سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

پروژه دانشجویی بررسی صنعت لاستیک سازی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی صنعت لاستیک سازی با pdf دارای 117 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی صنعت لاستیک سازی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی صنعت لاستیک سازی با pdf

صنعت لاستیک در ایران

صنعت تایر سازی:‌

شرکت تولیدی کیان تایر

بخش های مختلف کارخانه:‌

سالن تولید تایر

آشنایی مختصر با قسمتهای مختلف کارخانه

3ـ آزمایشگاه شیمی ( مواد اولیه)

5ـ محل توزیع مواد اولیه

6ـ بنبوری ها

7ـ میل ها

8ـ اکسترودرها یا تیوبرها:‌

9ـ کلندر

10ـ بیدسازی

11ـ قسمت برض لایه

12ـ بندسازی

13ـ قسمت تایرسازی

14ـ قسمت پخت

15ـ قسمت تعیین وضعیت

16ـ قسمت تیوپ سازی

17ـ روکش نو

18ـ قسمت انبار تایرها و تیوپ خت

19ـ انبار قطعات و ابزار آلات

20ـ نیروگاه

21ـ بویلرها

آشنایی با تایر و اجزای آن

تاریخچه

انواع تایر

الف) از نظر مصرف

تایرهای مورب الزاویه

تایرهای مورب الزاویه بلت دار

تایرهای رادیال

اجزای مختلف تایر:‌

طوقه

فیلتر

تیوپ اسزی

روکش

1ـ قسمت

الف ) بنبوری

قسمت تغذیه، قسمت اختلاط، قسمت نیروی محرکه

1ـ قسمت تغذیه

2ـ قسمت اختلاط

ب ) اکسترودر

الف ) کلندر

ب) لایه سازی

ج) بید فرم یا بیدسازی

ماشین های تایر سازی

کیورینگ تیار

آشنایی با مواد اولیه مصرفی در لاستیک

1ـ نخ تایر: ( Tire cord)

1ـ وزن

3ـ تعداد رشته های نخ

4ـ ضخامت نخ ( Gage)

5ـ تعداد نخها در واحد اینچ (E.P.I)

نخ دیون

نایلون

نایلون

نایلون

مقایسه نایلون 6 و

2ـ پلیمر

مقدمه ای بر شیمی پلیمر

انواع پلیمر ها عبارتند از

الف) کائوچوی طبیعی ( Natural rubber)

ب ) کائوچوی مصنوعی

خواص فیزیکی SBR

کائوچوی پلی بوتادی آن ( PBR یا BR )

خواص فیزکی PBR

کائوچوی اکریلونیتریل دی بوتادی ان ( NBR)

کائوچو بیوتیل IIR

خواص فیزیکی IIR

کائوچوی EPDM

خواص فیزیکی EPDM

کائوچوی کلروپرن ( CR ) یا نئوپرن

خواص فیزیکی CR

کائوچوی پلی ایزوپرن مصنوعی IR :‌

خواص فیزیکی

فیلترها

دوده

روشهای تهیه دوده

نام گذاری دوده ها

دوده های مصرفی در صنعت تایرسازی

پرکننده های غیر سیاه

تسریع کننده ها ( Accelerators)؛

کند کننده ها ( Retarders)

آزمایشگاههای شیمی و موا اولیه

آزمایشگاه خواص مکانیکی و فیزیکی کامپاند

دستگاه های آزمایشگاه خواص فیزیکی و مکانیکی

بنبوری و میل آزمایشگاهی

آزمایشگاه با دستگاه رئومتر

دستگاه ویسکامتری مونی ( money viscometer)

آزمایش با دستگاه Instron ( کشش)

آزمایش تقابل

بلادر

بررسی واکنش پخت

نحوه ساخت تیوب

آزمونهای کیفیت محصول نهایی

ب) آزمونهای جاده

ج) آزمونهای تیار در حال سکون

دستور کار اندازه گیری فسفات آب

1ـ محلول اسیدی قوی

2ـ محلول مولیبدات

3ـ محلول اسید آمینونفتول سولفوتیک

محلول  ید 1/0 نرمال

دستور کار تعیین قابلیت آب:‌

دستور کار تعیین سختی موجود در اب

تعیین عدد اسیدی برای نمونه های کم رنگ

اندازه گیری آهن موجود در اب

دستور کار:‌

دستور کار اندازه گیری سیلیس در آب

روش اندازه‌گیری کلر

روش تیتراسیون

تعیین درصد رطوبت Santocure و مواد وابسته

روش کار

اندازه گیری اکسیژن محلول در آب

روش ساخت محلولهای مورد نیاز

روش کار

محاسبات

کار با ویسکومتر سیبک

واحد تاسیسات و انرژی

1ـ برق

3ـ هوای فشرده

الف) سمنت

آزمون T.S

1ـ سمنت زیر ترد

2ـ سمنت اسپلایس

3ـ سمنت ولو

ج) محصولات متفرقه

2ـ مواد شوینده ( Supex)

