پروژه دانشجویی مقاله در مورد اینترنت: واقعاً شبیه چیست؟ با pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله در مورد اینترنت: واقعاً شبیه چیست؟ با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله در مورد اینترنت: واقعاً شبیه چیست؟ با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
شاهراه اطلاعات، فضای اطلاعات و دنیای مجازی است. شخص باید ناشنوا باشد تا چنین مواردی را در رابطه با اینترنت هر روزه نشنود. اما همگی این موارد به چه معنی هستند؟ اگر VRML، HTML، آبزارهای اتصالی و دیگر اصطلاحاتی که در رابطه با اینترنت به کار برد، می شوند باعث آن می شود که شما صلاح بر زمین گذاشته و متواری شوید، پس لحظه ای مکث کنید.
این جا به جایی است که همه چیز از آنجا شروع می شود. در این کتاب، اینترنت معنای واقعی خود را کسب می کند. حال شما می توانید بسیاری از این اصطلاحات را کنار هم بگذارید و از آنها کسب معنا کنید. در این درس شما می توانید پاسخ سوالات زیرین را بیابید:
اینترنت واقعاً چگونه کار می کند؟
اینترنت چگونه کنار هم نهاده شده است؟
اینترنت چه نوع از کارهایی را برای شما امکان پذیر ساخته است؟
یک مولکول اینترنتی (client) به چه معنایی است؟
عناصر مختلف در اینترنت چگونه شناسایی می شوند؟
اگر شما فکر می کنید که قبلاً پاسخ سوالات فوق را می دانید، می توانید از مطالب فوق صرف نظر کنید و به دروس بعدی مراجعه کنید. البته ممکن است شما بخواهید به هر حال ادامه دهید، چون ممکن است اینترنت به صورت دیگری، به حالتی که هرگز قبلاً شاهد آن نبوده اید، ارایه شود.
بیش از یک شاهراه
شما لازم نیست که حتماً به مدت طولانی با اینترنت باشید تا درک کنید که اصطلاح سوپر شاهراه اطلاعات واقعاً به رستی نمی تواند دنیای شگفت آور اینترنت را به اندازه کافی توصیف کند. استفاده از این اصطلاح به تعبیری می تواند شبیه استفاده از چرخ و قرقره برای توصیف فیزیک کوانتوم باشد.
آنچه که شما بدان نیاز دارید تصویری از اینترنت است که با الکترونهای چرخان و بافیبرهای نوری که اطلاعات را با سرعت نور منتقل می کنند و دیگر زنگ ها و صفیرهایی است که بخشی از سیستم حیرت آور اینترنت محسوب می شود، است.
صدایی شبیه صدای تلفن دارند؟ مگرنه؟ به هر حال بخش اعظم سفر اینترنت بر روی خطوط تلفن انجام می گیرد، پس شباهت زیاد آن با تلفن قابل درک است. آیا قانع شدید؟
با یک نگاه سریع به جدول 1-1 شباهت آن دو را بیشتر نمودار خواهد کرد. همچنین جزئیات بیشتری را که در بقیه درس خواهید دید را به شما نشان خواهد داد.
جدول 1-1: اینترنت و سیستم تلفنوقتی شروع به تفکر در مورد این شباهتها کنیم، متوجه شباهتهای حیرت آور آنها خواهیم شد. در حالیکه از دروس اولیه می گذرید، به طور مستقیم از شباهتهای خاص مابین دو سیستم یادداشت برداری کنید تا در درک چگونگی کارکرد اینترنت به شما کمک کند.
سیستمی از سیستمها
یکی از بزرگترین تصورات نادرستی که مردم از اینترنت دارند این است که بدان به چشن یک شیئی می نگرند. آنها خواهان آن هستند که آن را در یک جعبه بگذارند و سعی می کنند آن را به چشم یک وسیله ای که فقط از یک مکانیسم ساخته شده است بنگرند به جای آن که آن را مجموعه ای از قطعات متفاوت ببینند.
برعکس بسیاری از دم در رابطه با تلفن چنین برداشت غلطی ندارند. در حقیقت هنگام صحبت از تلفن، عدم کاربرد کلمه سیستم غیر ممکن است. به همین طریق، شما باید همواره به اینترنت به عنوان یک سیستم فکر کنید. این نشان دهنده آن است که اینترنت چقدر به سیستم تلفن شباهت دارد.
