پروژه دانشجویی مقاله ساختار توسعه دهنده فناوری (الگوبرداری از صنعت نفت نروژ) با pdf دارای 56 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ساختار توسعه دهنده فناوری (الگوبرداری از صنعت نفت نروژ) با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ساختار توسعه دهنده فناوری (الگوبرداری از صنعت نفت نروژ) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
ساختار توسعه دهنده فناوری (الگوبرداری از صنعت نفت نروژ)
صنعت نفت نروژ با حصول درک صحیحی از وضعیت منابع و ذخایر این کشور متوجه این مساله شد که اگر روند قبلی برداشت از ذخایر ادامه یابد، درآمدهای حاصل از این صنعت در کمتر از 40 سال به صفر خواهد رسید. بنابراین با توجه به تاثیر قابل ملاحظه این صنعت در اقتصاد نروژ در صدد جلوگیری از چنین رویدادی برآمدند
چکیده
صنعت نفت در بخشی از چشمانداز بیست ساله خود دستیابی به جایگاه اول فناوری نفت و گاز در منطقه را به عنوان یکی از افقهای پیش رو ترسیم کرده است. این مساله اهمیت موضوع فناوری و جایگاهی که برای آن در صنعت نفت دیده شده است را مشخص میکند؛ لذا در مقاله حاضر به تشریح ساختارهای توسعهدهنده فناوری در صنعت نفت نروژ به عنوان یکی از پیشتازان جهانی در این حوزه پرداخته و در نهایت با در نظر گرفتن موقعیت این صنعت در ایران، به ارایه پیشنهاداتی میپردازیم.
نگاهی گذرا به صنعت نفت و گاز نروژ حاکی از آن است که تا ابتدای سال 2002 میلادی، بالغ بر 40 درصد از کل منابع نفتی و در حدود 10 درصد از کل ذخایر گازی واقع در فلات قاره نروژ، استحصال شده است. گذشته از این، بسیاری از ذخایر باقیمانده نیز در حال تولید و یا در دست توسعه بوده است.
دو سناریو محتمل برای آینده صنعت نفت و گاز نروژ
با توجه به شرایط ذکر شده، ادامه حیات صنعت نفت در نروژ را میتوان در قالب دو سناریوی محتمل مورد ارزیابی قرار داد. نتیجه حاصل از تحقق هر یک از سناریوها، به شکل یک منحنی در شکل 1 نشان داده شده است. منحنی پایین نشاندهنده حالتی است که فعالان صنعت نفت نروژ از سرمایهگذاریهای انجام شده در سالهای گذشته و درآمدهای فعلی و آتی حاصل از آنها رضایت خاطر داشته و بنابراین تنها به فکر اجرای سیاست تکمیل هرچه سریعتر پروژههای فعلی نفت و گاز خواهند بود که در صورت تحقق این سناریو، تولید نفت و گاز از میادین نروژ، در کمتر از 40 سال به اتمام خواهد رسید.
منحنی بالایی (سناریو دوم)، معرف حالتی است که در آن پروژههایی با درآمدزایی زیاد
در فلات نفتی نروژ به اجرا درآید، به نحویکه این پروهها ادامه روند کنونی تولید نفت و گاز را در نروژ تا 100 سال آینده تضمین کند.
استراتژی ملی فناوری صنعت نفت و گاز نروژ در قرن 21 (OG21)با توجه به نقش حائز اهمیت صنعت نفت نروژ در اقتصاد این کشور و کسب درآمد و اشتغالزایی آن، مقامات این کشور در صدد جلوگیری از وقوع سناریوی اول و تعقیب سناریوی دوم یا توسعه پایدار این صنعت برآمدند. بدین منظور آنها عنوان کردند که تمام فعالان صنعت نفت و گاز بایستی فناوری را به عنوان مهمترین عامل در کاهش هزینهها و تقویت رقابتپذیری در این صنعت و نیز رفع چالشهای آتی فعالیتهای نفتی نروژ مدنظر داشته باشند.
بر همین اساس و در سال 2001 میلادی، تدوین استراتژی ملی فناوری صنعت نفت و گاز نروژ در قرن 21 با برخورداری از دو ویژگی “نگاه بلندمدت به مقوله توسعه فناوری” و “فراگیر شدن این طرح در تمامی اجزای صنعت نفت نروژ” به ابتکار وزارت نفت و انرژی این کشور در دستور کار قرار گرفت و گروهی تحت عنوان OG21 به منظور یکپارچه کردن صنعت نفت و گاز با یکدیگر تحت یک استراتژی فناوری ملی مشترک و پایدار ایجاد شد که سرانجام فعالیت آن منجر به تنظیم یک استراتژی فناوری جامع گردیده است.
ساختار استراتژی
در فرایند تدوین استراتژی، ابتدا اهداف بلندمدت صنعت نفت نروژ مبنی بر “خلق بیشترین ارزش” و “صادرات رو به رشد فناوری” باید در قالب اهدافی مشخصتر و به شکلی کمیتر تفسیر و تشریح شوند. بر همین اساس در استراتژی ملی صنعت نفت نروژ، به مجموعه دیگری از اهداف کمی نیز اشاره شده است که مطابق برآوردهای به عمل آمده، صنعت نفت نروژ باید تا پیش از سال 2010 میلادی به این اهداف کمی دست یابد. به طور مشخص، کاهش هزینه تولید نفت در نروژ و رساندن آن به بشکهای 8 دلار، از بارزترین اهداف مورد اشاره در این استراتژی میباشد. سپس بر اساس چشمانداز و اهداف تعیین شده (در شکل 2)،
تصویر روشنی از مخاطرات صنعت نفت نروژ طی سالهای آینده ترسیم میگردد. در گام بعدی با توجه به این چالشها و بر مبنای چشمانداز بلندمدت صنعت نفت نروژ، حوزههایی که برای توسعه آتی این صنعت در نروژ در زمره حوزههای اولویت دار فناوری (TTA) قرار دارند، انتخاب میشوند. پس از تعیین حوزههای اولویتدار فناوری، زیرفناوریهای متناسب با هر یک از حوزههای اولویتدار مشخص میگردند.