3ـ ملدلوب

4ـ روغن دست

 
مقدمه

تولیدات از انواع کائوچوهای طبیعی و مصنوعی تشکیل می شود که بخش عمده کائوچوی طبیعی از درختزارهای هوا و برازیلنس ( Hevea Nrasiliensis) بدست می آید، لیکن کائوچو را می توان از مرتب به 50 نوع درخت،‌بوته یا انواع دیگر رسنتی ها از جمله گیاه قاصدک تهیه نمود که شیرابه آن همان لاتکس لاستیک می باشد.
بهرحال بخش عمده درختانی که لاتکس تراواش می کنند در مناطق استوایی یا نیمه استوایی واقع هستند. نمونه هایی از لاستیک در نهشتهای معادن زغال سنگ قهوه ای ( لیگنت) آلمانی مربوط به دوره ائوسن کشف شده که قدمت آنها به 55 میلیون سال پیش می رسد. هنگامی  که این نمونه ها در سال 1924 کشف گردیدند، نه تنها به خاطر عتیقه بود نشان جلب نظر کردند بلکه به این خاطر که بعد از استخراج با استن، این نمونه ها حاوی 2% گوگرد ترکیب شده بودند، گوگردی که بوسیله آمیندهکاران ( Compouters) ما قبل تاریخ به آنها اضافه نشده، بلکه از طریق مواد مجاور آنها، در نمونه های لاستیکی نفوذ کرده بود.جالب تر این که این نمونه ها هنوز میزان قابل توجهی از کشسانی (Elasticity  )  خود را حفظ کرده بودند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf :

بخشی از فهرست پروژه دانشجویی تحقیق ژیمناستیک با pdf

تاریخچه ژیمناستیک 1
ژیمناستیک موزون 3
ژیمناستیک ریتمیک 5
َژیمناستیک ریتمیک ، II 6
ژیمناستیک زنان 9
ژیمناستیک مردان 11
ارزشیابی برنامه های پارالل 13
ارزشیابی برنامه های دار حلقه 16
ارزشیابی برنامه های خرک حلقه 20
ارزشیابی برنامه های حرکات زمینی 21
دارحلقه 23

