دانشجو یار

پروژه دانشجویی تحقیق ستارخان سردار ملی با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق ستارخان سردار ملی با pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق ستارخان سردار ملی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق ستارخان سردار ملی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق ستارخان سردار ملی با pdf :

در بین مردانی که برای دفاع از مشروطیت و حقوق ملت دست به شمشیر برده و آنرا پس از استبداد صغیر دو مرتبه بازگردانیدند، ستارخان سردار ملی مقام اول را دارد؛ بحق او قهرمان مشروطیت ایران است.

ستارخان پیش از مشروطیت از لوطیان تبریز بود. لوطیان تبریز از قدیم طبقه خاصی را تشکیل میدادند و اخلاق و عادات بخصوصی داشتند. با حکومت و مأمورین دولت همیشه مخالفت می نمودند؛ چنانکه در عصر شاه طهماسب صفوی عده ای از آنان در عصیان طغیان نمودند و به مجازات رسیدند. پس از بروز اختلاف بین متشرعه و شیخیه، لوطی ها نیز دو دسته شدند و به مخالفت همدیگر برخاستند. اعمال و رفتار آنان مورد توجه طبقات مردم بود. محمدامین خیابانی دیوانی به زبان ترکی درباره وقایع لوطی های تبریز سروده که در عهد نادرمیرزا مؤلف تاریخ تبریز با وصف چند دفعه چاپ کمیاب بوده است. ستارخان از لوطیان بومی نبود، بلکه اصل او از قراجه داغ و از ایل محمدخانلو بود. خود به شیخیه اعتقاد داشت و روزگاری در اطراف شهر به سر می برد. پنهانی به مشهد رفته و برگشته بود.

ستارخان پس از اعلام مشروطیت به شهر آمد و به اسب فروشی اشتغال ورزید و سپس جزو مجاهدین مسلح گردید. پس از بمباردمان مجلس، دعوت انجمن ایالتی آذربایجان را که خود را به دنیا جانشین مجلس بمباردمان شده معرفی می کرد، قبول کرد. در محله امیرخیز با قوای دولتی جنگ نمود. با وصف شکست مجاهدین و سست شدن آنها، وی استقامت به خرج داد و تسلیم نشد و محله امیرخیز را به تصرف قشون دولتی نداد. وقتی بر ایران گذشته است که مشروطیت فقط در محله امیرخیز تبریز وجود داشت و همه جای ایران در دست پادشاه مستبد بود.

ژنرال قونسول روس به وی بیرق روسیه داده و تضمین می کرد که اگر تسلیم شود از تعرض محمدعلی شاه مصون باشد، اما او قبول نکرد. آنقدر مقاومت کرد تا مجاهدین محلات دیگر به جنبش آمدند و قوای دولت را عقب راندند. این مقاومت به محمدعلی شاه معلوم ساخت که بلوای تبریز امری جدی است و ممکن است کار آن بلوا بالاتر گیرد و کار به جاهای باریکتر بکشد. این بود که عین الدوله را به محاصره تبریز فرستاد و از عشایر و خوانین نفر و اسلحه خواست. ستارخان بدواً اردوی ماکو را منهزم نمود و بعداً عین الدوله را عقب نشاند و بر تبریز مسلط شد. پس از آن، به زور از مردم اعانه خواست و مرتکب بعضی اشتباهات شد و مردم را ناراضی نمود. (موضوع اعانه جمع کردن ستارخان مربوط می شود به خبردار شدن انجمن تبریز از بمباردمان مجلس و احتمال کودتا بر علیه مشروطیت نوپا. نخستین اقدام انجمن پس از اطلاع بر این موضوع، پس از ارسال تلگرافها به سایر شهرها، در صدد اعزام نیروی مسلح به تهران درآمد. به دنبال این تصمیم دفتر اعانه ای برای تأمین هزینه این اردوکشی دایر گردید.)

پس از آنکه قشون روس وارد تبریز گردید، وی به شهبندری عثمانی (قونسولخانه) پناه برد و بالاخره به طهران رهسپار شد. در پایتخت مشروطه پذیرایی گرم و باشکوه از وی به عمل آمد. ستارخان با شاه و نایب السلطنه در یک کالسکه نشسته، با جلال تمام وارد شهر گشت و در باغ اتابک منزل گرفت.

چون پس از فتح تهران به دست ملیون، احتیاجی به وجود مجاهدین نبود و این جماعت با در دست داشتن اسلحه امنیت پایتخت را متزلزل می کردند، دولت مشروطه بر آن شد که اسلحه مجاهدین را جمع کند. مجاهدین تهران به منزل ستارخان سردار ملی جمع شده، بنای مقاومت را گذاشتند. در نتیجه تیراندازی ها تیری به پای او اصابت کرد و (بدین گونه پایی که در صحنه های آتش و خون دلیرانه و بی تزلزل گام زده بود با تیر دولت انقلابی از رفتار باز ایستاد و بنا به قول احمد کسروی بدینسان یگانه قهرمان آزادی از پا درافتاد - تاریخ هیجده ساله، ص 143) مجاهدین مغلوب شدند. در اثر آن تیر مزاج ستارخان علیل شد. مرگ سردار ملی را عصر روز سه شنبه 25 آبانماه 1293 شمسی مطابق به 28 ذیحجه 1332 قمری نوشته اند. سردار هنگام پیوستن به جاودانگی 48 سال داشت. جسم بی روح وی را در مقبره طوطی در جوار بقعه حضرت عبدالعظیم در شهر ری به خاک سپردند. آرامــگـــاه ســـردار تا سال 1324 شمسی وضع حقیرانه ای داشت. در این سال پس از میتینگ طرفداران پرشور ستارخان بر سر قبر وی، یک آرامگاه موقتی ساخته شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی تحقیق استرس با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق استرس با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق استرس با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق استرس با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق استرس با pdf :

