دانشجو یار

مقاله کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج، راهکاری مؤثر جهت کاهش

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج، راهکاری مؤثر جهت کاهش مصرف سموم شیمیایی: مطالعه موردی در غرب استان گیلان pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج، راهکاری مؤثر جهت کاهش مصرف سموم شیمیایی: مطالعه موردی در غرب استان گیلان pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج، راهکاری مؤثر جهت کاهش مصرف سموم شیمیایی: مطالعه موردی در غرب استان گیلان pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج، راهکاری مؤثر جهت کاهش مصرف سموم شیمیایی: مطالعه موردی در غرب استان گیلان pdf :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 5

چکیده:

آفات و بیماری های گیاهی هر سال مقادیر درخور توجهی از محصول برنج را از بین می برد. در میان محصولات کشاورزی، بیشترین میزان مصرف سموم شیمیایی مربوط به محصول برنج بوده است. در میان آفات و بیماری هایی که به مزارع برنج آسیب می رساند، کرم ساقه خوار بیشترین سهم را دارد. امروزه با گسترش مشکلات ناشی از اجرای روش‌های مبارزه شیمیایی، روش‌های مدیریت آفات به ویژه مبارزه بیولوژیک کرم ساقه خوار برنج توسط زنبور تریکوگرامااز جایگاه خاص و ویژه‌ای برخوردار شده است. دولت نیز کنترل بیولوژیکی را به عنوان یک فناوری نوین مبارزه با آفات، مورد توجه و تأکید قرار داده است. تحقیق حاضر جهت بررسی میزان کاهش مصرف سم دیازینون در بین شالیکارن شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال که در طرح مبارزه بیولوژیکی قرار داشتند صورت گرفت. برای این منظور از یک روش تحقیق پیمایشی استفاده شد. در مجموع 184 برنجکار مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد، علی رغم اینکه مصرف سموم شیمیایی در بین شالیکارانی که از کنترل بیولوژیکی بهره می گیرند به طور کامل حذف نشده است اما کاهش چشمگیری در مقاسیه با کشاورزانی که از این تکنولوژی بهره نمی گیرند نشان می دهد و تفاوت معنی داری بین دو گروه پذیرنده و نپذیرنده کنترل بیولوژیکی کرم ساقه خوار برنج توسط زنبور تریکوگراما به دست آمد (P<0.05). ولی با این حال پیشنهاد می شود جهت دستیابی به نتایج بهتر در برنامه پنج ساله سوم، حمایت بیشتری از محققین شود، از تخصص آنها استفاده بهینه گردد و تحقیقات انجام شده در دسترس کشاورزان قرار گیرد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