ژیمناستیک یک ورزش است که حرکات بدن را بر اساس یک آهنگ هماهنگ و موزون می‌‌سازد در حقیقت ژیمناستیک را می‌‌توان به عنوان یک هنر در نظر گرفت مسابقات ژیمناستیک میزان توانایی، قدرت، هماهنگی، انعطاف بدنی افراد را ارز یابی می‌‌کند. در تاریخچه زیمناستیک ورزشکاران متعددی وجود دارند که دنیا را با حرکات و اجرای فوق العاده خود تحت تأثیر قرار داده‌اند. تاریخچه زیمناستیک تمرینات خاص و اولیه زیمناستیک در یونان قدیم بوجود آمده و این تمرینات بخشی از آموزشهای نظامی و حرکات بدنی افراد آن زمان به حساب می‌‌آمد این حرکات بدنی و تمرینات بدنی به عنوان برنامه مکمل با برنامه‌های آموزشی کودکان قرار گرفته بود.
این عقیده وجود داشت که این تمرینات باعث ایجاد اتحاد و یکپارچگی بین فکر و بدن می‌‌شود تاریخچه ژیمناستیک را می‌‌توان در یونان قدیم بازیابی کرد. ژیمناستیک از کلمه gghnazein به معنی انجام تمرینات بدون لباس گرفته شده است. ژیمناستیک در شکل امروزی اولین بار در سوئد دیده شد. تاریخچه ژیمناستیک نشان می‌‌دهد لوازم مسابقات ژیمناستیک توسط آلمان و چکسلواکی در دهه 1880 ایجاد شدند. آقای تحصیلکرده آلمانی به نام fridrich Lvdwig jahn به عنوان پدر زیمناستیک معروف می‌‌باشد. او با استفاده از ابزار و لوازم التحریر برای ایجاد تقویت نظم شخصی و قدرت بدنی استفاده کرد. روش سوئدی در سمت دیگر که توسط آقای per Henric lin ابداع شد بر روی هماهنگ سازی و موزون کرد با استفاده از توپ‌های کوچک حلقه و چوب بود. تنها مسئله زمان بود که مانع از همه گیر شدن ورزش زیمناستیک در اروپا شد. تاریخچه زیمناستیک را در بخشی رقابتی و مسابقات می‌‌توان در المپیک آتن در سال 1896 در آنتورب برگزار شد.
ژیمناستیک به عنوان یک ورزش فعال دارای سابقه‌ای در حدود 2000 سال می‌‌باشد ولی به عنوان یک ورزش رقابتی دارای عمری در حدود 100 سال می‌‌باشد. مسابقات فردی و کلی توسط باشگاهها و کلاب‌های گوناگون مانند solcols Turveveins برگزار شده است درحالی که این ورزش دارای رشد آهسته‌ای در محیط تولید کلوب در محیطTurvevens solcos دارای رشد سریع بود. در دهه ورزش ژیمناستیک به آمریکا معرفی شد و سیستم مدرسه ژیمناستیک توسط مهاجران از قبیل frang , lchaales, follel, chorles,beik تأسیس گردید. در سال هزار و هشصد و هشتاد و یک فدراسیون بین المللی ژیمناسیک تأسیس شد که بعداً به نام آن به هیئت فدراسیون زیمناستیک اروپا تغییر یافت. این سازمان پیش قدم در مسابقات بین المللی بود.
اتحادیه ورزشکاران غیر حرفه‌ای در سال 1883 در آمریکا تأسیس گردید. این سازمان مسئولیت کنترل و مراقبت از ژیمناستیک کاران را در آمریکا بر عهده داشت. رقابت‌ها و مسابقات گوناگون توسط کلوپ‌ها و سازمان‌ها برگزار شدند و در دهه 1880 این مسابقات بسیار شدت گرفتند.
اولین مسابقه بزرگ در المپیک آتن یونان در سال 1896 بود و در آنجا آلمان به عنوان برگزیده این مسابقات معرفی شدند و تقریباًهمه مدال‌ها را از آن خود کردند. 5 کشور در این مسابقات شرکت کردند. مسابقات مردان شامل میله افقی، میله پارال، خرک، دارحلقه، پرش از خرک بود.
اولین مسابقه بین المللی بعد از مسابقات المپیک در سال 1953 در بلژیک برگزار شد که در آن ژیمناستیک کارانی از نقاط مختلفی از قبیل بلژیک، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند شرکت داشتند. این مسابقات در حال حاضر به عنوان اولین مسابقات جهانی شناخته می‌‌شوند.
اولین مسابقه تیمی مردان در سال 1954 در سن لویس برگزار شد. در هنگام نهمین دوره مسابقات جهانی در سال 1930 در لوکامبورگ مسابقات زیمناستیک برگزار شد شامل مسابقات دو میدانی، پرش با نیزه، پرش طول، بال رفتن از طناب، تیراندازی و دو صد متر بعد از آن مسابقات دو و میدانی از بخش مسابقات ژیمناستیک حذف شدند. در مسابقات جهانی 1954 ورزش دو ومحیدانی به طور کامل از ژیمناستیک جدا شد.
در سال 1924 در فرانسه المپیک پایه‌های اصلی خود را که مشابه المپیک امروزی می‌‌باشد شکل داد. در این المپیک مردان ابتدا در مسابقه در رشته‌های مختلف زیمناستیک پرداختند. اولین تیم ژیمناستیک زنان در المپیک سال 1928 شامل مسابقات تیمی بود که توسط کشور هلند اجرا شد. اولین تیم ژیمناستیک زنان آمریکایی در المپیک 1936 در آلمان حضور یافت.
در سال 1962 ژیمناستیک موزون توسط فدراسیون بین المللی ژیمناستیک به عنوان یک ورزش شناخته شد. در سال 1963 در بودایست لهستان اولین مسابقات جهانی زیمناستیک موزون انجام گرفت. این مسابقات دارای 28 ورزشکار از 10 کشور مختلف دنیا بود در سال 1973 آمریکا به مسابقات جهانی ژیمناستیک موزون وارد شد. در حین انجام المپیک 1974 در لس آنجلس آمریکا مسابقات ژیمناستیک موزون فردی برای اولین بار اجرا شد. در جشن صد ساله المپیک امسال در آتلانتا، مسابقات گروهی موزون به عنوان ورزش دارای مدل برای اولین بار معرفی خواهند شد.
در سال 1975 فدراسیون ژیمناستیک آمریکا که در حال حاضر نام آن ژیمناستیک USA شناخته می‌‌شود افتتاح شد. به عنوان یک ورزش مستقل در آمد و همچنان نیز این فدراسیون کار خود را ادامه می‌‌دهد.
ژیمناستیک موزون
این نوع ژیمناستیک ریشه خود را در بخش ژیمناستیک مدرن ایجاد کرده‌است و تحت تأثیر سیستم آزاد سوئدی قرار گرفته‌است. ژیمناستیک آشتیک نشان یک سری از احساسات و عواطف همراه با حرکات بدن می‌باشد. حرکات متناسب اولین بار توسط Emil dalkroz از سوئیس به عنوان تمرینات بدنی برای رقاص‌ها و نوازندگان برای بهبود دامنه حرکات بدنی آنها معرفی شد و همچنین باعث انعطاف عضلات و وضعیت ایستادن مناسب می‌شد. ژیمناستیک موزون نیز تحت تأثیر عناصر رقص از فنلاند قرار گرفت. ژیمناستیک موزون بر اساس عناصر مختلفی از قبیل اجرا، اصول، نرمی حرکات و انجام حرکات در خ ط و همچنین حالات چهره و حرکات بدن ارزشیابی می‌شود.
آکروباتیست‌های قوی باعث کاهش امتیاز ژیمناست‌های شرکت کننده می‌شو ند. حرکات ژیمناستیک موزون برروی یک فرش fee + انجام می‌گیرد و با استفاده از خطوطی محدوده شخصی از ان جدا شده‌است Ernes Edin اهالی ستونی به وجود آوردند روشی برای امتیاز بندی ژیمناستیک موزون بود و به زودی این ورزش به عنوان یک ورزش رقابتی معرفی شد. زیمناستیک موزون در سال در آمریکا معرفی شد.
ولی در آن زمان دارای محبوبیت مردمی بالایی نبود. در سال فدراسیون بین المللی ژیمناستیک این ورزش را به عنوان یک رشته ورزشی معرفی کرد. اولین دوره مسابقات جهانی ژیمناستیک موزون به بودایست با حضور کشور مختلف جهان انجام شد. در سال در لوس آنجلس مسابقات فردی زیمناستیک موزون برای اولین بار در المپیک اجرا شد.
تاریخچه زیمناستیک موزون
ژیمناستیک یک ورزش است که حرکات بدن را بر اساس یک آهن هماهنگ و موزون می‌سازد در حقیقت ژیمناستیک را می‌توان به عنوان یک هنر در نظر گرفت مسابقات ژیمناستیک میزان توانایی، قدرت، هماهنگی، انعطاف بدنی افراد را ارزیابی می‌کند. در تاریخچه زیمناستیک ورزشکاران متعددی وجود دارند که دنیا را با حرکات و اجرای فوق العاده خود تحت تأثیر قرار داده‌اند.
ژیمناستیک ریتمیک
ژیمناستیک ریتمیک یکی از زیباترین و پر ریزه کاری ترین ورزشها است، که ترکیب کاملی از علوم ورزش و زیبایی شناسی است و در میان ورزشهای مسابقات المپیک قرار دارد. این ورزش ترکیبی از تحرک و انعطاف پذیری ژیمناستیک، دانش تکنیکی باله و ریتم و برانگیختگی رقص مدرن است که حرکات موزون، گویا، مختصر و با متانت آن تقریبا" بی رقیب می باشد.
ژیمناستیک ریتمیک با حرکاتی به زیبایی و متانت باله اجرا میشود و در کل بسیاری از فرمهای قرارگیری و پرشها را از باله وام گرفته است. هنگامی که ژیمناستیک ریتمیک نظر فدراسیون بین المللی المپیک (FIG) را در قرن بیستم جلب کرد، علاقمندان آنرا ژیمناستیک مدرن نام گذاری کردند. اما با پی گیری تاریخ نسبتا مبهم آن، میتوان قدمت این ورزش را تا قرن گذشته دنبال کرد.
در سالهای 1800، ژیمناستیک ریتمیک به شکل ژیمناستیک گروهی وجود داشته است و میتوان در آن نشانه هایی از طراحی رقص ابتدایی را پیدا کرد. پیشرفت این ورزش تا سالهای 1930 که در اولین دوره مسابقات ورزش تجربی در اروپای شرقی معرفی شد، بسیار کند بود. زمانی که FIG به این ورزش علاقمند شد، مدتها بود که حرکات پیچیده زمینی ژیمناستیک ریتمیک، توجه و علاقه تعداد زیادی از ژیمناستهای زن را جلب کرده بود.
در سال 1962 این ورزش توسط کمیته جهانی المپیک به عنوان یک رشته رسمی پذیرفته شد و یک سال بعد، مسئولان ورزش بوداپست یک برنامه سابقه جهانی برای این رشته برگزار کردند و در سال 1964 این مسابقات، بعنوان اولین دوره مسابقات جهانی قهرمانی ژیمناستیک ریتمیک، نام گذاری شد. لودمیلا ساوینکووا (Ludmila Savinkova) از شوروی اولین قهرمان جهان در این رشته است. این مسابقات در سری اول تنها شامل 28 شرکت کننده از ده کشور اروپایی بود. این ارقام به سرعت افزایش پیدا کرد و این رشته در تمام جهان علاقمندان فراوانی پیدا کرد.
اولین حضور ورزشکاران ژیمناستیک ریتمیکدر مسابقات المپیک در سال 1984 بود و به سرعت توجه عموم را به خود جلب نمود و تماشاگران و دست اندرکاران به سرعت به امکانات آن پی بردند. این رشته که با کمک وسایل خاص انجام میشد یک رشته ورزشی مختص بانوان بود. دختران جوان و زنان در هر سنی میتوانستند به این ورزش بپردازند و آنرا به صورت تفریحی یا حرفه ای دنبال کنند. ژیمناستها همراه با موسیقی برنامه خود را در زمینی به وسعت 13 متر مربع اجرا میکنند و از وسایلی چون طناب، حلقه، توپ و روبان استفاده میکنند.
در مسابقات انفرادی، شرکت کنندگان با 4 یا 5 وسیله چند برنامه اجرا میکنند و در مسابقات تیمی، تیمهای 5 نفره یک بار با میل club برنامه اجرا میکنند و یک بار به این صورت که دو نفر از آنها به حلقه و سه نفر به روبان مجهز هستند. در برنامه های گروهی، کار بر اساس قابلیتهای ورزشکاران در انجام حرکات هماهنگ و هم گام و توانایی آنها در به کار بردن ابزارها ارزش گذاری میشود. هرقدر بده بستان بین ورزشکاران بیشتر باشد، تماشاگران بیشتر محو زیبایی، هیجان و مهارت گروه میشوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله بررسی فرایند زندگی وقلمرو فکری مولوی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی فرایند زندگی وقلمرو فکری مولوی با pdf دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی فرایند زندگی وقلمرو فکری مولوی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی فرایند زندگی وقلمرو فکری مولوی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی فرایند زندگی وقلمرو فکری مولوی با pdf :

