دانشجو یار

پروژه دانشجویی مقاله سرای دوستی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله سرای دوستی با pdf دارای 176 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سرای دوستی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سرای دوستی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله سرای دوستی با pdf :

فصل 1
ویژگیهای جغرافیایی و اقلیمی منطقه

محل مورد نظر برای طراحی، در منطقه 15، شهرداری تهران واقع می‌باشد. مطالعه ویژگیهای اقلیمی پروژه حاضر، بر اساس آمار 15 ساله (1344-1359 هـ .ش) ثبت شده در ایستگاه کلیماتیک مستقر در نمایشگاه بین‌المللی تهران انجام می‌یابد. ایستگاه نمایشگاه بین‌المللی در ارتفاع 1541 متری با عرض جغرافیایی 57 35 شمالی و طول جغرافیایی 25 51 قرار گرفته است.
در ابتدا توضیحاتی کلی در مورد موقعیت جغرافیایی شهر تهران آورده شده و سپس به تفصیل ویژگیهای اقلیمی منطقه مورد نظر بررسی شده است.
هدف از این مطالعات دستیابی به اطلاعاتی است که از طریق آن، می‌توان معماری بناهای مورد نظر را تا حد امکان با شرایط و مقتضیات اقلیمی انطباق داد و شرایط زندگی و یا بهره‌گیری از فضاهای مجموعه را با وضعیت آب و هوایی محیط تنظیم نمود.
1-1- خلاصه روند دویست ساله توسعه و گسترش شهر تهران
شهر تهران از حدود دویست سال پیش که پایتخت اعلام شد تا به امروز تحولات بسیاری را از سر گذرانیده است و طی ادوار مختلف توسعه، به کلان شهر کنونی تبدیل شده است. شهر تهران عمدتاً در سه مقطع گسترش یافته است؛ اول در زمان صفویه و قاجاریه، دوم در زمان پهلوی اول و سوم در زمان پهلوی دوم. حرکت طبیعی گسترش شهر تهران طی دوران صفویه و قاجاریه و به حکومت رسیدن رضاشاه، دچار تحولات جدیدی شد. وسعت شهر تهران طی دوران کوتاه حکومت وی به سرعت افزایش یافت و از حدود 24 کیلومتر مربع در سال 1301 هـ . ش به حدود 45 کیلومتر مربع در سال 1320 هـ .ش رسید. یعنی مساحت شهر در ظرف کمتر از 20 سال، تقریباً دو برابر شد. هسته مرکزی شهر نیز با توجه به جاذبه شمال شهر و شمیرانات به طرف آن کشیده می‌شود، به طوریکه امروزه مرکز تهران از بازار به خیابان انقلاب تغییر مکان داده است، یعنی 4 کیلومتر حرکت کرده است. در نقشه‌های گسترش شهر تهران در دوره‌های مختلف، این تغییرات به وضوح دیده می‌شود. جمعیت شهر تهران در طی سالهای 1166 هـ . ش تا 1365 هـ . ش از بیست هزار نفر به 6 میلیون نفر رسید. یعنی 300 برابر و وسعت شهر از 2/7 کیلومتر مربع به 620 کیلومتر مربع رسید یعنی وسعت شهر 76 برابر شد. (1)
1-1-1- تاریخچه هسته تاریخی شهر تهران و مراحل توسعه فیزیکی شهر تهران
نام تهران برای نخستین بار در یکی از نوشته‌های تئودوسیوس یونانی در حدود اواخر سده پیش از میلاد به عنوان یکی از اراضی ذکر گردیده و قدیمی‌ترین سند فارسی رد مورد تهران حاکی از آن است که روستای تهران قبل از سده سوم هجری قمری وجود داشته است پس از حمله مغول و جنگهای داخل شهر ری رو به ویرانی گذاشت (599 هجری قمری) و تهران رو به گسترش نهاد و سیمای شهر را به خود گرفت. ترقی و رشد شهر نشینی در تهران از دوره صفویه آغاز شد و در زمان شاه طهماسب صفوی در تهران بناهای تازه و کاروانسراها و برج‌ها و باروهای مستحکم بنا گردید.
تهران 4 دروازه به نامهای دروازه شمیران دولاب شاه عبدالعظیم و قزوین فضای کالبدی به وسعت 4 کیلومتر مربع را حدوداً تحت حصار طهماسبی قرار داشت.
محلات عودلاجان، بازار، سنگلچ، چال میدان و ارگ سلطنتی از بخشهای قدیمی شهر به شمار می‌آیند در آن زمان تمام اراضی تهران تا شهر روی و نواحی غربی و شرقی از مزارع پوشیده بود.
در اوایل دوره قاجاریه دو دروازه دیگر به نامهای دروازه دولت و عمدیه در این محدوده حصار ایجاد شد در سال 1200 هـ . ق آقا محمدخان قاجار در تهران به تخت نشست و تهران رسماً پایتخت کشور شد. و تحولات زیادی را موجب گردید. تشکیل سلطنت پهلوی سیمای شهر تهران را بار دیگر دچار تحولات زیادی کرد و افزایش جمعیت و به تبع آن ازدیاد وسائط نقلیه شهری باعث گسترش بی وقفه ساخت و ساز در اطراف تهران شد تا جائیکه تمامی 77 آبادی واقع در پهنه اطراف تهران زیر پوشش شهر تهران قرار گرفت.
به علت گران شدن زمین در داخل شهر گرایش ایجاد شهرکهای اقماری در اطراف تهران را گسترش داد سیر صعودی جمعیت و توسعه فیزیکی وسعت شهر 4 کیلومتر مربعی را در بدو سلطنت فتحعلی شاه قاجار را به 18 کیلومتر مربع در زمان ناصرالدین شاه و 46 کیلومتر مربع در زمان رضاشاه و 9/716 کیلومتر مربع در حال حاضر را بوجود آورده است.
2-1-1- ساختار جمعیتی شهر تهران
قریب به دو قرن از گسترش شهر تهران و افزایش سریع جمعیت آن می‌گذرد.
در حدود سال 1210 هـ . ق (بلدیه تهران که از چهار محله تشکیل شده بود) آمار حدود 50 هزار نفر را تخمین زده شده است و اولین سرشماری در سال 1262 شمسی جمعیت شهر 482/106 نفر و در سال 1365 تعداد 6042584 نفر که محدوده مناطق بیستگانه شهرداری را شامل می‌شده است.
جمعیت ایران بر اساس آمارگیری سال 1370 بالغ بر 55837163 نفر در هر کیلومتر دارای بیشترین میزان تراکم جمعیتی را در کشور شامل می‌شود.
با توجه به اینکه در هر کشور افراد 15 تا 64 ساله که در تولید ملی شرکت دارند، جمعیت فعال آن کشور می‌باشند و گروههای زیر 15 سال و بالای 64 سال معمولاً مصرف کننده محسوب می‌شوند. در این سرشماری جمعیت گروههای زیر 15 سال به کل جمعیت تقریباً در تمام استانهای کشور در صد بالایی را نشان می‌دهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق بافت استخوانی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق بافت استخوانی با pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق بافت استخوانی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق بافت استخوانی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق بافت استخوانی با pdf :