شرح بیماری
استرس‌ عبارت‌ است‌ از واکنشهای‌ فیزیکی‌، ذهنی‌ و عاطفی‌ که‌ در نتیجه‌ تغییرات‌ و نیازهای‌ زندگی‌ فرد، تجربه‌ می‌شوند. تغییرات‌ می‌توانند بزرگ‌ یا کوچک‌ باشند. پاسخ‌ افراد به‌ تغییرات‌ زندگی‌ متفاوت‌ است‌. استرس‌ مثبت‌ می‌تواند یک‌ انگیزش‌ دهنده‌ باشد در حالی‌ که‌ استرس‌ منفی‌ می‌تواند در زمانی‌ که‌ این‌ تغییرات‌ و نیازها، فرد را شکست‌ می‌دهند، ایجاد شود.
علایم‌ شایع‌
• فیزیکی‌: گرفتگی‌ عضلانی‌، سردرد ، درد قفسه‌ سینه‌ ، ناراحتی‌ معده‌ ، اسهال‌ یا یبوست‌، افزایش‌ ضربان‌ قلب‌ ، دستهای‌ سرد و مرطوب‌، خستگی‌ ، تعریق‌ شدید، بثورات ‌، تنفس‌ سریع‌، لرز، تیک‌، تحریک‌پذیری‌، کم‌اشتهایی‌ یا بی‌اشتهایی‌، ضعف‌، احساس‌ خستگی‌، گیجی‌.

• عاطفی‌: عصبانیت‌، اعتماد به‌ نفس‌ پایین‌، افسردگی‌ ، بی‌تفاوتی‌، تحریک‌پذیری‌، ترس‌ و پاسخهای‌ هراسی‌، اشکال‌ در تمرکز، احساس‌ گناهکاری‌، نگرانی‌، بی‌قراری‌، اضطراب‌ و وحشت‌.
• رفتاری‌: سوءمصرف‌ الکل‌ یا مواد مخدر، افزایش‌ مصرف‌ سیگار، اختلالات‌ خواب‌ ، پرخوری‌، کاهش‌ حافظه‌ و منگی‌.


علل‌
• بدن‌ در یک‌ موقعیت‌ پراسترس‌ با افزایش‌ تولید هورمونهای‌ خاصی‌ جواب‌ می‌دهد که‌ باعث‌ تغییراتی‌ در ضربان‌ قلب‌، فشار خون‌ ، متابولیسم‌ و فعالیت در زمان ابتلا به این بیماری فیزیکی‌ می‌گردد.
عوامل‌ افزایش‌ دهنده‌ خطر
• تغییر در شیوه‌ زندگی‌ و اختلال‌ در امور روزمره‌ طبیعی‌ شخص‌ که‌ می‌تواند استرس‌ ایجاد کند. برخی‌ از علل‌ شایع‌ استرس‌ عبارتند از:
• مرگ‌ اخیر فرد مورد علاقه‌ (همسر، کودک‌، دوست‌(
• از دست‌ دادن‌ هر چیزی‌ که‌ برای‌ فرد ارزشمند باشد.
• آسیب‌ها یا بیماری‌های‌ شدید
• اخراج‌ شدن‌ یا تغییر شغل‌
• نقل‌ مکان‌ کردن‌ به‌ یک‌ شهر یا استان‌ جدید
• مشکلات‌ جنسی‌ بین‌ فرد و شریک‌ جنسی‌ او
• ورشکستگی‌ مالی‌ یا مقروض‌ شدن‌ شدید مثلاً به‌ خاطر خرید یک‌ خانه‌ جدید
• تعارض‌ مدام‌ بین‌ فرد و یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌ ، دوست‌ نزدیک‌ یا همکار
• خستگی‌ دایمی‌ ناشی‌ از استراحت‌، خواب‌ یا تفریح‌ ناکافی‌

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزا

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم با pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم با pdf :

مقدمه

جرم و بزهکاری از پدیدههای ناخوشایند حیـات اجتمـاعی انسانهاسـت کـه همـواره در همـه جوامـع بشری وجود داشته است (شریفینیا، 1388، ص .(7 هرچند در بررسی همهجانبه این پدیـده، بایـد ابعـاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، اما بیشـک یکـی از اصـلیتـرین ابعاد آنها، که بر سایر جنبهها نیز تأثیر عمیقی دارد، بُعد روانشـناختی اسـت (همـان، ص .(1 کنکـاش در ویژگیهای شخصیتی- رفتاری بزهکاران نشان میدهد که فرایند رشد و تحول در زندگی روانـی بیشـتر آنها با مشکلاتی همراه بوده است. پریشانیهای روانی، محرومیتها، ناکامیهـای مسـتمر، خودمـداری و فزونخواهی، پرخاشگری، خصومت و نفرت انباشته شده، نارساییهـای تربیتـی و یـادگیریهـای غلـط دوران کودکی، نظام خانوادگی آشفته، کمبود محبت و در یک کلام، عقدههـای روانـی مهـمتـرین عامـل گرایش به رفتارهای تبهکارانه و ضداجتماعی است (افروز، 1384، ص .(14

