مقاله مطالعه عملکردی حرارتی و اپتیکی نیروگاه خورشیدی شیراز در طول یک سال pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه عملکردی حرارتی و اپتیکی نیروگاه خورشیدی شیراز در طول یک سال pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکردی حرارتی و اپتیکی نیروگاه خورشیدی شیراز در طول یک سال pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1387
محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
پیمان کنعان – کارشناس ارشد – سازمان انرژیهای نو ایران
ابوالحسن مختاری – دانشجوی کارشناسی ارشد
حسینعلی پاکروان – دانشجوی کارشناس ارشد
محمود یعقوبی – استاد دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز
چکیده:
آنالیز گرمایی و اپتیکی کلکتورهای سهموی خطی برای افزایش راندمان کلکتور در جذب انرژی خورشیدی در نیروگاه حرارتی خورشیدی اهمیت زیادی دارد. در شیرازنیز به عنوان اولین نیروگاه خورشیدی حرارتی کشور به ظرفیت 250kw از این نوع کلکتورها استفادهشده است. این نیروگاه دارای دو سیکل روغن و بخار بوده که سیکل روغن آن شامل 48 کلکتور سهموی خطی در آرایش 8 حلقه 6 تایی می باشد. در این مطالعه ضمنمعرفی نیروگاه خورشیدی شیراز نتایج حاصل از آزمایشات انجام شده در شرایط محیطی مختلف در طول یک سال بر روی یک حلقه از نیروگاه خورشیدی شیراز شامل، راندمان حرارتی و اپتیکی کلکتورها، زمان پاسخگویی مربوط به حلقه و همچنین مطالعه تغییرات اصلاح کننده زاویه برخورد در حالت پایدار و بر اساس روش تست استاندارد ASTM اندازه گیری و ارائه شده است.
در کلکتورهای سهموی خطی با تغییر زاویه برخورد تابش خورشیدی بر روی سطح کلکتور ها، تعدادی از پارامترهای نوری سیستم ازجمله ضریب جذب لوله گیرنده، ضریب گذر لوله شیشه ای، ضریب دریافت، راندمان نوری و راندمان حرارتی سیستم تغییر می کنند، تاثیر تغییر زاویه برخورد تابش خورشیدی بر روی پارامترهای ذکر شده به صورت تئوری قابل محاسبه نیست، به همین دلیلدر این مطالعه سعی شده است تا از طریق انجام آزمایشات متعدد اثرات این تغییرات را با تغییر زاویه برخورد، توسط رابطه ای که اصلاح کننده زاویه برخورد نامیده میشود به دست آید.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.