استخوان یا بافت استخوانی که اسکلت موجودات مهره‌دار را تشکیل می‌دهد، از سایر بافتهای نگهدارنده کاملاً متمایز است.
بافت استخوانی سخت است و مانند سایر بافتهای پشتیبان از سلول‌ها، رشته‌های کلاژن، ماده بنیادی، پوشش خارجی و پوشش داخلی تشکیل شده است.
تجزیه استخوان نشان می دهد که 62% آن مواد معدنی و 38% مواد آلی است. 85% از مواد معدنی فسفات کلسیم، 10% آن کربنات کلسیم و 5% بقیه سایر املاح است.
اگر بافت استخوانی در اسید قرار گیرد، مواد معدنی آن حل شده و سختی خود را از دست داده، نرم می‌شود و کاملاً قابل بریدن می‌شود، این عمل را دکلسیفیکیشن (Decalcification) گویند که شرح کامل آن در بخش هیستوتکنیک آمده است. عکس این عمل در تشکیل و رشد استخوان اتفاق می‌افتد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی کارآموزی در تعمیرگاه مجاز محسن با pdf

سیستم سوخت رسانی انژکتوری 1
عملگرها 3
پمپ بنزین 6
سنسورهای فشار هوای منیفولد 9
سنسوردمای هوای ورودی 11
رله دوبل 12
سنسور ضربه 13
سنسور سرعت خودرو 16
پتانسیو متر تنظیم CO 20
انژکتورها 21
واحد کنترل مرکزی ECU 23
روش تجدید حافظه 26
انواع سیستم انژکتوری 27
سنسور فشار منیفولد هوای ورودی 29
سنسور دور موتور 33
سنسور دمای هوای ورودی 35
سنسور دمای مایع سیستم 35
کویل دوبل 39
استپ موتور 40
انژکتورها 41
پمپ بنزین برقی 42
پیش گرمکن دریچه گاز 44
رله قطع کن کمپرس کولر 45
لامپ عیب یاب 47
کانکتور اتصال 47
نمایشگر دور موتور 48

سیستم سوخت رسانی انژکتوری:
1ـ واحد کنترل کننده الکترونیکی Ecu) موتور(
2 ـ سنسور دور موتور
3 ـ سنسور فشار هوای منیفولد
4 ـ پتانسیومتر دریچه گاز
5 ـ سنسور دمای آب
6 ـ سنسور دمای هوای ورودی
7 ـ سنسور سرعت خودرو
8 ـ اکسیژن سنسور (فقط در خودرو پژو 206 وجود دارد)
9 ـ باتری
10 ـ رله دوبل (در خودرو پژو 206 مالتی پلکس وجود ندارد)
11 ـ کویل دوبل
12 ـ باک بنزین
13 ـ پمپ بنزین
14 ـ صافی بنزین
15 ـ ریل سوخت
16 ـ رگولاتر فشار سوخت (در خودرو پژو 206 بر روی پمپ بنزین نصب شده است . فشار آن در پژو پارس با سیستم مگنتی مارلی5/2 بار و پارس وسمند با سیستم ساژم حدود 3 بار وپیکان انژکتوری 5/3 بار است)
17 ـ انژکتور
18 ـ مخزن کنیستر (در خودروهای ما نصب نشده است)
19 ـ شیر برقی کنیستر (در خودروهای مانصب نشده است )
20 ـ دریچه گاز
21 ـ گرم کن دریچه گاز (فقط در خودروهای پارس وسمند نصب شده است)
22 ـ موتور مرحله‌‌‌‌ای دور آرام
23 ـ لامپ اخطار سیستم جرقه و انژکتور
24 ـ سوکت اتصال به دستگاه عیب یاب
25 ـ سنسور ضربه
26 ـ سوییچ فشار فرمان هیدرولیک (فقط در خودرو پژو 206 وجود دارد)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله کنترل موتورهای DC با یکسو کنندههای قابل کن

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله کنترل موتورهای DC با یکسو کننده‌های قابل کنترل با pdf دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کنترل موتورهای DC با یکسو کننده‌های قابل کنترل با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کنترل موتورهای DC با یکسو کننده‌های قابل کنترل با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله کنترل موتورهای DC با یکسو کننده‌های قابل کنترل با pdf :

کنترل موتورهای DC با یکسو کننده‌های قابل کنترل

محرکه‌های dc که با یکسو کننده‌های قابل کنترل تغذیه می‌شوند، بطور گسترده در کاربردهایی که به یک محدوده وسیع کنترل سرعت و یا راه‌اندازی‌های مکرر، ترمز، وتعویض جهت چرخش نیاز دارند بکار برده می‌شوند. از جمله می‌توان به کاربردهایی نظیر غلطکهای نورد در صنایع فلزی، غلطکهای صنایع کاغذ، صنایع چاپ، ماشینهای حفاری معادن وماشینهای ابزار اشاره نمود.