ساده سازی یک سیستم پیچیده
لحظه ای بیندیشید که چه نوع سیستمی می تواند میلیاردها مردم را در عرض جهان در یک لحظه به هم ارتباط دهد. بله چنین قدرتی در سیستم تلفن وجود دارد و تا اندازهای نیز اینترنت می تواند در این کار دخیل باشد.
یک تماس تلفنی (و یا یک پیام ایمیل) چگونه از هانگ جین در کالیفرنیا می تواند به لاستایت در نیویورک برسد؟ این کار از طریق یک سری از انتقالات پیچیده از طریق ایستگاههای مختلف انجام می گیرد. عکس 1-1 بیانگر این چنین انتقالی است که بطور عادی در یک تماس تلفنی صورت می گیرد.
البته باید بدانید که عکس 1-1 نشان دهنده یک تصویر ساده شد. از آنچه که واقعاً صورت می گیرد است. هر نقطه ای که معرف یک ایستگاه محسوب می شود عملکرد خاصی را انجام می دهید. اعمال نظیر این که پیام به چه ایستگاهی خواهد رفت و ثبت پیام و تعیین اینکه چه نوع پیامی منتقل می شود، در هر ایستگاه تعیین می گردد. این عملکردها از طریق ایستگاههای مختلف انجام می گیرد.
عکس 1-1 بیانگر این چنین انتقالی است که بطور عادی در یک تماس تلفنی صورت می گیرد.
البته باید بدانید که عکس 1-1 نشان دهنده یک تصویر ساده شده از آنچه که واقعاً صورت می گیرد است. هر نقطهای که معرف یک ایستگاه محسوب می شود عملکرد خاصی را انجام می دهد. اعمال نظیر این که پیام به چه ایستگاهی خواهد رفت و ثبت پیام و تعیین اینکه چه نوع پیامی منتقل می شود، در هر ایستگاه تعیین می گردد. این عملکردها از طریق چند سیم، رله و بله کامپیوتر در هر ایستگاهی که پیام از آن میگذرد، انجام می گیرد.
مشکل است تصویر کنیم که تمامی این اتفاقات در همان مدت زمانی صورت میگیرد که یک بازیکن بین بال، چوب بیس بال خود را حرکت می دهد تا ضربهای به یک توپ بنوازد.
حال به تصویر 2-1 بنگرید. شاید تفاوت چندانی در دو مورد مشاهده نشود، و یا شاید باشد؟ در کل به کامپیوتر و یا کامپیوترهایی که در هر ایستگاه اینترنت وجود دارد یک گروه یا node گویند.
این گره ها (nodes) بسیاری از عملکردهای ایستگاههای تلفن را انجام می دهند. به عنوان مثال: چه اطلاعاتی منتقل می شوند؟ کجا منتقل می شوند؟ به کدام گره (node) اطلاعات منتقل می شود؟ این سوالات و سوالات فراوانی دیگری، سوالاتی هستند که هر گره اینترنت می پرسد و یا با هر انتقال پاسخ می دهد.
تمامی صفرها و یک ها
یک تفاوت عمده در نحوه انتقال اطلاعات بر روی شبکه و کامپیوترها و سیمها وجود دارد و آن شکل و فرم انتقال داده ها است. در یک تماس تلفنی معمولی اطلاعات آنالوگ به صورت یکنواخت انتقال می یابند، در حالی که در یک انتقال کامپیوتری، اطلاعات دیجیتالی در یک آن انتقال می یابند. شما می توانید به انتقال اطلاعات دیجیتالی به یک رگباری از گلوله فکر کنید که از یک اسلحه شلیک میشوند.
اصطلاح جدید: دیجیتال
تمامی اطلاعات دیجیتالی از یک سری صفرها و یک ها تشکیل شده اند که در رشتههای منحصر به فردی گروه بندی شده اند. هر رشته از این صفرها و یک ها برای کامپیوترها به معنای چیز خاصی است که کامپیوترها آن را بصورتی که ما در صفحه کامپیوتر می بینیم ترجمه می کنند.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.