دانشجو یار

پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و …

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات با pdf دارای 71 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات با pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی بررسی اثرات شرایط محیطی ( فشار ، دما ، رطوبت و … ) بر عملکرد تجهیزات نیروگاه بخار و بررسی تاثیرات آن روی طراحی تجهیزات با pdf

چکیده
فصل اول : معرفی تجهیزات نیروگاه بخاری
1 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 2 ـ دیگ بخار و تجهیزات جانبی آن
1 ـ 2 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 2 ـ 2 ـ اکونومایزر
1 ـ 2 ـ 3 ـ درام
1 ـ 2 ـ 4 ـ لوله های دیوارهای محفظه احتراق یا اوپراتور
1 ـ 2 ـ 5 ـ سوپر هیترها
1 ـ 2 ـ 6 ـ دی سوپر هیتر ها یا اتمپراتورها
1 ـ 2 ـ 7 ـ ری هیترها
1 ـ 2 ـ 8 ـ جنس لوله های بویار
1 ـ 2 ـ 8 ـ 1 ـ ساختار میکروسکوپی فولادها
1 ـ 2 ـ 8 ـ 2 ـ اورهیت شدن لوله های بویلر
1 ـ 2 ـ 8 ـ 3 ـ تغییرات ساختار فولاد در تحت اورهیت
1 ـ 2 ـ 8 ـ 4 ـ اتفاقات اورهیت در نیروگاهها
1 ـ 2 ـ 8 ـ 5 ـ بحث و نتیجه گیری
1 ـ 3 ـ گرمکن های آب تغذیه
1 ـ 4 ـ کوره یا محفظه حتراق
1 ـ 4 ـ 1 ـ ساختمان مشعلها و روشن پودر کردن سوخت در آنها
1 ـ 5 ـ تجهیزات جانبی دیگ بخار
1 ـ 5 ـ 1 ـ گرمکن های هوا
1 ـ 5 ـ 2 ـ دریچه های کنترل هوا یا دمپرها
1 ـ 5 ـ 3 ـ دودکش
1 ـ 6 ـ فنهای نیروگاه
1 ـ 7 ـ والوها
1 ـ 8 ـ سیستمهای مرتبط با دیگ بخار
1 ـ 8 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 8 ـ 2 ـ سیستم کنترل آب تغذیه
1 ـ 8 ـ 3 ـ سیستم کنترل درجه حرارت بخار
1 ـ 8 ـ 4 ـ کنترل فشار بخار
1 ـ 8 ـ 5 ـ کنترل سیستم احتراق
1 ـ 8 ـ 5 ـ 1 ـ کنترل هوای مشعل
1 ـ 8 ـ 5 ـ 2 ـ کنترل سوخت مشعل
1 ـ 8 ـ 5 ـ 3 ـ کنترل فشار محفظه احتراق
1 ـ 9 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 9 ـ 2 ـ اصول کار و وظایف کندانسور
1 ـ 9 ـ 3 ـ اثرات وجود هوا در کندانسور
1 ـ 9 ـ 4 ـ انواع کندانسور از نظر خنک سازی بخار
1 ـ 9 ـ 5 ـ وسایل حفاظتی کندانسور
1 ـ 9 ـ 6 ـ تمیز کردن کندانسور
1 ـ 10 ـ سیستمهای آب گردشی خنک کننده کندانسور
1 ـ 10 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 10 ـ 2 ـ انواع سیستمهای خنک کن
1 ـ 10 ـ 3 ـ سیستم یکبارگذر
1 ـ 10 ـ 4 ـ سیستم چرخشی
1 ـ 10 ـ 5 ـ سیستم ترکیبی
1 ـ 11 ـ توربین بخار و انواع طبقه بندی آن
1 ـ 11 ـ 1 ـ مقدمه
1 ـ 11 ـ 2 ـ طبقه بندی توربین بخار
فصل دوم : بررسی اثرات شرایط محیطی بر روی عملکرد نیروگاههای بخار
2 ـ 1 ـ اثر کمیت های ترمودینامیکی ( فشار و دما ) بروی بازده سیکل نیروگاه
2 ـ 2 ـ 1 ـ وظیفه اصلی چگالنده
2 ـ 2 ـ 2 ـ سیستم آب گردشی نیروگاه
2 ـ 2 ـ 3 ـ عوامل موثر بر برج خنک کن نیروگاه
2 ـ 2 ـ 4 ـ اثرات شرایط محیطی بر کندانسور
2 ـ 3 ـ اثرات شرایط محیطی بر روی عملکرد لوبلیر نیروگاه
2 ـ 3 ـ 2 ـ اثرات فشار و دمای محیط بر روی عملکرد بویلر
2 ـ 4 ـ بررسی نمونه ای اثرات شرایط محیطی بر عملکرد نیروگاه بخاری ( تبریز )
2 ـ 4 ـ 1 ـ تاثیر درجه حرارت محیط در مصرف داخلی
2 ـ 4 ـ 2 ـ تاثیر درجه حرات محیط در مصرف آب نیروگاه
نتیجه گیری
2 ـ 4 ـ 3 ـ تاثیر درجه حرارت کم محیط در بهینه سازی مصرف داخلی نیروگاه تبریز
2 ـ 4 ـ 4 ـ تاثیر درجه حرات در افزایش تلفات و کاهش عمر الکتروموتورهای سوخت
2 ـ 5 ـ بررسی علل خوردگی لوله های کندانسور واحد یک نیروگاه تبریز
2 ـ 5 ـ 1 ـ شرایط کاری و مشخصات فنی لوله های کندانسور
2 ـ 5 ـ 2 ـ وضعیت ظاهری نمونه لوله
2 ـ 5 ـ 3 ـ نتایج آزمایشات
2 ـ 5 ـ 4 ـ فرم مقطع سوراخ
2 ـ 5 ـ 5 ـ بررسی زیر ساختار لوله
2 ـ 5 ـ 6 ـ علل خوردگی و سوراخ شدن نمونه مورد آزمایش
2 ـ 5 ـ 7 ـ پیشنهادات
2 ـ 6 ـ بررسی نمونه ای اثرات شرایط محیطی بر عملکرد نیروگاه بندرعباس
2 ـ 6 ـ 1 ـ اثرات شرایط محیطی بر عملکرد بویلر و تاثیر آن بر طراحی بویلر
2 ـ 6 ـ 2 ـ اثرات شرایط محیطی بر عملکرد توربین
2 ـ 6 ـ 3 ـ اثرات شرایط محیطی بر ژنراتور
2 ـ 6 ـ 4 ـ اثرات شرایط محیطی بر کندانسور
2 ـ 7 ـ بررسی نمونه ای اثرات شرایط محیطی بر روی عملکرد نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان
2 ـ 7 ـ 1 ـ اثرات شرایط محیطی بر روی عملکرد بویلر
2 ـ 7 ـ 2 ـ اثرات شرایط محیطی بر عملکرد کندانسور
فصل سوم
نتیجه گیری
مراجع