نمودار خطی یک محرکه موتور dc تحریک جداگانه تغذیه شده با یک یکسو کننده قابل کنترل در شکل 2-1 نشان داده شده است. حداکثر ولتاژ خروجی یکسو کننده در شرایط جریان پیوسته بایستی برابر با ولتاژ نامی آرمیچر موتور باشد. اگر مقدار ولتاژ منبع بقدری باشد که این شرط برقرار شود، یکسو کننده‌ بطور مستقیم به منبع متصل می‌شود، در غیر اینصورت استفاده از ترانسفورمر با نسبت تبدیل مناسب بین منبع ac و یکسو کننده الزامی است.

گاهی اوقات بمنظور کاهش اعوجاج در جریان موتور از یک فیلتر اندوکتانسی بین یکسو کننده و آرمیچر موتور استفاده می‌شود. این امر باعث بهبود عملکرد موتور می‌شود. معمولاٌ سیم‌پیچی تحریک توسط یک ترانسفورمر و یک پل دیودی به همان منبع تغذیه کننده موتور متصل می‌شود. نسبت تبدیل ترانسفورمر به نحوی انتخاب می‌شود تا ولتاژ

کل 2-1 نمودار خطی یک محرکه موتور dc تغذیه شده با یکسو قابل کنترل
تحریک برابر با مقدار نامی ولتاژ آن باشد. در مواردی که کنترل جریان تحریک ضروری باشد پل دیودی با یک پل یکسو کننده قابل کنترل جایگزین می‌شود.

2-1 مدارهای یکسوکننده قابل کنترل
مدارهای یکسو کننده متنوعی وجود دارند، که برخی از منبع تکفاز و برخی از منبع سه فاز تغذیه می‌شوند. برای کنترل موتور، مدارهای یکسو کننده قابل کنترل به دو دسته یکسو کننده‌های تمام کنترل شده و نیمه کنترل شده تقسیم می‌شوند. برخی از یکسو کننده‌های تمام کنترل شده در شکل 2-2 و برخی از یکسو کننده‌های نیمه کنترل شده در شکل 2-3 نشان داده شده‌اند. از یکسو کننده‌های قابل کنترل تکفاز تا قدرت 10 کیلووات و در حالات خاص تا 50 کیلووات استفاده می‌شود. برای قدرتهای بالاتر، از یکسو کننده‌های قابل کنترل سه فاز استفاده می‌شود

. در برخی کاربردها که فقط منبع تکفاز در دسترس باشد، همچون خطوط تغذیه قطارهای الکتریکی، از یکسو کننده‌های تکفاز قابل کنترل تا قدرتهای چند هزار کیلووات نیز استفاده می‌شود. برای دیگر مدارها، در صورتیکه مقدار ولتاژ نامی موتور با ولتاژ منبع ac سازگار نباشد استفاده از یک ترانسفورمر ضروری می‌باشد. این مزایا موجب برتری یکسوکننده شکل2-2 الف بر یکسو کننده شکل 2-2 ب در موتورهای ولتاژ پائین شده است. اما در مقابل این مدار عیب مهمی هم دارد و آن استفاده از ترانسفورمر حجیم‌تر است زیرا در هر لحظه فقط از نصف سیم‌پیچی ثانویه جریان عبور می‌کند. برای ولتاژهای نامی عادی، و بخصوص هنگامیکه ولتاژ نامی موتور و ولتاژ منبع ac سازگار هستند مدار شکل 2-2 ب ترجیح داده می‌شود.

در بخشهای بعدی این فصل نشان داده خواهد شد که افزایش تعداد پالس مدار یکسوکننده باعث بهبود مشخصه‌های محرکه می‌شود. عملکرد شش پالسه با بکارگیری یکسو کننده پل سه فازتمام کنترل شده شکل 2-2 ج تحقق می‌یابد. در مواردی که جهت تطبیق ولتاژ موتور وولتاژ خروجی یکسو کننده استفاده از ترانسفورمر ضروری باشد، سیم‌پیچی‌های اولیه و ثانویه ترانسورمر بصورت مثلث بسته می‌شوند بنحویکه‌ هارمونیکهای مضرب 3 جریان مغناطیسی می‌توانند وجود داشته باشند. در شکل 2-2د آرایش دیگری از یک یکسو کننده کنترل شده شش پالسه نشان داده شده است.

این مدار از اتصال موازی دو یکسو کننده کنترل شده سه پالسه همراه با یک راکتور بین فاز بدست آمده است. عملکرد بصورت دوازه پالسی از اتصال موازی دو یکسو کننده شش پالسه شکل 2-2د از طریق یک راکتور بین فاز بدست می‌آید. این دو یکسو کننده توسط دومجموعه ترانسفورمر سه فاز که اولیه‌های آنها بترتیب بصورت ستاره و مثلث بسته شده‌اند، تغذیه می‌شوند. با اتصال سری دو یکسو کننده کنترل شده شش پالسه شکل 2-2ج نیز می‌توان به عملکرد دوازده پالسه دست یافت. برای این منظور لازمست که ترانسفورمر تغذیه کننده یکسو کننده دارای دو مجموعه ثانویه- یکی با اتصال ستاره و دیگری با اتصال مثلث باشد. در تمام این یکسو کننده‌های کنترل شده سه فاز، هر تریستور برای 120 درجه از هر سیکل هدایت می‌کند.

نماد مداری برای یکسو کننده‌های تمام کنترل شده در شکل 2-3 الف نشان داده شده است. و به ترتیب بیانگر مقادیر متوسط ولتاژ و جریان خروجی مبدل هستند. در شکل 2-3ب تغییرات بر حسب زاویه آتش a ، با فرض حالت هدایت پیوسته نشان داده شده است. حالت هدایت پیوسته کار موتور dc به حالتی اطلاق می‌شود که جریان آرمیچر بطور دائمی برقرار باشد- یعنی اینکه، حتی برای یک مدت زمان محدود صفر نمی‌شود.

شکل 2-2 یکسو کننده‌های تمام کنترل شده
ولتاژ خروجی از حداکثر مقدار مثبت تا حداکثر مقدار منفی با کنترل زاویه آتش از o تا o18 درجه کنترل می‌شود. درعمل حداکثر مقدار a به 170 درجه محدود می‌شود تا از ایجاد خطای کموتاسیون تریستورها جلوگیری شود. چون ولتاژ خروجی درهر دو جهت قابل کنترل می‌باشد یکسو کننده‌های تمام کنترل شده از نوع مبدل‌های دوربعی هستند، که عملکرد در ربع اول و ربع چهارم صفحه مطابق شکل 2-3ج، را میسر می‌سازند.

