دانشجو یار

مقاله گردشگری شهری و تاثیر پارامترهای اقلیمی بر آن با استفاده از

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله گردشگری شهری و تاثیر پارامترهای اقلیمی بر آن با استفاده از دو شاخص سوز باد و دما رطوبت تام نمونه موردی: شهر کلاردشت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گردشگری شهری و تاثیر پارامترهای اقلیمی بر آن با استفاده از دو شاخص سوز باد و دما رطوبت تام نمونه موردی: شهر کلاردشت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گردشگری شهری و تاثیر پارامترهای اقلیمی بر آن با استفاده از دو شاخص سوز باد و دما رطوبت تام نمونه موردی: شهر کلاردشت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گردشگری شهری و تاثیر پارامترهای اقلیمی بر آن با استفاده از دو شاخص سوز باد و دما رطوبت تام نمونه موردی: شهر کلاردشت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: کنفرانس ملی الکترونیکی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
شقایق دلفان آذری – دانشجوی دکتری آب و هواشناسی شهری دانشگاه خوارزمی
آرش کاکوئی – کارشناس ارشد مهندسی پلیمر پلیمر

چکیده:
اهمیت روز افزون صنعت توریسم و گردشگری و رشد و گسترش قابل ملاحظه آن طی دهه های اخیر لزوم افزایش مطالعات در این زمینه را نشان می دهد. توریسم و گردشگری صنعتی است بسیار پیچیده و به همین دلیل به مطالعاتی چند با دیدییکپارچه نیاز دارد. تاثیر پارامترهای اقلیمی با توجه به کارایی بدن انسان به برخی فاکتورهایی شامل شرایط جوی دمای هوا، رطوبت هوا، سرعت باد و ; و شرایط صوتی و نوری محیط بر آسایش و کارایی انسان مو ثر هستند. آگاهی از پارامترهایاقلیمی برای انسان در منطقه ای همچون کلاردشت که دارای مناطق کوهستانی پر جاذبه و مناطق دیدنی می باشد نقشمهمی در برنامه ریزی مسئولان استانی و کشوری جهت جذب گردشگر و ارتقاء صنعت گردشگری ایفاء می نماید. به طور معمول عوامل آب و هوایی هستند که در احساس آسایش انسان نقش ویژه ای دارند. در این پژوهش ابتدا میانگین ماهانه دماو رطوبت تام و سوز باد شهر کلاردشت از ایستگاه هواشناسی نوشهر محاسبه گردید و با توجه به فرمول، شاخص آسایش دما و رطوبت THI تعیین گردید. در نهایت نیز با توجه محدوده این شاخص، وضعیت اقلیمی طی ماههای مختلف مشخصگردید. که می توان گفت که پنج ماه از سال آبان تا اسفند هوای سرد بر کلاردشت حاکم است و دو ماه تیر و مرداد باشاخص عددی بالای 07 جزو گرمترین ماههای سال می باشند. با توجه به نتایج شاخص دما رطوبت تام فقط در اردیبهشت – ، خرداد و شهریور ماه از لحاظ اقلیمی انسان بدون تجهیزات و در شرایط عادی احساس راحتی می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