یکی از روشهایی که در بسیاری از نقاط جهان برای تنبیـه مجرمـان و جلـوگیری از جـرم اسـتفاده میشود، زندانی کردن آنان است. محرومیت از آزادی، که در اواخر قرن هیجدهم در نظام قضـایی اروپـا تثبیت شد، با این هدف انجام شد که واکنش در برابر اعمال بزهکارانه را منطقیتـر و انسـانیتر کنـد. امـا دیری نپایید که در قالب اجرا، زندان ناتوان از حل تضادهای فردی و اجتماعی جرمزا یا افشـاکننده جـرم از کار درآمد. از آن پس نهاد زندان همواره با بحران روبهرو بوده اسـت (شـریفینیا، 1387 الـف، ص .(8 بررسیها نشان دادهاند که زندانی کردن تأثیر منفی بر زندانیان، بهویژه جوانان دارد و آنـان را بـه اجبـار از کانون خانوادگی، شغل و زندگی اجتماعی طرد میکند و زمینه را برای روی آوردن بـه جـرم و جنایـت در زندان بیشتر میکند. پس از استقرار روانشناسی بهعنوان یک دانش تجربی و ظهور روشهـای نـوین رواندرمانی، توجه به اصلاح رفتار مجرمانه ابعاد وسیعی یافت؛ بهگونـهایکـه امـروزه در سراسـر جهـان روانشناسان زیادی میکوشند که به این گروه از آسیبدیـدگان اجتمـاعی کمـک کننـد (هـادی، .(1388 زندگی در زندان با مشکلات فراوانی برای مسئولان و فرد زندانی همـراه اسـت. یکـی از مشـکلاتی کـه مسئولان و فرد زندانی در زندان با آن مواجه است، پرخاشگری و درگیری زنـدانیان بـا یکـدیگر اسـت. بهطوریکه ریشه اغلب تخلفات درون زندانها، بخصوص اخلال در نظم زنـدان، پرخاشـگری زنـدانیان است (شمس، 1388، ص .(93 برخی اوقات این امر منجر بـه نقـص عضـو و یـا کشـته شـدن یکـی از طرفهای درگیر میگردد که هزینههای مادی و معنـوی بسـیاری را بـر خـود و جامعـه وارد میآورنـد. ازاینرو، ضروری است که برنامههایی برای حل این مشکل با اجرای برنامهها و خـدمات روانشـناختی،

بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم 94

از طریق تغییر نگرش و اصلاح باورهای نادرست زندانیان طرحریزی شود. در این پژوهش، افـراد دارای خشم و پرخاشگری تحت برنامه درمان یکپارچه توحیـدی، بـهمنظور مـدیریت خشـم و کـاهش میـزان پرخاشگری قرار گرفتند.

خشم، خصومت و پرخاشگری: خشم عبارت است از احساس یا هیجانی که دامنـه آن از رنجـش و آزردگی خفیف تا خشم و غضب شدید گسترده است. خشم پاسخ طبیعی به برخی موقعیتها میباشـد. علاوه بر این، خشم ممکن است ناشی از ناکامی در رسیدن به امیـال، نیازهـا و اهـداف باشـد (رایلـی و شاپشایر، 2002، ص .(9 پرخاشگری مجموعهای از فعالیتهـای عمـدتاً بـینفـردی و شـامل رفتارهـای کلامی و جسمانی مخرب و آسیب رساننده است (لاچمن و همکـاران، 2000، ص .(45 در لغـتنامـه وبستر در سال 1989 پرخاشگری به این صورت تعریف شده است: عمل قدرتمندانه که بـه قصـد غلبـه یا تسلط صورت میگیرد و یا حملات بیدلیل و یا تجاوز و رفتار خصمانه منتهی بـه ضـرب و جـرح و مخرب، بخصوص هنگامیکه این اعمال پس از احسـاس عجـز و ناکـامی اتفـاق افتـاده باشـد (کمـالی، 1386، ص .(8 اغلب مردم خشم و پرخاشگری را با هم اشتباه مـیکننـد. پرخاشـگری نـوعی رفتـار بـا هدف آسیب رساندن به فرد دیگر یا تخریب اموال است، درحالیکه خشم یک هیجان اسـت و ضـرورتاً به پرخاشگری منجر نمیشود. واژه سومی به نام خصومت نیز وجـود دارد و اگرچـه بـا ایـن دو مـرتبط استاما، ماهیتاً تفاوت دارد. خصومت به مجموعهای از نگرشها و قضاوتها اشاره دارد کـه رفتارهـای پرخاشگرانه را برمیانگیزند (رایلی و شاپشایر، 2002، ص .(9 بنابراین خشـم، خصـومت و پرخاشـگری به ترتیب عبارتند از نوعی هیجان، فکر و رفتار.

