پروژه دانشجویی مقاله سبک شهریار با pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سبک شهریار با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سبک شهریار با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سبک شهریار
شهریار کلکسیونی کم نظیر از نبوغ، احساس، عاطفه سرشار و البته استاد شعر است. او یکی از نوادر عصر حاضر در پهنه ادب شرقی است که توانسته است علاوه بر قلب هممیهنان خود قلوب بسیاری را در آسیای مرکزی، شبه قاره هند و پاکستان، عراق، ترکیه، آذربایجان و; تسخیر کند. آفرینش در دو یا سه زبان رسم معمول شاعران ترک و به ویژه شاعران آذربایجانی بوده است.
از این دست شاعران در میان شاعران ترک غیرآذربایجانی میتوان به امیرعلیشیر نوائی و کمال خجندی اشاره کرد. در میان شاعران آذربایجان اما تعداد این شاعران بسیار زیاد است که از آنجمله میتوان به تعدادی از این شعرای شاخص نظیر ملامحمد فضولی، صائب تبریزی، حکیم هیدجی، ماذون قشقائی، حبیب ساهر، مفتون امینی، حسین منزوی و; اشاره کرد.
در میان شاعران غیر ترک نیز شاعرانی هستند که به دو، سه و حتی چهار زبان شعر گفتهاند. سعدی، اقبال لاهوری، نیما یوشیج و زنگلی کرمانجی از این جملهاند که به ترتیب سعدی به زبانهای عربی و فارسی، اقبال به زبانهای اردو و فارسی، نیما به زبانهای طبری و فارسی و زنگلی کرمانجی شاعر خراسانی به زبانهای کرمانجی، ترکی، فارسی و عربی شعر سرودهاند.
اما معمولا کمتر شاعری پیدا میشود که در عین چندزبانه سرودن در همه آنها سرآمد نیز باشد. برای مثال علیشیر نوائی، فضولی، حکیم هیدجی، مأذون قشقائی شعر ترکی را بهتر از فارسی سرودهاند و شاعرانی چون سعدی، صائب، اقبال لاهوری، نیما و منزوی در شعر فارسی موفقتر ظاهر شدهاند.
اما شهریار در این میان بینظیرترین پدیدهای است که در هر دو زبان بسیار موفق و تاثیرگذار عمل کرده است. آفرینش شهریار اما بعد دیگری نیز دارد که نباید از آن غافل بود و به ویژه همین بعد اوست که چهرهای بینظیری از او در ادبیات شرق بلکه ادبیات جهان رقم میزند. شهریار در هر دو زبان علاوه بر پیشتازی و نوآفرینی سبکهای متفاوتی را آفریده و تجربه کرده است
همین ویژگی شهریار البته یکی از مهمترین موانع شهریارشناسی نیز محسوب میشود. اینک با یک نگاه کلی شمائی از سبکها و قالبهایی که شهریار در دو زبان تجربه کرده است ارائه میشود:
الف: شعر ترکی: 1حیدربابا 2غزل ترکی 3مکتب سهندیه و شعر آزاد خان ننه 4 شعرهای متفرقهای در قوالب دیگر هجائی
ب: شعر فارسی: 1غزل 2 سبک شهریار؛ شامل شعرهایی چون ای وای مادرم و دو مرغ بهشتی، هذیان دل 3 شعر آزاد نیمائی 4 قصاید 5 مثنویها 6 قطعات 7 چهار لختیها و;
علاوه بر تعدد قالبها و آفرینش قابل قبول شهریار در هریک از آنها شهریار در شعر خود به موضوعات بسیاری پرداخته است که تنها به بخشی از آنها اشاره میشود.
موضوعات مذهبی مثل اشعاری در مورد امام علی و امام حسین (علیهما السلام)
موضوعات عاشقانه و لیریک که جانمایه اصلی شعر شهریار هستند.
موسیقی؛ شهریار به فراخور دوستی خود با موسیقیندانانی مثل اقبال آذر، صبا و ; و نیز آشنائی با سه تار، جایگاه ویژهای برای موسیقی قائل است.جدائی شهرهای قفقاز از ایران؛ بخشی از آفرینشهای شهریار مثل اشعار مکاتبهای او باشاعران آن سوی ارس از این جملهاند.اشعار پان ایرانیستی؛ شهریار در برههای از حیات خود تحت تاثیر ترکستیزان تهرانی شعرهایی پان ایرانیستی نیز سروده است.
اشعاری در دفاع از فرهنگ و زبان آذربایجان؛ این اشعار به ویژه در دو دهه پایانی عمر او بیشتر به چشم میخورد، از این روی آخرین حرفهای قابل استناد شهریار در مورد عقاید او نسبت به آذربایجان و زبان ترکی نیز همین اشعار هستند.اخوانیهها؛ بخش قابل توجهی از اشعار شهریار شعرهایی هستند که شاعر در مورد دوستان و آشنایان خود که تقریبا اکثر آنان از مشاهیر معاصر هستند سروده شدهاند.
از جمله: بولود قاراچورلو «سهند»، قمرالملوک وزیری، کمال الملک، صبا، سایه و;شایان یادآوری است که به نوشته یکی از نویسندگان معاصر دیوان چاپ شده شهریار از حیث تنظیم و تبویب بسیار بدتنظیم است و گاهی غزل در بین قصیده، چهارلختی در بین رباعی و; چاپ شده است.باری همین چند بعدی بودن و آفرینش در حیطههای گوناگون ضمن افزودن شهرت شهریار اما موجب سردرگمی شهریارشناسان نیز شده شده است. بخصوص در عصر حاضر که همه چیز به سوی تخصصی شدن حرکت کرده است،
صحبت از شهریار بما هو شهریار (شهریار آنگونه که هست) تقریبا ناممکن است. البته بگذریم از اینکه شهریار تقریبا همانگونه که خود تحمل دانشکده و دانشگاه را نداشته است شعر او نیز تحمل محیطهای آکادمیک را ندارد و بیش از آنکه در لای کتابهای هفتاد من کاغذ تحقیقی دیده شود
، در روح و روان این مردم اعم از ترک و فارس مستوری میکند و بیش از آنکه در نشریات علمی خودنمائی کند در نشریات پوپولیستی موسوم به نشریات زرد جلوه مینماید. این مقال کوشش میکند به اختصار و البته به وسع خود علل ناکامیهای شهریارشناسی را بررسی کند.
1: شهریار و جریان چپ
عمده مشکلی که شهریار شناسی را به شکل علمی آن عقیم گذاشته است، دلخوش نبودن جریان چپ از شهریار است. بیتعارف بخش معظمی از جریان ادبیات ایران و حتی جهان در قرن گذشته میلادی در دست جنبش چپ جهانی بود. بزرگترین منتقدان و نیز ادب شناسان ایران،
ترکیه، آذربایجان و;را نیز همین طیف تشکیل میدادند. اما شهریار جزء معدود افرادی است که در طول عمر خود با جریان چپ کنار نیامد و اصولا شهریار بر عکس شمس آل احمد که میگوید “صابون تمام محافل روشنفکری به تن مالیده است” صابون هیچ محفل روشنفکری را به تن خود نمالیده بود.
ما در مقام قضاوت و تعیین حسن و قبح این کار شهریار نیستیم، اما همین امر موجب شده است که جریان چپ که در قرن گذشته بار نقد و عیار سنجی ادبیات را به دوش میکشید، در مورد شعر شهریار سبکباری را ترجیح دهد.
شاید عدهای از خوانندگان فکر کنند که این مسئله تنها در مورد شعرهای فارسی او صادق است، اما این مسئله در مورد شعرهای ترکی او نیز صادق بلکه صادقتر است و جریان چپ که تا چندین سال اخیر شریانهای ادبیات ترکی را در ایران به دست گرفته بود، تنها از روی ناچاری به عظمت شهریار اقرار کرد و گرنه تحقیقاتی که در مورد ترکی سرایان معاصر شهریار و بعد از او انجام گرفته هرگز در مورد شهریار انجام نگرفته است.
