پروژه دانشجویی مقاله تاریخ ریاضیات با pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله تاریخ ریاضیات با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله تاریخ ریاضیات با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
خلاصه ایی از تاریخ ریاضیات در چین
منابع اولیه عبارتند از: «گسترش ریاضیات در چین و ژاپن» اثر Mikami و ریاضیات چینی اثر Li yan و Dushiran تاریخچه زیر را مشاهده نمائید:
1- نماسازی عددی، محاسبه ریاضی، مقیاسهای شمارش
نماد سازی اعشاری سنتی- یک نماد برای هر یک از 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1،100 و 1000 و 10000 و..
بنابراین 2034 نوشته میشود با نمادهایی به شکل 2 و 1000و3و10 و4 یعنی دوبار 1000 و 3 بار 10 باضافه 4. که باز میگردد به روش نوشتاری چینی.
• محاسبه با استفاده از تکه های کوچک خیزران بعنوان مقیاسهای شمارش شکل گرفت. شکل قرار گرفتن مقیاسهای شمارش نمایانگر یک روش اعشاری ساده بوده و برای نوشتن عبارات طولانی، عدد صفر نمایانگر یک فاصله بود. ترتیب نوشتن از چپ به راست شبیه روش شمارش عربی در 400 سال قبل از میلاد و یا زودتر بوده.
• جمع: نمادهای شمارش برای دو عدد در پائین قرار می گرفتند و یک عدد بالای دیگری اعداد از چپ به راست با هم جمع می شدند و در صورت نیاز انتقال انجام میشد. منها نیز به همین روش.
• ضرب: جدول ضرب 90*9 ضربهای اعداد بزرگ مانند روش ما با نتیجهگیری بر مبنای مقیاسهای فیزیکی انجام میشد. تقسیمهای اعداد بزرگ مانند روشهای رایج ولی نزدیکتر به روش galley بود.
2- Zhoubi suanjing (بهترین روش محاسبه شاخصها و منحنی های صعودی) (صد سال قبل از میلاد مسیح)
• یکی از تئوریهای منحنی های صعودی راتوصیف میکند قبل از آن Han dynasty (206 سال قبل از میلاد مسیح) ریاضی زودتر در کتاب سوزی 213 قبل از میلاد مسیح.
• بیان و کاربرد هندسه فیثاغورثی برای مساحی، ستاره شناسی و غیره. گسترش هندسه فیثاغورثی
• محاسباتی شامل اعداد کسری معمولی
3- نه فصل در مورد هنر ریاضی اثر jiuzhang suanshu (صد سال قبل از میلاد مسیح) گرد آوری ریاضیات بر پایه Han dynasty 249 مسئله در 9 فصل.
کاملترین مرجع مساحی و موثرترین کتاب ریاضیات هینی. گزارشات و تفسیرهای فراوان.
فصل 1: محاسبه مساحت: مباحث سیستماتیک در مورد الگوریتمهای مورد استفاده در شاخصهای شمارش اعداد کسری شامل alg برای LCM , GCD مساحت اشکال سطح شامل مربع، مستطیل. مثلث، ذوذنقه،دایره و قطاع دایره و قطاع کره دوایر متحد المرکز، بعضاً تخمینی و بعضاَ دقیق.
بخشهای 2و3و6 در مورد تناسب، سری ها، توزیع نسبت و ضرایب صحیح بخش 4، روشهای محاسبه سطح و حجم. توضیح روشهای معمول برای محاسبه ریشهای مربع و مکعب می اشد اما نتایج را به کمک محاسبه با نمادهای عددی بدست می آورد.
بخش 5: مشاوره های ساختمانی. حجم مکعب، متوازی السطوح، هرم ناقص هرم سه وجهی، هرم، استوانه، چهارضلعی. مخروط و مخروط ناقص و کره بعضاً تخمینی و بعضاً با 3-Pi
بخش 7: زیادی ها و کسرها: اشکال خطا و اشکال خطا دوگانه.
بخش 8: آرایش مستطیلی: بیان کننده روشهای محاسبه برای حل معادلات 3 مجهولی یا بیشتر. شامل بکارگیری اعداد منفی (مرکز برای اعداد مثبت و سیاه برای اعداد منفی) قواعد اعداد صحیح.