درمان یکپارچه توحیدی :(MIT) همانطور که گفته شد زندگی در زندان با مشکلات فراوانی همـراه است که یکی از مشکلات، پرخاشگری و درگیری زندانیان با یکدیگر است، که برخی اوقات هـم منجـر به نقص عضو و یا کشته شدن یکی از طرفهای درگیر میگردد که هزینههای مادی و معنـوی بسـیاری را بر خود و جامعه وارد میآورند. پس ضروری است که برنامههایی برای حـل ایـن مشـکل بـا اجـرای برنامهها و خدمات روانشناختی، از طریق تغییر نگرش و اصلاح باورهای نادرست زندانیان، طرحریـزی شود. با توجه به اینکه یکی از مؤلفههایی که نقش بسیار مؤثری در کاهش جرم و افـزایش سـلامت روان دارد مذهب و باورهای مذهبی است، تحقیقات بسیاری در سالهای اخیر بر نقـش مـذهب بـر سـلامت روان و درمان بیماریهای روانی شده است (جانسون، 2002، ص 8؛ اسـکات، 2008، ص .(391 درمـان یکپارچه توحیدی که تلفیقـی از آخـرین یافتـههای رواندرمـانی در حوزههـای مختلـف، بـهویژه فنـون

05 ، سال هفتم، شماره سوم، پاییز 3931

انسانینگر و وجودی از یکسو، و آموزههای توحیدی و عرفانی اسلام از سوی دیگر میباشد، با عنـوان »روش توحیــد درمــانی« در ســال 2001 توســط دکتــر محمدمحســن جلالیتهرانــی در کتابنامــه رواندرمانیهای نوین توسط ریموند کرسینی معرفی گردید. این روش با تأکید بر ارتقای رشـد و تحـول انسانی، به فرد امکان میدهـد تـا بـا جسـتوجوی معنـای متعـالی بـرای زنـدگی و تـلاش بـرای درک خویشتن خویش، به توسعه روشی برای زندگی خود بپردازد. بـه گفتـه کرسـینی، توحیـددرمانی، کـه از ادغام و یکپارچهسازی نگرش اسلام نسبت به سرشت انسان، نظریه و روش درمان انسـانگرا بـه وجـود آمده، برای اولین بار اسلام را بهمنزله یک شیوه درمانی مطرح کـرده اسـت. ایـن شـیوه درمـانی، پـس از معرفی و بهکارگیری در مرکز تربیت و اصلاح زندان دانشگاه فردوسی مشـهد، نتـایج قابـل قبـولی را بـه دنبال داشت. به دلیل موفقیتهای بهدستآمده، این سبک درمانی به زندانهای سراسـر کشـور گسـترش یافت و اکنون متخصصان در زندانهای همه مراکز استانها، با بهرهگیـری از ایـن شـیوه در پـی اصـلاح رفتار مجرمان و جلوگیری از بازگشت مجدد آنها به سوی رفتارهای مجرمانه برآمدهاند (هادی، .(1388

مرور پیشینه تحقیق در رابطه با درمان یکپارچه توحیدی، نشانگر ایـن اسـت کـه هـرچنـد در زمینـه اثربخشی درمانهای یکپارچه و چندبعـدی تحقیقـات زیـادی انجـام شـده، امـا چـون درمـان یکپارچـه توحیدی یک روش نوپا محسوب میشود، هنـوز تحقیقـات زیـادی در مـورد آن منتشـر نشـده اسـت. شــریفینیــا (1386)، در پژوهشــی بــه مقایســه اثربخشــی دو روش درمــان یکپارچــه توحیــدی و شناختدرمانی در کاهش رفتارهای مجرمانه زندانیان پرداخت. اثر بخشـی درمـان یکپارچـه توحیـدی و معنیدارتر بودن این روش، نسبت به شناخت درمانی در کاهش رفتارهای مجرمانه و سوءمصـرف مـواد نتیجهای بود که از این تحقیق حاصل شد. هادی (1388) به بررسی اثربخشی درمـان یکپارچـه توحیـدی بر مؤلفههای شخصیت و بالینی زندانیان براساس پرسشنامه تحلیل بالینی کتـل پرداخـت. نتـایج تحقیـق نشان داد که در پنج مورد از مؤلفههای شخصیت، و نیز ده مورد از مؤلفههای بالینی، این روش اثربخشـی معنیداری داشته است. چوپانی به بررسی تأثیر گروه درمانی یکپارچه توحیدی و شـناختی- رفتـاری بـر عزت نفس و نگرشهای زناشویی زندانیان مرد زندان مرکزی قم پرداخـت. نتـایج نشـان داد کـه میـزان عزت نفس در دو گروه آزمایش، بعد از گروه درمانی بهطـور معنـیداری بـالاتر از گـروه کنتـرل بـود و نگرشهای زناشویی با سه بعد ایدهآلسازی، نقش جنسیتی و بهعنوان یک رابطـه در معـرض خطـر نیـز بهطور معنیداری بهتر از گروه کنترل بود (چوپانی، 1388، ص .(35 طیبـی بـه مقایسـه اثربخشـی گـروه درمانی یکپارچه توحیدی و شناختی رفتاری در کاهش فشار روانی همسران جانبـازان اخـتلال اسـترس

نحوه اجرای تحقیق:

بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم 15

پس از ضربه پرداخت. نتایج نشان داد که گـروه درمـانی یکپارچـه توحیـدی و گـروه درمـانی شـناختی رفتاری، اثربخشی معناداری در کاهش فشار روانی داشتند (طیبی، .(1390

حال با توجه به اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی در موارد بالا، هدف اصـلی ایـن پـژوهش تعیـین اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان و اهـداف فرعـی ایـن پـژوهش، تعیـین اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بـر میـزان خشـم، خصـومت، پرخاشـگری جسـمانی و پرخاشـگری کلامی میباشد.