مقـدمه
ادبیّات در هر شکل و قالبی که باشد ، نمایشگر زندگی و بیان کننده ارزش ها و معیارها و ویژگی هایی است که زندگی فردی و جمعی بر محور آن ها می چرخد ، نقد و بررسی و ارزیابی آثار ادبی نیز چنین است و نمی تواند به دور از آن ارزش ها و معیارها باشد .
ادبیات از دو دیدگاه ما را با زندگی پیوند می دهد : 1- از دیدگاه عاطفی و عرفانی 2- از دیدگاه خردورزی ، وقتی که اثری را بررسی می کنیم یا قطعه شعری می خوانیم ، عواطف و احساسات ما با عواطف و احساسات شاعر جنبه های مشترک پیدا می کند و با او هم سویی روانی پیدا می کنیم ، و یا وقتی سرگذشتی را مطالعه می کنیم در کشاکش حادثه بزرگی قرار می گیریم و لحظات زندگیمان با آن حادثه آمیختگی پیدا می کند ، در این موارد نفس و جان نمی تواند از اثرپذیری برکنار مانَد. اگر از جهت خردورزی جنبه های مثبت و منفی آن را دریابیم زندگی را مطرح ساخته ایم . هدف غایی ادبیات تعالی انسان و وصول به ادب نَفْس است . آثاری که پیامش در جهت پروردن انسان متعالی خواهنده « حقّ » و جوینده
« حقیقت » نباشد صفت والا و پرارج نمی تواند به خود گیرد .

