلت شفاف بودن شیشه ترک وحفره براحتی قابل تشخیص است .
از مهمترین عوامل ضعف مقره های شیشه نسبت به چینی می توان :
1-اینکه رطوبت در سطح شیشه سریعاً تقطیر شده بخصوص در مقره های بزرگ که سطح زیادی دارند بعد از تقطیر در دراز مدت تغییر شکل قابل توجهی پیدا می کنند .
2-رطوبت وگرد وغبار وآلودگی در سطح شیشه سبب ایجاد جریان نشتی در سطح شیشه شده و مقدمات ترک خوردن سطح عایق و سوراخ شدن سطح عایق را فراهم می کند .

مقره های استائیت :
استائیت همان سیلیکات منیزیم است که بصورت اکسید منیزیم تحت نام تجارتی سیلیکا یافت می شود در مقایسه با مقره های سرامیکی در برابر تنش های کششی بسیار مقاوم است به همین دلیل عموماً در خطوط انتقال در مکان هایی کگه ار یک نقطه خط چند هادی تحت زوایای مختلف خارج شده باشند به علت وجود تنشهای کششی در عرض عایق استفاده از این نوع مقره ها موکداً توصیه می شود .

مقره های پلاستیکی (پلیمری ) :
مقره های زنجیره ای از جنس پلاستیک برای نگهداری خطوط انتقال می باشد از محاسن عمده این مقره ها یک تک و یک پارچه بودن آنها است ضمن آنکه وزن خیلی کمتری نسبت به مقره های سرامیکی دارند .همچنین اتصالاتی که در کنار مقره های سرامیکی (چینی ،شیشه )مورد استفاده قرار می گیرند در این نوع مقره استفاده نمی شوند .

انواع مقره ها بر حسب کاربرد و شکل ظاهری یه سه نوع تقسیم می شوند .
1- مقره های خطوط هوایی انتقال :
مقره های خطوط هوایی انتقال جهت عایق کردن و ایزولاسیون هادی نسبت به دکل به کار می رود .
2- مقره های اتکایی که در پست های فشار قوی مورد استفاده قرار میگیرد :
مقره های اتکایی نیز در کلیدهای فشار قوی و تابلو ها و پست های فشار قوی جهت ایزولاسیون قطعات برق دار نسبت به نقاط دیگر مورد استفاده قرار می گیرد .
3-مقره عبوری یا بوشینگ ها:
مقره های عبوری یا بوشینگ به منظور رساندن ولتاژ به ترانسها و کلیدها و خازنها به کار می رود و همچنین در مواردی که سیم برقدار باید نسبت به سیم برق دار دیگری عایق شود به کار برده می شود .

مقره های سوزنی :
معمولاً از چینی یا شیشه ساخته می شود که به وسیاه سوزن یا میله یا پیچ فولادی در داخل یک محقظه سری یا سیمانی جا داده می شود و هادی نیز به وسیله یک سیم اصلی بر روی مقره محکم می شود .و یان نوع مقره ها تا ولتاژ 23KV به صورت یک پارچه ساخته می شود و برای ولتاژهای بالا تر به صورت چند تکه ساخته می شود و با سیمان به همدیگر متصل می شوند. این مقره ها دارای لایه های مختلفی هستند و به طرف پایین شیب دارند و سبب می شوند نه تنها آب باران روی مقره بماند بلکه مسیر طولانی تری برای ایجاد جرقه در هوای خشک ایجاد می کند .
بیشترین ولتاژی که مقره سوزنی برای آن ولتاژ ساخته است 88KV می باشد ولی عموماُ به ندت در خطوط انتقال برای ولتاژ های بیشتر از 44KV استفاده می شود زیرا با افزایش ولتاژ مقره بزرگتر شده و از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست .

مقره آویز یا بشقابی یا معلق :
این نوع مقره به فراوانی برای خطوط هوایی نوع کششی یا آویز مورد استفاده قرار می گیرد ارزان است به صورت رشته ای با هر طول دلخواه ساخته می شود که طول آن بستگی به میزان ولتاژ عایق شده دارد ، قابلیت انعطاف دارد و می توالند برروی سیمهای هادی حرکت کنند ، استقامت مکانیکی بالایی دارند و همچنین ضریب اطمینان بالایی دارند .