سهراب سپهری نیز از این منظر زمانی مورد کم لطفی جریان چپ واقع شد و از جانب منتقدان چپ «بچه اشرافی بودایی» لقب گرفت.
اما مسائل دیگری از جمله دفاع جریان پارسیگرایان و زبانوطنان فارسزبانی مثل شاهرخ مسکوب و دیگران از او، و نیز رواج نوع خاصی از عرفان مسلکی که به فراخور افسردگیها و معضلات عصر ماشین در کل جهان و به تبع آن ایران که معمولا در میان قشر دانشجو نیز شیوع بسیاری داشت موجب نجات شعر سهراب گشت. در اینجا باید به یک مسئله بسیار مهم نیز اشاره شود. بیگمان قطب راست جهانی برنامههای کلانی برای مبارزه با ادبیات چپ در نظر گرفته بود،
از جمله این برنامهها در ایران میتواند دفاع و ترویج شعر سهراب نیز باشد. اما در اینجا نیز سر شهریار بی کلاه میماند. چرا که شهریار به همان میزان که با جنبش چپ سر ناسازگاری دارد، با جنبش راست نیز سازگار نیست، چه شهریار ذاتا شاعر دلها است، و در آن «آن» شاعری و خلاقیت همه قراردادهای ضدفطری اجتماعی و سیاسی و معیشتی را به یکسو نهاده و تنها و تنها برای دل خویش آفریده است. با اینهمه نمیتوان گفت که شعر شهریار مورد سوء استفاده جریانها و نحلههای خاصی قرار نگرفته است.
2 شهریار نوآوری و ارتجاع
شهریار این شاعر “جامع اضداد” در عین نوآوریهای فراوان اشعار ارتجاعی نیز دارد. ارتجاع در شعر شهریار همچون نوآوریهای او مشهود است. ممکن است پیشروترین و روشنفکرترین شاعران نیز در بین اشعار خود شعرهای ارتجاعی داشته باشند که بیگمان به شرط فراغ بال و حوصله نمونههایی یافت میشود و البته شاعرانی از این دست معمول شعرهای ارتجاعی خود را قبل از اینکه به دست خواننده برسد پاره میکنند.
باری شهریار نه اهل پاره کردن شعری است و نه ارتجاع او در زیر خروارها فرم، کنایه، پیچیدگی و اغلاق یا ضعف زبان و ; پنهان میماند. بیآنکه بخواهم از این نوع شعرهای شهریار دفاع کنم، اما انگ ارتجاع زدن به کلیت شعر شهریار و ندیدن آن همه آفرینشهای ناب و محیرالعقول او را نیز روا نمیدانم.
3 شهریار و زبان شعری او
شهریار نزدیک به سه چهارم قرن شعر سروده است. در قرنی طوفانی که لحظه به لحظه آن آبستن حوادث بود و شعر شرق نیز هر روز شاهد یک مکتب و یک سبک جدید بود. برای مثال در شعر ترکی تنظیمات شعری، ثروت فنون شعری، چاغداش شعر، بیرینجی یئنی، ایکینجی یئنی و; و در شعر فارسی نیز از نوآورینمائیهای ملک الشعرا بهار تا شعر نو نیما، سپید شاملو، حجم رویائی، گفتار صالحی، غزل نو منزوی و انواع موجها و; میتوان نام برد.
با یک حساب سرانگشتی میتوان گفت که در قرن حاضر، چندین برابر هزاره گذشته مکتبها و سبکهای مختلف شعری به وجود آمده است. البته شهریار نیز به تنهائی به اندازه شاعران هزاره گذشته نوآوری داشته است.
باری زیستن و آفریدن در این قرن طوفانی کار بسیار مشکلی است، آنهم برای شاعری مثل شهریار که منتقدان را به هیچ میگیرد و برایش صرفا آفرینیش شعری و بیان احساس خویشتن خویش فارغ از گفتههای این و آن موضوعیت دارد و بس. برای مثال برای شاعری از جنس احمد شاملو یا فروغ فرخزاد گفتهها و دیدگاههای منتقدان همیشه مهم بوده است آما برای شهریار نه. طبیعی است که آفرینش در چنین قرنی آنهم به مدت سه ربع قرن کار بسیار سختی است
و شاعر در موضوعاتی از قبیل زبان، عقیده، دیدگاه سیاسی و;با مسائل بسیاری روبرو میشود. اما عمده منظور در اینجا زبان است. همانگونه که گفتم قرن گذشته شاهد به وجود آمدن مکتبهای بسیار در عرصه شعر بود، زبان نیز البته هر روز تغییر مییافت و هر شاعر و نویسنده جدید به فراخور استعداد خویش بخشی از ظرفیتهای زبان را کشف میکرد علاوه بر آن ترجمه متون غربی به زبان فارسی و رواج رمان نویسی، نمایشنامهنویسی، مقالهنویسی و; هر روز موجب آفریده شدن واژهها، ترکیبها و البته معانی و مضامین جدید بود. طبیعی است
که در چنین شرایطی به روز شدن و همگام زمانه زیستن کاری تقریبا محال است. برای مثال شاعری مثل اخوان که روزی تجسم شکوه گذشته سبک ترکستانی یا خراسانی در فرم و شکل و زبان امروز بود عملا در شعرهای بعدی خود نه تنها از گردونه شعر و زبان دوره خود خارج شد بلکه حتی فخامت دیروزین خود را از دست داد، این انتقاد البته مقداری کمرنگتر شامل شعر شاملو نیز بود. سهراب و فروغ نیز که در اوج با زندگی وداع کردند البته خوششانس بودند.
شهریار نیز در این عصر زیسته و آفریده است. به همین جهت زبان او که زمانی رگههایی از نوآوری را داشت، طبیعی بود که با گذشت زمان بوی کهنگی بدهد. هم از این روی است که منتقدان باید در زمینه زبان شعر شهریار این مسئله بسیار مهم را در نظر بگیرند. مشکل دیگر منتقدان و شهریار در حیطه زبان این است
که منقتدان تنها به بررسی بسیار اجمالی زبان غزل شهریار پرداختهاند و برای مثال زبان قابل دفاع او را در منظومههایی از جنس دو مرغ بهشتی و هذیان دل نادیده میگیرند. دیگر نکته این که شاعران بسیاری در ابتدای آفرینش خود معمولا از حیث زبان و فرم شعرهای غیرقابل دفاع بسیاری سرودهاند که شهریار این ضعف را نیز البته اصلا ندارد. در این مورد میتوان احمد شاملو را مثال زد.
4 شهریار و قالبها و سبکهای متفاوت
اساسا منتقدان و شعرشناسان شعر معاصر را در دو حیطه بیشتر از سایر حیطهها مورد بررسی قرار دادهاند.
غزل
شعر آزاد و نو
غزل: همانگونه که اشاره شد که شهریار با آنکه به عنوان یک غزل سرا مشهور شده است، اما نابترین آفرینشهای او معمولا در فرمها و قالبهای دیگری نیز تجلی کرده است. وقتی یک استاد شعرشناسی مثل سیروس شمیسا یا کاووس حسنلی صحبت از غزل شهریار میکند و حکم! خود را در مورد او صادر میکند،
دانشجوی ادبیات در ذهن خود این حکم را به کلیت شعر شهریار تعمیم میدهد، و بدین گونه است که پرونده شهریارشناسی در ذهن آن دانشجو برای ابد بسته میشود.شعر آزاد: میدانیم که شهریار و نیما هر دو دلداده هم بودهاند، زمانی شهریار برای دیدار نیما به شهر بارفروش شمال میرود، زمانی دیگر نیما با فرزندش برای دیدار شهریار به تبریز میآید.