روش تحقیق

روش تحقیق نیمهتجربی و از نوع پیشآزمون، پسآزمـون و پیگیـری دو ماهـه بـا گـروه کنتـرل اسـت. جامعهآماری: جامعه آماری این پژوهش کلیه زندانیان مرد 19 تا 47 سال زندان مرکزی اسـتان قـم بودنـد که در هنگام اجرای پژوهش بودند که توسط دستگاه قضایی، محکوم به تحمـل حـبس شـده و حـداقل یک سال از مدت محکومیت آنها باقی مانده بود. این تعداد از تمام زندانیان موجود در یک بند (مجـرد و متأهل و با جرمهای مختلف)، که حاضر به همکاری بودند، انتخاب گردیدند.

روش نمونهگیری: روش نمونهگیری این پژوهش، روش نمونهگیری تصادفی چندمرحلهای بود. بـا توجـه به شرایط خاص فیزیکی زندان و سـکونت زنـدانیان در انـدرزگاهها و بنـدهای جداگانـه، ابتـدا یکـی از اندرزگاهها به روش نمونهگیری تصادفی، انتخاب و سپس از میان بندهای موجـود در آن انـدرزگاه، یـک بند به روش نمونهگیری تصادفی، انتخاب شد. از میـان 200 نفـر زنـدانی موجـود در آن بنـد، 140 نفـر حاضر به همکاری شدند و تست پرخاشگری باس و پری را تکمیل نمودند، از بین افرادی کـه تسـت را تکمیل کرده و نمره بالاتر از 78 (نقطه برش) در مقیاس پرخاشگری کسب کردند، 80 نفر واجـد شـرایط شرکت در این پژوهش شـدند. از بـین آنهـا 30 نفـر بهصـورت تصـادفی انتخـاب گردیـد و بهصـورت جایگزینی تصادفی ساده در دو گروه 15 نفره قرار گرفتند.

پرسشنامه پرخاشگری باس و پری: این ابزار توسـط بـاس و پـری تهیـه شـده و قالـب اصـلی آن دارای 52 پرسش بوده است (محمدی، .(1385 اما بسیاری از پرسشها، که ضـعیف بودهانـد، بـا اسـتفاده از روش تحلیل عاملی حذف شدهاند. در نهایت، این ابزار بـه پرسـشنامه 29 سـؤالی تبـدیل شـده اسـت. نتـایج تحلیل عوامل، بـا اسـتفاده از روشهـای مؤلفـههای اصـلی و چـرخش واریمـاکس نشـان داد کـه ایـن پرسشنامه، از چهار عامل خصومت، پرخاشگری جسمانی، پرخاشگری کلامـی و خشـم تشـکیل شـده

25 ، سال هفتم، شماره سوم، پاییز 3931

است. این عوامل، بیشتر از 46 درصد واریانس کل را تبیین میکنند. این پرسـشنامه 29 سـؤالی، از یـک مقیاس پرخاشگری کلی و چهار عامل (خردهمقیاس) خصـومت 8) سـؤال)، پرخاشـگری جسـمانی 9) سؤال)، پرخاشگری کلامی 5) سؤال) و خشـم 7) سـؤال) تشـکیل شـده اسـت. هـدف از اجـرای ایـن پرسشنامه، ارزیابی میزان پرخاشگری شرکتکنندگان در طی مداخله گروهی اسـت. شـرکتکننـدگانی که نمره بالاتر از نقطه برش، یعنی 78 در این پرسشنامه را کسب کنند، از معیـار ورود بـه ایـن پـژوهش برخوردار هستند.

پس از تدوین اهداف پژوهش و تعیین ابزار ارزیابی، به تدوین قالب آموزشـی مداخلـه

پرداخته شد. متغیر مستقل این پژوهش، درمان یکپارچه توحیدی و متغیـر وابسـته ایـن پـژوهش، میـزان پرخاشگری و خردهمقیاسهای آن (خشم، خصومت، پرخاشگری جسمانی و پرخاشگری کلامـی)، کـه براساس پاسخهای آنها به پرسشنامه پرخاشگری باس و پری بود.

درمان یکپارچه توحیدی: در این نوع مداخله آموزشی، که در 8 جلسه هفتگـی 90 دقیقـهای برگـزار شـد، در این درمان بر ایجاد انسجام و یکپارچگی در ابعاد چهارگانه زیسـتی، روانشـناختی، اجتمـاعی و معنـوی مراجع تأکید میشود. این الگو با تأکید بر پذیرش مسئولیت شخصی در ناهنجاریهـای رفتـاری، ضـمن بررسی ویژگیها و صفات درون فردی، سعی میکند با بهبودی بخشیدن به روابط بینفـردی و آمـوزش شیوههای مقابله با فشارها و تنشهای اجتماعی، خشنودی وی از تعامل مثبت با محیط را افـزایش داده و از این راه به تقویت درونی دست یابد.

در هر جلسه، در ابتدا تمرینهای جلسـه قبـل را مـرور و دیـدگاه مراجعـان را در ایـن رابطـه جویـا میشدیم. سپس مطالب اصلی جلسه مطرح میگردید. مطالـب آموزشدادهشـده، توسـط مراجعـان و بـا نظارت درمانگر مورد بحث و بررسی قرار میگرفت و مهارتهای آموختهشده تمرین میشد. در پایـان، تمرینهایی تعیین میشد که عبارت بود از: مرور مطالب بیانشده و استفاده از مهارتهـای آموختهشـده تا جلسه آینده.

