مقاله سبک یادگیری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387 pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سبک یادگیری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387 pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سبک یادگیری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387 pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقاله سبک یادگیری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387 pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش) از صفحه 44 تا 51 منتشر شده است.
نام: سبک یادگیری دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی اراک 1387
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک یادگیری
مقاله دانشجو
مقاله علوم پزشکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: یکی از مهم ترین عوامل موثر در یادگیری دانشجویان، سبک های یادگیری آنهاست. این مطالعه به منظور تعیین سبک یادگیری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال تحصیلی 88 – 1387 انجام شد.
روش کار: در این مطالعه توصیفی مقطعی 241 دانشجوی ترم اول در بدو ورود به دانشگاه علوم پزشکی اراک در نیم سال اول 88-1387 به شیوه سرشماری وارد پژوهش شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسش نامه ای حاوی سوالات دموگرافیک و پرسش نامه سبک یادگیری کلب بود.
نتایج: سبک یادگیری اکثر دانشجویان جذب کننده (581 درصد) بود. سبک های همگرا (2531 درصد)، واگرا (1037 درصد) و انطباق یابنده (622 درصد) به دنبال آن قرار داشتند. در تمامی رشته ها نیز سبک غالب جذب کننده بود. اکثر دانشجویان اتاق عمل (562 درصد)، بهداشت مبارزه با بیماری ها (579 درصد)، بهداشت محیط (536 درصد)، پرستاری (439 درصد)، پزشکی (724 درصد)، علوم آزمایشگاهی (731 درصد)، مامایی (643 درصد) و هوشبری (65 درصد) دارای این سبک بودند.
نتیجه گیری: با توجه به سبک های غالب جذب کننده و همگرا در بین دانشجویان پیشنهاد می گردد از روش های آموزشی سخنرانی و خودآموزی همراه با مطالب خواندنی، نشان دادن، استفاده از دیاگرام و دست نوشته های استاد و آموزش یک به یک استفاده شود. هم چنین باید مهارت های ارتباطی دانشجویان علوم پزشکی تقویت شود، زیرا که جذب کننده ها و هم چنین همگراها کمتر به موضوع هایی که مستلزم کار با افراد دیگر و مردم است علاقه نشان می دهند.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.