سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

مقاله ارزیابی امکان پرورش آرتمیا در آب های شور روستاهای مجاور حو

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی امکان پرورش آرتمیا در آب های شور روستاهای مجاور حوزه دریاچه ارومیه در جهت توسعه اقتصادی و ممانعت از مهاجرت های روستایی به شهرستان ارومیه pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی امکان پرورش آرتمیا در آب های شور روستاهای مجاور حوزه دریاچه ارومیه در جهت توسعه اقتصادی و ممانعت از مهاجرت های روستایی به شهرستان ارومیه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی امکان پرورش آرتمیا در آب های شور روستاهای مجاور حوزه دریاچه ارومیه در جهت توسعه اقتصادی و ممانعت از مهاجرت های روستایی به شهرستان ارومیه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی امکان پرورش آرتمیا در آب های شور روستاهای مجاور حوزه دریاچه ارومیه در جهت توسعه اقتصادی و ممانعت از مهاجرت های روستایی به شهرستان ارومیه pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه از قبیل روستاهای باری، قره باغ، گورچین قلعه، ; به دلیل آب شور (مجاورت در حوزه آبریز دریاچه ارومیه) توانایی ک شاورزی و دامپروری نداشته ومردم این روستاها به دلیل مشکلات اقتصادی و اکولوژیک از سالهای پیش تمایل فراوانی در جهت مهاجرت به شهر پیدا نموده اند. آرتمیا موجود سخت پوستی می باد که توانایی زندگی و تولیدمثل در آب شور با درجه شوری 30-340 ppm را دارا باشند. آرتمیا عمده ترین منبع غذایی مراکز تکثیر و پرورشمیگو و ماهی و ماهیان زینتی می باشد. آرتمیا ارومیانا از جمله نعمت های خدادادی دریاچه ارومیه می باشد که جزو گونه های منحصر به فرد آرتمیا در جهان به شمار می رود. با بررسی فیزیکوشیمیایی (آب و خاک) و اکولوژیک و جغرافیایی صورت پذیرفته در این پژوهش ملی مشخص گردید که روستاهای اطراف دریاچه ارومیه توانایی تولید و تکثیر آرتمیا را دارا می باشند. با پرورش آرتمیا در روستاهایی که به دلیل نزدیکی به دریا دارای منابع زیرزمینی آب شور می باشند، این روستاها از رونق اقتصادی برخورد می گردند و اشتغال زایی بالایی برای ساکنین این روستاها صورت می پذیرد و سبب جلوگیری از مهاجرت مردم منطقه به مناطق شهری می گردد و از سوی دیگر سبب ارز آوری و خودکفایی درتولید آرتمیا در کشور می گردد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