این دلدادگی و تاثیر و تاثر البته در زمینه شعر نیز اتفاق میافتد و شهریار منظومه دومرغ بهشتی و هذیان دل و; را با نیم نگاهی به افسانه و شعرهای «پیام به انشتین»، «مومیائی»، «ای وای مادرم» و ; را با نگاه به دیگر اشعار نیما میسراید. این اشعار که در شعر فارسی سبک شهریار لقب گرفتهاند جزء درخشانترین شعرهای فارسی شهریار هستند. در این مورد پارههایی از سخنان حسین منزوی[1] را در اینجا نقل میکنم:
«هر چند که دو «مرغ بهشتی» تحت تاثیر «افسانه» سروده شده اما انصاف را که شهریار با زبان روان و غنایی خود و تصاویر زنده و دلنشینی که از طبیعت میسازد و نیز ضبط گفتگوها و بیان عواطف، در «دو مرغ بهشتی» از «افسانه» پیش میافتد و به قول معروف اگر «فضل تقدم» با نیماست، «تقدم فضل» با شهریار است.» (این ترکی پارسیگوی، صص 109-110)
«شهریار هر چند از پیشنهادهای نیما استقبال میکند اما هرگز به یک مقلد صرف تبدیل نمیشود;فیالمثل، او هرگز از زبان سخته نیما در شعر خود استفاده نمی کند بر عکس اغلب قریب به اتفاق مقلدین و پیروان نیما ;» (این ترک پارسیگوی، ص 145)فروغ فرخزاد نیز در گفتگو با م. آزاد در توضیح مسئله جدا نبودن زبان و وزن در شعر، شعر «ای وای مادرم شهریار» را مثال میزند که بیگمان توفیقی بزرگ برای شهریار است، چرا که شعر آزاد تنها بخشی از دیوان شهریار را تشکیل میدهد.
اما اساسا شعرآزاد شهریار نیز مورد مداقه کافی قرار نگرفته است، و این ظلمی است که شهریار از نحلههای معاصر و عموما چپگرا دیده است.
شهریار و شعر ترکی
دو زبانه یا به قول قدما ذولسانین بودن شهریار اگر چه یکی از محسنات جدی آفرینش اوست، اما همین امر یکی از موانع جدی در پیش روی شهریار شناسی نیز هست. چرا که افراد بسیاری که از شهریار سخن میرانند، لاجرم به یکی از دو زبان ترکی و فارسی تسلط بیشتری دارند. مثلا پای حسین منزوی نگارنده جدیترین کتاب در زمینه شهریار شناسی،
در بررسی شعرهای ترکی شهریار سخت میلنگد. علاوه بر آن بخشی از شهریار شناسی مستلزم تطبیق همه آثار فارسی و ترکی او و نگاه عمودی و افقی به آنهاست، که فعلا چنین چهره ادبشناسی که مسلط به هر دوزبان و آشنا به همه قالبها و سبکهای شعر ترکی و فارسی باشد سراغ نداریم.
شهریار در شعر ترکی به رغم نحیف بودن دیوان ترکیاش حرفهای بسیاری برای گفتن دارد، اگر ادعای شهریار مبنی بر
«تورکو بیر چشمه ایسه من اونو دریا ائلهدیم»
را قبول نکنیم که نمیکنیم اما تاثیر کم نظیر او را بر شعرای ترک زبان در کل منطقه آسیا را انکار نمیتوان کرد. شهریار در شعر ترکی حداقل سه سبک متفاوت را تجربه کرد که به اختصار به هر یک از آنها میپردازیم
الف: حیدر بابایه سلام
قالب این منظومه خارقالعاده اگر چه «قوشما» یعنی یک قالب متداول شعر ترکی باشد، محتوا و زبان آن اما از جنس دیگری است. شخصی مثل شادروان صمد بهرنگی که با عقاید شهریار مخالف است، اما در مقابل زبان شعری حیدربابا لاجرم چارهای جز تحسین ندارد. حیدربابا از نظر محتوا اما چیز دیگری است. شهریار تمام نوستالژی، بشردوستی، فراق، غم، شادی، اندوه و شکوه خود را در این منظومه یکجا تقدیم ادبیات جهان کرده است.
در زمینه حیدرباباشناسی نیز در ایران هیچ کاری، بله تقریبا هیچ کار قابل توجهی انجام نگرفته است، شاید تنها یک مقاله از محمدرضا لوائی در این زمینه برای من جالب توجه بوده است. نگارنده تنها کلیدهائی را برای آغاز پژوهش در اینجا به دست علاقمندان میسپارم.
الف: بررسی تطبیقی حیدربابا و سهندیه
ب: بررسی تطبیقی تبریز زمان قاجار و پهلوی و به تبع آن بررسی تفاوتهای دو منظومه حیدربابایا سلام یک و دو
ج: حیدربابا و نظیرههایش در ایران، آذربایجان، ترکمنستان، ترکیه و عراق و تاثیر این مکتب عظیم در فولکلور شناسی جهان ترک.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با pdf دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
چکیده
تحقیق حاضر از نوع کاربردی و هدف اصلی از انجام آن مطالعه تجربی رابطه بین حق الزحمه غیرعـادی حسابرسـی و کیفیـت حسابرسـی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد. از آنجا که برای بررسی تاثیر کیفیت حسابرسی از دو معیار جایگزین شامل وجود تجدید ارائه در صورتهای مالی و اقلام تعهدی، بهره گرفته شده است، اهداف فرعی تحقیق عبارت است از: الف) تبیین رابطـه بـین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت؛ و ب) تبیین رابطه بین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و اقلام تعهدی شرکت. بدین منظور از اطلاعات مالی موجود در صورتهای مالی 78 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهـران در فاصله زمانی سالهای 1386 الی 1391 استفاده نمودهایم. برای ارزیابی کیفیت حسابرسی از دو معیار میزان اقلام تعهدی اختیاری و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت ها بهره گرفته شده است و برای تحلیل دادههای جمعآوری شده از نـرم افـزار Eviews اسـتفاده گردیده است. نتایج بیانگر تاثیر منفی و معنی دار حق الزحمه غیرعادی حسابرس بر معیارهای اندازهگیری کیفیت سود که همـان تجدیـد ارائه صورتهای مالی و اقلام تعهدی است، میباشد.
کلمات کلیدی: حق الزحمه حسابرسی، کیفیت حسابرسی، اقلام تعهدی اختیاری، تجدید ارائه صورتهای مالی
.1 مقدمه
هدف صورت های مالی عبارت از ارائه اطلاعات تلخیص و طبقه بندی شده درباره وضعیت مالی، عملکرد مالی و انعطاف پـذیری مالی واحد تجاری که برای طیفی گسترده از استفاده کنندگان صورت های مالی در اتخاذ تصمیمات اقتصادی مفید واقع گـردد. طوری که در این راستا مدیران می توانند از دانش خود درباره فعالیتهای تجاری برای بهبود اثر بخشی صورت هـای مـالی بـه عنوان ابزاری برای انتقال اطلاعات به سرمایهگذاران و اعتبار دهندگان بالقوه استفاده نمایند.