شکل 2-3 مشخصه‌های یکسو کننده‌های تمام کنترل شده
جریان نامی یکسو کننده است. در یک ولتاژ خروجی منفی، یکسو کننده همانند یک اینورتر با کموتاسیون خط کار می‌کند و در اینحالت قدرت از بار به منبع ac انتقال می‌یابد.

برای کنترل موتورهای با قدرت کسری از اسب بخار، ممکن است که یک یکسوکننده یک پالسه، با یا بدون دیود هرزه گرد، مشابه شکل 2-4 الف بکار گرفته شود. هزینه چنین محرکه‌ای بدلیل تعداد کم قطعات یکسو کننده آن پائین است. عیب اصلی این یکسو کننده حضور یک مولفه dc و همچنین هارمونیکهای زوج در جریان منبع ناشی از عدم تقارن در شکل موج آن می‌باشد. با اضافه کردن یک دیود هرزه گرد به یکسو کننده‌های تمام کنترل شده شکل‌های 2-2 الف و ب، یکسو کننده‌های نیمه کنترل شده دو پالسه تکفاز بدست می‌آیند.

شکل 2-4 یکسو کننده‌های نیمه کنترل شده
گاهی اوقات برای کاهش هزینه محرکه ممکن است که از مدار شکل 2-4 ج استفاده شود.در این مدار فقط از یک تریستور و یک مدار تریستور و یک پل یکسو کننده مشترک برای تغذیه آرمیچر و تحریک استفاده شده است. در مواردیکه اندوکتانس مدار آرمیچر کم است و موتور در سرعتهای پائین بکار گرفته نمی‌شود، می‌توان دیود هرزه گرد را حذف نمود. در مواردیکه اندوکتانس آرمیچر بزرگ است و یا بهره‌برداری در سرعتهای پائین الزامی باشد، از ولتاژ هدایت دیود هرزه‌گرد، برای سدکردن هدایت تریستور استفاده می‌شود. در مقایسه با یکسو کننده‌های تمام کنترل شده دو پالسه، یکسوکننده نیمه کنترل شده دو پالسه، قدرت راکتیو کمتری را مصرف می‌کند، و بنابراین در ضریب قدرت بالاتر کار می‌کند و اعوجاج کمتری در جریان موتور ایجاد می‌نماید.

یک یکسو کننده سه فاز نیمه کنترل شده با کار بصورت سه پالسه در شکل 2-4 نشان داده شده است. یکسو کننده نیمه کنترل شده شش پالسه شکل 2-4 هـ با اضافه کردن یک دیود هرزه‌گر به یکسو کننده سه فاز تمام کنترل شده شکل 2-2 ج بدست می‌آید. دیود در زوایای آتش بالاتر از 60 درجه وارد عمل می‌شود. کار دیود هرزه گر باعث کاهش مؤلفه راکتیو جریان خط و اعوجاج در جریان موتور می‌شود. برای این مدار محدوده تغییرات لازم زاویه آتش برای کنترل ولتاژ خروجی از حداکثر تا صفر، از صفر تا 120 درجه است.

درمدار شکل 2-4 و، عمل هرزه گردی برای زوایای آتش بزرگتر از 30 درجه شروع می‌شود. از دیودهای و برای این منظور استفاده می‌شود. محدوده لازم برای تغییرات زاویه آتش 150 درجه است. این مدار بدلیل استفاده از یک ترانسفورمر سه فاز با اتصال نقطه نول ویک دیود اضافی، پرهزینه است.

2-2 یکسو کننده‌های با روش کنترلی مدولاسیون پهنای پالس PWM
با امکان استفاده از کلیدهای نیمه هادی با کموتاسیون خودی (نظیر ترانزیستورهای قدرت، GTO ها، و ماسفت‌ها) در یکسو کننده‌های کنترل شده می‌توان روشهای مدولاسیون پهنای پالس PWM رابکار گرفت . یکسو کننده‌های پل تمام کنترل شده تکفاز و سه فاز pwm در شکل 2-5 نشان داده شده‌اند. کلیدهای نیمه‌هادی و با کموتاسیون خودی بایستی قابلیت سدکردن ولتاژ معکوس را داشته باشند. هر کدام ازکلیدها ممکن است با استفاده از یک ماسفت یا یک ترانزیستور قدرت که با یک دیود سریع سری شده است، یک GTO با قابلیت سد کردن ولتاژ معکوس، یک GTO سری شده با یک دیود زمانیکه GTO قابلیت سد کردن ولتاژ معکوس را ندارد، با یک تریستور از نوع اینورتری همراه با مدار کموتاسیون اجباری، تحقیق یابند.

روشهای مرسوم مدولاسیون پهنای پالس در یکسو کننده‌ها، مدولاسیون با پهنای پالس مساوی و مدولاسیون پهنای پالس سینوسی هستند.

شکل 2-5 یکسو کننده های تنترل
2-2-1 مدولاسیون با پهنای پالس مساوی
اصول این روش برای یکسو کننده‌های تمام کنترل شده تکفاز شکل 2-5 الف درشکل‌های 2-6 و 2-7 نمایش داده شده است. یک سیگنال dc مدوله کننده با دامنه متغیر A و یک موج حامل مثلثی با دامنه ثابت در یک مقایسه کننده با یکدیگر مقایسه می‌شوند. موج حامل با ولتاژ منبع ac ، ، سنکرون شده است و فرکانس آن مضرب صحیحی از نصف فرکانس است.

کار در حالت یکسوکنندگی درشکل 2-6 نشان داده شده است. تریستورهای و ، با کموتاسیون خط، به ترتیب از تا و از تا هدایت می‌کنند. طی دوره کلید زمانی هدایت می‌کند که در غیر اینصورت، کلید هدایت می‌کند.طی دوره زمانی هدایت می‌کند که در غیر اینصورت، هدایت می‌کند. انتقال جریان از به توسط عمل کموتاسیون خط فقط زمانی میسر است است که ولتاژ منبع منفی باشد. بنابراین ، پالس گیت برای تریستور باندازه یک زاویه از جلو برده می‌شود. بهمین علت پالس گیت برای باندازه یک زاویه از صفر درجه به جلو برده می‌شود.

