دانشجو یار

مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش pdf :

مقاله جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در یاخته از صفحه 429 تا 432 منتشر شده است.
نام: جداسازی و شناسایی رده های سلولی اسپرماتوژنیک بافت بیضه موش
این مقاله دارای 4 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپرماتوژنز
مقاله پرکل
مقاله سانتریفیوژ شیب غلظتی
مقاله سرعت ته نشست
مقاله رده سلولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزیابی کیفیت و کارآمدی دو روش Sedimentation Velocity at Unit Gravity و سانتریفیوژ شیب غلظتی پرکل در جداسازی سلولهای اسپرماتوژنیک بافت بیضه هدف اصلی این مطالعه را تشکیل میدهد. طی این مطالعه تلاش شده است در نهایت یک مدل موفق با هزینه پایین، دسترسی بالا و خلوص به نسبت مطلوب پیشنهاد شود.
بافت بیضه موشهای نژاد NMRI از بدن خارج و به محیط کشت Ham’s F10 منتقل گردید. با کمک روشهای جداسازی مکانیکی و هضم آنزیمی، سلولهای بافت از یکدیگر جدا شدند. سپس جداسازی سلولهای مخلوط با دو روش سانتریفیوژ شیب غلظتی پرکل (Percoll Gradients Centrifugation) در دو مرحله و (SVUG; Sedimentation Velocity at Unit Gravity) بر اساس شیب غلظتی آلبومین سرم انسانی (Human Serum Albumin; HSA) انجام گردید و در نهایت جهت شناسایی سلولهای تفکیک شده از روش رنگ آمیزی (MGG; May-GrunwaldGiemsa) استفاده شد. با استفاده همزمان این دو روش میتوان جمعیتهای با درجه خلوص بالای سلولهای اسپرماتوژنیک را جهت انجام مطالعات مولکولی و سلولی، جداسازی کرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