سودمند بودن اطلاعات حسابداری برای تصمیمگیری بارها و بارها توسط محققین به بوته آزمایش گذارده شد. اما همواره این مسأله که تا چه حد این اطلاعات از نظر کیفی واجد شرایط (مفید برای تصمیمگیری) است و یا اینکه تا چه حد سرمایهگذاران و سایر استفادهکنندگان از اطلاعات حسابداری میتوانند به این اطلاعات تکیه کنند، مسألهای مهم و قابل بحث میباشد. در این بین، کیفیت حسابرسی مستقل بر میزان راستی و درستی و صحت صورتهای مالی و اطلاعات مالی تاثیرگذار است. تیتمان و ترومن1 کیفیت حسابرسی را میزان صحت و درستی اطلاعاتی که پس از حسابرسی در اختیار سرمایهگذاران قرار میگیرد، تعریف نمودهاند. [1] در تعریف دیگری که از سوی دیویدسون و نیو2 ارائه شده است کیفیت حسابرسی را توانایی حسابرس در کشف و گزارش تحریفات با اهمیت و نیز کشف دستکاری انجام شده در سود خالص میدانند. از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابل مشاهده است، بررسی عناصر مؤثر بر کیفیت حسابرسی، چه از نظر کیفیت واقعی حسابرسی و چه از
1- Titman and Trueman 2- Davidson and Neu
نظر برداشت از کیفیت حسابرسی میتواند تاثیر بسزایی در ارتقای کیفیت خدمات حرفهای حسابرسان خواهد داشت. بر اساس مطالعات صورت گرفته رابطه معکوسی بین حقالزحمه غیرعادی حسابرسی و استقلال حسابرس وجود دارد. یعنی حسابرسانی که از حقالزحمه غیرعادی بالایی برخوردارند غالبا از استقلال کمتری برخوردارند و کاهش استقلال حسابرس باعث کاهش کیفیت حسابرسی میشود. این تحقیق به تحلیل تاثیر حقالزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میپردازد. در این تحقیق، حقالزحمه غیرعادی حسابرسی به عنوان تفاوت بین حق-الزحمه واقعی حسابرسی و سطح حقالزحمه مورد انتظار تعریف میشود.آیا حق الزحمه غیر عادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تاثیر دارد؟
.2 مبانی نظری و پیشینه پژوهش
کیفیت حسابرسی، یکی از موضوعات با اهمیت در حوزه حسابرسی و بازار سـرمایه اسـت. بـه منظـور شـناخت مفـاهیم و ابعـاد مختلف کیفیت حسابرسی، مطالعات گوناگونی توسط محققان انجام شده است تا رابطـه بـین کیفیـت حسابرسـی و متغیرهـای دیگر کشف شود. به هرحال، از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابـل مشـاهده اسـت، تحقیقـات در ایـن زمینـه همواره با مشکلات زیادی روبرو بوده است. در این راستا، با توجه بـه تحـولات اخیـر در حرفـه حسابرسـی در ایـران و تشـکیل مؤسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران، و همچنـین گسـترش بازارهـای مـالی و افـزایش نیـاز روزافـزون بـه اطلاعات مالی انجام تحقیقی که به بررسی عناصر مؤثر بر کیفیت حسابرسی، چـه از نظـر کیفیـت واقعـی حسابرسـی (کشـف و گزارش تحریفات گزارش های مالی) و چه از نظر برداشت از کیفیت حسابرسی (اعتماد استفاده کنندگان از گزارشهای مالی) بـا استفاده از اطلاعات شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بپردازد لازم و ضروری میباشد. لـذا در ایـن تحقیـق سعی خواهد شد به بررسی تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرس بر کیفیت حسابرسی بپردازیم.
1-2 پیشینه تحقیق
1-1-2 تحقیقات داخلی
رجبی با ارایه مدلی از عوامل اثرگذار بر قیمتگذاری خدمات حسابرسی بـه بررسـی ایـن پرداختنـد کـه آیـا حرفـه حسابرسـی توانسته است منافع خود را با ارایه خدمات حسابرسی تامین نماید. نتایج ایشان نشان میدهد که حرفـه حسابرسـی در ایـران از نقطهنظر حق الزحمه حسابرسی برای سالهای 1380 و 1381 از قدرت کافی برخوردار نبوده و نتوانسته منافع خود را به طـور کامل تامین نماید. براین اساس حق الزحمه کسب شده به دلایل احتمالی همچون کاهش حاشیه سـود پروژههـای حسابرسـی، اجرای رویههای با هزینه کمتر و عدول از استانداردهای حسابرسی، کمتـر از میـزان مـورد انتظـار بـوده اسـت. [2] نیکبخـت و مهربانی پژوهشی با عنوان بررسی اثر خدمات و میزان حقالزحمههای غیر حسابرسی مؤسسات بـر اسـتقلال حسـابرس انجـام دادهاند. نتایج پژوهش نشان میدهد، ارائه خدمات غیرحسابرسی توسط مؤسسات حسابرسی در همـان دورهای کـه حسابرسـی صورتهای مالی صاحبکار را بر عهده دارند موجب مخدوش شدن استقلال حسابرس میشود.[3] نیکبخت و تنانی در آزمون عوامل موثر بر حقالزحمه حسابرسی صورتهای مالی در بین شرکتهای پذیرفته شـده در بـورس
تهران پرداختند. یافتههای این تحقیق نشان داد که متغیرهای حجم عملیات (اندازه) شرکت، پیچیدگی عملیـات شـرکت، نـوع مؤسسه حسابرسی و تورم ارتباط معنیداری با حقالزحمه حسابرسی دارند، ولی متغیرهـای ریسـک حسابرسـی و تحصـیلات و تجزبه مسؤول تهیهکننده صورت های مالی، با متغیر وابسته (حقالزحمه حسابرسـی) فاقـد ارتبـاط آمـاری بودنـد. [4] داروغـه حضرتی و پهلوان در پژوهش خود به بررسی رابطه بین کیفیت گزارش حسابرسـی و حـقالزحمـه حسابرسـی در شـرکتهـای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداختند. تحقیق ایشان طی 4 فرضیه به بررسی رابطه بین مـدیریت سـود، بنـدهای مشروط در گزارش حسابرسی، نوع حسابرس و ترکیب هیأت مدیره با میزان حقالزحمـه حسابرسـی، مـیپـردازد. نتـایج نشـان میدهد که چهار عامل ذکر شده رابطه مستقیم و معناداری با حقالزحمه حسابرسی دارد. [5] حدادی و همکاران بـه بررسـی
ٍ
رابطه بین مدیریت سود و کیفیت حسابرسی پرداختند. نتـایج تحقیـق حـاکی از آن اسـت کـه بـین مـدیریت سـود و کیفیـت حسابرسی رابطه معنا داری وجود دارد. همچنین بین مدیریت سود و دوره تصدیگری حسابرس (دوره تداوم حسابرس) و بـین مدیریت سود و تجربه حسابرس نیز رابطه معنی داری وجود دارد. [6] مجتهدزاده و بابایی به بررسی تاثیر کیفیت حسابرسی بر مدیریت سود و هزینه سرمایه سهام در بورس اوراق بهادار تهران مابین
سالهای 1386 الی 1389 پرداختند. در این تحقیق ایشان به نتیجه دست یافتند که ارتباط معکوسی بین کیفیت حسابرسی و مدیریت سود وجود دارد. همچنین با افزایش کیفیت حسابرسی، هزینه حقوق صاحبان سهام کاهش مییابـد؛ بـه عبـارت دیگـر رابطه بین ایندو به صورت منفی میباشد.
