تحقیق در مورد گل ارکیده pdf دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد گل ارکیده pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد گل ارکیده pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
گل ارکیده
به نام او
یکی از عجیب ترین خانواده گیاهان گلده در طبیعت ارکیده هستند و همچنین بزرگ ترین خانواده گیاهان گلده که تا به حال شناخته شده است.
ارکیده به علت زیبایی و تنوعشان و سازگاریشان به صورت وسیعی تحت کشت هستند . در واقع سازگاری ارکیده سبب شده است که آنها نه فقط در گلخانه بلکه در آپارتمانهای مسکونی و باغها نیز کاشته شود. البته کشت و پرورش ارکیده در باغها و هوای آزاد مناطق استوایی ـ گرمسیری و نیمه گرمسیری وسیع تر است.
ارکیده بیشتر به خاطر تنوع رنگ و شکل گلهایشان کاشته می شوند ولی یک نوع ارکیده به نام Vanilla Plani foliaکه از غلافهای بذری آن برای تهیه وانیل واقعی و طبیعی استفاده می شود.
ارکیده را از جنبه های مختلفی تقسیم بندی می کنند.
ارکیده از لحاظ مکان زیست در طبیعت به 3 دسته تقسیم می شوند.
1- ارکیده اپی فیت : phyte (گیاه) و epi (بالا یا روی) که روی درختان و بوته ها رشد می کنند و در واقع این بدان معنا نیست که آنها پارازیت هستند بلکه آنها رطوبت و غذا را از هوا و هوموس جمع شده در زاویه شاخه و ترکهای پوست درختان به دست می آورند. این ارکیده بومی مناطق گرمسیری
است.
2- نوع دیگری از ارکیده بر روی سنگها و صخره ها زندگی می کنند که به آنها . Lithophyte گفته می شود.
3- نوع دیگری از ارکیده که در سطح زمین زندگی می کنند و اکثراً بومی مناطق معتدله هستند Terrestrial گفته می شوند. از این نوع می توان به دو گونه Caladenia – Calypso bulbosa اشاره کرد.
ارکیده از لحاظ سیستم رشدی به دو رشته تقسیم می شود.
1- Sympodial: در واقع این گیاهان رشد عمودی ندارند و رشد جدیدشان را از انتها یا پایه رشدهای قبلی آغاز می کنند شبیه به اکثر گیاهان علفی چند ساله- اکثر این ارکیده ها Pseudobulb دارند بدان معنی که ساقه صرفاً ضخیم و حجیم شده اند. برای ذخیره آب و غذا و این ساختار گیاه را در طبیعت قادر می سازد تا دوره های خشک را تحمل کند که شکل و اندازه این ساختار در گونه های مختلف با یکدیگر متفاوت است. در این گیاهان ریزومها قسمتهای چوبی از پایه مادری هستند که این پیازها را به یکدیگر متصل می کنند که طول این ریزومها نیز در جنس های مختلف متفاوت است.
ارکیده Sympodial فاقد Pseudo bulb نیز وجود دارد . محل زندگی این ارکیده در طبیعت جایی است که منابع تأمین آب دائمی تری نسبت به مورد قبل وجود دارد. شناخته ترین این ارکیده که در جنوب آسیا و آمریکای جنوبی هستند. Phaphiopedilum و Phragmipedium است که به ندرت در گلخانه پرورش می یابند.
2- :Monopodial ارکیده هایی هستند که عمده رشدشان به سمت بالاست یعنی رشد جدید امتدادی از رشد سالهای قبل است و برگها به صورت متناوب روی ساقه مرکزی تولید می شوند. جنس هایی چون Phalaenopsis و Vanda وDoritis از این نوع می باشند.
ارکیده از لحاظ نیاز حرارتی به3گروه تقسیم می شود.
1- ارکیده گرما دوست که حداقل درجه حرارت شب آنها باید 15/5C باشد. از این نوع ارکیده می توان به Phaphiopedilum وPhalaenopsis اشاره کرد که دوستدار شرایط گرم کاملاً سایه و مرطوب هستند. ارکیده Dendrobium و Vanda را نیز می توان در این گروه قرار داد با این تفاوت که هر دوی این جنس نیازمند به نور کامل خورشید هستند. فرض Dendrobium به راحتی گل نمی دهد و دیگر این که در اواخر تابستان پیازهای در حال تکامل آن در معرض نور کامل و هوا قرار بگیرند در واقع بعید به نظر می رسد که این دو جنس تحت شرایط مناطق معتدله سرد گل بدهند مگر این که در معرض نور کامل خورشید قرار گرفته و آنرا جذب کنند حتی در زمستان.
2- گروه متوسط Inter mediate که حداقل درجه حرارت شب آنها باید 13 C باشد. از این گروه می توان به Cattleya وBrassavola و Laelia که شرایط کمی خنک تر و خشک تر را می پسندند اشاره کرد و چندین گونه و تعداد فزاینده ای از هیبریدهای Oncidium متعلق به این گروه است
3- گروه سوم سرما دوست که حداقل درجه حرارت شب آنها است . این درجه حرارت به خصوص در اواسط تابستان ضروری است به منظور انگیزش جوانه گل که در غیر این صورت گیاهان این گروه گل نخواهند داد. جنس هایی چون Odonto glussum وCymbidium و Masdevallia و اکثر گونه های Oncidium متعلق به این گروه است .
دوره استراحت:
به همین اندازه که به وجود آوردن شرایط مناسب برای گلدهی اهمیت دارد توجه به دوره ای از رشد ارکیده به نام دوره استراحت نیز مهم است. استراحت یک گیاه به معنی میل طبیعی گیاه در کاهش دادن میزان رشد در طول ماه های زمستان است و این سازگاری وجود دارد به منظور بقای ارکیده در یک دوره خشکی در طول فصول که در مواردی حتی برگهای ارکیده می ریزند . به منظور کاهش نیازهای رطوبتی گیاه و چروکیدگی سختی بر روی پیازها قابل مشاهده است. در مورد ارکیده هایی که به صورت کامل در طول زمستان و اوایل بهار به خواب می روند و در واقع خزان پذیر هستند ( اکثر Pleiones-Catasetum-Nobile type-Dendrobium-Calanthes )
آبدهی باید به تدریج کاهش پیدا کند زمانیکه برگها شروع به زرد شدن می کنند در اوایل پائیز همزمان باید نور و هوای بیشتری به این گیاهان داده شود یا بوسیله کاهش سایه دهی یا انتقال ارکیده به قسمت های پر نورتر گلخانه تا جائیکه امکان دارد کاهش درجه حرارت نیز سودمند است.
شاخصی که نشان دهنده ورود ارکیده به دوره استراحت است توقف کامل فعالیت ریشه است.
Velamen (لایه بیرونی سفید مایل به سبز سلولهای جذبی ریشه) به طور جزیی یا کامل روی نوک ریشه ها رشد می کند و این عکس العملی است از طرف گیاه که زمستان در راه است که ریشه ها را از صدمه عناصر و صدمات فیزیکی محافظت می کند. با فعالیت ناچیز ریشه ها و فقدان کامل یا جزیی برگها نیاز رطوبتی گیاه خیلی کم می شود پس بنابراین آبیاری به طور کامل قطع می شود تا زمانیکه رشد جدید ظاهر شود اما گاهی یک اسپری آب در طول دوره استراحت از خشک شدن گیاه خواهد کاست.
در انواع همیشه
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.