دانشجو یار

مقاله بررسی خصوصیات ریزساختاری و متالوگرافی کمی با استفاده از اچ

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی خصوصیات ریزساختاری و متالوگرافی کمی با استفاده از اچانت های مختلف در پره توربین مستعمل از جنس سوپر آلیاژ IN738درLC pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات ریزساختاری و متالوگرافی کمی با استفاده از اچانت های مختلف در پره توربین مستعمل از جنس سوپر آلیاژ IN738درLC pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات ریزساختاری و متالوگرافی کمی با استفاده از اچانت های مختلف در پره توربین مستعمل از جنس سوپر آلیاژ IN738درLC pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات ریزساختاری و متالوگرافی کمی با استفاده از اچانت های مختلف در پره توربین مستعمل از جنس سوپر آلیاژ IN738درLC pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش مهندسی مواد
تعداد صفحات: 11
چکیده:
شناسایی جزئیات ریزساختاری سوپر آلیاژ منجر به سهولت در شناسایی فازهای مختلف و کمک به فرایند بهینه سازی بهبود خواص آن ها می شود. در این پژوهش تأثیر نوع محلول و شرایط اچ یا الکترو اچ بر ریزساختار ریشه و ایرفویل یک پره توربین مستعمل از جنس IN-738 بررسی شده. ریزساختار قطعات سوپر آلیاژی که در دمای بالا قرار می گیرند علاوه بر مشخصات معمول ریزساختاری دچار تغییرات تخریبی در ابعاد میکرومتری نیز می شوند به این منظور نمونه ها با محلول هاییازجمله اسید فسفریک 80 % ، محلول حاوی (Cr(2)O(3، و محلول 55% گلیسرول مورد الکترواچ و با محلول های ماربل، 60 %گلیسرول دار تحت اچ شیمیایی قرار گرفتند و نتایج به دست آمده ازنظرآشکارسازی اثرات تخریبی کارکرد در دمای بالا و نیز مقادیر کمی فاز موردبررسی قرار گرفت و بهترین محلول شناسایی شد. در بین محلول هایی مورداستفاده برای اچ شیمیایی، محلول با ترکیب 10mL HNO(3) ,50 mL HCl60 mL glycerol برای آشکارسازی جدایش ها و دندریت ها مناسب بوده و در بین محلول های اچ الکتروشیمیایی محلول حاوی (Cr(2)O(3 در به نمایش درآوردن مورفولوژی رسوبات توسط میکروسکوپ الکترونی مناسب دیده شد. نتایج آنالیز کمی تصاویر تهیه شده با این دو محلول موردبررسی قرار گرفت. نتایج آنالیز کمی نشان داد که استفاده از محلول های اچ خورنده فاز زمینه موجب ایجاد خطا در برآورد کسر حجمی رسوبات می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