چکیده
شرایط جغرافیای و آب و هوایی در ایران که متاسفانه بیشتر کویر و گرم می باشد کمک می نماید که درصد مصرف داخلی واحدهای بهره برداری شده در ایران از حد بالایی برخوردار باشد بر این اساس جای زیادی برای کاهش مصارف داخلی واحدهای در حال کار برای پرسنل بهره برداری نیروگاههای بخاری جزء توجه به تغییرات دمای هوای محیط و دیگر شرایط محیطی و نیز میزان بار واحد باقی نمی ماند که به عنوان مثال در نیروگاه کازرون با توجه به راه اندازی واحدها و میزان مصارف کم واحد ها روش مورد عمل در نیروگاه کازرون توجه به دمای محیط و استفاده حداقل از فن های خنک کن روغن و ‌آب می باشد و در نیروگاه تبریز اقدامات نیروگاه جهت کاهش مصارف داخلی و کاهش تلفات حرارتی و الکتریکی بصورت برنامه ریزی جهت خارج نمودن فن های برج با توجه به دمای آب خنک کن و تغییرات دمای هوای محیط و کاهش نسبی مصارف الکتریکی می باشد . این پروژه از سه فصل تشکیل شده است که در فصل اول به معرفی تجهیزات نیروگاه بخار می پردازیم و در فصل دوم به بررسی اثرات شرایط محیطی بر عملکرد نیروگاه بخار و در فصل سوم نیز نتیجه گیری از پروژه و ارائه پیشنهادات و راه حلهایی جهت کاهش مصارف داخلی نیروگاه با توجه به فاکتور شرایط محیطی می پردازد .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق سیاست پولی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق سیاست پولی با pdf دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق سیاست پولی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق سیاست پولی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق سیاست پولی با pdf :

هرکشور و نظام اقتصادی دارای هدفهای معین اقتصادی است که برای رسیدن به آنها تلاش میکند . به عنوان مثال نظامهای اقتصادی کشورهای روبه توسعه و ازجمله کشور ما درصدد دستیابی به هدفهای رشد و توسعه اقتصادی و افزایش اشتغال و رفاه جامعه می باشند .
در کشورهای صنعتی پیشرفته نیز هدف اغلب دولتها درتامین اشتغال کامل و مبارزه با تورم است تا همراه با حفظ ثبات قیمتها و اعتبار پول ملی ، درکشورخود با اعتراض بیکاران و گروههای کم درآمد مواجعه نشوند . سیاستهای اقتصاد کلان به دو گروه مختلف تقسیم میشوند . سیاستهای غیرمستقیم که به طور عمده شامل سیاست مالی و پولی و سیاستهای مستقیم که به طور عمده شامل سیاستهای بازرگانی و درآمدی میشود .
یک عقیده مبنی براین است که بالاترین مرجع و نهادی که به عنوان مظهر شعور جامعه نسبت به پدیده های اقتصاد و سیاست وجود دارد دولت است .
ازهمین روکسانی که اصل دخالت را جایز می شمارند خود را منادی اقتصاد ارشادی می دانند ، به آن معنا که درنظر آنان نوسانات و حرکات ناخوشایند اقتصاد ازطریق دخالتهای بخردانه دولت تصحیح میشود . بعکس کسانی که دراصول مخالف دخالت دولت هستند خود را منادی اقتصاد آزاد می دانند ، به آن معنا که درنظرآنان نوسانات و تغییرات نامطلوب ازطریق مکانیسم خودکار که درنظام اقتصاد آزاد وجود دارد خود بخود تصحیح می شوند .
سیاستهای مالی و پولی از مهمترین اشکال دخالت دولت درسیر اقتصاد کلان به شمار می روند. زمانی که دولت وضعیت موجود اقتصاد را مطلوب نداند و برای رسیدن به وضعیت مطلوب ، بهبود وضعیت موجود و یا هدف تعیین شده راه معینی را درپیش می گیرد .

تعریف سیاست مالی و پولی :
سیاست مالی به سیاستی می گویند که ازطریق ابزارهایی نظیر تغییر درهزینه های دولتی و مالیات سعی میکند به اهداف معین اقتصادی نایل گردد . سیاست پولی به سیاستی می گویند که می خواهد ازطریق تغییر و کنترل درحجم پول و تغییر درسطح و ساختار نرخ بهره و یا سایر شرایط اعطای اعتبار و تسهیلات مالی به اهداف معین اقتصادی نایل گردد .
هدف از سیاستهای مالی و پولی درکشورهای صنعتی پیشرفته و کشورهای روبه توسعه تا حدودی متفاوت است . درکشورهای صنعتی هدفهای مذکور به طور عمده برطرف ساختن تورم ، رفع کسادی و رسیدن به اشتغال کامل می باشد درحالی که برای کشورهای روبه توسعه ، هدف عمده سیاستهای مالی و پولی را رشد اقتصادی و افزایش درآمدهای دولتی و عرضه کل تشکیل می دهد .
پس از کسادی بزرگ 1929-1933 دراقتصاد غرب و بویژه پس از جنگ جهانی دوم ، اشتغال کامل بصورت یکی از اهداف اولیه جوامع درآمده است . به عنوان مثال قانون اشتغال سال 1946 ایالات متحده امریکا دولت فدرال ایالات متحده را موظف میکند تا هرچه درتوان دارد برای ایجاد و حفظ فرصتهای اشتغال ، رشد مداوم و قدرت خرید ثابت برای پول درجریان ، به کار ببرد . قانون اساسی کشورمان نیز دراصل چهل وسوم یکی ازضوابط اقتصاد جمهوری اسلامی ایران را «« تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و ... »» قرار داده است .
به قراری که تعریف شد سیاست مالی شامل اقداماتی نظیر تغییر درهزینه های جاری و عمرانی دولت ، تغییر در مالیات مستقیم ، تغییر در مالیات غیرمستقیم ، تغییر در پرداختهای انتقالی و کمکهای بلاعوض میباشد . درحالی که سیاست پولی به طور عمده شامل اقداماتی نظیر تغییر درنرخ ذخیره قانونی ، تغییردر پایه پولی و حجم پول ، تغییر درشرایط اعطای تسهیلات مالی بانکها به بخش خصوصی وتغییر درشرایط اعطای تسهیلات مالی بانک مرکزی به بانکها می باشد که برای تغییر حجم پول میتوان از ابزارهائی برای کنترل عرضه پول استفاده کرد .

