دانشجو یار

مقاله بررسی وضعیت جنگلهای زاگرس شمالی در ارتباط با ارتفاع از سطح

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی وضعیت جنگلهای زاگرس شمالی در ارتباط با ارتفاع از سطح دریا و ارائه راهکارهای مدیریتی جهت حفظ این جنگلها (مطالعه موردی: بلکه، بانه) pdf دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت جنگلهای زاگرس شمالی در ارتباط با ارتفاع از سطح دریا و ارائه راهکارهای مدیریتی جهت حفظ این جنگلها (مطالعه موردی: بلکه، بانه) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت جنگلهای زاگرس شمالی در ارتباط با ارتفاع از سطح دریا و ارائه راهکارهای مدیریتی جهت حفظ این جنگلها (مطالعه موردی: بلکه، بانه) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت جنگلهای زاگرس شمالی در ارتباط با ارتفاع از سطح دریا و ارائه راهکارهای مدیریتی جهت حفظ این جنگلها (مطالعه موردی: بلکه، بانه) pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش منطقه ای جنگلها و محیط زیست ضامن توسعه پایدار

تعداد صفحات: 16

چکیده:

جنگلهای زاگرس جزو مهمترین اکوسیستمهای جنگلی کشور به لحاظ اکولوژیک و اقتصادی هستند.وضعیت مشخصههای کمی وکیفی درختان بازتابی از سازگاری گونههای درختی با شرایط میباشد. از عوامل مؤثر بر وضعیت کمی و کیفی مشخصههای درختان میتوان به ارتفاع از سطح دریا اشاره کرد. با هدف بررسی وضعیت مشخصههای کمی و کیفی گونههای درختی نسبت به ارتفاع از سطح دریا، مقایسه و تعیین دامنه ارتفاع از سطح دریا مناسب که درختان این جنگلها بیشترین مشخصه کمی و کیفی و تنوع را داشته باشند، جنگل سامانه عرفی روستای بلکه در بخش آرمرده شهرستان بانه جهت مطالعه انتخاب شد. از دادههای آماربرداری صد در صد جنگل بلکه استفاده شده، منطقه آماربرداری شده 40 هکتار بوده، که به قطعات نمونه25×25 متر تبدیل و جمعاً تعداد 648 قطعهنمونه برداشت شد. در هر قطعه نمونه مشخصههای ارتفاع از سطح دریا، گونه، قطر برابر سینه، ارتفاع، ارتفاعتاج، ارتفاعتنه و قطر بزرگ وکوچک تاج، مبداء درختان و وضعیت تقارن فرم درخت آماربرداری شد. منطقه فوق به 4 طبقه ارتفاع از سطح دریا : طبقه 1، کمتر از1300 ، طبقه 2 1500-1300 ، کلاسه 3 1700-1500 و و طبقه 4 بیشتر از 1700 متر از سطح دریا تقسیم، جهت آنالیز دادهها از نرمافزارSPSS16 و جهت بررسی اختلاف بین میانگین مشخصههای فوق در طبقات ارتفاع از سطح دریا از آزمون تجزیه واریانس یک طرفه و دانکن استفاده شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