روش تجزیه و تحلیل آماری: پـس از اجـرای پرسـشنامهها در مراحـل سـهگانه پـژوهش و نمرهگـذاری پرسشنامهها از نرمافرار آماری SPSS-16 جهت انجام تحلیل آماری استفاده شد. بـر ایـن اسـاس، بـرای تحلیل دادهها از آمار توصیفی در محاسبه میانگین و انحـراف معیـار نمـرات پرخاشـگری کلـی، خشـم، خصومت، پرخاشگری جسمانی و پرخاشگری کلامی آزمودنیها استفاده شد. علاوه بـر ایـن، از تحلیـل کوواریانس جهت ارزیابی فرضیههای پژوهش استفاده شد. در این تحلیل، نمـرات پیشآزمـون زنـدانیان،

بررسی اثربخشی درمان یکپارچه توحیدی بر میزان پرخاشگری زندانیان قم 35

بهعنوان متغیر کنترل و نمرات پسآزمون و پیگیری نمره کل پرخاشگری و خردهمقیاسهای آن بـهعنوان متغیر وابسته و عضویت گروهی بهعنوان متغیر مستقل وارد تحلیل شده است.

یافتههای تحقیق

نتایج: دادههای حاصل از این پژوهش، با استفاده از آزمون تحلیل کوواریانس، با رعایـت پیشفرضهـای آماری، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جدول 2 میانگین و انحراف معیـار نمـره خـام آزمودنیهـا در مقیاس پرخاشگری بر حسب عضویت گروهی و مراحل پژوهش نشان میدهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنتر

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی با pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی با pdf :

راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی
By اکرم اسدی | On June 22, 2007 | In علوم کشاورزی | Rated

1 مقدمه
جوندگان در سطح وسیعی به محصولات، قبل و بعد از برداشت خسارت می زنند. با توجه به این برآورد می شود در هر سال 20 درصد ذخایر غذایی جهان توسط جوندگان مصرف یا آسیب می بیند. جدی ترین مشکلات ایجاد شده توسط جوندگان در زمین های کشاورزی بر سر محصولات گرمسیری کشتزارهایی مانند نیشکر، درخت خرما، کاکائو و قهوه و همچنین برنج، سایر غلات و محصولات غذایی اتفاق می افتد. بطوری که آب و هوای گرمسیری امکان گسترش گونه های زیادی از جوندگان را فراهم می سازد و عملا جوندگان در هر شرایط آب و هوایی، به غلات و سایر محصولات در انبارها و مزارع حمله می کنند . بررسی ها، میزان آسیب محصولات توسط جوندگان را مشخص کرده است و سطوح قابل توجهی را در برخی نواحی نشان می دهد. در جدول 2 نمونه هایی از محصولات مناطق ویژه و سطوح آسیب توسط گونه های مختلف جوندگان نشان داده شده است.

 

2 راهبردهای مدیریت تلفیقی آفات (IPM) در کنترل جوندگان مضر کشاورزی

مؤثرترین و اقتصادی ترین راهبردهای کنترل صحیح جوندگان استفاده از مدیریت تلفیقی آفات (IPM) می باشد. برای حفاظت محصولات از آسیب جونده در انبار، اقدامات احتیاطی جلوگیری کننده برای کنترل هجوم و جلوگیری از استقرار و تثبیت در اولین مکان مفید خواهد بود. اقدامات اصولی شامل حذف منیع غذایی و کاهش تعداد پناهگاه ها است. در صورت امکان، محصولات می باید در بسته های کاملا مقاوم در برابر جونده انبار شوند. درها، پنجره ها و دیوارها می باید نفوذناپذیر باشد و هر سوراخی در ساختمان مسدود شود . جوندگان می توانند به آسانی وارد هر سوراخی در ساختمان( یک متر زیر یا بالای سطح زمین) شوند.

تمام راههای ورودی بایستی مسدود شوند، زیرا جوندگان می توانند به سوراخهایی به کوچکی 6 میلی متر وارد شوند. سوراخ ها بایستی با پوشش آهنی، ورقه های فلزی گالوانیزه شده یا ملات سیمانی مسدود شوند. در نواحی ورودی انبار به خصوص در شرایطی که ساختمان بیرونی مسقف نشده است، کالاهای انبار شده روی عایق هایی گذاشته شوند یا در کانتینرهای مقاوم به موش مسدود شوند. هر ریخت و پاش در بیرون انبار بایستی بطور منظم پاکسازی شود، زیرا جوندگان را جلب خواهد کرد.

زباله های محوطه بیرونی و به هم ریختگی، پناهگاه بالقوه ای برای جوندگان فراهم می کند که می باید برطرف شوند. علف های هرز و متراکم یا پوشش گیاهی دائمی بلند در حدود 3 تا 10 متری محوطه بیرونی انبارها قطع شده و شاخه های درختانی که مشرف به انبارند هرس شوند .
آب راکد همچنین ممکن است جوندگان را جلب کند و تاحد ممکن از اطراف انبارها حذف شوند. برای کنترل جوندگان در زمین زیرکشت، پیشگیری و حفاظت مشکل تر است، همچنانکه در بیشتر موارد مناطق وسیعی درگیر می شوند و ممانعت عملی نیست .

