سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

مقاله مطالعات کانیشناسی و درجه آزادی کانیهای سنگین از دیدگاه کان

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مطالعات کانی‌شناسی و درجه آزادی کانی‌های سنگین از دیدگاه کانه آرایی در سواحل اسکله پسابندر دریای عمان pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات کانی‌شناسی و درجه آزادی کانی‌های سنگین از دیدگاه کانه آرایی در سواحل اسکله پسابندر دریای عمان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات کانی‌شناسی و درجه آزادی کانی‌های سنگین از دیدگاه کانه آرایی در سواحل اسکله پسابندر دریای عمان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات کانی‌شناسی و درجه آزادی کانی‌های سنگین از دیدگاه کانه آرایی در سواحل اسکله پسابندر دریای عمان pdf :

سال انتشار: 1384

محل انتشار: بیست و چهارمین گردهمایی علوم زمین

تعداد صفحات: 8

چکیده:

کانی‌های موجود در طبیعت دارای خواص مختلف و کاربردهای متنوع می‌باشند. کانی‌ها اینکه دارای وزن مخصوص بالا، مقاومت شیمیایی و مکانیکی زیادی باشند توسط آب یا باد در سواحل دریاها، رودخانه‌ها و یا در بیابان‌ها تشکیل ذخایر پلاسری می‌دهند. کانی‌های مهمی که به صورت پلاسر یافت می‌شوند عبارتند از: زیرکن ، ایلکنیت ، روتیل ، منیتیت ، کاستریت ، مونازیت ، الماسی ، طلا، پلاتین، سینابر و گارنت . با توجه به وجود سواحل دریای عمان، خلیج‌فارس، خزر و بیابان‌های وسیع در کل نیروهای ایران و نیز کاربردهای وسیع کانی‌های سنگین و وجود فلزات باارزش‌ترین کانی‌ها لازم است با مطالعات جامع جهت فراوری این کانی‌ها در ایران به عمل آید. در این تحقیق جهت فرآوری زیرکن و کاربرد آن در صنایع هسته‌ای مطالعات جامعی از سواحل دریای عمان عمل آمده است. اکثر مناطق مورد مطالعه از بندر کنارک تا بندر گواتر می‌باشد. در این مقاله به مطالعه وجود کانی‌های سنگین، نحوه پراکندگی فلزات در ابعاد مختلف و درجه آزادی آن‌ها جهت فرآوری، در سواحل اسکله پسابندر مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. بر اساس نتایج به‌دست‌آمده عیار ZRO2 و TIO2 بترسیم ( 2-0/1 ) در صد و ( 2/5 – 0/4 )% و در برخی مناطق بیش از چهار در صد نیز به دست آمد است. در میان کانی‌های سنگین، کانی‌های حاوی فلزات TI ، ZR و CR به ترتیب درشت‌تر بین ابعاد را داشته‌اند. بیشترین مقادیر ترکیبات CAO (کربنات ها و صدف ها) در ابعاد بالای (40 – 30) مش و ZRO2 ، TIO2 و CRO2 ابعاد سیسه 60 تا 80 مش را تشکیل داده‌اند. ضرایب هم‌بستگی بالای بین عیار زیرکونیم و کروم می‌تواند شاهد خوبی برای پی‌جویی های اکتشافی آینده قلمداد گردد. براساس مطالعات حاصل از این تندیس مدنی، عملیات کانه ارایی آن بسیار قابل توجه و توجیه‌پذیر بود و پیشنهاد می‌گردد که جهت بررسی‌های اکتشافی و تخمین میزان ذخیره آن عملی که بیشتری انجام ‌گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