سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf :

مقاله بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه 80 تا 89 منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده
این مقاله دارای 10 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفت دهان
مقاله زخم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استوماتیت آفتی عودکننده (Recurrent Aphthous Stomatitis) RAS یکی از شایع ترین زخم های دهانی است که %20 جمعیت را مبتلا می کند. این ضایعه بر اساس نمای کلینیکی به آفت مینور، ماژور و هرپتیک تقسیم می شود. اتیولوژی آن ناشناخته است و به نظر می رسد، معلول چندین مکانیسم مختلف باشد.
هدف: تعیین عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی و مقطعی، 1105 نفر از بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی زاهدان که با روش نمونه برداری تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند، جهت تعیین عوامل مرتبط با استوماتیت آفتی عود کننده بررسی شدند.
اطلاعات به صورت یک مرحله ای و با مصاحبه، تکمیل پرسشنامه و معاینه بالینی جمع آوری و مورد ارزیابی قرار گرفت. تشخیص آفت بر اساس نمای بالینی صورت گرفت. در آفت مینور، زخم ها با قطر کمتر از 1 سانتی متر، مدور، با حاشیه مشخص و اریتماتوز می باشد. در آفت ماژور قطر زخم های دردناک بیش از 1 سانتی متر بوده و چند هفته باقی مانده و با اسکار بهبود می یابد و در آفت هرپتی فرم (فرم نادر بیماری)، زخم های خوشه ای نقطه ای به زخم های نامنظم و بزرگ تبدیل شده و 7-10 روز باقی می ماند. در نهایت، تمامی اطلاعات بدست آمده، از پرسشنامه استخراج و با نرم افزار Spss و روش آماری Chi-square آنالیز گردید.
نتایج: از 1105 فرد معاینه شده (476 مرد و 629 زن)، 199 نفر (%18) مبتلا به آفت بودند که از این میان، 168 مورد (844 درصد) آفت مینور، 26 مورد (131 درصد) آفت ماژور و 5 مورد (25 درصد) زخم هرپتی فرم داشتند. ارتباط فراوانی آفت با سن (P<0.001)، تحصیلات (P<0.001)، شغل (P=0.002)، سابقه قبلی آفت (P<0.001)، تاریخچه فامیلی(P<0.001) و استفاده از مسواک(P<0.001) از نظر آماری معنی دار بود. ارتباط معنی داری بین فراوانی آفت و متغیرهای جنس، استفاده از ناس، استعمال دخانیات و استفاده از دهانشویه یافت نشد.
نتیجه گیری: آفت یک ضایعه چندعاملی بوده و عواملی همچون سن، گروه های شغلی پراسترس، تحصیلات بالا (که تعیین کننده میزان استرس شخص می باشد) و تروما، عوامل مستعدکننده بروز آفت در مطالعه ما بود. مصرف تنباکو ارتباطی با وقوع آفت نداشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