هر مقره بشقابی از یک صفحه یا دیسک از جنس چینی یا شیشه یاخته شده که قسمت بالایی آن یک کلاهک چدنی گالوانیزه (مادگی مقره)توسط سیمان مخصوص اتصال دارد و توسط آن درقسمت پایین آن یک پین فولادی گالوانیزه در داخل عایق به وسیله سیمان محکم شده است . قطر بشقاب عایق بین 15 تا 25 سانتی متر می باشند از لحاظ تحمل نیروهای مکانیکی به دو دسته 700 کیلوگرم و 1200 کیلوگرم تقسیم می شوند از نظر شکل اتصال کلاهک به نوع مادگی و سوکتی و رکابی تقسیم می شوند که نوع مادگی و سوکتی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد .

زمین یا ارت کردن : Earthing کلمه زمین در کارهای برقی به زمین که دارای پتانسیل صفر می باشد اطلاق می گردد . زمین یا ارت شامل یک اتصال مصنوعی برق به زمین که دارای مقاومت بسیار کمی برای عبور جریان برق می باشد است ، بنابراین زمین کردن یک سیستم یا وسیله اتصال آن به زمین می باشد . وقتی فقط یک نقطه از شبکه زمین شود آن را تک زمینی(Unigrounded) و وقتی در نقاط مختلفی زمین شده باشد آن را چند زمینی Multigrounded)) می نامند .

هدف از به کار بردن اتصال زمین (ارت) :
1- باعث می شود که دستگاههای برقگیر به درستی عمل نمایند .
2- تسریع کافی جهت کشف اتصالات و اشکالاات توسط رله ها را فراهم می سازد و عیب سیستم به فوریت بر طرف می شود .
3- مانع از افزایش ولتاژ سیستم در اثر بروز اتصالی ، و افت ولتاژ بر اثر عدم تعادل بار می باشد
4- محافظت جان کارکنان، اعم از اپراتور ، تعمیرکار و غیره در مقابل برق زدگی را باعث می شود .
5- حفاظت دستگاههای الکتریکی .

انواع زمین کردن یا ارت :
در تاسشیسات برقی دو نوع زمین کردن (ارت ) وجود دارد :
الف ) زمین کردن حفاظتی
ب) زمین کردن الکتریکی
الف ) زمین کردن حفاظتی :
عبارت است از زمین کردن کلیه قطعات فلزی تاسیسات الکتریکی که در ارتباط مستقیم با مدار الکتریکی نمی باشد .این روش به خصوص برای حفاظت اشخاص در مقابل ولتاژ تماس می باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در ح

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در حضور تولید پراکنده با استفاده از روش قیمتگذاری گرهی با pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در حضور تولید پراکنده با استفاده از روش قیمتگذاری گرهی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در حضور تولید پراکنده با استفاده از روش قیمتگذاری گرهی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در حضور تولید پراکنده با استفاده از روش قیمتگذاری گرهی با pdf :

مقدمه- حضور منابع تولید پراکنده در شبکه، شارش توان و اندازه تلفات شبکه را در هر دو سطح انتقال و توزیع تغییر میدهد. در نتیجه، روش مورد استفاده جهت تخصیص تلفات، باید بر تمام بخشهای مرتبط با شبکه، تاثیر مالی داشته باشد. در بسیاری از طرحهای تنظیم تعرفه در سطح توزیع، روش مورد استفاده، روش ساده میانگینگیری بین تمام مشتریها است. بنابراین، هیچ توجهی به مشتریها به صورت جداگانه و بر مبنای موقعیت مکانی آنها، به ویژه آنهایی که منبع تولید پراکنده را نصب نمودهاند، نمیشود؛ چرا که اینگونه مشتریها میتوانند سبب کاهش تلفات شبکه شوند. بنابراین، میانگینگیری تلفات بین تمام مصرف-کنندهها، سبب از بین رفتن رقابت برای نصب منبع تولید پراکنده در چنین محیط بازاری میشود.

روش پیشنهادی زیر، برای تخصیص هزینههای تلفات در سطح توزیع بر مینای قیمتگذاری گرهی است که معمولا در سطح انتقال در شبکه استفاده میشود و قیمتها را در گرههای مختلف در شبکه توزیع با استفاده از ضرایب گرهی تعیین میکند؛ به همان شیوهای که در شبکه انتقال مورد استفاده قرار میگیرد. این قیمتها از نظر اقتصادی کارا بوده و هزینههای تلفات را بر مبنای مکانی، به مصرفکنندههای متصل به شبکه، تخصیص میدهند. همچنین، قیمتهای گرهی در سطح توزیع، حضور تولیدات پراکنده را نیز در نظر میگیرند و انگیزههای اقتصادی موثرتری برای حضور بیشتر تولید پراکنده در شبکه توزیع، با دادن پاداش به تولید پراکنده برای مشارکت در کاهش تلفات، ایجاد میکنند.