تولد :
مولانا روز ششم ربیع الاول سال 604 هـ. . ق / سی ام سپتامبر 1207 میلادی در بلخ به دنیا آمد . پدرش واعظ سرشناس شهر ، بهاء الدین محمد معروف به بهاء ولد بود . در منابعی که پس از شهرت مولانا نوشته شده بهاء ولد را از مشایخ صوفیان کبروی و دارای لقب سلطان العلماء می بینیم و از خود او نقل شده که این لقب را پیامبر در خواب به او عطا کرده است .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (A

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) با استفاده از اتولیت در دریای عمان با pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) با استفاده از اتولیت در دریای عمان با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) با استفاده از اتولیت در دریای عمان با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله تعیین سن و نرخ رشد شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) با استفاده از اتولیت در دریای عمان با pdf :

چکیده

اولین مطالعه رشد و سن شبه شوریده دهان سیاه (Atrobuca nibe) در دریای عمان بر اساس خواندن برش اتولیت انجام شد. با توجه به آزمون کای مربع، نسبت جنسی ماده به نر 1:1/16 تفاوت معنی داری نشان نداد .(p>0/05) در مجموع ده گروه سنی تعیین شد. بیشترین فراوانی افراد مربوط به گروه سنی2+ و کمترین فراوانی افراد تعیین سن شده به گروه سنی1+ تعلق داشت. میانگین طول و سن 33/3 سانتی متر و 5/4 سال تعیین شد.. بر اساس معادله پائولی بیشینه سن این ماهی 21 سال تخمین زده شد. معادله رشد براساس معادله وون برتالانفی و با استفاده از داده های طول و سن محاسبه شد. مقادیر ضریب رشد و طول بی نهایت به ترتیب 0/13 (درسال) و 53/3 سانتی متر تخمین زده شدند. رابطه طول – وزن ماهی شبه شوریده دهان سیاه به صورتW=0/008PL3/0565P به دست آمد ، آزمون t

( p>0/05) نشان داد که الگوی رشد شبه شوریده دهان سیاه ایزومتریک می باشد. در نتیجه، با توجه به سن و پارامترهای محاسبه شده ثابت شد که این گونه دارای عمر نسبتا طولانی و رشد کند می باشد. با این حال، برای دستیابی به اطلاعات دقیق و قابل استنادتر در مورد رشد و سن شبه شوریده دهان سیاه جهت شناسایی ساختار جمعیت،ارزیابی ذخایر و نهایتاً رویکردهای مدیریتی برای بهره برداری بهینه و پایدار از ذخایر، به نمونه برداری وسیع در مقیاس زمانی چند ساله و استفاده از روش های مختلف تعیین سن و بررسی فاکتورهای تاثیر گذار بر رشد ماهی ضروری می باشد.

واژگان کلیدی : سن، رشد، اتولیت، شبه شوریده دهان سیاه، Atrobuca nibe، رابطه طول-وزن، دریای عمان

مقدمه

مطالعات برای تفسیر نوسانات و تغییرات در جوامع از زمان به زمان و از مکان به مکان جهت توسعه ی سیاست های مدیریت اقتصادی بخصوص برای گونه های در معرض خطر و تجاری ضروری می باشد .(Seshappa,1999) رشد ماهی یک نقش اساسی و حیاتی در آنالیزها و مدیریت جمعیت ماهی ایفا می نماید، به طوریکه توانایی در ارزیابی و آنالیز گزارشات رشد افراد، کلیدی جهت پاسخ دادن به بسیاری از پرسش ها ی مورد نظر برای علوم شیلاتی می باشد .(Chamber and Miller, 1995) همچنین تعیین سن برای مدیریت شیلاتی موثر و روش هایی که در مطالعات رشد ماهی درگیر هستند، نتایج معتبر و مطمئن فراهم می نماید(.(Bellido et al., 2000 یکی از روش های استاندارد برای به دست آوردن ساختار سنی، نرخ رشد و مرگ و میر ماهی (که از تاثیرگذارترین شاخص های تاریخ حیات ماهی و کنترل کننده تولید در جمعیت ها می باشند) ، خواندن و تفسیر حلقههای موجود در ساختارهای سخت نظیر اتولیت، فلس، شعاع باله، مهره و ساختارهای سخت دیگر می باشد .(Sponaugle, 2010)

اتولیت ها به عنوان اندام تعادلی و شنوایی ماهی، یکی از پر کاربردترین ابزار برای تعیین سن از طریق آنالیز حلقه های روزانه و سالانه می باشند (Campana, 2001)، زیرا آنها تنها ساختارهایی کلسیمی شناخته شده هستند که در سرتاسر حیات ماهی در یک مسیر رشد مداومی دارند. همچنین اتولیت ها فاقد فرآیند باز جذب هستند یعنی وقتی فرآیند رسوب گذاری مواد بر روی اتولیت انجام شد، دوباره از این مواد معدنی توسط موجودات حتی در مواقع کمبود غذا استفاده نخواهد شد . (Mendoza, 2006) اطلاعات بیولوژی نظیر سن، نرخ رشد و بسیاری از حوادث تاریخ حیات ماهی از اطلاعات ذخیره شده در اتولیت بدست می آید .(Sponaugle, 2010) رایج ترین محصول تعیین سن، مقایسه صید در گروه های سنی برای کاربرد در ارزیابی ذخایر می باشد.دومین خروجی رایج تعیین سن، پارامتر های رشد می باشد. ازین رو هدف اصلی اغلب تخمین پارامتر های رشد و مرگ و میر یک جامعه ی ماهی می باشد، و صرفا هدف تخمین سن افراد نمی باشد . ( Pauly, 1987) شرایط محیطی نظیر دما، شوری و ترکیب عناصر برروی شکل گیری حلقه های سالانه تاثیر می گذارد .(Campana, et al., 1995) همچنین رسوب عناصر در اتولیت ها نمایانگر گزارش متناوب و دوره ای از شرایط محیطی می باشد که توسط ماهی در یک زمان خاص تجربه شده است ( Campana .(et al ., 1995 این به ما این امکان را می دهد تا بر اساس برنامه روزانه یا سالانه سن ماهی را تعیین نمود .(Pannella,1980)