نظرات طرفداران سیاست مالی ( کینزینها ) و طرفداران سیاست پولی ( کلاسیک ها ) :
الف ) کینز و کینزگرایان : اساساً طرفدار سیاست مالی می باشند . به نظر آنان شرایط کسادی بزرگ ثابت کرده است که کاهش نرخ بهره و افزایش حجم پول تاثیر چندانی برتوسعه سرمایه گذاری و فعالیتهای اقتصادی ندارد و تعادل اقتصادی درسطح بسیار پائین تقاضای کل و درشرایط بیکاری زیاد همچنان ادامه می یابد . بنابراین سیاست پولی از کارآیی لازم برخوردار نیست . بعکس هزینه های دولت و مالیات میتواند با تاثیر شدید درسطح تقاضای کل و بویژه افزایش تقاضا در رشته هایی اشتغالزا نظیر ساختمان ، راهها ، اسکله ها ، پلها ، سدها ، بناها و نظایرآن درآمد و تولید ملی را بسیار افزایش داده بیکاری را به سرعت کاهش دهد . درشرایط تورم و استفاده زیاد از ظرفیت اقتصادی به عکس کاهش هزینه دولت موجب کاهش تقاضای کل و بویژه تقاضا در بخشهای مولدی که برخی از آنها به عنوان نمونه قبلاًَ خاطرنشان شد می گردد که بازتاب شدیدی برکاهش تولید ودرآمد ملی داشته ازفشار تقاضا برای محصولات و فشار بهره برداری اضافی از ظرفیت تولید می کاهد و باعث کاهش تورم میشود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مدلسازی و بررسی تکامل مورفولوژی تعداد کریستال ها

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مدلسازی و بررسی تکامل مورفولوژی تعداد کریستال ها با pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مدلسازی و بررسی تکامل مورفولوژی تعداد کریستال ها با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

چکیده:
بررسی¬های مشترک و مشاهده سیستم¬های تبلور با توجه به شکل ,انجام شده اند. این بررسی را ابتدا با مدلینگ و راه¬حل-های عددی توسط معادلات تعادل برای گروه کریستال کننده  که برای توزیعات شکل کریستال محاسبه می¬شوند, شروع می-کنیم. برای این کار، یک الگوریتم مشبک برای تولید ریشه-های مناسب برای منحنی¬های خصوصیات جمعیت تعادل مورد استفاده قرار می¬گیرد. تعداد تکامل چگالی محاسبه  شده ,نمونه برداری می¬شوند و در نتیجه آن, اشکال کریستال عکس برداری می¬شوند. جهت¬گیری کریستال مرتبط  به صفحات نوری, به عنوان یک فرایند تصادفی طراحی می¬شود. بنابراین، طرح مورد نظر نمی¬تواند به شکل واقعی سه بعدی در مسیری مشخص, مربوط باشد. ما طرحی را برآورد کرده و اعتبار آن را برای برخی از جمعیت¬های آزمون, ارزیابی کردیم. در نهایت، تعداد تکامل تراکم کل آزمایش شبیه¬سازی شده, در نسبت¬های مختلف نمونه برداری مشاهده میشود.ما نشان می¬دهیم که پارامترهای رشد اساسی می¬توانند از طریق داده های مشاهده شده در یک مسیر معتبر, برای تعداد نسبتا کمی از نمونه¬های مورد نیاز ,دوباره تخمین زده شود.

 