واژههای کلیدی- تولید پراکنده، تخصیص هزینه تلفات، شبکههای توزیع.

.1 مقدمه

در طی دهه گذشته، توجه ویژهای هم از طرف محققان و پژوهشگران و هم از طرف دولتها به موضوع تولیدات پراکنده شده است، چرا که به نظر میرسد تولید پراکنده میتواند ساختار فعلی سیستمهای قدرت را تغییر دهد. تولید پراکنده مزیتهای متعددی برای شبکه به همراه دارد؛ برای مثال، کاهش تلفات، کارآیی

به عنوان خدماتدهنده در شبکه (به تاخیر انداختن بازآرایی شبکه توزیع) و خدمات جانبی دیگر. به علاوه، با توجه به ماژولار بودن این فناوری، هزینه اضافی کمتری در مقایسه با ساخت تجهیزات عظیم جدید برای ایجاد ظرفیت اضافی در طی چند سال، به شبکه تحمیل میکند.

دومین کنفراس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی اهواز 3 / لغایت 4 اسفند ماه 89

با توجه به این موارد، حضور DG در شبکه توزیع و مدلسازی شبکه همراه با آن نیاز امروز بازار توزیع خواهد بود. تخصیص هزینههای تلفات در شبکههای توزیع در حضور تولیدات پراکنده، یک نمونه از

hamed.zekri@gmail.com

موارد مهم در این بررسیها و شبیهسازیها است. هزینههای تلفات، هزینههای عملیاتی هستتند که باید توسط شرکتهای توزیع1 بازیابی شوند. روش تخصیص هزینه میتواند بر روی چگونگی رقابت بین کاربران شبکه تاثیر داشته باشد. برای مثال، میانگینگیری تلفات بین تمام مصرفکنندهها، که در بسیاری از الگوهای تنظیم تعرفه کاربرد دارد، تمامی فواید نزدیکی مکانی به باس مرجع، یا نقطه تامین توان شبکه توزیع، یا منبع DG نصب شده در شبکه را حذف مینماید. این نزدیکی مکانی به نقطه توزیع توان میتواند سبب کاهش مقدار تلفات، و در نهایت هزینه عملکرد شبکه، شود. در نتیجه، این نوع تخصیص هزینه با استفاده از میانگینگیری میتواند سبب ایجاد مانع بزرگی برای ورود منبع جدید DG به شبکه شود.

پس از ظهور بازارهای رقابتی برق، چند طرح جهت ارزیابی و قیمتگذاری تلفات خطوط پیشنهاد شد.[1] یک طرح پیشنهادی، از یک فرض اساسی تناسب یرای تعیین سهم شارش توان اکتیو در خطوط انتقال توسط هر مولد، استفاده مینمود.[2] این سهم از بارگذاری خط، برای تعیین تلفات اختصاص یافته به هر مولد استفاده میشود. از آنجا که این روش، به جای تعیین اثر واقعی هر مولد روی شارش خطوط، سهم آن را تعیین میکند، در تعیین سیگنالهای قیمت مفید و موثر از نظر اقتصادی موفق نخواهد بود، چرا که سیگنالهای قیمت ارسالی به کاربران شبکه که منعکسکننده هزینههای تحمیلی آنها به سیستم است، تعدیل خواهد شد. روش

Distribution Company (Disco)

پیشنهادی دیگر، تخمین تلفات متناظر با هر تراکنش در یک شبکه چند تراکنشی2 است.[5] تا هنگامی که روش، شارشهای متقابل3 را در نظر نگیرد، نمیتواند سیگنالهای قیمت مناسبی برای کاربران شبکه فراهم کند.

یک رهیافت دیگر برای تخصیص تلفات، روش جانشینی4 است. تحت این روش، ضریب تنظیم تلفات برای یک کاربر شبکه با ارزیابی تاثیر آن کاربر روی کل تلفات توان شبکه، با مقایسه کل تلفات در دو حالت متصل بودن و نبودن آن کاربر به شبکه، محاسبه میشود. این روش در عمل، مشکلاتی به همراه دارد، از جمله امکان تولید خروجیهای متناقض، ناتوانی روش در جلوگیری از یارانههای تقاطعی5 مکانی و زود گذر و غیرعملی و طاقتفرسا بودن پیادهسازی این روش.[3]

روش پیشنهادی دیگر، روش ضرایب تلفات حاشیهای6 است. این روش بر مبنای این فرض استوار است که تلفات حاشیهای منعکس-کننده هزینههای حاشیهای کوتاه مدت میباشد. بر طبق تعریف، ضرایب تلفات حاشیهای تغییر مصرف/تولید توان اکتیو و راکتیو در هر گره از شبکه را اندازه میگیرد. سپس، تلفات به صورت مجموع MLC های هر گره ضرب در مصرف/تولید توان اکتیو و راکتیو متناظر بیان میشود. به دلیل رابطه تقریبا کوادراتیک بین تلفات و شارش توان، اعمال مستقیم این روش منجر به بازیابی تقریبا دو برابری تلفات خواهد شد. برای حل این مشکل، دو روش بازآرائی پیشنهاد شد.