2-1-2 پیشینه خارجی
نیکینن و راولستون(2005) 3 در بررسی تاثیر قیمتگذاری خدمات حسابرسی در انگلیس بیان نمودند که حقالزحمـه خـدمات حسابرسی با ابعاد ریسک مالی، ریسک عملیاتی و ریسک تجـاری ارتبـاطی مسـتقیم دارد. همچنـین دریافتنـد کـه هزینـههای نمایندگی، حجم عملیات شرکت و پیچیدگی حسابرسی از توانایی توصیف حقالزحمه خـدمات حسابرسـی برخـوردار میباشـد. کری و سیمنت(2006) 4 اثرات دوره تصدی حسابرسان در شرکت صاحبکار را مورد مطالعه قرار دادند و به این نتیجه رسـیدند که کیفیت حسابرسی با افزایش دوره تصدی حسابرس در شرکت صاحبکار کاهش مییابد. نتیجه تحقیق آنها نشان میدهد که بیطرفی حسابرسان به واسطه روابط بلندمدت با یک صاحبکار کاهش مییابد. در مقابل، چن و همکاران (2008) بـه شـواهدی در این خصوص در تایوان دسـت نیافتنـد. [7] گـریفین5 و همکـاران ( ( 2007 بـه بررسـی حاکمیـت شـرکتی و حـقالزحمـه حسابرسی در شرکتهای آمریکایی بین سالهای 2000 تا 2005 پرداختند. نتایج حاکی از آن است که وجـود نظـام حاکمیـت شرکتی بهتر در شرکت هزینه انجام حسابرسی را کاهش میدهد. آنان اعتقاد دارند، این رابطه از این جهـت روی مـیدهـد کـه ایجاد نظام حاکمیت شرکتی بهتر به کیفیت بهتر صورتهای مالی و کنتـرلهـای داخلـی قـویتـر مـیانجامـد و ایـن موضـوع حسابرسان را قادر میسازد قیمت ریسک حسابرسـی و در نتیجـه حـقالزحمـه حسابرسـی را کـاهش دهنـد. کـریم ( ( 2010 قیمتگذاری خدمات حسابرسی و نوع حسابرسی را در کشور بنگلادش بررسی کرده است. بر اساس نتایج تحقیق اندازه شرکت، ریسک حسابرسی و نوع حسابرسی بر قیمتگذاری خدمات حسابرسی مؤثر میباشند. چـن و کـای((2010 بـا بررسـی ویژگـی شرکای تایوانی دریافتند که وقتی شریک خانم صورتهای مالی شرکتها را بررسی میکند، کیفیت حسابرسی (که با سنجههای کیفیت سود اندازه گیری شده است) بالاتر است. چوی و همکاران( 2010) 6 کیفیت حسابرسی را با استفاده از شاخص مـدیریت سود مورد ارزیابی قرار دادند. آنها در تحقیق خود که بر روی 704 شرکت در 5 سال، سـال هـای بـین 2000 الـی 2005 در ایالات متحده آمریکا صورت گرفت بررسی نمودند که آیـا میـان انـدازه دفـاتر منطقـه ای حسـابرس و کیفیـت و حـق الزحمـه حسابرسی ارتباط معناداری وجود دارد. نتایج این تحقیق نشان داد که هر چه اندازه دفـاتر منطقـه ای حسـابرس بزرگتـر باشـد کیفیت کار و حق الزحمه حسابرسی بیشتر است. آلالی ( 2011 ) 7 رابطـه بـین حـقالزحمـه حسابرسـی و اقـلام تعهـدی غیـر اختیاری را برای 8187 شرکت، بین سالهای 2000 تا 2006 بررسی کرد. نتایج تحقیق نشان داد که بـین اقـلام تعهـدی غیـر اختیاری و حقالزحمه حسابرسی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین حقالزحمـه حسابرسـی بـا سـودآوری شـرکت رابطه منفی دارد. شرکتها در وضعیت مالی ضعیف (زیان) انتظار دارند تا حقالزحمه حسابرسی بیشتری پرداخت کنند، این امر منجر به افزایش ریسک این شرکتها میشود و سودآوری کاهش مییابد [8] چای8 و همکاران ( (2013 به بررسـی ایـن مـورد پرداختند که چگونه نفوذ مدیریت میتوند بر کیفیت حسابرسی، موثر باشد. بدین منظـور از داده هـای شـرکتهای موجـود در بورس چین استفاه نمودند. یافتههای ایشان نشاندهنده تاثیر کمرنگ نفوذ مدیران بر بهبود کیفیت حسابرسی میباشد.]9[
2-2 کیفیت حسابرسی
3- Nicnien And Roulstone 4- Cary and simnett 5- Griffin et al 6- Choi et al 7- Alali 8- Chi et al
کیفیت حسابرسی، یکی از موضوعات با اهمیت در حوزه حسابرسی و بازار سـرمایه اسـت. بـه منظـور شـناخت مفـاهیم و ابعـاد مختلف کیفیت حسابرسی، مطالعات گوناگونی توسط محققان انجام شده است تا رابطـه بـین کیفیـت حسابرسـی و متغیرهـای دیگر کشف شود. به هرحال، از آنجا که کیفیت حسابرسی در عمل به سختی قابـل مشـاهده اسـت، تحقیقـات در ایـن زمینـه همواره با مشکلات زیادی روبرو بوده است. هدف این مقاله مرور ادبیات مرتبط با کیفیت حسابرسی با اشاره به برخی تحقیقـات انجام شده در این زمینه است. یکی از متداولترین تعریفها درباره کیفیت حسابرسـی، تعریفـی اسـت کـه توسـط دی آنجلـو9 (1981) ارایه شده است. او کیفیت حسابرسی را اینگونه تعریف کرده اسـت: “ارزیـابی (اسـتنباط) بـازار” از احتمـال ایـن کـه حسابرس (1) موارد تحریفات با اهمیت در صورت های مالی و یا سیستم حسابداری صاحب کار را کشف کند، و (2) تحریف بـا اهمیت کشف شده را گزارش دهد.
پالمروس(1988) 10 کیفیت حسابرسی را بر حسب میزان اعتباردهی حسابرس تعریف می کند. از آنجـا کـه هـدف حسـابرس، ایجاد اطمینان نسبت به صورت های مالی است، لذا کیفیت حسابرسی به معنی عاری بودن صورتهای مالی حسابرسی شـده از تحریفات با اهمیت است. در واقع این تعریف، بر نتایج حسابرسی تاکید مـیورزد، یعنـی قابـل اعتمـاد بـودن صـورتهای مـالی حسابرسی شده، کیفیت بالای حسابرسی را منعکس می کند.
تیتمان و ترومن(1986) 11 کیفیت حسابرسی را میزان صحت و درسـتی اطلاعـاتی تعریـف کـه پـس از حسابرسـی در اختیـار سرمایهگذاران قرار میگیرد، تعریف کردهاند.
برخی مطالعات از میزان حق الزحمه به عنوان کیفیت حسابرسی استفاده کرده اند. پالمروس (1988) در تحقیق خود به ارتباط مثبت بین حق الزحمه حسابرسی و کیفیت حسابرسی دست یافته است. تحقیقات انجـام شـده پیشـنهادات مختلفـی را بـرای اندازهگیری کیفیت حسابرسی ارایه کردهاند. تورنر و گودوین(199) 12 کیفیت حسابرسی را با استفاده از پیشنهادات حسابرسـان در اصلاح سود خالص اندازهگیری کرده اند. برخی مطالعات دیگر نیز، کیفیت حسابرسی را بهطور مستقیم ارزیابی کردهاند. برای نمونه، لام و چنگ(1994) 13 سرپرستی کار و اعمال استانداردهای کنترل کیفیـت را حـین اجـرای کـار بـه عنـوان تفـاوت در کیفیت حسابرسی بررسی کردهاند. دیویدسون و نیو(1993) 14 معیار اندازهگیری کیفیت حسابرسی را تفـاوت بـین سـود پـیش بینی شده و سود گزارش شده در شرکت های کانادایی قلمداد کردهاند. هرچه میزان این تفاوت بیشتر باشد کیفیت حسابرسـی بالاتر و هرچه کمتر باشد، کیفیت حسابرسی پایین تر در نظر گرفته شده است.[10] بسیاری از مطالعات به دلیل دشوار بودن اندازهگیری کیفیت واقعی حسابرسی، برداشت از کیفیت حسابرسی را آزمون کردهانـد.
