پروژه دانشجویی مقاله کاربرد RFID در صنعت فرش دستباف ایرانی با pdf دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله کاربرد RFID در صنعت فرش دستباف ایرانی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله کاربرد RFID در صنعت فرش دستباف ایرانی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
در حال حاضر اخباری مبنی بر کپیبرداری از نقشههای ایرانی، شیوه تهیه رنگ طبیعی و نحوه نصب دار قالی به شیوه ایرانی در خارج از کشور شنیده میشود. با توجه به نوساناتی که در فرش ایرانی به وجود آمده است، کشورهای خارجی از این فرصت استفاده کرده و شروع به تولید و فروش فرشهایی به نام فرش ایرانی کردهاند و نامرغوبی فرشهای تولید شده توسط این کشورها و نسبت دادن آن به ایران، اعتبار فرش کشورمان را خدشهدار کرده است. همچنین جذب استادکاران ایرانی در کارگاههای تولید فرش خارجی، زمینه دیگری را فراهم کرده که پای فرش ایرانی در خارج از کشور باز شود. از طرفی بهتر است در اینجا نگاهی به موقعیت ایران در بازار جهانی فرش کرد. یکی از اقلام مهم کالاهای غیرنفتی قابل صدور کشورمان فرش دستباف است. در این مقاله با بهره گیری از تکنولوژی RFID و شماره سریال های GTINو SSCC قابلیت شناسایی منحصر بفرد را برای هر فرش دستباف فراهم کرده و ویژگی های هر سیستم کدینگ را بطور جداگانه بیان می داریم.
فرش دستباف از جمله محصولاتی است که ارزش افزوده فراوانی دارد و منشاء کسب درآمد ارزی قابل توجهی است. با توجه به اینکه تأمین مواد اولیه مورد نیاز فرش، کمترین هزینه ارزی را متوجه اقتصاد کشور میکند و همچنین موجبات اشتغالزایی زیاد برای کشور بوده و تقریباً یک سوم نیروی کار فعال کشور در این بخش اشتغال دارند، این محصول مقام اول صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است.میزان صادرات فرش از حیث مقدار در سال 1360 برابر با 713 هزار متر مربع بوده است که در سال 82 به 3/6696 هزار متر مربع رسید که این خود نشاندهنده 2/839 درصد رشد صادرات فرش دستباف از نظر مقدار نسبت به سال 1360 میباشد که کمترین مقدار آن مربوط به سال 61 با 342 هزار متر مربع و بیشترین مقدار آن مربوط به سال 73 با 14743 هزار متر مربع میباشد.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.