این الگوی کلید زنی قطعات، منبع را برای فواصل زمانی که از بزرگتر است به موتور وصل می‌کند و جریان منبع جاری می‌شود. برای فواصل زمانی که کمتر از است، جریان موتور از یک از دو مسیر هرزه گرد تشکیل شده توسط جفت و عبور می‌کند، نتیجتاً جریان منبع و ولتاژ خروجی یکسو کننده صفر هستند. شکل‌موجهای جریان و ولتاژ خروجی یکسوکننده، با فرض آنکه جریان موتور بدون اعوجاج باشد در شکل 2-6 نشان داده شده است.

کار در حالت اینورتری درشکل 2-7 نشان داده شده است. تریستورهای و مجدداً برای یک دوره برابر با هدایت می‌کنند. برای کموتاسیون و بتوسط کموتاسیون خط، این تریستورها پالسهای گیتی دریافت می‌کنند که به ترتیب از و آغاز می‌شوند. در دوره زمانی زمانی هدایت می‌کند که ، در غیر اینصورت هدایت می‌کند، و در فاصله زمانی هدایت می‌کند که ، در غیر اینصورت هدایت می‌کند. شکل موج جریان منبع و ولتاژ خروجی یکسو کننده نیز در شکل نشان داده شده‌اند. در اینجا نیز منبع در زمانی به موتور وصل می‌شود و جریان آن جاری می‌شود که .
در طی دوره‌ای که ، جریان بار به یکی از دو مسیر هرزه گرد هدایت می‌شود و جریان منبع صفر است. متوسط ولتاژ خروجی اینک منفی است ومولفه‌ اصلی جریان منبع نسبت به ولتاژ منبع اختلاف فاز دارد، که نتیجتاً ضریب قدرت اصلی برابر یک می‌شود. مجدداً در اینجا هم اعوجاج جریان موتور و ناحیه هدایت غیر پیوسته کوچک خواهند بود.

شاخص مدولاسیون M به صورت “نسبت دامنه‌های سیگنال مدوله کننده به سیگنال موج حامل” تعریف می‌شود. پس
(2-1)
دامنه ولتاژ خروجی، در هر دو دوره یکسوکنندگی و اینورتری، با کنترل مقدار شاخص مدولاسیون می‌تواند تغییر داده شود. در تئوری، مقدار ولتاژ خروجی با تغییر m از 1 تا 0 می‌تواند از مقدار حداکثرش تا 0 تغییر کند. در عمل بدلیل محدود بودن زمانهای کلیدزنی و ، پهنای پالسها مقادیر حداکثر و حداقل معینی دارند، نتیجتاً ولتاژ خروجی یک مقدار حداقل، و مقدار حداکثر کوچکتر از دارد.
محدودیت بر روی مقادیر حداقل ولتاژ خروجی، یک جریان لحظه‌ای بزرگ را در زمان معکوس شدن موتور موجب می‌شود. در طی دوره معکوس شدن در ابتدا یکسو کننده در حالت اینورتری کار خواهد کرد و موتور تحت شرایط ترمز ژنراتوری سرعتش کم خواهد شد. با افت سرعت،

شاخص مدولاسیون کم می‌شود. در یک سرعت خاص بدلیل محدودیت روی حداقل ولتاژ خروجی یکسوکننده در حالت اینورتری، حالت ترمزی متوقف می‌شود. حال در این سرعت خاص، کار یکسو کننده از حالت اینورتری به یکسوکنندگی تغییر می‌کند تا موتور در جهت عکس به چرخش در‌آید. چون در این شرایط ولتاژ خروجی یکسو کننده از حداقل مقدار منفی خود به حداقل مقدار مثبت جهش می‌کند، یک جریان لحظه‌ای بزرگ ایجاد می‌شود، و یک ضربه به محرکه وارد میشود که ممکن است به یکسو کننده آسیب برساند. بر این مشکل بصورت زیر می‌توان فائق آمد.
در جریان کار، برای بدست آوردن یک ضریب قدرت اصلی برابر با یک، در زمانی که حالت کار از اینورتری به یکسوکنندگی عوض می‌شود، فازپالسهای کنترل باندازه پرش می‌کنند.

شکل 2-6) شکل موجهای مربوط به حالت یکسو کنندگی یک سوکننده پل تک فاز با مدولاسیون پهنای پالس مساوی
اگر فاز پالسهای کنترلی بتدریج عوض شود، آنگاه ولتاژ خروجی یکسو کننده نیز بتدریج از حداقل مقدار منفی آن تا مقادیر مثبت آن تغییر خواهد کرد، ولتاژ خروجی صفر زمانی بدست می‌آید که زاویه فاز 90 درجه باشد. ضریب قدرت یکسوکننده در طول زمان انتقال پائین خواهد بود.

شکل 2-7) شکل موجهای مربوط به حالت اینورتری یکسوکننده پل تمام کنترل شده با روش مدولاسیون پهنای پالس برابر
در اینجا بدلیل آنکه تمام پالسها برای یک m معین پهنای یکسان دارند، آنرا مدولاسیون پهنای پالس مساوی می‌نامند.

2-2-2 مدولاسیون با پهنای پالس سینوسی
سیگنال dc مدوله کننده اینک با یک سیگنال سینوسی یکسو شده جایگزین شده، که با منبع سنکرون شده است و یک دامنه متغیر A دارد. موج حامل نیز با ولتاژ منبع سنکرون شده است و فرکانس آن مضرب صحیحی از نصف فرکانس است. پالسهای کنترل، و شکل موج‌های جریان منبع و ولتاژ خروجی یکسو کننده برای حالت یکسو کنندگی در شکل نشان داده شده‌اند. عملکرد این مدار مشابه آن چیزی است که در بخش قبل تشریح شد، بجز آنکه پهنای پالسها در اینجا یک تابع سینوسی از موقعیت پالس است، و بنابراین، آن را مدولاسیون پهنای پالس سینوسی می‌نامند. عملکرد مدار در حالت اینورتری زمانی حاصل می‌شود که سیگنالها به اندازه جابجا شوند.

