سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

مقاله بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازنذهای زمین شناسی با استفا

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازنذهای زمین شناسی با استفاد ه از GIS (مطالعه موردی حوزه حبله رود) pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازنذهای زمین شناسی با استفاد ه از GIS (مطالعه موردی حوزه حبله رود) pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازنذهای زمین شناسی با استفاد ه از GIS (مطالعه موردی حوزه حبله رود) pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازنذهای زمین شناسی با استفاد ه از GIS (مطالعه موردی حوزه حبله رود) pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی مجازی علوم زمین
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مریم حسین زاده کرمانی – کارشناسی ارشد آبخیزداری از دانشگاه اردکان
مهدی تازه – دکتری ژئومرفولوژی از دانشگاه تهران،1390، عضو هیئت علمی دانشگاه اردکان
حمید زارع – کارشناسی ارشد آبخیزداری از دانشگاه اردکان

چکیده:
سرعت تکنولوژی و پیشرفت بشر در جمع آوری اطلاعات و نیز نیاز به تصمیم گیری سریعتر، دقیقتر، و با انجام عملیات با صرفه تر، موجب گردیده است تا مشاهدات هوایی کره زمین، مورد استفاده قرار گیرد که در این راستا سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS) به عنوان یک تکنیک مناسب بهره برداری پذیرفته شده است. تحقیق حاضر با هدف بررسی تغییرات شیب و ارتفاع در سازندهای زمین شناسی در بخش شمالی حوزه حبله رود به مساحت472835 هکتار معادل373 درصد از کل حوضه حبله رود انجام گرفت. در تحقیق حاضرابتدا با استفاده از نرم افزارArc Gis9.3 نقشه DEM و نقشه شیب حوزه از روی نقشه زمین شناسی تهیه گردید. سپس با استفاده از آنالیز Spatial Analyst تنوع نوع سازندهای منطقه، سازندها با توجه به تغییرات شیب و ارتفاع منطقه، زون بندی گردید. با توجه به ارتفاع بدست آمده سازندهای Ji و Ek جزء مرتفع ترین و سازندهای Db-sh و Pr جزء کم ارتفاع ترین سازندهای منطقه است. از طرفی تغییرات سطح سازندهای JI وKtzl در بیشترین دامنه تغییرات ارتفاعی و سازندهای Kو Db-sh در کمترین دامنه تغییرات ارتفاعی در منطقه گسترده شده است. از طرفی با توجه به شیب بدست آمده سازندهای Czl و Kbv جزء پرشیب ترین و سازندهای Cb و TRe جزء کم شیب ترین سازندهای منطقه است. همچنین تغییرات سطح سازندهایKtzl وEk در بیشترین دامنه تعییرات شیب و سازندهای Jd و Db-sh در کمترین دامنه تغییرات شیب در منطقه قرار دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