به هر حال چندین اقدام بازدارنده غیرشیمیایی در دسترس هستند و ممکن است به شکل مؤثری برای محصولات و در مناطق ویژه ای استفاده شوند. هر قدر که کنترل عملی است، اقدامات جلوگیری کننده ممکن است با کاهش وسعت پناهگاه در داخل و اطراف مزارع بوسیله حذف بیش از حد پوشش گیاهی، زباله، توده های نی و جگن و غیره انجام شود. سایر اقدامات از جمله سوزاندن مزارع بعد از برداشت برای کشتن یا بیرون کردن جونده، یک روش معمول به ویژه در مزارع نیشکر می باشد.

این امکان وجود دارد، قبل از کاشت ممکن است مزارع برای کشتن یا بیرون کردن جونده غرقاب شوند. در مورد بعضی از محصولات، بعد از برداشت شخم عمیق برای خراب کردن لانه ها و بیرون کردن جونده استفاده می شود. حذف باقیمانده های محصول بعد از برداشت سبب خواهد شد جونده برای غذا به جای دیگر برود و ممکن است در مورد غلات، بوسیله چرای چهارپایان اهلی بطور موقتی یا سوزاندن به شکلی که ذکر شده در مورد مزارع نیشکر انجام شود. همچنین شخم عمیق بعد از برداشت شرایطی ایجاد خواهد کرد که باقیمانده های محصول کمتر دردسترس جوندگان قرار گیرد.

در بیشتر موارد در شرایطی که جوندگان، تهدیدی اصلی برای محصولات کشاورزی می باشند، طعمه مسموم باید علاوه بر روشهای ذکر شده در بالا برای ایجاد کنترل مناسب، استفاده شود. قبل از شروع یک برنامه طعمه گذاری، گزینه های دردسترس و نقاط قوت و ضعف شان می باید ارزیابی شوند.
امروزه 3 رده اصلی از سموم جونده کش وجود دارد. قدیمی ترین آنها، سموم حاد هستند که شامل ترکیباتی مانند آرسنیک، استرکنین، فسفید روی، مونوفلوئوراستات سدیم و غیره می باشد.

از بین این ترکیبات فسفید روی ایمن ترین است و تنها سمی است که هنوز در تعدادی از کشورهای توسعه یافته استفاده اش مجاز می باشد. از زمان قدیم، سموم حاد برای خرید در فرم فعال تکنیکال دردسترس بوده اند و بطور قانونی یا به شکلی دیگر بوسیله استفاده کنندگان نهایی برای مخلوط کردن با مواد غذایی متفاوت و ساخت طعمه های مورد نیاز خود استفاده می شده است. مسئله عمومی سموم حاد این است که بسیار سریع عمل می کنند و جونده ظرف مدت کوتاهی بعد از خوردن طعمه آسیب خواهد دید و پس از آن دیگر طعمه مسموم را نخواهد خورد. این اثر به طعمه گریزی معروف می باشد و در تمام سموم حاد رخ می دهد.

اگر موش به میزان کافی طعمه مسموم را در اولین تغذیه نخورد، در مرحله بعد طعمه را دوباره نخواهد خورد و درنتیجه منجر به مرگش نمی شود. به دلیل وجود اثر طعمه گریزی در سموم حاد، طعمه نبایستی در کمتر از 60 روز مجددا استفاده شود و حتی با وجود این شرایط به 100 درصد کنترل در مزرعه منتج نخواهد شد. به علت اثر طعمه گریزی و اغلب کیفیت نسبتا پایین فرمولاسیون “خانگی” نتایج کنترل با طعمه های حاد خانگی تا حدودی اندک هستند.

امروزه در آمریکا، فسفید روی به علت عدم وجود مشکلات باقیمانده محصول و اثرات خطر ثانویه اش (حیوانات شکارچی ممکن است از جوندگانی که در اثر سم از بین رفته اند، استفاده کنند و این مورد موجب مرگ حیوانات شکارچی شود) تنها جونده کش مجاز برای طعمه گذاری در زمین های زیر کشت است. در آمریکا فرمولاسیون پلت های آماده فسفید روی، بسیار مطبوع و خوشایند برای جوندگان هستند و برای استفاده نسبتا ایمن و ضد آب می باشند. پلت های آماده فسفید روی برای طعمه گذاری در مزارعی مانند مزارع نیشکر بسیار مناسب هستند. اینچنین فرمولاسیونی هنوز برای استفاده کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه هستند و به شکل هوایی قابل پاشیدن در زمین های کشاورزی هستند. به هر حال به علت طعمه گریزی، عموما رسیدن به 100 درصد کنترل با طعمه حاد غیر ممکن است.

دومین و فراوانترین رده از جونده کش ها، سموم ضد انعقادی هستند که با ایجاد خونریزی داخلی سبب مرگ جونده می شوند. این سموم جزء سموم مزمن و انباشتی هستند که چندین روز برای کشتن وقت صرف می شود. به علت اثر تأخیری، جونده هرگز نمی داند سم در حال مریض کردن او است، بنابراین اثر طعمه گریزی رخ نمی دهد. این طرز عمل تأخیری و وجود یک پادزهر مؤثر (ویتامین K1) و آماده، این گروه از ترکیبات را از زمان عرضه شان در سال 1950 بطور باور نکردنی عمومی و موفق ساخته است.