در مقایسه با مدولاسیون پهنای پالس مساوی، مدولاسیون پهنای پالس سینوسی، ضریب قدرت بالاتر و محتویات هارمونیکی پائین‌تر در جریان منبع دارد اما اعوجاج جریان موتور در آن بیشتر است. در زمانیکه m=1 بشود مدولاسیون از حالت مدولاسیون پهنای پالس سینوسی خارج می شود. برای m=1 ، ولتاژ خروجی اساساً کمتر از مقدار حداکثر آن است. لذا، اگر کار به m=1 محدود شود، یکسو کننده بطور قابل ملاحظه‌ای افت ظرفیت خواهد داشت. از طرف دیگر، کار برا یm>1 محتویات هارمونیکی را افزایش می‌دهد.

با زیاد بودن تعداد پالس در ولتاژ خروجی در هر سیکل منبع، اعوجاج در جریان موتور می‌تواند بطور قابل ملاحظه‌ای کاهش یابد و هدایت غیرپیوسته بدون استفاده از هیچ سلفی بطور کامل حذف شود. پس، تعداد پالس بیشتر عملکرد و راندمان موتور را بهبود می‌دهد. همچنین هارمونیکهای فرکانس پائین جریان منبع را کم یا حذف می‌کند. اما تلفات کلیدزنی مبدل با افزایش تعداد پالس افزایش می‌یابد.

یک یکسوکننده نیمه کنترل شده با مدولاسیون پهنای پالس با جایگزینی تریستورها توسط دیود بدست‌ می‌آید. در اینحالت فقط عمل یکسوکنندگی امکان دارد، و عملکرد مدار مشابه یکسوکننده تمام کنترل شده خواهد بود.

2-3 کنترل جریان
در شرایط گذرا همچون راه‌اندازی، ترمز، معکوس نمودن چرخش، تغییرات ناگهانی در سرعت، و تحت اضافه بارهای حالت دائمی، جریان یکسو کننده ممکن است از مقادیر مجاز بدون خطر فراتر رود. هدف از کنترل جریان نگهداشتن عمدی جریان در حد مجاز ماکزیمم آن در طی شرایط گذرا است. این کار اجازه می‌دهد که از کل ظرفیت گشتاور محرکه استفاده شود و لذا پاسخ بسیار سریعتری حاصل شود.

کنترل موثر جریان امکانپذیر است زیرا مبدل های نیمه‌هادی پاسخ سریع دارند و کنترل زاویه آتش ساده و بدون تغییرات پله‌ای است که نتیجه آن کنترل ساده و بدون پرش ولتاژ خروجی است برای کنترل جریان روشهای زیربکار گرفته می‌شوند:
1-حلقه کنترل جریان داخلی :
این روش از سیستم‌های کنترل حلقه بسته سرعت و کنترل موقعیت استفاده می‌کند که در شکل 2-8 الف نشان داده شده است. سیگنال خطا در یک کنترل کننده ( که نشان داده نشده است) پردازش می‌شود. خروجی کنترل کننده به یک محدود کننده که جریان مرجع را برای حلقه کنترل جریان داخلی معین می‌کند، اعمال میشود. جریان متوسط موتور مجبور به دنبال کردن جریان مرجع است. در طی دوره‌های گذرا، سیگنال خطا مقدار بزرگی دارد. نتیجتاً خروجی محدود کننده به اشباع می‌رود، و جریان مرجع در حداکثر مقدار مجاز آن مستقر می‌شود. پس، به جریان اجازه داده نمی‌شود که از حد مجاز فراتر رود.
حلقه داخلی کنترل جریان در قسمت اعظم دوره گذرا ، با نگهداشتن جریان در حداکثر مقدار مجاز پاسخ محرکه را سریعتر می‌کند.

گاهی اوقات محرکه‌های حلقه باز در طی دوره‌های راه‌اندازی، ترمزی، و تغییر جهت چرخش بصورت کنترل حلقه بسته جریان متصل می‌شوند. بلوک دیاگرام این محرکه شبیه به بلوک دیاگرام نشان داده شده در شکل 2-8 الف خواهد بود با این تفاوت که در آن بلوک محدود کننده و حذف شده باشد. جریان مرجع در مقدار حداکثر مجاز مستقر خواهد شد. محرکه در حداکثر جریان مجاز کار خواهد بود.
2- کنترل حد جریان :
بلوک دیاگرام این روش در شکل 2-8 ب نشان داده شده است. اگر کمتر از مقدار حداکثر باشد، خروجی مدار آستانه صفر باقی می‌ماند. مادامیکه ، کار موتور مستقل از مدار آستانه است. با اینحال،اگر از فراتر رود، حتی با مقدار بسیار کوچک، سیگنال بزرگی توسط مدار آستانه ایجاد می‌شود، و زاویه آتش یکسو کننده به مقدار بزرگی تغییر خواهدکرد بنحویکه جریان را مجبور به کاهش تا زیر مقدار می‌کند. بلافاصله پس از آنکه به زیر افت نمود، مدار آستانه غیرفعال می‌شود و زاویه آتش یکسوکننده به مقدار اولیه خود باز می‌گردد. اگر مجدداً از فراتر رفت، همان مراحل قبلی تکرار می‌شود تا جریان به زیر آورده شود. پس روند حالت گذار بدون آنکه از بیشتر شود به اتمام می‌رسد.