در این تحقیق، استفاده از روش قیمتگذاری گرهی برای شبکه توزیع، همانگونه که در چند بازار برق در شبکه انتقال مورد استفاده قرار میگیرد، پیشنهاد میشود. فلسفه این پیشنهاد، حضور تولیدات پراکنده در شبکه توزیع است که سبب میشود شبکه توزیع را بتوان

Multi – Transaction Network Counter Flows
Substitution Method 4 Cross Subsidies 5 Marginal loss Coefficients (MLCs) 6

دومین کنفراس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی اهواز 3 / لغایت 4 اسفند ماه 89

به عنوان یک شبکه فعال (مانند شبکه انتقال)، نه به مانند گذشته یک شبکه غیر فعال (تنها شامل شبکه هادی و بار متصل به آن)، در نظر گرفت. روش پیشنهادی، قیمتها را در گرههای متفاوت در شبکه توزیع با استفاده از ضرایب گرهی تعیین میکند. این قیمتها، تلفات را بر مبنای موقعیت مکانی و “بازگیری خالص”7 تخصیص میدهند. علاوه بر این، این قیمتها سیگنالهای بسیار قویتری از نقطه نظر اقتصادی برای مکانیابی و نصب DG فراهم میآورند. ضرایب گرهی با استفاده از شارش توان با قرار دادن “باس مرجع”8 روی نقطه تغذیه توان9، محلی که شبکه انتقال به شبکه توزیع متصل میشود، محاسبه میشوند.

در بخشهای بعد، مروری بر محاسبه ضرایب و قیمتهای گرهی و بهینهسازی آنها از دید سیستم به صورت کلی و از دید عوامل شبکه به صورت انفرادی، انجام خواهد شد. ضرایب گرهی10 و مازاد تجاری11 تعریف خواهند شد و رهیافت سنتی قیمتگذاری در شبکه توزیع و روش پیشنهادی با استفاده از قیمتگذاری گرهی مقایسه خواهند شد.

.2 قیمتگذاری گرهی

.1-2 بهینهسازی کلی سیستم قدرت

سیستم قدرت کلی شکل زیر با ng باسبار مولد و ne باسبار تقاضا (بار) در نظر گرفته میشود. مشاهده میشود که در حالت خاص، این سیستم قدرت را میتوان یک سیستم توزیع همراه با DG در نظر گرفت که در این تحقیق، همین نگرش مد نظر است.

شکل .1 باسبارهای تولید و تقاضا در سیستم قدرت

G k g , Q k g به ترتیب توانهای اکتیو و راکتیو تزریقی توسط مولد k g به باسبار k g هستند.

Dke , Qke به ترتیب توانهای اکتیو و راکتیو مصرفشده توسط تقاضای ke خارج شده از باسبار ke هستند.

شکل .2 شبکه توزیع همراه با تولید پراکنده

Net Withdrawals Reference Bus Power Supply Point (PSP) Nodal Factors (NF)

Merchandising Surplus (MS)

به منظور سادهسازی علامتگذاریها، فرض میشود که یک باس-بار، یا میتواند باسبار مولد باشد و یا باسبار تقاضا. همچنین، فرض میشود که همه توانهای تزریقی و خروجی، از یکدیگر مستقل هستند.

دومین کنفراس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی اهواز 3 / لغایت 4 اسفند ماه 89

با فرض این که Bke تابع سود12 برای استفاده از الکتریسیته در
باسبار تقاضای k e باشد، میتوان نوشت:
(1) Bk e Dk e ,Qk e Bke
که Bke تابعی مقعر، صعودی ضعیف، و پیوسته مشتقپذیر از مرتبه اول نسبت به هر دو آرگومان خود است. با فرض Cke به عنوان هزینه کلی تولید شده هنگام تزریق Gk g ,Qk g به باس بار k g میتوان نوشت:

Cke Ck e G k g ,Qk g ( 2)