دی آنجلو (1981) استدلال میکند که مؤسسات حسابرسی بزرگتر، انگیزه کمتری برای رفتار فرصتطلبانه دارند و از ایـن رو، برداشت استفاده کنندگان از کیفیت حسابرسی اینگونه موسسات حسابرسی در وضعیت بهتری است. هوگان (1977) برداشـت از کیفیت حسابرسی بالا را مرتبط با قیمت گذاری عادلانه در عرضه اولیه سهام به عموم مردم میداند.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی چگونگی طراحی یک وب سایت با pdf دارای 144 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی چگونگی طراحی یک وب سایت با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
اصول اولیه FronT page
پنجره اصلی FronT page
شروع به کار FronT page و خروج از آن
برای راه اندازی FronT page
استفاده از آیکن های Views
تغییر نماها
استفاده از نوارهای ابزار ( TooL BARS)
فعال و غیر فعال نمودن نوارهای ابزار
باز آرایی نوارهای ابزار
انتقال نوارهای ابزار در desktop
قرار دادن نوارهای ابزار در پنجره اصلی (DOCK)
تغییر اندازه نوارهای ابزار مستقل (Free Standing)
اضافه یا حذف کردن دکمه های نوار ابزار
سفارش کردن یک نوار ابزار موجود
ایجاد یک نوار ابزار موجود
حذف یک نوار ابزار
منوها
گشودن یک صفحه موجود وب:
ذخیره سازی یک صفحه وب:
ایجاد گشودن و بستن سایتهای وب
ایجاد یک سایت جدید وب
گشودن یک سایت موجود وب:
ایجاد یک سایت وب:
اضافه کردن صفحات به یک ساختار Web
اعطای عنوان به یک صفحه
تغییر نام یک صفحه وب
باز آرایی ساختار یک سایت Web
بازار آرایی یک صفحه واحد
بازار آرایی گروه های حاوی صفحات
کنترل و نظارت بر نمای ساختار سایت
فرونشانی ( Collapse) ساختار سایت
توسعه ساختار سایت
مشاهدات یک زیر درخت
توسعه و گشادن یک زیر درخت
چرخاندن نمای ساختار سایت
Zoom کردن ساختار سایت به داخل و خارج
ایجاد نوارهای مشترک Navigation
اضافه کردن حواشی مشترک ( Shared Borders)
تنظیم پیوندها برای نوارهای مروری Site-wide
گزینه های Navigation Bar
غیر فعال کردن حواشی مشترک برای صفحات واحد
تغییر برچسب های پیش فرض Navigation
تغییر برچسب های رهیابی ( Labels Navigation)
استفاده از الگوها و زمینه ها
ایجاد یک صفحه به واسطه یک الگو
ایجاد یک سایت Web از یک الگو
به کار یک زمینه به یک صفحه یا سایت Web
تغییر یک زمینه
گزینه های زمینه ( Theme oPtions)
رنگ ها
تصاویر
متن
ایجاد و قالب بندی متن
درج و ویرایش متن
درج متن در یک صفحه Web
انتقال مکان نمای متن
انتخاب متن
حذف متن
انتقال متن
خنثی سازی یک عملکرد
انجام مجدد یک عملکرد
اضافه کردن یک انقطاع خطی به متن
اضافه کردن یک پاراگراف
نمایش انقطاع خط و نشانه های پاراگرافت
نمایش یا پنهان سازی انقطاع و نشانه های پاراگراف
یافتن و جایگزینی متن
یافتن متن به روی یک صفحه واحد
یافتن متن در سراسر یک سایت Web
جستجو برای کد ML آH در سایت
جایگزینی متن بر روی یک صفحه
جایگزینی متن در سراسر یک سایت Web
بررسی املاء
تغییر زبان لغت نامه
قالب بندی متن
تغییر نمای فونت
تغییر اندازه فونت
تغییر سبک و حالت فونت
تغییرات رنگ فونت
تغییر همتوازی متن
گزینه های فونت
تغییر فونت کاراکترهای
تغییر موقعیت مکانی کاراکترها
حذف قالب بندی متن
قالب بندی پاراگراف ها، لیست ها و عناوین
کاربرد پاراگراف ها
همترازی یک پاراگراف
ایجاد تورفتگی در پاراگراف ها
ایجاد تورفتگی در یک پاراگراف ها
سفارشی کردن تورفتگی ها برای پاراگراف ها
تغییر سبک پاراگراف ها
تغییر سبک Normal برای پاراگراف ها
کاربرد سبک FormaTTed برای پاراگراف ها
استفاده از لیست ها
ایجاد لیست های بدون ترتیب ( Unordered)
ایجاد یک لیست BulleTed
ایجاد لیست های تعریفی
مراحل ایجاد یک لیست تعریفی
ایجاد لیستهای منظم و ترتیبی (Ordered)
مراحل ایجاد یک لیست شماره گذاری شده
سفارشی کردن لیست ها
مراحل سفارشی کردن لیست ها
گزینه های لیست
لیست های تو در تو ( Nested Lists)
مراحل ایجاد یک لیست تو در تو
استفاده از عناوین صفحات
اضافه کردن عناوین
تغییر اندازه یک عنوان
افزودن فراپیوندها ( HYPER LiNks)
پیوندهای قطعی و نسبی
پیوند یک صفحه خارجی Web
گزینه های HYPER LiNks CreaTe
پیوند به یک صفحه موجود در سایت Web شما
ایجاد یک پیوند E-mail
پیوند به صفحاتی که هنوز ایجاد نشده اند
ایجاد یک صفحه جدید و پیوند آن
تغییر پیوندها
ویرایش یک پیوند
حذف یک پیوند
به روز رسانی پیوندها
کاربرد نشانه ها (Book marks)
مراحل ایجاد یک نشانه Book marks
پیوند به یک نشانه
یافتن نشانه ها
برداشتن یک نشانه
تنظیم رنگ های پیوند
تغییر رنگ یک پیوند
ایجاد پیوندهای تصویری
پیوند یک تصویر کامل به یک فایل
ایجاد یک تصویر Hotspot
یافتن قطعات تصویری Hotspot
مراحل یافتن Hotspot
حذف یک Hotspot
تغییر پیوند یک Hotspot
کاربرد دکمه های Hover
اضافه کردن یک دکمه Hover
ویرایش یک دکمه Hover
سفارشی کردن دکمه های Hover
استفاده از نمای HYPer Link
سوئیچ کردن به نمای فرا پیوندها
بررسی پیوندها بر روی یک صفحه دیگر
استفاده از نوارهای رهیابی تک صفحه ای
مراحل افزودن نوارهای رهیابی تک صفحه ای
ویرایش یک نوار رهیابی تک صفحه ای
حذف یک نوار رهیابی
بررسی و انتشار سایت های وب
بررسی سایت
مراحل بررسی و ترمیم مشکلات
علامت گذاری صفحات برای انتشار
بررسی وضعیت انتشار صفحات
تغییر وضعیت انتشار یک صفحه
پنهان کردن صفحات از مرور گرها
مراحل پنهان کردن صفحات
افزودن Meta Tags برای ابزارهای جستجو
راهنمایی ابزارهای جستجو برای شاخص گذاری سایت شما
جلوگیری از دسترسی ابزارها جستجو
انتشار بر روی وب
مراحل انتشار سایت
گزینه های Publish web
نتیجه گیری
منابع و مأخذ
چکیده:
این پروژه طراحی سایت را با استفاده از نرم افزار قدرتمند و ساده ای فرانت پیچ انجام داده است. فرافت پیچ شامل مجموعه ای از ابزارها برای مدیریت، ایجاد، نشر سایتهای وب است. همچنین یک ویژگی منحصر به فرد و کامل برای ویرایش صفحات وب دارد. کارهایی که می توان با فرانت پیچ انجام داد به قرار زیر است:
1- ایجاد سریع یک سایت وب با استفاده از الگوها و نمونه های موجود.
2- مدیریت پوشه ها و فایلهای موجود در سایت وب با استفاده از شبیه، به میکرو سافت ویندوز Expiprer
3- دیدن وضعیت همه فایلها و صفحات وب، فرا اتصال ها، اجراء و قسمتهای مختلف سایت با استفاده از نمای جدید Reports
4- استفاده از نمای گرافیکی در سایت وب
5- اعمال یکسری سبکها و طرح ها در سایت وب
6- مدیریت پروژه های سایت وب
7- انتشار وب روی سرورها
مقدمه
با آمدن اینترنت راه به دنیای جدید باز شد و بسیاری از مرزها برداشته شد امروزه اینترنت علاوه بر فرایای قدرتمند و فرا مرزی ابزاری مناسب برای تبلیغات و امور تجاری است. اغلب شرکتها و مؤسسه ها معتبر برای ارائه و نمایش کارشان آن را به صورت صفحات وب به جهانیان عرضه می کنند. صفحات وب به صورت HTML هستند که پیش از این توسط اپلتهای جاوا و نرم افزارهای پیچیده ای کاربران اینترنت قادر به اصلاح و ایجاد صفحات وب بودند.