شکل 2-8) طرحهای کنترل جریان

2-4 کار چندربعی محرکه‌های دارای یکسو کننده تمام کنترل شده
تا اینجا کار چند ربعی محرکه‌های دارای یکسو کننده شامل ترمز ژنراتوری تشریح شده است. همانگونه که در بخش قبل تشریح شد، کنترل جریان قسمتی از سیستم کنترل چنین محرکه‌هایی است. در طی دوره‌های گذار، این کنترل، جریان را در بین مقادیر مجاز نگه می‌دارد و گاهی اوقات نیز در قسمت اعظم دوره‌های گذرا جریان را در مقدار حداکثر مجاز آن مستقر می‌سازد تا پاسخ سریع حاصل شود. همانگونه که قبلاً نیزتوضیح داده شد،

کار دو ربعی شامل موتوری مستقیم و ترمزی معکوس با استفاده از یک یکسوکننده تمام کنترل شده بدست می‌آید. برای کار دوربعی بصورت موتوری مستقیم و ترمزی معکوس یا کار چهار ربعی بصورت موتوری و ترمزی در هردو جهت می توان روشهای زیر را بکار گرفت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله نگاهی به معادن سنگ آهن بافق با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله نگاهی به معادن سنگ آهن بافق با pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله نگاهی به معادن سنگ آهن بافق با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله نگاهی به معادن سنگ آهن بافق با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله نگاهی به معادن سنگ آهن بافق با pdf :

نگاهی به معادن سنگ آهن بافق

شهرستان بافق در120کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد دارای منابع زیر زمینی متنوعی است و از جمله مناطق معدن خیز کشور به شمار می‌رود. سنگ آهن چغارت ، چاه گز و سه چاهون ، منگنز ناریگان ، فسفات اسفوردی ، سرب و روی کوشک و معدن مرمریت بیشه در ، از مهمترین معادن بافق هستند. شرکت سهامی خاص معادن سنگ آهن مرکزی ایران در 10کیلومتری شمال شرقی شهربافق و در حاشیه مرکزی ایران قرار دارداین شرکت در سال 1350برای اکتشاف و بهره‌برداری از کانسارهای آهن منطقه بافق توسط سازمان ذوب آهن ایران سابق تاسیس شد و هم اکنون یکی از واحدهای مهم زیر مجموعه شرکت تهیه و

تولید مواد معدنی ایران و بزرگترین‌شرکت تولید کننده سنگ آهن دانه‌بندی وکنستانتره کشور است. بلوک معدنی بافق با ذخیره بیش از یک سوم سنگ آهن کشور بعنوان مهمترین زون آهن دارایران شناخته شده‌است. به دنبال عملیات اکتشافی انجام شده ، از سال1340تاکنون در این منطقه بیش از38آنومالی آهن دار با ذخیره نزدیک به 1/7میلیارد تن شناسایی شده که مهمترین آنها معادن چغارت ، سه چاهون، آنومالی شمالی، میشدوان و چاه‌گز هستند شرکت سنگ آهن مرکزی ایران ، بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن دانه بندی کشور طی 30سال گذشته است که از سال 1350عملیات استخراج سنگ آهن در معدن چغارت را

آغازکرد. این معدن طی این مدت، سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ذوب آهن اصفهان و برخی صنایع فولادسازی کشور را تامین کرده و از سال 80تاکنون به جمع صادر کنندگان سنگ آهن پیوسته است. هم‌اکنون از دو معدن “چغارت” و “سه چاهون” سالانه هشت میلیون تن سنگ آهن استخراج می‌شود که نیمی از آن سنگ آهن دانه‌بندی شده‌است و بطور مستقیم برای مصرف در کارخانه ذوب آهن اصفهان و صادرات استفاده می‌شود و مابقی نیز در کارخانه فرآوری چغارت به کنسانتره سنگ آهن تبدیل می‌شود.
معدن چغارت:

با ذخیره زمین شناسی 207میلیون تن در 10کیلومتری شمال شرقی شهر بافق واقع شده وارتفاع اولیه آن از سطح دریا 1286متر بوده است. ذخیره قابل استخراج این معدن 177/2میلیون تن برآورد شده که 95/6 میلیون تن آن به دلیل عیار بالا و فسفر پایین، پس از خردایش بصورت مستقیم قابل مصرف در کارخانجات فولاداست و مابقی آن برای پر عیارسازی به کارخانه فرآوری ارسال می‌شود عملیات بهره‌برداری از این معدن از شهریور سال 50آغاز شد و تا پایان سال 85بالغ بر و97 میلیون تن سنگ آهن از آن استخراج شده است. عملیات استخراج در این معدن به صورت روباز و با استفاده از شاول‌های الکتریکی با حجم بیل هفت متر مکعب و کامیون‌های 32و

65تنی صورت می‌گیرد.
از معدن سنگ آهن چغارت علاوه بر سنگ آهن پر عیار و کم فسفر یک نوع سنگ آهن کم عیار و پر فسفرنیز استخراج می شئد که قابل استفاده بری کوره بلند و صنایع فولاد سازی کشور نمی باشد میزان استخراج این نوع سنگ آهن که در محوته سنگ آهن چغارت ذخیره شده است حدود 5/19 میلیون تن می باشد که می بایستی آن را به طریقی قابل استفاده در صنایع فولاد سازی نمود. از طرفی ذخیره قابل استفاده سنگ آهن کم عیار سه چاهون در دو توده شمالی و جنوبی به ترتیب برابر 45 و.4/49 میلیون تن بر آورد شده است لذا با توجه به ذخایر سنگ آهن کم عیار پر فسفر چغارت و کم عیار سه چاهون بری استفاده بهینه از ذخایر مورد بحث طرح توسعه مجتمع معدنی سنگ آهن چغارت با اهداف زیر از سال 1370 به مئرد اجرا گذاشته شد و تاریخ خاتمه طرح در سال 1383 طبق آخرین تجدید نظر برنامه زمانی خواهد بود.

1-ادامه تامین 3 میلیو تن سنگ آهن پر عیار دانه بندی شده بری خوراک کوره بلند اصفهان.
2-تولید2/3میلیو تن کنسانتره آهن به منظور تولیدسینتر و پلت جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز طرح هی توسعه کوره بلند اصفهان و سایر صنایع فولاد کشور.
کارخانه کنستانتره سنگ آهن چغارت و سه چاهون داری 2 خط تولید مستقل بری سنگ آهن پر فسفر کم عیار چغارت و سنگ آهن کم عیار سه چاهون می باشد.مقدار خوراک ورودی کارخانه فرآوری بری 2 خط تولید مورد بحث جمعا 7/5 میلیون تن در سال بوده و هر یک از خطوط تولید کنسانتره به ظرفیت 6/1 میلیون تن در سال وجمعا 2/3 میلیون تن کنستانتره در سال خواهد بود.