مقدمه
حدود 60? از تمامی محصولات تولید شده توسط شرکت های بزرگ شیمیایی, به عنوان جامدات، در میان بسیاری از مواد بلورین ارسال میشوند. تقریبا تمامی فرایندهای تولید دارویی شامل مرحله تبلور و فعال ترین مواد دارویی بصورت کریستالی اداره می شوند. دارو های کریستالی، مواد شیمیایی کشاورزی، مواد آرایشی و مواد شیمیایی با ارزش، محصولات با ارزش افزوده ای  هستند که برای  موادکریستال شکل , یک عامل مهم کیفیت محسوب میشوند. هر چند ,به خوبی شناخته شده که خواص محصولات فاز پراکنده, به شدت به شکل خود پیوند خورده اند، با این حال,سیستم های فرایند تحقیقات مهندسی, در اندازه ذرات و توزیع اندازه متمرکز بوده و تنها با تلاش در طی سالهای قبل, که شامل مقیاس های کمی برای شکل و شکل توزیع بود,آغاز شده است. نمونه هایی که مورد توجه قرار گرفته اند, تنها از لحاظ کمی و یا توسعه مدل  نبوده , گسترده ای از پالت کامل از محصولات شیمیایی  تا کاربردهای نانوذرات برای  تجزیه بوده است. مروری بر مهندسی شکل کریستال و پیشرفت های اخیر با تمرکز خاصی بر راه حل تبلور توسط دوهرتی و همکارانش منتشر شده است. درک درستی از فرآیند پیچیده , به مدل  قابل تفسیر واقع بینانه و فیزیکی نیاز دارد. پویایی فرآیندهای فاز پراکنده , در بهترین حالت با جمعیت معادله تعادل است. راه حل های مدلسازی و عددی برای کریستال شکلها در مقاله بخوبی مطرح شده است . همچنین مشاهده اشکال کریستال با استفاده از میکروسکوپ های ویدئویی ,توسط  گروه های مختلف و پتینز و رالینگز بررسی شده است. بهبود کیفیت اندازه گیری می تواند , از طریق افزایش کیفیت تصویر و یا توسعه الگوریتم پس پردازش  بخوبی انجام شود. به این معنا که یا سخت افزار سنسور بهبود میابد  و یا الگوریتم های پردازشی برای بررسی تصویر با تکنیک های پیشرفته  ای مجهز شده تا از داده های  حاصل از تجهیزات (تجاری) موجود استفاده کند. در اصل، تکامل توزیع شکل کریستال می تواند در آزمایش های  متعدد مشاهده شوند و شبیه سازی های  مدل های این پروسه می توانند اجرا شوند.اگرچه , مشاهدات و شبیه سازی ها ، میدان گسترده ای از کاربردها را در تبلورباز میکند، به عنوان مثال بهینه سازی استراتژی های کنترل و برآورد پارامترهای جنبشی , با توجه به شکل و اندازه، تنها در چند بخش منتشر شده است.با توجه به این که تصاویر میکروسکوپی می توانند به دست آیند، سوالاتی که این مقاله  قصد دارد به آنها پاسخ دهد این است: کریستال ها چگونه می توانند با کریستال های 3D در جهت اندازه گیری توزیع شکل یک جمعیت به صورتی که در مدل مورد استفاده قرارمیگیرند؟ و این اطلاعات چقدر معتبر هستند؟ در ادامه، مدل های بسیار ایده آل برای کریستال  های واحد و جمعیت های کریستالی ترسیم شده اند. محاسبه توزیع تکاملی بطور مصنوعی نمونه برداری  شده و با استفاده از یک ناظر اندازه گیری شده که نظراتش در بخش 3 بکار برده شده است. در بخش 4 این مقاله ,جمعیت کریستال تکاملی در طول دوره آزمایش تبلور و جنبش های رشدی دنبال میشود که در شبیه سازی مورد استفاده قرار میگیرد و  از اندازه گیری ها دوباره  برآورد میشود. بخش 5 , این مقاله را به طور خلاصه نتیجه گیری میکند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله طراحی و محاسبه شاخص های اندازه گیری بهره و

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله طراحی و محاسبه شاخص های اندازه گیری بهره وری در معاونت توسعه مدیریت و منابع با pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله طراحی و محاسبه شاخص های اندازه گیری بهره وری در معاونت توسعه مدیریت و منابع با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله طراحی و محاسبه شاخص های اندازه گیری بهره وری در معاونت توسعه مدیریت و منابع با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله طراحی و محاسبه شاخص های اندازه گیری بهره وری در معاونت توسعه مدیریت و منابع با pdf :

مقدمه :
بهره وری اگرچه از دیرباز برای انسانها آشنا بوده است، لیکن مطالعات مرسوم و علمی درخصوص بهره وری مربوط به گذشته نزدیک می باشد.
هرچند اولین تلاش علمی در جهت معرفی بهره وری از قرن 18 توسط آدام اسمیت در کتاب ثروت ملل آغاز شد و بهره وری را تقسیم کار برای افزایش کارآیی نام برد، لیکن امروزه بهره وری از یک سنجش صرفاً کمی و داشتن یک معیار یا محک جلوتر رفته و به یک فرهنگ عمومی تبدیل شده است. در حال حاضر تعاریف مختلفی برای بهره وری ارائه شده است. ازجمله اینکه Clque «کلاگ» معتقد است سطح بالای زندگی مرهون بهره وری بالای اقتصاد است و Goldner (گلدنر) و Stenier (اشتانیر) که تحقق دستمزد بیشتر و ساعات کار کمتر را حاصل افزایش سطح بهره وری می دانند.

Jan forestide کاهش قیمت فروش و افزایش قدرت خرید و ارتقاء سطح زندگی و تسریع در پیشرفت اجتماعی را از اهداف بهره وری می داند و کارل مارکس لنین معتقد است که بهره وری کار اساسی ترین ابزار برای پیروزی مستقیم اجتماعی اشتراکی می باشد. در یک نگاه کلی بهره وری کلید اصلی خوشبختی و رفاه در نحوه کار و بازدهی واحدهای تولیدی و خدماتی بوده و ارزش افزوده بدست آمده از کالاها و محصولات می بایست نسبت به ارزش کل منابع مصرفی فزونی داشته باشد.

نقش مدیریت و سیاستگزاری مناسب در افزایش بهره وری علیرغم تغییر و تحولات درونی افراد بسیار حیاتی و مؤثر می باشد به گونه ای که مدیریت علمی علاوه بر ترویج تفکر بهره وری در سیستم با راهکارهای مفید و منظم تمامی منابع را برای حداکثر ارزش افزوده بکار می گیرد.

رشد اقتصادی و توسعه کشورها نیز ارتباط مستقیم با وضعیت بهره وری دارد به گونه ای که افزایش شاخص تولید ناخالص ملی که شرط لازم برای بهره وری از یک زندگی با کیفیت بهتر و بالاتر است تنها در صورت افزایش میزان دستاوردهای اقتصادی حاصل می شود.

ملتهای ثروتمند ملتهایی هستند که بهره ور باشند وبا استفاده از تکنولوژی روزآمد از نهاده های خود به نحو مؤثری استفاده نمایند.
در این مطالعه گام اول در بهره وری یعنی مبانی تئوریک بهره وری و متدولوژی سنجش و اندازه گیری بهره وری مورد بررسی قرار گرفته و روشهای اندازه گیری اثربخشی و کارآیی نیز از محورهای عمده فعالیت می باشند.

روش اجرا :
طرح در طی 3 مرحله به اجرا درمی آید که عبارتند از :
1 بررسی و تبیین اهداف و استراتژی ها و مأموریت و وظایف حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع با بهره‌گیری از دو منبع برنامه سوم توسعه اقتصادی اجتماعی فرهنگی کشور و اهداف و شرح وظایف و مأموریت های سازمانی معاونت مذکور
در این راستا فعالیتهایی از جمله متون قانونی بررسی و احصاء برنامه های مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با حوزه معاونت و بررسی ساختار و حیطه وظایف و برنامه های کلان وزارت بهداشت و معاونت توسعه صورت می گیرد.