اما در آستانه سال 2000 شرکت میکرو سانت نرم افزاری حرفه ای به نام فرانت پیچ 2000 را عرضه کرد که با آن می توان به راحتی صفحات وب ایجاد کرد این نرم افزار بسیار ساده است و هر کس که با نرم افزارهای سری میکرو ساخت آفیس آشنا باشد به راحتی می تواند پس از کمی تجربه به راحتی ایجاد یک متن ساده صفحات گرافیکی و مولتی مدیا بر روی اینترنت بسازد و آنها را در سایت مورد نظر یا خدمات رسان نصب کند. باشد که با بکارگیری اینترنت بتوانیم هویت و اصالت کشور عزیزمان ایران را به جهانیان بنمایانیم و از دانش و تجربه تمدنهای دیگر نیز بهره مند گردیم.
اصل اولیه FronT Page :
این فصل یک شمای کلی و اجمالی از ویژگیهای اصلی FronT Page و وظایف ابتدایی بازکردن و بستن و ذخیره سازی صفحات وب و سایت ها در اختیار شما می گذارد. هر یک از مطالب موجود در این فصل مانند نماها، منوها یا نوارهای ابزار با جزئیات بیشتری بعداً در ادامه شرح داده می شوند. شروع کار در این مرحله، یک دید کلی از توابع و سازمان دهی برناممه به شما داده و اجازه می دهد تا بتوانیم در هنگام آمادگی بیشتر تعمق نمایید.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله مطالعه ی موفق با تمرکز با pdf دارای 111 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مطالعه ی موفق با تمرکز با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مطالعه ی موفق با تمرکز با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مؤلف: م. حورایی
دوستانه
ازیکی ازفیلسوفان و مرتاضان هندی پرسیدند: آیا پس ازاین همه دانش و فرزانگی و ریاضت هنوزهم به ریاضت مشغولی؟
گفت: آری. گفتند: چگونه؟
گفت: وقتی غذا می خورم صرفاً غذا می خورم و وقتی می خوابم فقط می خوابم.
این شاید بزرگ ترین ثمره ی تمرکز است. آیا شما هم هنگام غذا خوردن می توانید تمام توجهتان را روی غذا خوردن و لذت و مزه ی غذا معطوف کنید، یا اینکه معمولاً از افکار مربوط به گذشته و آینده آشفته اید و چون به خود می آیید می بینید غذایتان تمام شده و جز امتلا و پری معده هیچ نفهمیده اید.
تمرکز واقعی یعنی اینکه اگرشما درطول روزبه پنج فعالیت مختلف مشغولید، درهرفعالیت صرفاً به آن فکرکنید و از افکار مربوط به کارهای دیگرآسوده باشید.
موفقیت زندگی روزانه ی ما تماماًً به میزان تمرکز ما برامور روزانه ارتباط دارد. اگر شما قادر باشید به هنگام کار فقط روی کارخود، به هنگام ورزش صرفاً روی انجام حرکات، درهنگام مطالعه فقط روی موضوع کتاب و به هنگام انجام فعالیت هنری ازقبیل موسیقی، نقاشی، خطاطی و . . . به فعالیت هنری خود توجه و تمرکز کنید، عملاً موفقیت شما به میزان چشمگیری افزایش می یابد.
تمام نوابغ جهان کسانی بودند که از قدرت تمرکز فوق العاده ای برخوردار بودند. آشفتگی و شوریدگی ذهنی، عملاً شما را به هیچ عنوان موفق نمی کند. وقتی کارمی کنید به خانواده می اندیشید، وقتی درخانواده به سرمی برید ازشغل خود نگرانید و وقتی ورزش می- کنید در اندیشه ی تحصیل هستید و وقتی درس می خوانید فکرتان هزارسو می رود. این عملاً اتلاف وقت و مؤثر نبودن است.
موفقیت یعنی تمرکز، تمرکزو تمرکز.
خواننده ی عزیز
همه ی فعالیت های انسان برای توفیق، نیازمند تمرکزاست. اما ازسلسله فعالیت های نیازمند تمرکز، مطالعه جدی ترین فعالیتی است که تمرکزدرآن نقش اساسی و محوری دارد.
خود شما بارها متوجه شده اید که پس ازمدتی که ازمطالعه تان گذشت چشمانتان روی کلمات و خطوط می دود بی آنکه حواستان به آن باشد وهمین طورشاید چند خط و یا چند صفحه را دنبال کنید و یکباره متوجه شوید حرکت چشمانتان صرفاً از زوی غریزه و عادت بوده، فوراً به عقب برمی گردید و شروع به خواندن دوباره می کنید، اما کمی جلوترمشکل تکرار می شود. این موضوع شما را بسیارخسته و کسل می کند، وقت زیادی را ازشما می- گیرد و کم کم میل به مطالعه درشما کم می شود. گاهی اوقات هم به کلمه ای از کتاب خیره می شوید و درافکارخود غوطه می خورید. پیش ازهرچیزمطمئن باشید که این مشکل و مسئله ی شما نیست و همه ی افرادی که به نوعی با مطالعه و کتاب سروکاردارند ازاین موضوع دررنجند.
برهمین اساس بخش عمده ای ازاین کتاب به راه های بهبود تمرکز درهنگام مطالعه وهنگام حضوردرکلاس می پردازد که صد البته مطالعه و عمل به آن برای تمرکز، آرامش، و شادمانی و موفقیت به همراه خواهد داشت.
درآخرذکراین نکته ضروری است که تمرکزحواس یک مهارت بی چون و چراست که نیازبه فراگیری تکنیک ها و تمرین مستمر دارد.
اینکه شما روش های کاربردی این کتاب را چند روزی تمرین کنید و بعد رهایش کنید نتیجه همان می شود که اکنون به آن گرفتارید: عدم تمرکزحواس. تمرینات را با صبر و حوصله و متانت کافی انجام دهید. شتاب زده عمل نکنید و منظم و آرام به پیش بروید.
لرد بایرون می گوید: برای پیشرفت و پیروزی سه چیزلازم است: اول پشتکار، دوم پشتکار و سوم پشتکار.
این کتاب را بخوانید اگر:
مصمم هستید و اراده ی راسخ کرده اید تمرکزتان بهترشود.
تمرین ها را انجام می دهید.
و به پیشرفت خود یقین دارید.
فصل اول
واقعیت ها در: تمرکز حواس
تمرکز چیست ؟
مهم ترین علت عدم دستیابی به یک تمرکز فکرعالی، تعاریف نادرستی است که درذهن شما برای تمرکز حواس وجود دارد.
بیشتر شما تمرکز را فکرکردن به یک موضوع ویژه به صورت مطلق و کامل و صد درصد می دانید درحالی که چنین چیزی نه تنها برای شما که برای هیچ انسانی درهیچ شرایطی به هیچ عنوان ممکن نیست.
شما ابداً قادرنیستید تمام ذهن خود را به طورکامل و مطلق در اختیاریک موضوع بگذارید و بقیه ی افکار را درآن زمان از ذهن خود کاملاً حذف کنید.
زمانی که یک انسان می تواند چنین تمرکزی داشته باشد، حداکثرسه الی چهارثانیه است. یعنی تاکنون کسی نبوده که پنج ثانیه متوالی به طورمطلق، تنها و تنها به یک چیزبیاندیشد.