نتایج حاصله، که در قالب سند استراتژی صنعت نفت نروژ میباشد، هر ساله تحت بازنگری قرار گرفته و هر سه سال یکبار نیز یک بازنگری اساسی روی آن انجام میگیرد.
گروههای TTA
پس از تعیین حوزههای هدف در تنظیم استراتژی فناوری ملی، هر حوزه هدفدار برای بررسی و اجرا به گروههای TTA (حوزههای اولویتدار فناوری) واگذار میگردد. با توجه به استراتژی فناوری کلی نروژ، در حال حاضر 8 گروه TTA مطابق شکل 3 به فعالیت مشغول میباشند.
گروههای TTA با در نظر داشتن کل زنجیره ارزش، از برنامههای استراتژیک و بلندمدت گرفته تا تست پایلوت و واحد نمونهسازی، نیازهای فناوریکی را در 3 دسته متمایز اولویتبندی میکنند:
1- نیازهای فناوریک کوتاهمدت (1 تا 3 سال)
2- نیازهای فناوریک میان مدت (3 تا 10 سال)
3- یجاد توانمندیهای بلندمدت (بیش از 10 سال)
نظام نوآوری در صنعت نفت نروژ
سیستم ملی نوآوری نروژ در صنعت نفت در برگیرنده مجموعهای از اجزاء فعال در صنعت و روابط بین آنها میباشد و باید بتواند جریان دانش را در زنجیره ایجاد فناوری، از مطالعات و تحقیقات پایه تا استفاده از محصول یا خدمت، به خوبی پوشش دهد.
بازیگران اصلی نظام نوآوری در صنعت نفت نروژ:
– دولت و نهادهای دولتی: با توجه به شکل 3، نهادهای دولتی از طریق سرمایهگذاری مستقیم و ایجاد مشوقهای غیرمستقیم نقش مهمی در سیستم نوآوری ایفا میکنند. این نهادها از طریق تعامل با سه جز اصلی سیستم یعنی سیستم آموزش و تحقیقات، تامینکنندگان بزرگ و شرکتهای نفتی، به نظارت و کنترل سیستم میپردازد.
– صنایع تامینکننده: صنایع تامینکننده نروژ، عاملان اصلی در توسعه فناوری و تامین نیازهای فناوری شرکتهای نفتی بوده و برای انجام این امر نیز، از همکاری موسسات تحقیقاتی و یا شرکتهای نفت استفاده میکنند. در بحث توسعه فناوری، موضوع مالکیت توسعهیافته جدید از اهمیت فوقالعادهای برای صنایع تامینکنندگی برخوردار است.
– شرکتهای نفتی: ماموریت اصلی شرکتهای نفتی، دستیابی به بیشترین ارزش افزوده در فعالیتهای نفتی فلات قاره نروژ بوده و تا آنجایی که ساختار کلی صنعت نفت اجازه دهد، در این راه تلاش میکنند. در واقع این شرکتها عموما مصرفکننده فناوری (و نه تولیدکننده) هستند. به طور مشخص در اواخر نیمه دوم دهه 1990، این شرکتها بخش عمدهای از نیازهای فناوری خود را با دریافت لیسانس رفع نمودند.
– موسسات تحقیقاتی و دانشگاهها: موسسههای تحقیقاتی و دانشگاهها معمولا در تامین نیروی متخصص مورد نیاز صنایع نفت و انجام تحقیقات صنعتی (با سفارش صنایع تامین کننده و یا شرکتهای نفتی) فعال هستند.
– گروهها و شبکههای کاری: این شبکهها به برقراری ارتباط و جلسات بین مراجع قانونی، صنعت و تامینکنندگان به منظور تسهیل ارتباط بین اجزا در نظام نوآوری میپردازند. هدف مشترک این شبکهها توسعه دانش و فناوریهای نوین میباشد به طوری که نتایج تحقیقات کاربردی شده و قابل ارایه در بازار باشد. از جمله گروههای کاری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
Asset Forum: در سال 2003 با هدف کمک به هموار نمودن راهی برای کاربردی
کردن فناوریهای تازه توسعه یافته ایجاد گردید.
FORCE: یک گروه کاری برای دستیابی به بهبود بازیابی و افزایش اکتشاف در نروژ میباشد.
CORD Forum: یک گروه کاری برای هماهنگی بین گروههای تحقیقاتی مربوطه نروژ و صنایع فراساحلی مربوط به عملیات و تعمیر و نگهداری در فلات نروژ میباشد.
FoUTN (تیم تحقیق و توسعه نروژ): مشارکتی بین صنایع تامینکننده، شرکتهای عملیاتی، موسسات تحقیقاتی و مراجع قانونی نروژ میباشد.
سهم فعالان صنعت نفت نروژ در تامین بودجه تحقیقات
بر اساس آییننامه مجلس نروژ، صنایع تامین کنندگی نروژی فعال در پروژههای نفت و گاز، به عنوان متولیان اصلی توسعه فناوری در صنعت نفت نروژ شناخته شدهاند. با این حال این صنایع به تنهایی قادر به پرداخت هزینههای سنگین تحقیق و توسعه نیستند.