2 بررسی مبانی تئوریک اندازه گیری بهره وری و معرفی شاخص های اندازه گیری بهره وری با استفاده از شناسایی شاخص های سنجش بهره وری (کارآیی و اثربخشی) در حوزه معاونت توسعه
در این ارتباط فعالیتهایی ازجمله مطالعه کتب حاوی الگوها و روشهای اندازه گیری بهره وری و شاخص های آن، بررسی شاخصهای پیشنهادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و انجام مطالعات تطبیقی و تعیین شاخص های بهره وری موردنظر می باشد.
3 تدوین نظام اندازه گیری بهره وری حوزه معاونت توسعه با طراحی نرم افزار مناسب، اندازه گیری بهره وری در یک دوره مشخص از جمله فعالیتهای این مرحله می باشد.
یافته ها:

در بخشی از طرح ساختار کنونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدنظر قرار گرفته و براساس آخرین تشکیلات موجود شرح وظایف کلان این وزارتخانه در حوزه های تحت پوشش اداری مالی- بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و غذا و دارو تبیین گردیده است.

براساس تشکیلات موجود نقش اجرایی وزارت متبوع بیشتر شده و 33% وظایف اداری – مالی، سیاستگزاری، خط مشی و برنامه ریزی و هماهنگی 39% هدایت و نظارت و 27% نیز دارای حمایت و اجرا می باشد که نقش اجرایی در زمینه دارو و غذا برای این وزارت لحاظ نگردیده است.
تشریح هدف محوری وزارت بهداشت که همانا فراهم کردن موجبان تأمین بهداشت و درمان کلیه افراد کشور ازطریق تعمیم و گسترش خدمات بهداشتی درمانی و آموزش می باشد از مباحث مطرح شده بوده که با ارائه وظایف اساسی این وزارت ارائه می یابد.

ارائه بخشی از طرح اهداف و سیاستهای مرتبط با حوزه کاری معاونت توسعه با استناد به برنامه های توسعه اقتصادی اجتماعی و عمرانی قبل و بعد از انقلاب بیان گردیده و باتوجه به تشکیل معاونت توسعه در سال 1379 و با مطالعه مستندات موجود نسبت به جمع آوری و تلخیص مأموریت اهداف بلندمدت و کوتاه مدت معاونت توسعه اقدام گردید.
وظایف تمام معاونت توسعه مدیریت ومنابع به شرح زیر احصاء گردیده است :

تأمین و ارائه خدمات ستادی برای توسعه سازمانی
تأمین و ارائه خدمات ستادی برای توسعه مدیریت منابع انسانی و مالی
تأمین و ارائه خدمات ستادی برای توسعه مدیریت منابع اطلاعاتی و فیزیکی
مدیریت اجرای کلیه منابع انسانی، مالی، فیزیکی و اطلاعاتی

شناسایی اهداف بلندمدت و کوتاه مدت و عملیاتی واحدهای زیرمجموعه معاونت توسعه شامل دفتر حقوقی و امور مجلس – دفتر توسعه مدیریت وتحول اداری- اداره کل منابع انسانی و منابع مالی وبودجه – اداره کل منابع فیزیکی – اداره کل ذیحسابی و اداره امور عمومی و دفتر تحقیقات کاربردی از جمله اقدامات دیگر می باشد.
در بخش بعدی ضمن تشریح مدل انتخابی بهره وری مبانی تئوری افزایش بهره وری در سازمان و اجزا آن یعنی کارآئی و اثربخشی تبیین گردیده و راههای اندازه گیری شاخص های کارآیی و اثربخشی با روشهای سنتی و مدرن به تفصیل شرح داده شده اند.

نحوه تعامل و تداخل بین کارآیی و اثربخشی و تأثیر آن بر روی بهره وری ازجمله کارهای دیگر طرح بوده است.
درالگوی پیشنهادی اندازه گیری بهره وری مأموریت هریک از واحدهای سازمانی معاونت توسعه براساس 3 مؤلفه برنامه ریزی – اجرا و ارزیابی مشخص گردیده است و نحوه محاسبه شاخص های بهره وری در بخش منابع و محصول با ارائه جدول محاسبه این شاخص ها ذکر گردیده است.

در بخش آخر با بررسی اهداف و استراتژی ها و مأموریت سازمانی حوزه معاونت توسعه و بامقایسه روشهای مختلف اندازه گیری بهره وری مدل مناسب جهت تعیین شاخص های بهره وری،‌ کارآیی و اثربخشی معاونت توسعه و دوایر آن در قالب یک برنامه نرم افزاری که شاخص های مذکور هم به صورت مجزا و هم به صورت بهره وری کل واحد و کل معاونت براساس نوع فعالیت در سالهای مختلف احصاء نماید، طراحی گردیده است.

نتیجه گیری:
آنچه مسلم است طراحی شاخص ها و درنهایت محاسبه بهره وری درهر مجموعه می تواند ضمن برآورد وضعیت موجود و مقایسه آن با گذشته حرکت به آینده را نیز برای پیشبرد اهداف یک مجموعه ترسیم نماید. بی تردید اگر محاسبات با شاخص ها و اعداد و رقم های کمی نیز بیان شده باشند به نحو مطلوبتری مدیران مجموعه را از وضعیت سازمان آگاه می نمایند. در طرح مذکور علیرغم سعی و تلاش فراوان برای به نتیجه رسیدن طرح فقط برنامه و نحوه محاسبه بهره وری ذکر گردیده است.
اگر داده ها و اطلاعات موردنیاز در قالب فرمولها و روشهای ارائه شده گردآوری می شد بالطبع حاصل کار ناتمام نمی ماند و محاسبه بهره وری حوزه معاونت توسعه امکانپذیر می شد.

طراحی نظام پرداخت بر مبنای عملکرد

 

چکیده:
در این مقاله سعی بر آن است الگوهای نوین مدیریت منابع انسانی (HRM) با وضعیت فعلی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تطبیق یابد .
در این مقاله ، حوزه های مدیریت منابع انسانی به شرح ذیل مد نظر قرار گرفته اند :

– طراحی ساختار سازمانی
– تامین نیروی انسانی
– آموزش و بهسازی نیروی انسانی
– مدیریت عملکرد

– نظام حقوق و دستمزد
– حفظ و نگهداری کارکنان
– جابجایی و ترک نیروی انسانی
– روابط کار
– نظامهای اطلاعاتی منابع انسانی

مقدمه :
اگر مدیریت را فرایند بکارگیری موثر و بهینه منابع مادی و انسانی برای دستیابی به اهداف سازمانی بر اساس نظام ارزش حاکم تعریف نماییم ؛ مدیریت منابع انسانی بهره برداری از نیروی انسانی برای نیل به اهداف سازمانی بر اساس همان ارزشها خواهد بود . به عبارت دیگر مدیریت منابع انسانی ، جذب ، توسعه و حفظ نیروی کار شایسته و لایق جهت دستیابی به اهداف کلان و خرد سازمانی می باشد .