بخش 9: مثلث های کامل: کاربرد تئوری فیثاغورث و مثلث های متشابه، حل معادلات درجه ها با توضیح الگوریتم ریشه مربع، تنها معادلات به شکل X2+ax=b با a و b مثبت
Sunzi 4
روشهای کاربردی ریاضی خود را نوشته. شامل «باقیمانده مسائل چینی» یا «مسئله Master Sun» . n را پیدا کرده وقتی که شما با تقسیم 3 باقیمانده 2 را بدست میآورید، با تقسیم بر 5 باقیمانده 3 را بدست می آورید و با تقسیم بر 7 باقیمانده 2 را بدست می آورید. راه حل او: اعاد 40، 63 و 30 را جمع کنید تا به عدد 233 برسید، از عدد 210 کم کنید تا به عدد 23 برسید.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله عملکرد میان افزار و بررسی CORBA در سیستم های توزیع شده با pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله عملکرد میان افزار و بررسی CORBA در سیستم های توزیع شده با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله عملکرد میان افزار و بررسی CORBA در سیستم های توزیع شده با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
چکیده
با گسترش شبکه های کامپیوتری، نیاز به انجام محاسبات گسترده و ایجاد ارتباطات سریع بین سیستم های کامپیوتری افزایش پیدا کرده است؛ یکی از پیچیدگی های این ارتباطات، نـاهمگن بودن سیستمهای سرویس دهنده و سرویس گیرنده است، لذا برای افزایش توان محاسـباتی و حل مشکل ناهمگونی در شبکه، سیستمهای تـوزیعی مـورد اسـتفاده وسـیع قـرار گرفتـه انـد. سیستمهای توزیعی مجموعهای از کامپیوترهای مستقل هستند که برای کاربر خـود ماننـد یـک سیستم منسجم و منفرد به نظر میرسند. سیستم توزیعی بـه منظـور پشـتیبانی از کامپیوترهـا و شبکه های ناهمگن، غالبا به وسیله لایه هایی از نرم افزار سـازماندهی میشـوند. ارتبـاط بـین اشیایی که تحت بستر شبکه بصورت توزیع شده هستند، توسط میان افزار میسر میشود .میان افزار لایه های بین سیستم عامل شبکه و برنامه های کاربردی توزیع شده است بلکـه شـرایط محیطی نیز محدودیت هایی دارد. میان افزارها به چند دسته مهم تقسیم میشوند کـه هـر نـوع قابلیتهای خاص خودرا داراست کوربا یک نوع خاصی ازOMG است و دارای اهدفی مثل بهبود سیستمهای توزیعی و استفاده از برنامه نویسی شئ گرا، ایجاد بستری بـرای اینکـه زبانهـای نویسی مختلف بتوانند با ھم دیگر ارتباط برقرار کنند. استاندارد سـاختار معمـاری CORBA توسط گروه OMG و بهمنظور برقراری ارتباط بین اشیاء توزیعشـده تـدوین گردیـده اسـت. اشیائی که خود حاوی ماجولهای نرمافـزاری مـی باشـند. بـاوجودCORBA سیسـتم ھای توزیعی می توانند با سخت افزارها ، سیستم عامل ها، زبـان هـای برنامـه نویسـی مختلـف بـا یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
×
کلمات کلیدی: سیستم های توزیع شده-میان افزار-CORBA-OMG-ORB
.1 مقدمه
1
سیستمهای توزیعی مجموعه ای از کامپیوترهای مستقل هستند که برای کاربر خود مانند یک سیستم منسجم و منفرد به نظـر میرسند. سیستم توزیعی به منظور پشتیبانی از کامپیوترها و شبکه هـای نـاهمگن، غالبـا بـه وسـیله لایـه هـایی از نـرم افـزار سازماندهی می شوند.بدان معنی که، به صورت منطقی بین یک لایه سطح بالاتر، شامل کـاربران و برنامـه هـای کـاربردی و یک لایه زیرین، حاوی سیستم عامل و امکانات ارتباطی قرار داده می شوند. به همین دلیل، این نـوع سیسـتم تـوزیعی، میـان افزار نامیده میشود. میان افزارها به چند دسته مهم تقسیم میشوند که هر نوع قابلیتهای خـاص خـود را داراسـت. ایـن امکـان وجود دارد که شی هایی که روی ماشینهای مختلف مستقر هستند ناهمگن باشند.این ماشینها ممکن است نسبت بـه یکـدیگر ساختار پردازنده و سیستم عامل متفاوتی داشته باشند. ممکن است این شی ها با زبانهای برنامه نویسی متفـاوتی نوشـته شـده باشند و یا حتی به یک میان افزار متصل نباشند. با توجه به همه این تفاوت های مختلف از جهت ناهمگونی باید خـاطر نشـان کرد که برای برنامه نویس سطح کاربرد، باید تمام این تفاوت ها بصورت شفاف باشد و قابل حس نباشد.[1]