هرچند شرکتهای عامل نفتی فعال در نروژ، سهم قابل توجهی از هزینههای تحقیق و توسعه این صنعت را میپردازند، با این حال انتظار نمیرود که این شرکتها اقدام به سرمایهگذاری گستردهای در این بخش کنند؛ چه آنکه بخش عمدهای از این مبالغ صرف رفع معضلات آینده صنعت نفت نروژ و افزایش توانمندی صنایع تامینکنندگی این کشور خواهد بود. بر همین اساس انتظار میرود که سرمایهگذاری این شرکتها در امر تحقیق و توسعه، تنها در حوزههای مرتبط با وظایف آنها، آن هم به صورت کوتاهمدت خلاصه شود. از طرف دیگر، صنایع تامینکنندگی نروژ نیز در مقایسه با شرکتهای نفتی، از توان مالی کمتری برخوردار بوده و همین بودجه اندک نیز تنها میتواند در آن دسته از پروژههای تحقیقاتی هزینه شود که ماحصل آن، افزایش رقابتپذیری این صنایع در بازارهای بینالمللی شود. بر این اساس دولت نروژ بایستی برای افزایش بودجه تحقیقاتی صنعت نفت و گاز نروژ اقدامات اساسی انجام دهد.
جمعبندی و نتیجهگیری
همانطور که ذکر شد، صنعت نفت نروژ با حصول درک صحیحی از وضعیت منابع و ذخایر این کشور متوجه این مساله شد که اگر روند قبلی برداشت از ذخایر ادامه یابد، درآمدهای حاصل از این صنعت در کمتر از 40 سال به صفر خواهد رسید. بنابراین با توجه به تاثیر قابل ملاحظه این صنعت در اقتصاد نروژ در صدد جلوگیری از چنین رویدادی برآمدند و با بررسیهای بهعمل آمده به این نتیجه رسیدند که نیاز به فناوری به عنوان کلیدیترین ابزار برای مقابله با کاهش ارزش افزوده، در راس امور قرار دارد. سپس به تنظیم استراتژی فناوری به عنوان برنامه جامعی که همه اجزا خوشه نفت و گاز را همجهت گرداند، پرداختند و در نهایت، ابزارها، نهادها و ساختارهای لازم برای پیادهسازی این استراتژی را فراهم آوردند. این فرآند به طور خلاصه در شکل 4 آورده شده است.
به این ترتیب با تعریف منابع جدید کسب درآمد از طریق توسعه فناوری، صنعت نفت نروژ آینده ناگواری که در انتظار آن بود را به آیندهای نویدبخش با رشد صعودی درآمدها تبدیل کرد که در شکل 5 قابل مشاهده میباشد.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی کارت های هوشمند و سامانه آنها با pdf دارای 105 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی کارت های هوشمند و سامانه آنها با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی کارت های هوشمند و سامانه آنها با pdf
1 مقدمه:
1-1 پیش گفتار
1-2 مثالی از کارت هوشمند
1-2-1 اطلاعات شخصی
1-2-2 مشخصات فردی
1-2-3 ایمنی بیومتریک
1-2-4 ابر کلید
1-2-5 اطلاعات پزشکی
. 1-2-6 پول الکترونیک
1-2-7 تراشه الکترونیکی
1-2-8 پخش شخصی
1-2-9 انباره اطلاعات
1-2-10 بلیط الکترونیکی
1-3 مزایای کارت هوشمند
1-4 کاربرد های کارت هوشمند
1-4-1 کاربردهای شناسایی
1-4-2 کاربردهای مالی
1-4-3 کاربرد های نگهداری اطلاعات
2 انواع کارت ها
2 -1 پیش گفتار
2-2 کارت های حافظه .
2-3 کارت های دارای پردازشگر
2-4 کارت های حافظه بدون تماس
2-5 کارت های دارای پردازشگر با رابط دوگانه
2-6 reader ها چگونه کار می کنند
3 بررسی ساختار و انواع کارت هوشمند
3-1 کارت های دارای ریز پردازنده مدار مجتمع.
3-2 سیستم عامل ها
3-3 برنامه نویسی
3-3-1 برنامه نویسی جاوا کارت
3-4 امنیت
3-5 کارت های هوشمند چند منظوره
3-6 لیست قیمت ها
4 تکنولوژی جاوا کارت
4-1 پیش گفتار
4-2 تبدیل کلاس های جاوا
4-3 نصب Development binaries
4-4 نصب Ant
4-5 برنامه های نمونه و Demonstrationها
4-6 مقدمات ساخت demo
4-7 اجرای Demonstration ها
4-8 اجرای اپلتها در محیط شبیه سازی شده کارت
4-9 اجرای ابزار Java card WDE
4-10 راهاندازی مبدل
4-11 تبدیل نام فایل و مسیر
4-12 بارگیری فایلهای Export
4-13 تأئید فایلهای CAP و Export
4-14 ایجاد فایل CAP از فایل Java Card Assembly
4-15 ایجاد یک نمایش متنی برای CAP File
4-16 اجرای C – Language Java Card RE
4-17 محدودیتهای Reference implementation
4-18 کار کردن با فایلهای EEPROM Image
4-19 اجرای scriptgen
4-20 دانلود فایل CAPو ایجاد اپلت ها
4-21 ایجاد یک نمونه از Applet
4-22 پروتکل APDU installer
4-23 پاک کردن اپلت ها و پکیج ها
4-24 محدودیت های installer
4-25 اجرای APDUtool
5 نتیجه گیری و پیشنهادها
فهرست منابع
فهرست شکلها
شکل 2 1: شمای داخلی کارت هوشمند
شکل 2-2طبقه بندی کارت ها
شکل 2-3ساختار کارت حافظه
شکل 2-4 قسمتهای مختلف محل تماس کارت هوشمند با کارت خوان
شکل 2-5 کارت غیر تماسی