عمده ترین وظایف این شقه از مدیریت را خبرگان فن چنین دانسته اند :
1 برنامه ریزی
2 سازماندهی
3 هدایت و رهبری
4 کنترل و ارزیابی

برنامه ریزی نیروی انسانی ، طراحی روشی است که بوسیله آن روش سازمان از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب سیر نماید، لذا این برنامه ریزی آلتی سازمانی است جهت تحقق اهداف خرد و کلان سازمانی .

مزایای برنامه ریزی نیروی انسانی :
A. کمک به سازمان جهت برآورد میزان تقاضای قوای انسانی
B. کمک به سازمان جهت پیش بینی عرضه نیروی انسانی
C. تجزیه و تحلیل مشاغل سازمانی

D. هدایت و کنترل مولفه های موثر بر نیروی انسانی
E. افزایش بازده نیروی انسانی
F. تشخیص کمبود یا مازاد نیروی انسانی
G. تثبیت و تشخیص وضعیت مطلوب سازمانی

بخشهای مشمول مدیریت منابع انسانی :
1 طراحی و تجزیه وتحلیل ساختار سازمانی و مشاغل
2 تامین نیروی انسانی

3 آموزش و بهسازی نیروی انسانی
4 مدیریت عملکرد
5 نظام پرداخت حقوق و دستمزد
6 حفظ و نگهداری نیروی انسانی

7 جابجایی و ترک نیروی انسانی
8 روابط کار
9 نظامهای اطلاعاتی نیروی انسانی
1 طراحی و تجزیه و تحلیل ساختار سازمانی و مشاغل

بلاشک و به استناد تمامی منابع علمی مدیریت منابع انسانی ، طراحی ساختار سازمانی باید از گذرگاه مدیریت منابع انسانی تحقق یابد ، از آنجا که چنین نکته مهمی در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مغفول مانده است ، بدواً تذکار آن لازم می دانیم .

شکل 1 – ارتباط تجزیه و تحلیل و ساختار سازمانی

روند فرایند تجزیه و تحلیل شغل :
1 برنامه ریزی : در این مرحله ابتدا اهداف تجزیه و تحلیل شغل شناسایی شده و مسئولین این امور می بایست در سطح بالایی از حمایتهای بخش مدیریت در جهت بهسازی و افزایش بهره وری سازمان برخوردار گردند .

2 آمادگی : در این مرحله مشاغل مورد تجزیه و تحلیل مورد شناسایی قرار می گیرند و چارچوب و رویکرد تجزیه و تحلیل در مورد آنان مشخص و مصوب می گردد .
3 اداره و هدایت روند تجزیه و تحلیل شغل : در این گام که بالواقع از اساسی ترین گامهاست ، ابتدا اطلاعات مربوطه جمع آوری گردیده و سپس مسئولین امور تجزیه و تحلیل شغل به بازنگری و ویرایش اطلاعات جمع آوری شده می پردازند .

4 بسط و تعمیم تعاریف و خصوصیات شغل : پس از جمع آوری و ویرایش داده ها و اطلاعات ، مسئولین مربوطه به پیش نویسی تعاریف و خصوصیات شغل پرداخته و به همراه مدیران و کارکنان اقدام به مرور و بازبینی پیش نویسها می نمایند .

5 اصلاح و ارتقاء تعاریف و خصوصیات شغل : این مرحله ، گام نهایی بوده ، شرح شغلها و وظایف آنها و تعاریف و خصوصیات مشاغلی به دقت بررسی و تصویب می شوند .
تفکر سیستمی در طراحی ساختار سازمانی :
در طراحی فرایندها و ساختارهای سازمانی به قصد افزایش بهره وری لازم است رویکرد روشمند ( سیستماتیک ) برگزیده شود . این رویکرد برای در نظر گرفتن اهداف ، کارکردها و عناصر یک سیستم مجموعاً موفقیت آمیز بوده است . در تفکر روشمند به توصیف فرایندها و ساختارها بر اساس داده ها ، پردازش و ستانده ها ، پرداخته می شود .
Out put In put

Feed back
طراحی شغل:
در طراحی شغل ،توجه به اهداف سازمانی ،نمودار سازمانی و ایجاد شرایط احراز و شرح شغل مناسب ضروری است.این روند از نمودار ذیل تبعیت میکند.

در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی چهار گروه شغلی تعریف شده اند :

– گروه شغلهای تخصصی : عبارت است از آن دسته شغلهایی که مستقیماً در ارائه خدمات موثر بوده و نیاز به تحصیلات و تجربه در رشته های پزشکی و پیرا پزشکی دارند . این شغلها در ساختار سازمانی حکم واحد صف را دارند .

– گروه شغلهای مدیریتی : عبارتند از تعداد خاصی سیستم های تعریف شده که غالباً انتصابی بوده و قاعدتاً تحصیلات افرادی که در این شغلها به کار گرفته می شوند مرتبط با مباحث پزشکی و پیراپزشکی است .
این افراد تصمیم گیری عمده در سازمان را بر عهده دارند و تصمیمات ایشان هم برواحد های صف و هم بر واحدهای ستاد تاثیر گذار خواهد بود .
– شغلهای اداری : عبارتند از شغل های ستادی و سازمانی که در نقش واحد ستادی هستند و قاعدتاً نیاز به تحصیلات در رشته های پزشکی و پیرا پزشکی ندارند . این افراد در حقیقت بازوی بوروکراتیک سازمان را تشکیل می دهند .