وزن کل تجهیزات و ماشین آلات جمعا حدود 677/11 تن بر آورد گردید گه شامل 290 تن وزن دو دسگاه سنگ شکن هی چغارت و سه چاهو و 8537 تن وزن ماشین آلات و تجهیزات قرارداد اصلی و 2850 تن مربوط به الحاقیه قرارداد می باشد.
پروسس خط تولیدسنگ آهن چغارت:
سنگ آهن کم عیار پر فسفر از ذخایر موجود توسط یک دستگاه سنگ شکن که در سایت چغارت نصب شده است خرد شده و توسط نوار نقاله به بستر همگن ساز چغارت انتقال می یابد حداکثر ابعاد سنگهی خرد شده حدود 30 سانتی متر می باشد و عمل ذخیره نمودن توسط یک دستگاه استاکر انجام می شود .
سنگهی ذخیره شده در بستر همگن ساز توسط یک دستگاه ریکلایمر و نوار نقاله به سیلوی ذخیره خط تولید چغارت با ظرفیت 2000 تن انتقال خواهد یافت.
سنگ آهن ذخیره شده در سیلوی 2000 تنی از قسمت زیر توسط یک دستگاه نوار نقاله به یک دستگاه آسیاب خود شکن انتقال می یابد و عمل خردایش با اضافه نمودن آب انجام می گیرد . ظرفیت آسیاب شامل 366 تن سنگ آهن از سیلوی مربوطه در ساعت و 110 تن در ساعت سنگ هی دانه درشت برگشتی از سرند لرزان که جمعا برابر 476 تن در ساعت می باشد.
دوغاب حاصل از عمل خردایش پس از خارج شدن از آسیاب و عبور از یک دستگاه سرند لرزان توسط پمپهی دوغاب به جداکنندگان مغناطیسی مرحله اول جهت جداسازی انتقال یافته و سنگهی دانه درشت روی سرند لرزان جهت خردایش به وسیله نوار نقاله به آسیاب بر می گردد.
در مرحله اول جداسازی ذرات سنگ آهن از سایر مواد توسط جداکنندگان مغناطیسی انجام گرفته و باطله مربوط بری جداسازی مرحله دوم توسط پمپ به هیدرو سیکلون ها منتقل می شود.
در مرحله دوم بازیافت باقیمانده ذرات سنگ آهن توسط جداکنندگان مغناطیسی این مرحله جدا شده و باطله مربوط به تیکنر باطله منتقل می گردد.
دوغاب شامل کنسانتره آهن در دو مرحله جداسازی به قسمت فیلتراسیون منتقل شده و توسط فیلتر هی نواری با استفاده از پمپ هی خلا آبگیری می شود و سپس این کنسانتره با 66 آهن و 9آب توسط نوار نقاله به استوک یارد مربوط منتقل و ذخیره می شود.
چون نوع پروسس سیستم تر است لذا بری بازار یابی آب مصرف شده کلیه باطله ها و آب زیر فیلتر هی نواری به دستگاه تیکنر باطله منتقل می شود و با استفاده از محلول شیمیایی فلوکولانت که باعث سرعت در عمل ته نشینی می شود جداسازی آب از باطله انجام گرفته و آب بازیافتی به مخزن آب پروسس منتقل وتوسط پمپهی مربوطه به محل هی مصرف در خط تولید انتقال می یابد.

باطله خط تولید چغارت از محل زیر تیکنر باطله توسط پمپهی دوغاب به محل انباشت که دورتر از محل کارخانه است پمپاژ می شود .
میزان تولید کنسانتره خط تولید چغارت برابر 238 تن در ساعت می باشد که توسط یک دستگاه استاکر نصب شده در استوک یارد مربوط انباشت می شود و بری برداشت آن از یک دستگاه ریکلیمر و نوار نقاله مربوطه و انتقال آن به یستگاه بارگیری راه آهن استفاده می شود.

ذخیره قابل استخراج این معدن 2/177 میلیون تن برآورد شده که از این میزان 6/95 میلیون تن آن به دلیل عیار بالای آهن و فسفر پایین، پس از خردایش به صورت مستقیم قابل مصرف در کارخانجات فولاد می باشد و مابقی باید جهت پرعیارسازی به کارخانه فرآوری ارسال گردد.
عملیات بهره برداری از این معدن از شهریور 1350 آغاز شده و تا پایان سال 1384 حدود 97 میلیون تن سنگ آهن از این معدن استخراج شده است.
عملیات استخراج در این معدن به روش روباز و با استفاده از شاول های الکتریکی با حجم جام 7 متر مکعب و کامیون هایی با ظرفیت 32 و 65 تنی صورت می گیرد.

کارخانه خردایش و دانه بندی
نظر به اینکه 6/95 میلیون تن از ذخیره سنگ آهن قابل استخراج معدن چغارت به دلیل عیار بالای آهن و پایین بودن میزان فسفر به صورت مستقیم، قابلیت استفاده در کارخانجات فولادسازی را دارد، بدین منظور این تیپ سنگ آهن طی سه مرحله توسط سنگ شکن های فکی و مخروطی با ابعاد کوچکتر از 25 میلیمتر خردایش و سپس به دو بخش دانه ریز (صفر تا 10 میلیمتر) و دانه درشت (10 تا 25 میلیمتر) تبدیل و در انبارهایی با ظرفیت 35 هزار تن انباشت و در نهایت توسط راه آهن به کارخانجات ذوب آهن اصفهان یا بنادر کشور جهت صادرات ارسال می گردد.

کارخانه تولید کنسانتره
به منظور پرعیارسازی کانسنگ های کم عیار چغارت و سه چاهون، کارخانه ای با ظرفیت تولید سالیانه 2/3 میلیون تن کنسانتره احداث شده که در سال 1384 به بهره برداری رسید.
این کارخانه شامل دو خط تولید مستقل برای سنگ آهن کم عیار و پرفسفر چغارت و سنگ آهن کم عیار سه چاهون می باشد.
مقدار خوراک ورودی کارخانه برای هر دو خط تولید جمعا7/5 میلیون تن در سال بوده و ظرفیت تولید هر یک از خطوط، 6/1 میلیون تن کنسانتره در سال می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   26   27   28   29   30   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