شکل 2-6 کارت هوشمند ترکیبی
شکل 2-7 کارت خوان
شکل 3-1 ساختار کارت هوشمند پروسسوری
شکل 3-2 ارتباط ماژول ها در کارت هوشمند با واسطه تماسی
شکل 4-1 محیط اجرایی جاوا کارت
شکل 4-2 کاربرد فایل export
شکل 4-3 verifying a cap file
شکل 4-4 verifying an export file
شکل 4-5 verifying binary with export file
شکل 4-6 اجزای Installer
شکل 4-7 Installer APDU transmission sequence
فهرست جدولها
جدول 3 1: card prices
جدول 3-2 card reader prices
جدول 4-1 فایل های Ant
جدول 4-2 ساختار دایرکتوری و برنامه های نمونه
جدول 4-3 گزینه های ساخت sample
جدول 4-4 گزینه های ابزار Java Card WDE
جدول 4-5 آرگومان های خط دستور مبدل
جدول 4-6 گزینه های خط دستور مبدل
جدول 4-7 گزینه های خط دستور exp2text
جدول 4-8 آرگومان های دستور verifycap
جدول 4-9 آرگومان دستور verifyexp
جدول 4-10 گزینههای خط دستور برای ابزار بازبینی off – card
جدول 4-11 گزینههای خط دستور capgen
جدول 4-12 مکان و نام cref
جدول 4-13 گزینههای دستورات خطی محیط اجرا
جدول 4-14 گزینه های دستور scriptgen
جدول 4-15
جدول 4-16 پیغام های خطای Installer
جدول 4-17
جدول 4-18
جدول 4-19 جواب های Installer به ترمینال
جدول 4-20 دستورات مورد استفاده برای apdutool
جدول 4-21 دستورات فایل script
جدول 4-22
فصل اول:
((مقدمه))
1-1) پیش گفتار
کارت هاى هوشمند، یکى از جدیدترین پدیده هاى تکنولوژیکى هستند که در حدود 20 سال است که وارد عرصه زندگی بشری شده است و در آینده اى نزدیک تاثیرى محسوس بر زندگى انسان مدرن خواهند نهاد.
اولین هدف استفاده از کارت های هوشمند مربوط به کارت تلفن بود و با توجه به پیشرفت در این زمینه و کاهش قیمت در ساخت این کارت ها استفاده از انها در زمینه های دیگر هم مرسوم شد.
در سال 1996 چند شرکت از جمله ماکروسافت تشکیل یک گروه دادند تا کارت های هوشمند را با کامپیوترهای شخصی منسجم کنند.تمرکز عمده این گروه بر روی تولید یکسری کارت هوشمند و همچنین استاندارد هایی برایPC intrerface به منظور استفاده از کارت های هوشمند و تولید کنندگان نرم افزار بود. هم اکنون چند نمونه از مدل های اولیه ان در بازار موجود است.
در حال حاضر حدود دویست میلیون نفر در سراسر جهان از این نوع کارت ها استفاده مى کنند، ولى با این حال هنوز عمومیت نیافته اند و تحلیلگران در مورد کارت هاى هوشمند بیش از حال به آینده چشم دوخته اند. پیش بینی می شود به دلیل قابلیت حمل و قابلیت اطمینان بالای این کارت ها زندگی اینده بشر بطور گسترده وابسته به این تکنولوژی شود.
کارت هوشمند یک کارت معمولی مانند کارت تلفن راه دور ویا کارت عابر بانک می باشد که البته با تفاوتهایی است : در کارتهای هوشمند تراشه سخت افزاری وجود دارد که برخی از اطلاعات در آن درج می شود ، تفاوت عمده کارتهای هوشمند با کارتهای الکترونیکی در امکان ذخیره اطلاعات خوانی اطلاعات و تغییر در اطلاعات کارت هوشمند است که کارتهای معمولی این امکان را ندارد .
به عنوان مثال کارت هوشمند بنزین شما ،حاوی اطلاعاتی مانند نام ؛ نام خودرو؛ مشخصات پلاک و … و میزان سهمیه بنزین شماست حال شما سوخت گیری خودرو رو انجام می دهید کارت هوشمند را وارد دستگاه می کند مشخصات شما از کارت خوانده می شود، میزان سوختگیری تاریخ و … در کارت هوشمند درج می شود و اگر کارت شما حامل پول الکترونیکی باشد از کارت شما پول برداشته می شود در این حالت پس از پایان کار اطلاعات جدید در داخل کارت نگهداری می شود و کارت حامل پیامهاست.
1-2) مثالی از کارت هوشمند
برای درک راحتر موضوع یک نوع کارت هوشمند به نقل از مجله فوکوس در شماره مربوط به ماه دسامبر ،???? مس آویم تا با ارایه یک کارت هوشمند به عنوان نمونه، برخى از قابلیت هاى آن را برشمرده است.
این کارت حاوى ده بخش اصلى است که هر کدام کاربردى خاص دارند و حاوى اطلاعات ویژه اى هستند.
1-2-1) اطلاعات شخصى:
در این بخش نام و نام خانوادگى شخص، شماره پاسپورت، شماره بیمه شخصى، شماره گواهینامه، آدرس، زمان تولد، جنسیت و اطلاعاتى از این قبیل درج مى شود که قسمت اعظم این اطلاعات فقط توسط بخش هاى ادارى ذیربط قابل خواندن است.
1-2-2) مشخصات فردى:
مشخصاتى چون قد، وزن و سایر مولفه هایى که بنا به موقعیت و یا سلیقه شخص قابل تغییر است در این بخش ذخیره خواهند شد. همچنین این قابلیت نیز در نظر گرفته شده است تا اندازه لباس و حتى نوع تغذیه نیز (براى خریدهاى خودکار) در این بخش درج شود.