– شغل های خدماتی : این شغل ها نیاز به تخصص خاصی ندارند و ستادی بوده و غالباً بصورت پیمان سپاری اداره می شوند .
جدا سازی آموزش از درمان بیماران :
آنچه مع الاسف در ساختار وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دیده می شود ، به کار گیری دانشجویان در امر درمان بیماران است . با توجه به اینکه ماموریتهای این سازمان با سلامتی مردم ارتباط دارد ، به کار گیری نیروهای کم تجربه در چنین امر خطیری می تواند سلامت جامعه را دچار مخاطره سازد . لذا باید از نظر ساختاری این دو موضوع از هم تفکیک گردد .

2 تامین نیروی انسانی :
تامین نیروی انسانی علی القاعده از روند زیر تبعیت خواهد کرد،که دارای 6 مرحله اصلی به شرح نمودار ذیل می باشد:

بحثی نوین در روشهای هدف گذاری :
این روشها را به دو دسته نتیجه گرا و استاندارد گرا تقسیم بندی می کنیم :
1 روش نتیجه گرا : در این روش در راستای بالا بردن سطح کیفی ارائه خدمات و بهبود وضع سلامت جامعه که اصلی ترین هدف وزارت بهداشت و درمان هر کشوری است ، ابتدا مسئولین ، اقدام به طرح یک هدف نموده و در مرحله بعدی به برنامه ریزی برای چگونگی به اجرا در آمدن این طرحها و سپس تامین نیروی انسانی مورد نیاز می پردازند .

2 روش استاندارد گرا : در این روش بدواً بایست استاندارد های جهانی تعیین شده توسط سازمان بهداشت جهانی ( WHO ) بررسی و مطالعه شده و فاصله موجود بین وضعیت فعلی بخش بهداشت و درمان کشور ( براساس آمارهای موجود ) با استانداردهای سازمان بهداشت جهانی مشخص گردد . گام بعدی ارائه راهکارها و طرحهایی است که به یاری آنها می توان مشکلات موجود را بر طرف نمود و در پی آن تشخیص نیروی انسانی مورد نیاز برای انجام فعالیتها انجام می گیرد .

در صورتی که هدف گذاری در سازمانهای بهداشتی و درمانی بر مبنای دو روش فوق و به شکل همگام و همزمان صورت پذیرد ، می توان امیدوار بود که امکان برنامه ریزی صحیح و در پی آن جذب قوای انسانی مورد نیاز میسر شده ، سازمان به اهداف معین خویش نیل نماید .
3 آموزش و بهسازی نیروی انسانی :
روند آموزش چنین دیده شده است و دارای 5 مرحله بوده که مراحل باید یکی پس از دیگری در راستای دستیابی به اهداف سازمانی اجرا شوند:

 

آنچه در نمودار فوق آمده است ، نشان دهنده مراحل اجرای یک برنامه آموزشی است .
روشهای شناخت نیازهای آموزشی :
A. نظرخواهی از مدیران بخشها
B. استفاده از شبکه های جهانی و الکترونیکی
C. استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان امر آموزش و پژوهش

فواید برنامه ریزی آموزش :

برگزاری آموزش : دوره های آموزشی به دو صورت برگزار می شوند . این دوره ها یا به صورت داخلی در داخل مجموعه برگزار می شوند و یا به صورت ً پیمان سپاری (Out Sourcing انجام می پذیرد.
در واگذاری دوره ها به شرکتهای بیرونی البته باید به دو امر توجه نمود :
اول مساله کیفیت این دوره های آموزشی است که باید تامین کننده نیازهای برنامه ریزی شده باشد .
دوم مساله توجیه اقتصادی است ، برگزاری این دوره ها نباید هزینه های غیرقابل جبران برای مجموعه داشته باشد .
بهسازی نیروی انسانی :
بهسازی نیروی انسانی در عمل یعنی ایجاد شرایطی که منجر به بهینه سازی عملکرد کارمندان می شود انگیزش یکی از مهمترین مباحث در زمینه بهسازی نیروی انسانی است .
در انگیزش افراد تامین سه سطح نیاز قوای انسانی مد نظر قرار می گیرد :
سطح اول – نیازهای اولیه : مانند خوراک ، پوشاک و مسکن
سطح دوم – منزلت اجتماعی : نهایت آرزوی انسان این است که در زندگی ، از موقعیت و شان اجتماعی مطلوب برخوردار باشد . این سطح از سطح اول مهمتر است .
سطح سوم – خواسته های شخصی : نیرویی وجود دارد که نسبت به موارد قبلی ، از اهمیت بیشتری برخوردار است و آن تامین خواسته های شخصی و نیازهای فردی است .
سطح اول پیش نیاز سطح دوم و سطح دوم نیز پیش نیاز سطح اول است .
مهمترین هدف انگیزش ایجاد رضایت شغلی است .
ماموریت سازمان

سازمان دهی

تعریف ماموریت و وظایف اصلی واحد ها

تعریف وظیفه هر شغل

تعریف آموزش ها و مهارتهای لازم برای هر شغل

4– مدیریت عملکرد:
مدیریت عملکرد اهداف فراوانی را تعقیب می کند از آن جمله می توان موارد ذیل را نام برد :

– افزایش اثر بخشی سازمان
– افزایش بهره وری کارکنان
– ارتقاء سطح مهارتها
– پرداخت حقوق و دستمزد عادلانه ;;;

روند ارزیابی عملکرد به نحو ذیل است ،در حقیقت ارزیابی عملکرد با این تعریف ،امری ضروری جهت مدیریت عملکرد کارکنان است:

شاخصها ( معیارها )ی عملکردی :
شاخص از مهمترین مفاهیم در مدیریت عملکرد است ، شاخص آن مولفه ای است که میزان عملکرد را مشخص میکند :

شرح وظایف را بررسی و به روز نمایید .
عملکرد نیروی انسانی را مستند نمایید .
بحث سازنده ای را در مورد عملکرد نیروی انسانی به اجرا در آورید .

خصوصیات یک روش ارزشیابی مناسب :
1 تربیتی باشد و کارکنان را در جهت انجام بهتر کار بر انگیزاند .
2 تقویتی باشد و تصمیمات مربوط به ارتقاء ، اخراج ، تعلیق ، پرداخت و انتقال را تحت الشعاع قرار دهد .
3 اقتصادی باشد ؛ هزینه تهیه ، تدوین و اجرای روش به صرفه باشد .
4 حداقل میزان خطا را داشته باشد .

