پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) زنان کار آفرین با pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) زنان کار آفرین با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی طرح (کارآفرینی) زنان کار آفرین با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقدمه 1
نقش کار آفرینان زن 3
به طوری که هشت وظیفه برای زنان کارآفرین وجود دارد 4
ضرورت کار آفرینی زنان 4
کار آفرینی ابزار توانا سازی زنان 4
تفاوتهای زنان کار آفرین با مردان کارآفرین 5
تشکیل زنان مبتکر دنیا (wowi) 6
محیط و محدودیتهای کارآفرین زنان 7
راههای توسعه کار آفرینی زنان 8
کارآفرینی زنان در جامعه 10
موانع کارآفرین زنان 14
آموزش تکنیکهای کارآفرینی به کودکان و دختران جوان 15
عدم وجو نهادهای دولتی حمایت کننده زنان کار آفرین 16
الگوی توسعه کارآفرینی زنان در ایران 17
دولت به عنوان سیاستگذار و حمایت کننده19
انجمن زنان کارآفرین ایران21
نقش زنان در رشد جوامع21
هفت راز موفقیت زنان 23
خلاصه و نتیجه گیری24
منابع و مآخذ 28
کارآفرینی مقوله ای است که در شرایط خطر خیز و پرابهام و از طریق کشف فرصتها و بهره گیری از منابع پدید می آید . خلق ابتکارها و نوآوریها و ایجاد کسب و کارهای جدیذ قابلیتی را نیازمند است که در عنصر کارآفرینی یافت می شود . از این رو دنیای کنونی توانسته است این فرآیند را با همه گرایشهایش به خوبی دریابد و در سالیان اخیر این دریافت را در مورد زنان تعمیق بخشیده است .
آموزه و دستاوردی که می توان از این تجارب برای توسعه کارآفرینی زنان در ایران دست چین کرد ، تدابیر و ابتکاراتــی است که در این باره بکار بسته و توانسته اند حضور کثیری از قابلیتهای زنان کارآفرین را بستر پرورشی مناسب به حضور فعال در صحنه عمل ظاهر نمایند . در این بستر ضمن مطالعاتی وسیع در مورد مفهوم و ویژگیهای کارآفرینی ، موانع زنان کارآفرین را در شرایط و مناطق گوناگون مورد شناخت قرار داده اند .
با کشف موانع مذکور ، راههای مناسبی را برحسب شرایط و امکانات بالقوه و بالفعل برای توسعه این فرآیند انتخاب و در مسیر تجربه تکامل برنامه های توسعه ای خود پرداخته اند ، در سیاست گذاریها و برنامه ریزیها و اقدامات انجام شده در کشورهای مورد بررسی هم دولت ها نقش بسیار تعیین کننده و اساسی داشته اند و هم نقش نهادهای غیردولتی اثر بخش بوده است . در مطالعات انجام شده چنین دریافت شد که آنها در چهار محور اصلی فعالیتهای خود را سامان داده اند :
1 ) قابلیت کار آفرینی را از طریق افزایش دانش و مهارت
2 ) ایجاد فرصتهای کسب و کار در بخشهای مختلف اقتصادی
3 ) واگذاری امکانات ایجاد کسب و کار از جمله تسهیلات مالی
4 ) تشکیل شبکه های محلی ، منطقه ای و جهانی برای زنان کارآفرین
این اقدامات سبب شد تا در بسیاری از کشورها زنان کار آفرین سهم عمده ای در فعالیتهای کار آفرینانه جوامع خویش به عهده گیرند و اقتصادی ملی را تا حد زیادی به خود متکی نمایند این تجارب می تواند برای توسعه کارآفرینی زنان در ایران آموزنده باشد . هرچند که کشف محدودیتها و موانع زنان کارآفرین در ایران در برخی از ابعاد نتایج متفاوتی را با آنان در برخواهد داشت .
به منظور کارآفرینی زنان و رسیدن به راهکارهای مناسب جهت توسعه این امر در جامعه ، مطالعه ای در مورد 20 کارآفرین زن در ایران صورت گرفته است . آنان در سالهای اخیر به ایجاد کسب و کاری نو مبادرت نموده و توانسته اند با تدابیر و ابتکارات خود ، موانع را پشت سر بگذارند .
محدودیتها و موانع به دست آمده در سر راه فعالیتهای کارآفرینانه جمع بندی و در سه دسته اصلی موانع فردی ، موانع سازمانی و موانع محیطی تقسیم شده است . موانع فردی ، محدودیتهای خانوادگی و عملی را در بر می گیرد . در موانع سازمانی ، محدودیتها ناشی از آنها محیط درون کسب و کار می باشد که به اجزاء دیگری همچون موانع مالی ، موانع فیزیکی ، موانع پرسنلی و موانع بازار یابی تقسیم شده است . موانع محیطی ، محدودیتهای فرهنگی – اجتماعی و حقوقی را شامل می گردد .
بررسی عملکرد کار آفرینان مورد مطالعه نشان از آن دارد که از حصار موانع فوق عبور کرده و با خلق اثر و به کار گیری تدابیری نو ، مسیر کار آفرینی خویش را گشوده اند . شناخت و تحلیل این مهم نیز در تحقق حاضر ، منظور نظر می باشد .
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.