1-2-3 )ایمنى بیومتریک:
ویژگى هاى امنیتى در این بخش ذخیره مى شوند. نه تنها اثر انگشت بلکه سوابق امنیتى و مسایلى نظیر ورود و خروج از کشور در این بخش نوشته و از آن خوانده مى شوند. در اماکنى نظیر فرودگاه ها، کاربرد این قابلیت کارت هاى هوشمند در تامین امنیت و نیز تسهیل در امر نظارت بسیار خوب برآورد مى شود. در موارد خاص، براى امنیت بیشتر مى توان یکى از اطلاعات مندرج در کارت ) نظیر اثر انگشت) را با نمونه زنده سنجید.
1-2-4 )ابرکلید:
با این ویژگى مى توان بسیارى از امکانات را شخصى کرد. مثلاً یک اتومبیل مى تواند توسط یک کارت خوان ساده و صرفاً با دسترسى به این بخش از کارت، فقط براى صاحب اتومبیل به کار افتد. هم اکنون بسیارى از در منازل و یا کیف ها توسط کارت هایى باز مى شوند که مطمین تر از کلید یا رمز هستند. در بخش کوچکى از یک کارت هوشمند دسته اى از این کارت ها حضور خواهند داشت.
1-2-5 )اطلاعات پزشکى:
اطلاعات ضرورى پزشکى بر روى کارت هاى هوشمند قرار خواهند گرفت تا در موارد اورژانس و همچنین عادى پزشکى مورد استفاده قرار گیرند. این امر به ویژه در هنگام بروز سوانح کاربرد بسیار مهمى خواهد یافت چرا که در اغلب این موارد شخص سانحه دیده بیهوش است و دسترسى به سوابق پزشکى و یا بستگان وى مستلزم صرف وقت غیرقابل تامینى خواهد بود.
1-2-6) پول الکترونیکى:
کارت هاى اعتبارى، کارت هاى خرید و همچنین پول الکترونیکى همگى برروى یک کارت هوشمند مى توانند جمع شوند تا یک شخص با جیبى خالى از پول و یا کارت هاى رنگارنگ به راحتى به خرید یا سفر برود. همچنین این قابلیت پیش بینى شده است که فعالیت هاى آن لاین اقتصادى دارنده کارت هوشمند نیز در کیوسک هاى مخصوصى به کارت هوشمند منتقل شود.
1-2-7 )تراشه:
قلب کارت هوشمند تراشه آن است و وسعتى در حدود ?? میلى متر مربع دارد که از مدارات مجتمعى به همراه یک ماژول حافظه تشکیل شده است. نیروى لازم براى کار کردن این تراشه معمولاً به واسطه یک «میدان القایى» الکترومغناطیسى که کارت خوان آن را مهیا مى کند، تامین خواهد شد. البته در صورتى که کارت ها به صورت «همیشه روشن» مورد نیاز باشند مى توان این نیرو را توسط باترى بسیار کوچک ناخنى تامین کرد.
1-2-8 )پخش شخصى:
اگر این امکان به وجود آید که در حجمى کوچک بتوان یک وب سرور کوچک بى سیم را سوار کرد، این همان چیزى است که طراحان کارت هوشمند به آن «حباب دیجیتالى» مى گویند و امیدوارند تا با پیشرفت فناورى بتوانند آن را توسط یک کارت تامین کنند. در این صورت همیشه افراد مى توانند بخش خاصى از اطلاعاتشان را با دیگران به اشتراک بگذارند.
1-2-9 )انباره اطلاعات :
این بخش نیز چشم به راه آینده اى است تا فناورى ذخیره اطلاعات بتواند دست کم یک گیگابایت اطلاعات را در حجم کوچکى بر روى یک کارت ذخیره و بازیابى کند. بدین سان هر فرد مى تواند _ به جاى استفاده از حافظه هاى کمکى نظیر حافظه فلش _ به راحتى اطلاعات مورد نظر خود را حمل کند.
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی کارت های هوشمند و سامانه آنها با pdf
[1] http://java.sun.com
[2] www.etc.com/smart_cards/
[3] http://thomasnet.com
[4] www.smartcardsys.com
[5] www.javaworld.com
[6] www.chipcard.ibm.com
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله معرفی تکنولوژی صفحه نمایشهای لمسی و انواع فناوریهای مربوطه با pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله معرفی تکنولوژی صفحه نمایشهای لمسی و انواع فناوریهای مربوطه با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله معرفی تکنولوژی صفحه نمایشهای لمسی و انواع فناوریهای مربوطه با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
از دغدغههای طراحان سیستمهای کامپوتری برای محصولاتشان داشتن یک رابط خوب، با کاربران است. به عبارت دیگر، طراح باید سیستمی را طراحی کند که علاوه بر داشتن عملکرد خوب، کاربر پسند نیز باشد و نیازی به صرف وقت و هزینههای زیاد برای آموزش کاربران آن سیستم وجود نداشته باشد و در نهایت نحوه ارتباطش با کاربران سریع و ساده باشد. ضمن اینکه امروزه در بسیاری از موارد، فراوردههای تکنولوژی در مکانهایی دور از دسترس طراحان قرار دارند و از این رو احتمال آموزش دادن کاربران و استفاده کنندگان، به نوعی عملاً محال و منتفی است. (فرضاً یک سرویس ارائه اطلاعات شهری، آب و هوا، وسایل نقلیه و ... که در یک ترمینال یا یک متروی زیرزمینی نصب شده و بدون وجود طراح آن سیستم، می بایست به سادگی امکان دریافت اطلاعات مورد نیاز را برای کاربران و شهروندان مهیا سازد، آن هم بدون اینکه بهرهگیری از آن نیازی به آموزش خاص یا داشتن مهارتهای ویژه داشته باشد).