به چند دلیل استفاده از اتولیت نسبت به فلس ها یا سایر ساختارهای سخت در تعیین سن ماهی ترجیح داده می شود: نمونه ها با ترال و پرساین جمع آوری می شود، و در زمان جمع آوری، اثرات دستکاری باعث از بین بردن فلس ها ی بسیاری از گونه ها می شود. برخلاف فلس ها، اتولیت شبه شوریده نیازمند آرایش یا هرگونه آماده سازی دیگر ندارد و به راحتی میتوان اتولیت ها را برای تعیین سن ذخیره نمود. اتولیت ها نسبت به فلس ها قابل اطمینان و معتبرترهستند. شواهدی وجود دارد که حلقه های دوره ای در اتولیت ها برروی یک چرخه ی سالیانه شکل می گیرند ( Butler et .(a.,1996 از میان ذخایر متنوع آبزیان دریای عمان، ذخایر ماهی شبه شوریده از اهمیت خاصی برخوردارند. ذخایر ماهی شبه شوریده دهان سیاه در آبهای شمال غرب دریای عمان، با آغاز بهره برداری از ذخایر فانوس ماهیان دریای عمان در سال 1377به عنوان صید همراه شتاخته و معرفی شدند، که بتدریج به عنوان یک صید تجاری و مهم اهمیت پیدا کردند. در حال حاضر به جز آمار صید مربوط به شناورهای فعال در زمینه فانوس ماهیان، و تا حدودی گزارش های حاصل از پروژه پایش ذخایر ماهیان کفزی اطلاعات چندانی در خصوص این ماهی وجود ندارد. این گروه از شبه شوریده در شمال غرب دریای عمان یک ذخیره کاملا مجزا بوده و تمرکز این جمعیت شبه شوریده و پراکنش خاص آن بدلیل حضور در گله های فانوس ماهیان و جهت تغذیه از آنها می باشد (ولی نسب و همکاران، .(1390

شــبه شــوریده دهــان ســیاه((Atrobuca nibe بــا نــام انگلیســی Black mouth croacker از خــانواده شــوریده ماهیان((Scianidae می باشد. این ماهی در آبهای ساحلی تا عمق 200 متری و بیشتر زیست مـی کننـد. دارای طـولی بیش از 45 سانتی متر طول استاندارد بوده ولی عموما 25 سانتیمتر طول استاندارد دارد .(Sasaki, 2001) ایـن مـاهی در بخش غربی اقیانوس هند-ارام، آبهای موزامبیک جنوب افریقا، هندوستان، چین و ژاپن، فیلیپین، انـونزی و شـمال استرالیا پراکنش دارد .(Van der Elst, 1993) ماهی شبه شوریده دهان سـیاه از نظـر تغذیـه ای وابسـته بـه فـانوس ماهیان می باشد. میزان صید شبه شوریده دهان سیاه در سال 1388 در منطقه شمال غرب دریای عمان 1390 تـن و در سال 1389 صید این ماهی برابر1382 تن گزارش شده است. میزان صید این ماهی در سال1390بر اساس آمـار شـیلات استان هرمزگان1021تن اعلام شده است (عالی زاده، .(

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی ام

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی امکان بازیافت پساب صنایع نساجی به توسط فرآیند غشایی با pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی امکان بازیافت پساب صنایع نساجی به توسط فرآیند غشایی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی امکان بازیافت پساب صنایع نساجی به توسط فرآیند غشایی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی امکان بازیافت پساب صنایع نساجی به توسط فرآیند غشایی با pdf :

چکیده

هدف از این تحقیق بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون جهت بازیافت پساب واقعی یک صنعت نساجی واقع در شهرک صنعتی ابزاران اصفهان میباشد. این پژوهش به مطالعه آزمایشگاهی فرآیند تصفیه شیمیایی با استفاده از سولفات آهن دو ظرفیتی و اثر عوامل pH ، غلظت آلاینده و فشار عملیاتی بر میزان حذف اکسیژن مورد نیاز شیمیایی (COD )P1P0F و هدایت الکتریکی (EC)P1F2P بصورت جداگانه با بکارگیری نانوفیلتر تجاری مارپیچی حلزونی کرهای می پردازد . از روش طراحی آزمایشها تاگوچی برای انجام و تحلیل پژوهش استفاده شده است. برای این منظور در فرآیند انعقاد و لخته سازی، غلظت سولفات آهن در محدوده 400-800 mg/L، pH مورد بررسی در محدوده 6-10 و زمان لخته سازی بین 10-20 دقیقه با سرعت اختلاط ثابت 25 دور دردقیقه و جهت نانوفیلتراسیون، غلظت COD واقعی در محدوده 50-200 mg/L، pH محلول در محدوده 6 -10 و فشار نانوفیلتراسیون در محدوده 4 -8 bar انتخاب گردید . نتایج حاکی از آن است که در فرآیند تصفیه شیمیایی بهترین راندمان حذف کدورت درpH=8 ، غلظت 600 mg/L و زمان بهینه لخته سازی حدود 20 دقیقه میباشد. همچنین نتایج نشان داد، در نانوفیلتراسیون با افزایش pH و فشار راندمان حذف آلاینده ها تا حدود 98 درصد افزایش یافته است. این در حالی است که با افزایش غلظت COD راندمان حذف آلودگی ها در فرآیند غشایی تا حدود 90 درصد کاهش مییابد.