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی بررسی انواع روانکارهای صنعتی با pdf دارای 107 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی انواع روانکارهای صنعتی با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی بررسی انواع روانکارهای صنعتی با pdf
فصل اول
مقدمه
تاریخچه
فصل دوم
تعاریف اولیه روانکاری
روش های تولید روغن روانساز
معرفی مواد افزودنی به روغن
ویژگی های روغن موتور
روغن ( روانکار ) چگونه تولید می شود
روغن پایه
فرآیند تولید روغن های پایه
ویسکوزیته روغن ها
اهم وظایف روغن ساز
فصل سوم
انواع روغن ها
انتخاب بهترین روغن ماشین
نقش روغن موتور
انتخاب روغن موتور
مایع ترمز
مایع خنک کننده
گریس
مقایسه کاربرد گریس با روغن
روغن های طبیعی
کمپوزیت الیاف گیاهی
مشخصات یک روغن موتور خوب
گرانروی
ویژگی های روغن موتور
چرا روغن موتور باید تعویض شود
عوامل موثر در مدت زمان کارکرد و تعویض روغن موتور
وظایف روغن موتور
مشخصات روغن
آلودگی روغن
روش های فیلتر نمودن
فصل چهارم
روغن توربین چیست
روغن کمپرسورهای تبریدی
روغن صنعتی
روغن های دنده
راهنمای عملی روانکاری در جعبه دنده های اتوماتیک و تراکتور
پایداری در برابر خوردگی و سائیدگی
فصل پنجم
مکمل های روغن
روغن دنده های آینده
صرفه جویی در مصرف انرژی با روانکاری
روغن های هیدرولیک گیربکس های اتوماتیک
خصوصیات روغن هیدرولیک
کنترل سطح روغن و کیفیت ان
پمپ های هیدرولیکی
سیستم های هیدرولیک
روغن موتورهای مصرفی در کشتی ها و قطارها
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی بررسی انواع روانکارهای صنعتی با pdf
جمشید وند ، تکنولوژی روغن و روانکاری( علمی و عملی)
افقی ،مهدی ، روحانی ، سپهری ، شهرام ، روانکاری بلبرینگ ها
مقالات استفاده شده از اینترنت ، ( سایت شرکت نفت پارس)
موسوی قرشیزی ، سید ابراهیم ، روغن کاری و تجهیزات نیروگاهی ، انتشارات دانشگاه صنعت و برق ( شهید عباسپور)
انجمن ویکی پروژه www.wikiproject.pro/forum
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی مقاله سیستم های تولیدی کامپیوتری با pdf دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله سیستم های تولیدی کامپیوتری با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله سیستم های تولیدی کامپیوتری با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تاریخچه
Cad/Cam شامل دو بخش جداگانه با نام های ذیل می باشد:
1ـ طراحی به کمک کامپیوتر
2ـ تولید به کمک کامپیوتر
این دو بخش در طی 30 سال گذشته به طور مستقل رشد کرده اند و هم اکنون هر دوی آنها با هم تحت عنوان سیستم های Cad/Cam یکپارچه شده اند. معنای یکپارچگی این است که کلیه عملیات طراحی و تولید می تواند در یک سیستم واحد مورد نظارت و کنترل قرارگیرد.
طراحی به کمک کامپیوتر اساساً بر یک تکنیک متنوع و قدرتمند به نام گرافیک کامپیوتری استوار است. گرافیک کامپیوتری عبارت است از ایجاد و دستکاری اشکال بر روی یک دستگاه نمایش به کمک کامپیوتر. گرافیک کامپیوتری در سال 1950 در دانشگاه ام.آی.تی آمریکا پایه ریزی شد و اولین تصاویر ساده بر روی کامپیوتر «ویرل ویند1» نمایش داده شد.