با بالا رفتن فناوری و کاربردهای گوناگون ابزارهای رایانه ای و رشد سریع کاربرد صفحات نمایشگرLCD در ابزارهای الکترونیکی پدیده جدیدی نیز به سرعت درحال رشد است، مانیتورها یا نمایشگرهایی که به جای کلیک ماوس روی آیکون ها، با فشردن دست بر صفحه تصویر فرمان شما را به پردازشگر اصلی سیتم منتقل میکند.
نمایشگرهای لمسی فناوری خاصی است که در زندگی امروز ما راه پیدا کرده است و از آن در سیستمهای گوناگون مانند دستگاههای خودپرداز بانکها یا گشوده شدن در با شناسایی اثر انگشت شما و نیز در سیستمهای امنیتی و همچنین در دیگر کامپیوترهای در دسترس عموم بهره میگیرند.
همچنین استفاده رو به رشدی در تجهیزات صنعتی و بیمارستانی، و به طور کم در کامپیوترهای شخصی و تنها در برخی از محل برگزاری کنسرتها و مسابقات دارند.
جالب اینکه همانطور که میدانید، معمولاً از مانیتور همیشه به عنوان یک دستگاه خروجی یاد میشد، اما اکنون با افزودن ویژگی TOUCH SCREEN به آن، میتوان جای ماوس یا صفحه کلید را گرفته و به عنوان یک دستگاه ورودی/ خروجی به کار رود.
مزایای صفحه لمسی
کامپیوترهای مجهز به صفحه لمسی دارای سه مزیت زیر هستند:
ـ فضای کمی اشغال می کنند.
ـ قسمتهای متحرک کمتری دارند.
ـ می توان از آنها به عنوان یک دستگاه ثابت و جمع و جور، با کاربری آسان در یک نقطه استفاده کرد.
انواع صفحه لمسی از لحاظ طریقه نصب
BUILT- IN* (مانیتورهای مونتاژهای شده با صفحه لمسی)
ADD- IN* (صفحه لمسی ضمیمهای)
در روش BUILT-IN هنگامی که مانیتور در کارخانه تولید میشود به طور سازمانی صفحه لمسی را در آن جای می دهند. اینگونه صفحه لمسیها مخصوص کارهای سنگین خلق شده و مستقیماً روی تیوپCRT سوار می شوند.
در روش ADD-ON صفحه لمسی را میتوان بعداً روی مانیتورها اضافه کرد. اینگونه صفحات قابهایی شفاف هستند که کنترلر آنها در داخل قاب جاسازی شده و روی صفحه مانیتور نصب می شوند .مانیتورهای مونتاژ شده با صفحه لمسی، نمایشگر کامپیوتری هستند که صفحه لمسی داخلی دارند.
هر دو نوع محصول به روش مشابهی کار میکنند و به طور اساسی همانند یک ابزار درونداد شبیه ماوس هستند.
اجزاء صفحات لمسی
اغلب صفحات لمسی از سه جزء زیر تشکیل می شوند:
1. صفحه حساس به لمس یا یک حسگر لمسی که با توجه به فناوری آن، اطلاعات مربوط به مکان لمس شده را به کنترلر می فرستد. یک حسگر صفحه لمسی یک پانل شیشهای شفاف با یک سطح واکنش پذیر لمسی است. حسگر یا پانل لمسی بر روی صفحه نمایشگر نصب میشود، به طوری که منطقه واکنش پذیر پانل منطقه قابل مشاهده صفحه تصویر را پوشش میدهد. چندین تکنولوژی حسگر لمسی متفاوت امروزه در بازار وجود دارد، که هریک روش متفاوتی را برای شناسایی درونداد لمسی استفاده میکنند. عموماً حسگر یک علامت یا موج الکتریکی دارد که از طریق آن انتقال می یابد، و لمس صفحه باعث می شود که ولتاژ یا علامت تغییر کند. این تغییر ولتاژ برای تعیین مکانی که صفحه لمس شده است استفاده می شود.
2. کنترل کننده: کنترل کننده یک کارت PC کوچک است که بین حسگر لمسی و PC متصل میشود. این کنترل کننده اطلاعاتی را از حسگر لمسی گرفته و آن را به شکل اطلاعاتی انتقال می دهد که PC بتواند آن را درک کند. معمولاً کنترل کنندهها در درون مانیتورها برای مانیتورهای مونتاژ شده نصب میشود یا آن را در درون پوشش پلاستیکی برای لمس بیرونی پوشش های ضمیمه ای قرار میدهند. کنترل کنندهها تعیین میکنند که چه نوع میانجی یا اتصالی را شما بر روی PC نیاز خواهید داشت. مانیتورهای لمسی منسجم شده یک کابل اتصالی اضافه خواهند داشت که در پشت صفحه لمسی است. کنترل کنندههایی که در دسترس هستند می توانند با پورتهای سریالی / COM (PC) یا با پورتهای USB ) PC یا مکینتاش) اتصال یابنند. همچنین کنترل کنندههای ویژهای در دسترس هستند که با VD PLAYER ها یا دیگر ابزار کار میکنند.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی توانمندیهای گردشگری شهرستان لاهیجان با استفاده از مدل (swot) با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی توانمندیهای گردشگری شهرستان لاهیجان با استفاده از مدل (swot) با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله ارزیابی توانمندیهای گردشگری شهرستان لاهیجان با استفاده از مدل (swot) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
چکیده :
صنعت گردشگری به عنوان بزرگترین و متنوع ترین صنعت دنیا به شمار می رود ، که در بسیاری از کشورها این صنعت پویا را به عنوان اساس درآمد ، اشتغال و رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختارهای زیر بنایی می دانند .