 

5 نظام حقوق و دستمزد :
سیستم حقوق و دستمزد در هر سازمانی عبارتست از چگونگی جبران
خدمت کارکنان یعنی چگونگی پرداخت هزینه های کارکردی فرد در سازمان .
سیستم های پرداخت متغیر بر اساس شایستگی و عملکرد ( سیستم پیشنهادی ) :

در این سیستم پاداش نه بر اساس حق مسلم بلکه بر پایه شایستگی افراد در عملکرد ایشان پرداخت می گردد، به عبارت دیگر شاخصهای عملکردی ( که در بخش مدیریت عملکرد به آن پرداخته ایم ) ، ملاک پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان خواهد بود . البته این سیستم با توجه به محدودیتهای بودجه ای سازمان ، دارای محدویت می باشد یعنی شاخصها به تنهایی نمایانگر پرداخت نمی باشند .

این سیستم علی رغم همه منافعش ، دقت و استحکام سیستم های پرداخت ثابت را ندارد و گاهی ممکن است شبهه بی عدالتی در پرداختها را دامن زند .
به هر حال ، انتخاب سیستم پرداخت بر اساس دامنه ای از عوامل تعیین می شود ، در سیستم های دیوانسالار از رویکردحقوق ثابت استفاده می شود اما این رویکرد چندان کار ساز نیست .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی با pdf

پروژه 800 واحد استیجاری مشهد 1
محوطه سازی 5
نقاط ، نشانه و مبدأ و کارهای نقشه‌برداری 6
تخریب 6
دفع گیاهان و کندن اشجار 7
چاهها و قنوات 7
حفظ محوطه از نفوذ و ورود‌ آب 8
تأمین آب کشاورزی و آبرسانی شهری 8
تسطیح محوطه 8
زهکشی محوطه 9
زهکشی تحت الارضی 9
روش ثقلی 10
روش پمپاژ 11
روش برد عایق 12
جدول‌گذاری و آبروسازی 12
مصالح 12
پیاده‌روسازی 14
آماده‌سازی بستر و زیرسازی آن 15
زیرسازی با شفته آهکی 15
خاک 16
آهک 16
طرح اختلاط 17
زیرسازی با مخلوط رودخانه‌ای 18
زیرسازی با بلوکاژ 18
روسازی پیاده‌رو 18
آسفالت 19
نحوه نصب آجرهای موزائیکی و سیمانی 19
بتن درجا 20
قالب‌بندی 20
تدارکات مربوط به قالبها 21
روداری در قالب‌بندی 24
انواع مصالح قالب 24
قالب آجری 25
قالب چوبی 25
قالب فولادی 27
قالب آلومینیومی 28
قالب فایبرگلاس 28
کلاف‌ها و سایر وسایل قالب‌بندی 28
آرماتوربندی 29
انواع میلگردها 30
مشخصات میلگردها 30
تهیه میلگردها 31
حمل ، باراندازی و انبار کردن میلگردها 32
اجرای عملیات جدول گذاری 34
موزائیک کاری 34

در حال حاضر پروژه کارآموزی موردنظر مربوط به پروژه 416 واحد مسکونی
سامان II می‌باشد که از لحاظ سازه‌ای اسکلت آن از نوع اسکلت بتنی و سقف از جنس تیرچه بلوک می‌باشد. سایت پروژه فوق شامل 26 بلوک بوده که هر بلوک شامل 15 واحد ، 8 واحد یکخوابه و 7 واحد دو خوابه می‌باشد که در حال حاضر در مرحله نازک کاری می‌باشد در این خصوص کنترل موارد اجرایی – تهیه صورت وضعیتها – تأیید اردهای کارهای انجام شده و متره و برآورد و تهیه صورت جلسات مختلف در راستای کارهای انجام شده ، جزء عملیاتی است که هر روز به انجام می‌رسد کنترل موارد اجرایی مانند رفع نقصها و خرابی‌های موارد اجرا شده اعم از رنگ‌کاری ، لکه‌گیری ، درزها و ترکهای رفع ایجاد شده در دیوارهای داخلی و خارجی ، جوشکاری ، نازک‌کاری و بسیاری موارد دیگر باید به دقت صورت پذیرد . همچنین تهیه صورت وضعیتها و … عملیات متره و برآورد ساختمان مدیریت نیز در این مدت به انجام رسید. ساختمان مدیریت این پروژه از نظر سازه‌ای اسلکت آن از نوع اسکلت فلز و سقف از جنس تیرچه بلوک می‌باشد. مساحت آن حدود 700 متر مربع بوده و در حال حاضر در مرحله اجرا می‌باشد. با ارائه نقشه‌های ساختمان مدیریت مجتمع فوق ضمن بررسی و مطالعه به روی نقشه‌های فوق عملیات متره و برآورد، کدبرداری و تعیین کدهای ارتفاعی ، تعیین موقعیت مکانی ساختمان فوق از جمله کارهای ولیه است که در خصوص اجرای عملیات ساختمان مدیریت به کار گرفته شده است. در این خصوص تعیین کدهای ارتفاعی (ترازیابی) ، خاکبرداری و خاکریزی ، لاشه‌چینی، سنگ مالون جهت بالا آوردن سطح فنداسیون و اجرای تیپ‌بندی فونداسیون بر روی لاشه سنگ‌هائی که قبلاً کار شده بود و همچنین اجرای بتن مگر آن از جمله کارهایی است که در اجرای کار به انجام رسیده است.
لازم به ذکر است در مرحله آکس‌بندی ساختمان مدیریت ، در سه مرحله اصلاحیه از طرف مشاورین ابلاغ گردید که طبق اصلاحیه ، موقعیت و طرح اولیه داخلی بنا تغییر داده شد.
بعد از قالب‌بندی فنداسیون و اجرای آرماتورگذاری مطابق نقشه‌های اجرایی ارائه شده توسط مشاور و نصب بین پیلتها و سپس اجرای عملیات بتن‌ریزی و کنترل کلیه مسائل ذکر شده از جمله کارهایی است که طی روزهای کارآمدهای توسط اینجانب به انجام رسیده است.
لازم به ذکر است که قبل از عملیات بتن‌ریزی کنترل سطح تراز کلیه بین پیلتها و هم تراز کردن آنها از جمله عملیاتی است که باید مدنظر قرار گیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   61   62   63   64   65   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