دانشجو یار

مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزددر1387 pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزددر1387 pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزددر1387 pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزددر1387 pdf :

مقاله بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزددر1387 pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در سلامت کار ایران از صفحه 66 تا 73 منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع افسردگی و عوامل مرتبط با آن در رانندگان کامیون استان یزد-1387
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افسردگی
مقاله راننده کامیون
مقاله یزد

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: وکیلی محمود
جناب آقای / سرکار خانم: اسلامی فارسانی شهین
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی سیدمحمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: دهقانی تفتی محمدحسین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: رانندگی یکی از مشاغل سخت و خطرناک می باشد که میزان ابتلا، مرگ و میر و غیبت از کار بالاتری نسبت به مشاغل دیگر دارد و رانندگان مستعد ابتلا به افسردگی می باشند. از آنجا که افسردگی باعث تغییر مشخصی در رفتار، نگرش و تفکر می شود امکان بروز حوادث جاده ای را بالا می برد. هدف این مطالعه تعیین شیوع افسردگی و عوامل خطر آن در رانندگان کامیون بود.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی به روش مقطعی انجام شد. جمعیت هدف رانندگان کامیون جاده ای ساکن استان یزد بودند. تعداد 400 راننده بصورت تصادفی ساده از روی لیست رانندگان سازمان حمل و نقل انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده تست استاندارد بک بود. داده ها به صورت مصاحبه جمع آوری و با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: در مجموع 3/70 درصد رانندگان درجاتی از افسردگی داشتند: 8/14 افسردگی اساسی ، 4/25 درصد افسردگی متوسط و 1/30 درصد به درجات خفیف تر افسردگی مبتلا بودند و فقط 7/29 درصد آنها فاقد علائم افسردگی بودند. بین نمره افسردگی با تعداد سیگار مصرفی و مدت سفر همبستگی مثبت و معنی دار و با ساعات خواب در طول سفر همبستگی معکوس و معنی داری بدست آمد. میزان افسردگی در رانندگانی که در یکسال گذشته سابقه تصادف داشتند به طور معنی داری بالاتر بود.
نتیجه گیری: با توجه به آمار هشدار دهنده افسردگی در رانندگان کامیون لازم است کمیته های تخصصی و کار گروه های لازم جهت بررسی بیشتر و رفع مشکلات رانندگان تشکیل و اقدامات لازم صورت گیرد

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