این مقاله با هدف ارزیابی توانمندیهای گردشگری و تدوین بهترین استراتژی ها در جهت رونق و بهبود عملکرد مدیریت گردشگری در شهرستان لاهیجان صورت گرفته است . این مقاله با استفاده از روش توصیفی و بصورت میدانی با جامعه آماری تحقیق که از گردشگران شهرستان لاهیجان تشکیل شده ، انجام شده است و نمونه آماری آن شامل 85 نفر است و با استفاده از مدل SWOT به تعین نقاط قوت ، نقاط ضعف ، فرصت ها ، تهدیدها ، ارائه استراتژی و راهبرد های موثر در جهت توسعه گردشگری در شهرستان لاهیجان پرداخته شده است.
واژگان کلیدی : گردشگری ، شهرستان لاهیجان ، مدل SWOT
_1 مقدمه
امروزه گردشگری به پدیده ای تاثیر گذار در اقتصاد جهانی تبدیل شده است (ابراهیم زاده و آقاسی زاده ،. (5: 1390 بطوری که براساس آمار و ارقام منتشره از سوی سازمان جهانی گردشگری در هزاره جدید به بزرگترین منبع درآمد جهانی تبدیل گردیده (Liu et all ,2011:413 Tohidy,2011:207;) و این صنعت در دنیا سومین پدیده اقتصادی بعد از صنایع نفت و خودرو سازی است (کاظمی،. (1:1386 به عقیده سازمان جهانی گردشگری (WTO) و انجمن جهانگردی و گردشگری جهانی (WTTC) گردشگری در آینده ای نه چندان دور بزرگترین صنعت محسوب می شود(. (Quttrone, 2002:3 برهمین اساس کشورهای که به تنوع بخشی اقتصادی روی آورده اند و می خواهند خود را از اقتصاد تک پایه ای
برهانند در جستجو شناخت مزیت ها یا خلق مزیت های هستند ، یکی از این مزیت ها، صنعت گردشگری است . اغلب ، کشورهایی که به لحاظ موقعیت مکانی و داشته های طبیعی و فرهنگی از این مزیت برخوردارند آن را در برنامه توسعه ملی خود گنجانیده اند تا از این طریق بتوانند فرآیند توسعه ملی خود را تکامل بخشند (ضرغام و امینی ،. (95:1390 این درحالی است که ایران یکی از پنج کشور نخست برخوردار از بیشترین تنوع زیستی کره زمین است و البته از نظر جاذبه های تاریخی و فرهنگی نیز در ردیف یکی از ده کشور نخست جهان به شمار می آید ، که با این وجود از لحاظ توسعه تورسیم 40 سالی از دنیا عقب است و راه بسیار سختی در پیش دارد تا این عقب ماندگی را جبران نماید (وارثی و دیگران . (134:1389 از این رو برنامه ریزی ، هدایت و توسعه صنعت گردشگری به عنوان یکی از منابع بسیار مهم کسب درآمد و ایجاد اشتغال که دارای تاثیرات اجتماعی ، فرهنگی و زیست محیطی فوق العاده ای نیز می باشد به عنوان یک نیاز مطرح می شود ، اما هدایت این فرآیند با شناخت علمی قابلیت ها و تنگناهای موجود در هر منطقه از کشور میسر است ( کاظمی و همکاران ، 48،.( 1392
شهرستان لاهیجان از جمله شهرهای شمالی ایران می باشد که در استان گیلان واقع شده است که به عنوان شهرستان نمونه طبیعی، گردشگری و تاریخی کشور و جهان اسلام معرفی شده است . هدف اصلی نگارنده ارزیابی قابلیتهای گردشگری شهرستان لاهیجان با استفاده از تحلیل عوامل درونی و بیرونی (SWOT) است تا بتواند در کنار آن راهکارهای مناسبی را برای گردشگری ارائه کند .
_2_1 پیشینه تحقیق
گردشگری به عنوان پدیده ای با سودآوری فراوان به همراه گسترش تکنولوژی ارتباطات در وضعیت کنون جهان از چنان جایگاهی برخوردار گشته که تحت عنوان صنعت از آن یاد می شود (حیدری چپانه و همکاران، . (26:1382 اهمیت صنعت گردشگری امروز به حدی رسیده است که بعنوان بزرگترین صنعت خدماتی جهان درآمده و
1
سالانه میلیونها نفر توریست در سراسر جهان با انگیزه های گوناگون در حال جابجایی و سفر می باشند . توسعه ی گردشگری بعنوان مجموعه فعالیتهای اقتصادی ، تاثیر بسزایی در تقویت بنیادهای اقتصادی جوامع دارد ( شمس الدینی و همکاران ،.( 3:1390 درمیان مدل های تدوین استراتژی ؛ مدل SWOT کار آمدترین مدل در تدوین استراتژی صنعت گردشگری می باشد (بهرامی ،. (7:1389 تجزیه و تحلیل SWOT بر این منطق استوار است که استراتژی اثربخش ، قوت ها و فرصت ها را حداکثر می کند ، در عین حالی که ضعف ها و تهدیدات آن را به حداقل می رساند .(Hong and Chan ,2010:136) این فرض ساده اگر به درستی اجرا شود ، تاثیرات عمده ایی بر انتخاب و طراحی استراتژی اثربخش خواهد داشت (پیرس و رابینسون ، .(307:1388 تاکنون پژوهش ها و بررسی های متعددی در داخل و خارج کشور با استفاده از این مدل صورت گرفته است . در ایران می توان به مطالعاتی چون شناخت پتانسیل های گردشگری منطقه آبگرم سردابه در استان اردبیل با روشSWOT (سبحانی ، (1389
. برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری قم با تاکید بر گردشگری مذهبی (ابراهیم زاده وهمکاران ،. (1390 بررسی وضعیت گردشگری در شهر شیراز در راستای توسعه پایدار با استفاده از تکنیک SWOT (سرایی ، شمشیری ،.(1392 ارزیابی قابلیتهای طبیعت گردی شهرستان رشت با استفاده از مدل SWOT (طالقانی ، امینیان دریاسری ،(1391 و درخارج به تحقیق ، مدل ترکیبی AHP-SWOT جهت برنامه ریزی استراتژیک بازاریابی توریسم سریلانکا (Taleai et all , 2009:209) و نیز مطالعه فرصت ها و چالش ها در جنوب افریقا ( (Cloverdon ,2002 :7 می توان اشاره کرد .