که Cke تابعی محدب، صعودی ضعیف، و پیوسته مشتقپذیر از مرتبه اول نسبت به هر دو آرگومان خود است. بیشینهسازی سود کلی شبکه، مسئلهای به شکل زیر است:

Bke Dke , Qke ne
max [
Gk g ,Qk g , D k e ,Q ke ke
k g , k e
(3) n g
C ke G k g ,Qk g ]
k g

و با محدودیتهای زیر:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله مبدل گشتاور چگونه کار می کند ؟ با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله مبدل گشتاور چگونه کار می کند ؟ با pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مبدل گشتاور چگونه کار می کند ؟ با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مبدل گشتاور چگونه کار می کند ؟ با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله مبدل گشتاور چگونه کار می کند ؟ با pdf :

اگر درباره ی انتقال قدرت دستی مطاله ای داشتید، شما می دانید که یک موتور از راه کلاچ به جعبه دنده مرتبط شده است. خودرو بدون این ارتباط قادر نخواهد بود به طور کامل بایستد، مگراینکه موتور را خاموش کنیم. اما خودروها ی با انتقال قدرت خودکار، هیچ کلاچی ندارند که انتقال قدرت را از موتور قطع کند. در عوض ، انها از یک قطعه ی شگفت انگیز که مبدل گشتاور نامیده می شود، استفاده می کنند. مبدل ممکن است زیاد عالی به نظر نرسد ولی چند چیز جالب درون قسمت داخلی آن وجود دارد.
در این مقاله ما می آموزیم که چرا خودروهای دنده اتوماتیک به یک مبدل گشتاور نیاز دارند ، مبدل گشتاور چطور کار می کند و چه چیزها از معایب و مزایای آن هستند.

درست مانند خودروهای دنده دستی ، خودروهای دنده اتوماتیک هنگامی که چرخها و چرخ دنده ها در گیربکس توقف می کنند، به راهی برای اجازه دادن به چرخش موتور احتیاج دارند. خودروهای دنده دستی از یک کلاچ استفاده می کنند که موتور را به طور کامل از جعبه دنده جدا می کند. خودروهای دنده اتوماتیک از یک مبدل گشتاور استفاده می کنند.
مبدل گشتاور یک نوع کوپلینگ هیدرولیکی است ، که اجازه می دهد موتور به مقدار کمی ازادانه و جداگانه از جعبه دنده بچرخد.اگر موتور به طور اهسته در حال گردش است ، همچون زمانی که خودرو درپشت چراغ قرمز توقف کرده، مقدار گشتاور رد شده داخل مبدل گشتاور خیلی کم است ، بنابراین برای نگه داشتن خودرو فقط یک فشار کم روی پدال ترمز لازم دارد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله ارمنستان اولین کشور مسیحی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله ارمنستان اولین کشور مسیحی با pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ارمنستان اولین کشور مسیحی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ارمنستان اولین کشور مسیحی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله ارمنستان اولین کشور مسیحی با pdf :

مسلماً سال 2001 در تاریخ ارمنستان از ارزش ویژه ای برخوردار است، چرا که یک هزار و هفتصد سال از پذیرش رسمی دین مسیحیت در این کشور می گذرد و این امر همواره باعث فخر و مباهات ارمنیان سراسر گیتی است که ملت ارمنی در تاریخ اولین ملتی است که مسیحیت را در سال 301 میلادی بعنوان دین رسمی کشور برگزیده است. بدون شک سال 301 میلادی سبب تحول و دگرگونی عظیمی در سرنوشت ارمنستان گردید، بطوریکه اگر ارامنه به مسیحیت، گرایش نمی یافتند چه بسا تاریخ سرنوشت دیگری را برای این ملت رقم می زد. بعنوان نمونه ابداع الفبای زبان ارمنی در سال 406 میلادی توسط مسروپ ماشتوس ثمره گرایش به دین جدید و تلاش در راه اشاعه آن در اقصی نقاط ارمنستان بوده است.
لازم به ذکر است که مسیحیت برای اولین بار توسط تاده ئوس (طاطاووس) و بارتوقیمئوس مقدس، دو حواری حضرت مسیح (ع) به ارمنستان آورده شد. به همین علت است که کلیسای ارمنی ، کلیسای حواری یا کلیسای مرسلی خوانده می شود، ولی بایستی یادآور شد که هرگز این نامگذاری تضعیف نقش گریگور لوساوریچ (گریگور روشنگر) در پایه ریزی و اشاعه مسیحیت در ارمنستان نیست بلکه لقب لوساوریچ خود بیانگر ارزش و احترام والایی است که ارمنیان برای او قائل هستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   46   47   48   49   50   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