کلمات کلیدی

تاگوچی، تصفیه فاضلاب، صنایع نساجی، فناوری غشایی، محیط زیست، نانوفیلتراسیون

-1 مقدمه

ایران در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و در طول تاریخ همیشه از سه محدودیت چالش برانگیز یعنی فزونی جمعیت، کم آبی و عدم تناسب زمانی و مکانی بارش رنج برده است. در نیم قرن اخیر میانگین بارش در ایران حدود 052 میلی لیتر (معادل 214 میلیارد متر مکعب) بوده است که از یک سوم میانگین جهانی بارش کمتر است(علیخانی، 7831 ). از میزان 214 میلیارد متر مکعب آب کشور، 07 درصد آن بر اثر تبخیر از بین میرود و تنها 03 درصد آن یعنی 031 میلیارد باقی میماند که 001 میلیارد آن در حال استفاده است(علیخانی، 7831). از همان ابتدا، صنعت تصفیه آب یکی از مهمترین عرصه های استفاده از نانوفیلتراسیون بوده است. از جمله کاربردهای وسیع آن میتوان به استفاده از فرایند نرم سازی که به آن “غشاهای سختی زدا” نیز اطلاق میشود، اشاره کرد. همچنین از این غشاها در حذف مواد آلی طبیعی و رنگ از آب و پساب استفاده میگردد(.(Riungu, 2012 توانایی توأمان در حذف مواد آلی و غیر آلی به همراه حذف سختی در یک مرحله باعث شده که بتوان یک واحد غشایی را جایگزین بخشهای متعددی از فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب نمود. این امر منجر به تمایل شرکتهای تصفیه آب و فاضلاب به تحقیقات بیشتر در این زمینه و علاقهمندی به سرمایه گذاری در این بخش گردید که به دنبال آن کاربردهای جدیدی از جمله، رنگزدائی از پسابهای نساجی،گندزدایی به واسطه حذف ویروس ها ، حذف آفت کش ها و سایر ریزآلایندهها و حذف فلزات سنگین نیزگزارش گردیده است (ترابیان، 6831).

مطابق بررسیهای انجام گرفته متغیرهایی مانند، اندازه منافذ و نوع غشاء ، غلظت و نوع آلاینده،میزان فشار عملیاتی و خصوصیات فیزیکی و شیمیائی آب از جمله میزان پیاچ و دما ی آب در عملکرد فرآیندهای غشایی در کاهش آلایندهها از آبهای آلوده مؤثر میباشند . با توجه به شرایط اقلیمی شهر اصفهان و خشکسالیهای مکرر و تبدیل شدن رودخانه زاینده رود به یک رودخانه فصلی، منابع آب از اهمیت ویژه ای برخوردار شدهاند و واحدهای صنعتی را بر آن داشته است که با استفاده از فناوریهای نوین تصفیه، پسابهای تولیدی خود را بازیافت و از آب تصفیه شده در قسمتهای مختلف خط تولید استفاده نمایند. همچنین با توجه به مصرف زیاد آب کارخانجات نساجی در خط تولید و رنگرزی، بازیافت و استفاده مجدد از پساب تولیدی در این واحدهای صنعتی از اهمیت زیادی برخوردار است. لذا در این پژوهش به بررسی پارامترهای مؤثر در بازیافت پسابهای نساجی به کمک فناوری غشائی پرداخته و به صورت موردیبازیافت پساب در کارخانه نساجی گل نثار اصفهان مورد پژوهش قرار خواهد گرفت.

محمدنژاد باریکی و همکارانش درسال 0931 به بررسی فرآیند انعقاد و لخته سازی جهت تعیین راندمان بهینه منعقد کننده برای تصفیه پساب در شرکت پتروشیمی مبین در عسلویه پرداخته است. در این پژوهش سه منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید، پلی فریک سولفات و کلرور فریک در شرایط مختلف غلظت،pH و سرعت اختلاط کند مورد بررسی قرار گرفته است. ضمناً آزمایشات جارتست با روش طراحی آزمایشات تاگوچی برای 4 عامل سه سطحی انجام گرفت. نتایج نشان داد pH بیشترین تأثیر را بر نتایج داشته است. و بعد از آن نوع منعقد کننده، غلظت و سرعت اختلاط کند در فرآیند مهم بودند(محمدنژاد باریکی و همکاران،0931).

