دانشجو یار

مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آب

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه pdf :

مقاله استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه 68 تا 73 منتشر شده است.
نام: استفاده از باریکه های الکترونی برای رنگ زدایی محلول های آبی رنگزاهای رآکتیو و اسیدی در حضور آب اکسیژنه
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرتوهای الکترونی
مقاله رنگ های رآکتیو و اسیدی
مقاله رنگ زدایی و تخریب پذیری
مقاله آب اکسیژنه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پارساییان محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: انوری فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: خیرخواه منیره
جناب آقای / سرکار خانم: حاجی شعبانی علی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: بهجت عباس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق، تخریب پذیری و رنگ زدایی رنگ های تجاری رآکتیو و اسیدی (RB5) و (AR151) پرتودهی شده با باریکه های الکترونی مورد بررسی قرار گرفته است. محلول آبی هر دو رنگ با غلظت 100 ppm تا دزهای مختلف 1، 3، 6 و 9 کیلو گری پرتودهی شدند. تغییرات طیف جذبی، میزان رنگ زدایی، pH و اکسیژن شیمیایی موردنیاز آن ها آزمایش شد. علاوه بر این اثر دز جذبی و افزایش آب اکسیژنه بر روی رنگ RB5 مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. نتایج آزمایش ها نشان داد که محلول رنگی رنگ های رآکتیو و اسیدی به طور موثری با پرتوهای الکترونی تخریب و رنگ زدایی می شوند. نوار جذبی رنگ های RB5 و AR151 در دز 1kGy به سرعت کاهش یافته و در دز 9kGy تقریبا به طور کامل ناپدید گردید. هم چنین میزان رنگ زدایی محلول RB5 با افزایش غلظت آب اکسیژنه تا 5mmol/L و در دز 1kGy به بالاتر از 78/99% رسید. pH محلول های رنگی مورد آزمایش نیز به دلیل تولید اسیدهای آلی و معدنی کاهش یافت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