با ظهور سخت افزار پیشرفته که حافظه و سرعت آن بالا و ارزان نیز بود، نرم افزارهای جدیدتری نیز در زمینه گرافیک بوجود آمدند. نتیجه چنین تحولی، کاربرد روز افزون Cad در صنعت بود. در آغاز، سیستم های Cad به صورت ایستگاه های نقشه کشی خودکاری بودند که در آن رسام های تحت کنترل کامپیوتر نقشه های مهندسی را تولید می نمودند. امروزه سیستم های Cad می توانند به مراتب بیشتر از نقشه کشی عادی کار انجام دهند. برخی از سیستم ها دارای قابلیت های تحلیلی نیز هستند. برای نمونه نرم افزارهایی از Cad وجود دارند که با روش المان محدود می توانند قطعات را از نظر مسائل تنش، حرارت و مسائل مکانیکی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. همچنین نرم افزارهایی از Cad وجود دارند که می توانند حرکت قطعات را نیز مورد مطالعه قرار دهند.
تولید به کمک کامپیوتر اساساً با ظهور کنترل عددی یا NC مطرح شد. در اواخر دهه40 فردی به نام جان پارسونز روشی خاص برای کنترل یک ماشین ابزار ابداع کرد. در روش او کارت های سوراخ شده به کار برده شده بود تا اطلاعات مختصاتی حرکت ماشین با آن ارائه گردد. در این حالت، امکان انجام ماشین کاری روی سطوح مورد نظر توسط ماشین میسر می شد. با مشخص شدن مقادیر عددی برای حرکت محور ماشین ابزار، تحولی در حرکت مکانی ماشین ابزار ایجاد شد. اولین نمونه ماشین NC در سال 1952 ساخته شد تا بتواند توانایی های آن را بیان کند. سپس، سازندگان ابزار و صنایع تولیدی متحداً ماشین های NC جدیدی متناسب با نیازهایشان ساختند.
در اواخر دهه 50 کامپیوترها در دسترس بودند و مسلم شده بود که آنها می توانند مقادیر عددی مورد لزوم ماشین های کنترل عددی را تولید نمایند.
در این مرحله، نیروی هوایی آمریکا با پرداخت مبالغ زیادی به دانشگاه ام.آی.تی خواستار طراحی یک برنامه نویسی قطعه شد که بتواند برای تعریف حرکات هندسی ابزار، در ماشینهای کنترل عددی به کار گرفته شود. نتیجه این کار پیدایش زبان APT شد که امروز بعنوان زبان استاندارد ماشین NC شناخته شده است.
چرخه محصول و Cad/Cam
برای اینکه قلمرو Cad/Cam در عملیات یک شرکت تولیدی درک گردد، لازم است فعالیتها و عملکردهای گوناگونی که باید در طراحی و ساخت یک محصول انجام گیرد، مورد بررسی قرار گیرند.
کلمات کلیدی:
پروژه دانشجویی تحقیق اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف با pdf دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق اثبات عسر و حرج زوجه با استناد به عرف با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
جلسه هیأت عمومی دیوان عالی کشور در خصوص رسیدگی به پرونده اصراری حقوقی ردیف 84/21 به ریاست آیت الله مفید، رئیس دیوان عالی کشور و با حضور قضات شعب حقوقی دیوان عالی کشور صبح روز سه شنبه گذشته برگزار شد که در این جلسه به 2 پرونده اصراری حقوقی رسیدگی گردید.
در این پرونده اصراری، فرجام خواه ( زوجه) دادخواستی به خواسته صدور گواهی عدم امکان سازش به دلیل عسر و حرج با استناد به ماده 1130 قانون مدنی به دادگاه بدوی ارائه می نماید که تقاضای وی پس از طی مراحل مختلف رسیدگی در هیات عمومی اصراری مطرح گردید.
قضات هیات عمومی دیوان در رای خود نظر شعبه دیوان مبنی بر احراز عسر و حرج زوجه را با استناد به عرف و شرایط زوجه و نه الزاما وجود مدرک و استناد دال بر آزار و اذیت جسمی و روحی پذیرفتند.
به طوری که در این پرونده به صرف غیر قابل تحمل بودن زندگی مشترک برای زوجه، به دلیل عدم علاقه به زوج و نیز اطلاع اجمالی محکمه از سوء معاشرت زوج، اختلاف سن و عدم دوام زندگی مشترک میان این دو، عسر و حرج به اثبات رسیده و رای به آن داده شده است.
کلمات کلیدی:
ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده
به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.