گوزآلوز زافریلا و همکارانش در سال 8002 میلادی به بررسی استفاده از نانوفیلتراسیون جهت تصفیه پساب ثانویه نساجی برای استفاده مجدد در صنعت پرداختهاند. در این مقاله سه غشاء NF با سایزهای منافذ مختلف((NF270,NF200,NF90 مورد مطالعه قرار گرفته است. به منظور انتخاب مؤثرترین آنها، آزمایشات در چهار فشار متفاوت در محیط آزمایشگاهی انجام شده است. نتایج نشان میدهدکهNF200 وNF270 رفتار مشابهی در حذف نمک دارند و NF90 راندمان بهتری در حدود 58 % در حذف نمک را نشان میدهد. همچنین مشاهده شد که در فشار بالاتر، برای همه غشاها میزان حذف نمک بیشتر میشود. با اینحال، در حذف COD رفتار غشاها متفاوت است. . غشاء NF90 ، درصد بیشتری ازCOD را حذف می کند و از این نظر نسبت به غشاهای دیگر برتری دارد و مستقل از فشار میباشد. NF200 و NF270 ، COD را به میزان کمتری کاهش میدهند و برای هر دو مشاهده شد که با افزایش فشار کمی حذف COD کاهش می یابد. با توجه به نتایج فوق، غشاء NF90 قادر به برآورده کردن حداقل مشخصات مورد نیاز برای کارخانه بود. فشار 01 bar نیز به عنوان فشار مناسب برای شار عبوری و قدرت حذف غشاء انتخاب شد. همچنین نتایج نشان میدهد که با افزایش غلظت COD شار عبوری کاهش میابد که منجر به کاهش راندمان حذف میشود. بنابراین NF90 قادر به رساندن مشخصات پساب تصفیه شده به حدی است که بتوان از آن مجددا استفاده نمود. غشاهایNF

2

دیگرنشان دادند که دارای شار بالاتر اما قدرت حذف پایینتری با تنوع نتایج بیشتری میباشند (Gozalvez-Zafrilla et .al, 2008)

میونگ و همکارانش در سال 1102 میلادی در صنعت نساجی به بررسی فرآیند اسمز معکوس و نانوفیلتراسیون از نظر حذف COD، شوری و همچنین شدت جریان نفوذ آب پس از فرآیند تصفیه بیولوژیکی پرداختهاند. در این مقاله آزمایش های فیلتراسیون روی پساب خروجی تحت وضعیتهای هیدرودینامیکی مختلف با استفاده از غشاهای اسمز معکوس(-(felat-sheetBW30 و نانو فیلتر (NF90) اجرا شده است. نتایج نشان میدهد تحت فشار عملیاتی یکسان در غشاء نانوفیلتراسیون، نفوذپذیری بیشتر و کاهش جریان شدیدتری از غشا ء اسمز معکوس بدست می آید که علت آن تخلخل بیشتر و قطبیت بیشتر غشاء میباشد . در حالی که در جریان اولیه یکسان غشاء (BW30) کاهش جریان بیشتری نسبت به (NF90) را نشان میدهد که دلیل آن ایجاد رسوب بیشتر است. هر دو غشاء میتوانند COD را به سطح مطلوب کمتر از mg/l 01کاهش دهند هرچند نانوفیلتراسیون اثر کمتری بر روی حذف COD دارد. همچنین (BW30) میزان شوری را بیشتر از نانوفیلتراسیون (NF90)کاهش میدهد . آب تصفیه شده به این روش را میتوان مجدد استفاده نمود که باعث کاهش مصرف آب و هزینه میشود(.(Meihong, 2011

اهدافی که در این پژوهش مورد بررسی قرار می گیرند شامل بهینه سازی فرآیند تصفیه شیمیایی و بررسی پارامترهای موثر بر عملکرد فرآیند نانوفیلتراسیون در بازیافت پساب های صنایع نساجی به منظور استفاده مجدد از آب در صنعت می باشد.

-2 مواد و روش ها

در این پژوهش در ابتدا به کمک آزمایش جارتست بهینه سازی فرآیند انعقاد و لخته سازی مورد بررسی قرار می گیرد و سپس با طراحی و ساخت پکیج تصفیه غشائی در مقیاس آزمایشگاهی و بصورت پایدار عوامل موثر بر فرایند نانوفیلتراسیون شامل pH ، COD ، EC و فشار بر روی پساب واقعی صنایع نساجی مورد بررسی قرار گرفته است.

-1-2 طراحی و ساخت سامانه آزمایشگاهی

در این پژوهش از سامانه غشایی در حالت پیوسته استفاده شده است و نمودار 1 شماتیکی از آن را نشان می دهد.

ودار 1: اتیکی از سامانه آزمایشگاهی

3

-2 -2 مشخصات غشای نانو فیلتر تجاریTFC

مدول نانوفیلتر با یک نوع غشاء تجاری مارپیچی مجهز شد. حداکثر فشار قابل تحمل توسط غشاء 9 فوق در جدول 1 آورده شده است.

حلزونی از نوع TFCP2F3P (ساخت کشور کره) موجود در بازار داخل بار و دامنه مجاز pH بین 2 تا 11 می باشد. مشخصات کامل غشای

3 Thin Film Composite

4

جدول1: مشخصات غشای نانوفیلتر تجاری TFCکره
1 کشور سازنده کره جنو 6 نقطه ایزو الکیک 5/4
2 جنس غشاء پلی آمید 7 بار سطحی غشاء منفی
3 حداکثر فشار قابل مل 9 بار 8 مساحت سطح غشاء 35/0 م مربع

4 حداکثر دمای قابل مل œC45 9 شکست وزن ملکو غشاء((MWCO 300
التون

5 دوده pH 11 – 2

-3 -2 ارزیابی عملکرد غشا ها

عملکرد فرآیند انعقاد و لخته سازی و غشاهای نانوفیلتر، با اندازه گیری راندمان حذف پارامتر های کدورت، COD و هدایت الکتریکی بر حسب درصد بیان می شود. برای محاسبه میزان حذف پارامترهای فوق توسط نانوفیلترها از رابطه (1) استفاده می شود:

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