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی بررسی جایگاه و نقش اعتماد در روابط اجتماعی با pdf دارای 115 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی جایگاه و نقش اعتماد در روابط اجتماعی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
« اعتماد ترجمه واژه انگلیسی « Trust » است که در زبان لاتین معادل کلمه Faith یوانانی مورد استفاده قرار گفته است. ریشه در کلمه Faith مفهوم، وثوق، اعتماد، تسلیم در برابر اراده دیگری و اطمینان به شخص دیگر، مستتر است.
« اونا مونو » ریشه یونانی واژه اعتماد را فعل « Pistis » عنوان کرده که معادل همان واژه « Fuith » است. این دو واژه، را هم زاد یکدیگر تعریف کرده و می نویسد، در رشد این دو کلمه، مفهوم وثوق ، اعتمادو تسلیم در برابر اراده دیگری و اطمینان به شخص دیگری مستتر است ( او نامونو، 1370؛ 247 ) در زبان فارسی، آنگونه که در فرهنگ معین آمده، اعتماد مترادف است با تکیه کردن، واگذاشتن کار به کسی، اطمینان، وثوق، باور و اعتقاد ( معین، ج1، 1375؛ 302 ). فرهنگ عمید نیز، مترادف های مشابهی برای اعتماد عنوان کرده است. نظیر، تکیه کردن، واگذاشتن کار به کسی، آهنگ کردن، با این تفاوت که برای اطمینان، مترادف های جداگانه ایی، آورده به نحوی که تفاوت دو واژه « اعتماد » و «اطمینان » را نشان می دهد. « اطمینان » مترادف، آرام گرفتن آسایش خاطر داشتن و خاطر جمعی است. ( پور محمدی، علی اصغر ، 1376؛ 9 ).
تعریف اعتماد:
« اعتماد » تعریف واحدی ندارد و با توجه به حوزه های مختلفی که مورد توجه قرار میگیرد – سیاست، اقتصاد، جامعه، روانشناسی- و نیز رویکردهای متفاوت به آن – رویکرد کنش انتخاب عقلانی، رویکرد اجتماعی، کارکردی روانشناختی، تعریف های متعدد و متفاوتی از آن شده است.
برخی از تعریف های مهم اعتماد در ذیل آمده است:
تعریف « اریک، اریکسون » نظریه پرداز، حوزه روانشناسی از اعتماد: انتظار برآورده شدن نیازهای شخصی و اینکه می شود روی دنیا، یا منابع برآورده کننده خارجی حساب کرد. ( امید کافی، 1380؛ 10 ).
تعریفی کلاسیک از اعتماد « باوری قوی به اعتبار، صداقت و توان یک فرد، انتظاری مطمئن و اتکا به ادعایا اظهار نظری بدون آزمون آن ( Lyon. 2002. 664 ).
اعتماد عبارت است از « انتظار رفتار اجتماعی خوب، صادقانه، همکاری جویانه، از سایر اعضای جامعه بر اساس هنجارهای مشترک (45. 1995 Fukuyama. ).
اعتماد عبارت است از اطمینان به دیگران با وجود امکان فرصت طلبی آنان ( عدم قطعیت و مخاطر آمیز بودن ) ( 18. 1996 Misztal. ).
اعتماد نوعی شرط بندی است در رابطه با کنشهایی که دیگران در آینده انجام می دهند.
( 24. 1999 Ss tpmpk. ). - اعتماد را واگذاری منابع به دیگران می دانند با این انتظار که آنها به گونه ایی عمل خواهند کرد که نتایج منفی به حداقل ممکن کاهش
می یابد و دست یابی به اهداف میسر می گردد. (الیسون و فایرستون، به نقل از، امیر کافی، 1380؛ 10).
لیو، ( Lciou، سیلویا ( Sylvia )، برانک ( Brunk )، اعتماد بین شخصی را از دیدگاه دیگری مورد توجه قرار داده اند و آنرا معادل ایمان به مردم ( Faith in people ) در نظر می گیرند و معتقدند که فرهنگ های جوامع مختلف در این زمینه با هم تفاوت دارند. زیمل جامعه شناس آلمانی نیز تفسیر مشابهی از اعتماد ارائه می کند، به اعتقاد او اعتماد نوعی ایمان و اعتقاد افراد به جامعه است. آنتونی گیدنز ضمن موافقت با تعریف زیمل، برداشت خود از اعتماد را با این تعریف آغاز می کند که، اعتماد به عنوان اطمینان یا اتکاء بر ماهیت یا خاصیت شخصی، چیزی یا صحت گفته ای، تعریف می شود. به اعتقاد او، مفهوم اطمینان و اتکاء در تعریف فوق به وضوح با آن ایمانی که زیمل آنرا توصیف کرده در پیوند و ارتباط است ( به نقل از امید کافی، همان؛ 11).
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.