بنابراین، منطقی نیست که شما تعریف بالا را برای تمرکزحواس قبول کنید. چنین تعریفی، سطح توقع شما را بالا می برد. وقتی که فکردیگری به جزموضوع اصلی به ذهنتان راه می یابد و یا کوچک ترین عامل حواس پرتی را ازمحیط اطراف خود دریافت می کنید. احساس سرخوردگی می کنید و گمان می کنید که قدرت تمرکز ندارید. حال آنکه این تصور فقط ناشی از برداشت اولیه ی نادرستی است که از تمرکزداشته اید وهمین تصورعملاً شما را در تلاش برای بهبود تمرکز ناکام می سازد.
پس، اولین و مهم ترین قدم را در راه افزایش تمرکز ذهنی خود بردارید: تعریف نادرستی را که از تمرکز حواس درذهن خود دارید دگرگون کنید.
اما تعریف درست تمرکز
تمرکزحواس همان قدرمی تواند واقعی باشد که عوامل حواس پرتی واقعیت دارند.
یعنی: شما باید بپذیرید که به هرحال، همیشه عواملی حواس شما را پرت می کنند که بعضی ازآن ها منشأ ذهنی و درونی دارند و ازاندیشه ی خود شما ناشی می شوند و بعضی دیگرمنشأ محیطی و بیرونی دارند و از محیط اطراف شما نشأت می گیرند. عواملی مثل یادآوری خاطرات و تخیلات گوناگون وتجزیه وتحلیل مسائلی خارج ازچارچوب موضوع مطالعه، ازعوامل حواس پرتی درونی و عواملی مانند سروصدا، حضورمزاحم دیگران و آشفتگی مکان مطالعه ازعوامل بیرونی به حساب می آیند.
شاید بتوان ذهن انسان را به یک سیستم ارتباطی بسیارپیچیده تشبیه کرد. درهرلحظه هزاران پیام ازمحیط داخلی بدن و ازمحیط اطراف به آن مخابره می شود و درعین حال هزاران پیام ازاین مرکز به محیط داخلی بدن و محیط اطراف ارسال می گردد. اگرچه بسیاری از این مبادله ها درحوزه ی ناخودآگاه ما صورت می گیرد، بعضی از این پیام ها وارد حوزه ی آگاهی ما می شوند و ذهن ما را از موضوع مطالعه منحرف می کنند.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله مدلسازی بارشدررواناب جهت پیشبینی سیلاب با pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله مدلسازی بارشدررواناب جهت پیشبینی سیلاب با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله مدلسازی بارشدررواناب جهت پیشبینی سیلاب با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
چکیده
محاسبات هیدرولوژیکی سیلاب در حوضههای آبریز نیازمند محاسبات خصوصیات فیزیکی و همچنین دادههای هیدرومتری و هواشناسی است. فرضیه اساسی در این تحقیق صحت روابط موجود برای محاسبات سیلاب(بارش-رواناب)
و روشهای مرسوم مدلسازی که با آخرین نسخه نرم افزار HECHMS کلاس 4,0,0 توسط ارتش آمریکا ارائه شده است شدانجام . بنابراین با بدست آوردن اطلاعات حوضه آبریز به شکل DEM (نقشه مدول رقومی- ارتفاعی) و همچنین دادههای بلند مدت دو سال آبی 87 منتهی به سال 89 و از دادههای هواشناسی و دادههای پنج ایستگاه برفسنجی در حوضه آبریز کرج برای محاسبه تاثیر و سهم ذوب برف در آورد روزانه رودخانه کرج برای بررسی دقیقی از وقوع سیلاب و پیشبینی مناسبی از سیلاب استفاده شد. نتایج این محاسبات بیانگر عدم دقت لازم در ماههای ابتدایی شبیهسازی به دلیل درنظر گرفته نشدن سابقه تاریخی رطوبت در حوضه است اما به تدریج پس از اولین شبیهسازیها، دقت مدل افزایش مییابد. نتایج آورد رودخانه کرج در محل سد و ایستگاه کنترل سیلاب و مقایسه آنها با مقادیر اندازهگیری شده، حاکی از بهبود نتایج در شرایط در صورت لحاظ شدن پوشش برف در محاسبات است. با توجه به دقت مناسب نتایج خروجی، مدل تهیه شده در این تحقیق قادر خواهد بود تا به عنوان یک مدل پیشبینی آورد و سیلاب رودخانه در مدیریت مخزن سد کرج ایفای نقش نماید.
واژههای کلیدی: بارش-رواناب، سیلاب، HECHMS
1 – کارشناسی ارشد عمران-آب
2- کارشناسی ارشد عمران-خاک، هئیت علمی دانشگاه امام علی (ع)
3- کارشناسی عمران- استحکامات دفاعی،
1
مقدمه
درصدی از بارش در حوضههای آبریز به رواناب تبدیل میشود و این میزان با ذوب برف افزایش مییابد. بنابراین در صورت داشتن تخمین مناسبی از رواناب حاصل از ذوب برف و بارش صورت گرفته بر روی حوضه میتوان در جهت استفاده بهینه از این منبع آب گامهای مهمتری برداشت و در نتیجه سیلابهای رودخانهای و آورد رودخانه را پیشبینی کرد(مشایخی،.(1369
مهمترین خصوصیات یک پوشش برف عبارتند از: سطح پوشش برف، عمق برف، چگالی برف و عمق آب معادل برف. اگر عمق برف و چگالی آن معلوم باشند، عمق آب معادل برف قابل محاسبه است. با دانستن سطح پوشیده شده از برف میتوان حجم کل رواناب ناشی از ذوب برف را تخمین زد. یافتن سطح پوشش برف با توجه به صعوبت اندازهگیریهای صحرایی، نیازمند روشهای دقیقتر بود تا اینکه تکنولوژی سنجش از دور و تصاویر ماهوارهای به کمک علم هیدرولوژی آمد و توانست به اندازهگیریهای صحرایی دقت خاصی بخشد. محققان متوجه شدند که میزان پوشش برف تحت تاثیر پدیده تغییر اقلیم تفاوتهای معناداری با روندهای آماری دارند. این تفاوتها باعث شده است که حساسیتها برای اندازهگیری و یافتن روابط بین برف و رواناب ناشی از آن بیشتر شود (فتاحی، .(1390
تحقیق حاضر، محاسبه آورد سد کرج با تأثیر عوامل هیدرولوژیکی (ذوب برف) است. به همین دلیل از مدل معروف هیدرولوژیکی بارش-روناب برای محاسبه آورد و سیلاب با تاثیر ذوب برف استفاده شده است. مدل هیدرولوژیکی، مدل
HECHMS نسخه 4,0 میباشد که در این مدل پارامتر ذوب برف به روش درجه-روز گنجانده شده است.
موقیعت مورد مطالعه
همانطور که در شکل 1 مشخص شده است، منطقه مورد مطالعه، بالادست حوضه آبریز کرج، در دامنههای شمالی رشته کوه البرز در شمال غرب استان تهران و در محدوده طول جغرافیایی و شرقی و عرض جغرافیایی و شمالی واقع شده است. حوضه آبریز کرج تمامی باغات شهر کرج و منطقه ییلاقی سرحد آباد و
2
شهر شهریار و ساوجبلاغ را آبیاری میکرد ولی در چند سال اخیر به دلیل رشد بی رویه در کلان شهر تهران میزان عمده آب این رودخانه برای مصرف شرب به تهران منتقل می شود. رودخانه کرج تامینکننده بخشی از آب آشامیدنی تهران و کرج است.
شکل -1 موقیعت منطقه مورد مطالعه
مواد و روشها
تقسیمبندی حوضه آبریز کرج
در این تحقیق حوضه آبریز کرج با استفاده از مدل رقومی ارتفاع با مقیاس 1:250000 به بیست و دو زیرحوضه تقسیم شد (شکل.(2
مشخصات این زیرحوضهها در جدول 1 ارائه شده است.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.