به هر حال یک جنبه منفی با سموم ضد انعقادی وجود دارد. بدین علت که گروهی از ترکیبات اولیه که به عنوان “سموم ضد انعقادی نسل اول” شناخته می شوند از جمله وارفارین، کوماتترالیل، دی فاسینون، کلروفاسینون، کوماکلر و غیره گسترش یافتند. این ترکیبات بعد از استفاده مکرر در برخی مناطق غیرمؤثر بودند.

این اثر که در آن جوندگان مقدار کشنده ای از سم را می خوردند اما به علت مقاومت ژنتیکی و وراثتی به سم، نمی مردند. استفاده مکرر سم در یک منطقه می تواند مقاومت و تولید مثل جوندگان را تغییر دهد. بنابراین تداخل مقاومت در میان اولین نسل از سموم رخ داد و استفاده از دو سم متفاوت از سموم ضد انعقادی نسل اول مشکل مقاومت به این سموم را حل نکرده است. به هر حال گفته می شود که هنوز سموم ضد انعقادی نسل اول در بیشتر مناطق جهان به خصوص در کشورهای در حال توسعه کاملا مؤثر هستند.

از اواسط تا اواخر سال 1970، یک گروه از ترکیبات شناخته شدند که به عنوان “سموم ضد انعقادی نسل دوم” گسترش یافتند. این ترکیبات شامل برومادیالون، دی فناکوم، برودی فاکم (کلرات)، فلوکومافن و دی فتیالون هستند که بطور قابل توجهی سمی ترند و جوندگانی را که به سموم ضد انعقادی نسل اول مقاوم هستند از بین می برند. با وجود این ترکیبات جوندگان ممکن است به اندازه کافی طعمه مسموم را در یک روز و یا در بعضی موارد در یک بار تغذیه بخورند،

اما هنوز چندین روز برای تلف شدن وقت صرف شود. زمانی که این ترکیبات بسیار موفق و به میزان وسیعی استفاده شدند، سمیت بالایی برای حیوانات غیرهدف. این دسته از سموم بعضی از مزیت های سموم ضد انعقادی نسل اول را ندارند. همچنین مقاومت کمی نسبت به سموم ضد انعقادی نسل دوم در برخی مناطق به اثبات رسیده است.

سومین و آخرین رده از جونده کش ها که در حال حاضر در سطح وسیعی استفاده نمی شوند سموم نیمه مزمن هستند که شامل کالسیفرول (ویتامین D) و برومتالین می باشد. این سموم نسبت به سموم ضد انعقادی سریعتر عمل می کنند و کاملا حاد نیستند و چنان که انتظار می رود 1 تا 3 روز برای کشتن وقت صرف می شود.

مزیت این ترکیبات این است که جوندگان مقاوم به سموم ضد انعقادی را خواهند کشت، اما از آنجایی که اینها کاملا حاد نیستند، مشکل طعمه گریزی را ندارند. همچنین این سموم پتانسیل بسیار پایینی برای ایجاد خطرات و عوارض ثانویه دارند و عمل “توقف –تغذیه” در جوندگانی که به ندرت بیشتر از دوز کشنده خواهند خورد، نشان می دهند. یکی از جنبه های منفی این سموم عدم وجود پادزهر برای درمان مسمومیت ها و جنبه منفی دیگر آن قیمت بالای این سموم می باشد. طعمه های ساخته شده از این سموم به شکل سنتی تهیه می شوند که برای جونده نسبت به طعمه های سموم ضد انعقادی کمتر خوشایند تر بوده،

اگر چه مسئله خوشایند بودن بیشتر وابسته به فرمولاسیون ویژه است. از طرف دیگر نوع سم به ثبت رسیده و سایر ویژگیها به میزان زیادی در تعیین اثر بخشی یک طعمه مهم هستند. قابلیت خوشایندی بسیار مهم است زیرا برای ایجاد اثر کشندگی سم، جونده باید با وجود منبع غذایی که ممکن است در اطرافش فراوان باشد، طعمه را با میل و با یک نظمی بخورد برای مثال، در انبار غلات یا در یک مزرعه با محصول رسیده. همچنین طعمه ها باید قابل پاشیدن باشند،

زیرا اغلب در محیط های مرطوب طعمه ها می باید خوشایندی شان را برای مؤثر بودن حفظ کنند. بالاخره، طعمه آماده فرموله شده، تاریخ مصرفی دارد که در طی این زمان قابلیت خوشایندی و اثر طعمه برای دوره ای کمتر از یک یا دو سال حفظ می شود. طعمه با فرمولاسیون پیشرفته، به صورت پلت یا مکعب های قالب ریزی شده کاملا مقاوم به تغییر شکل در معرض هوا ساخته می شود و چنانچه انتظار می رود بهترین گزینه را در چارچوب قابلیت خوشایندی، قابلیت تغییر شکل در معرض هوا و تاریخ مصرف فراهم می کند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت فرش باستان یزد با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت فرش باستان یزد با pdf دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت فرش باستان یزد با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت فرش باستان یزد با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی کارآموزی شرکت فرش باستان یزد با pdf :

- زمین
طرح مورد نظر در ششدانگ قطعه زمینی به مساحت 50000 متر مربع واقع در بخش 8 ثبتی یزد که طی یک فقره سند مالکیت بشماره ملکی 276 فرعی از 14259 که از قرار هر متر مربع 140 هزار ریال برآورد شده است
2- ساختمانها و محوطه سازی
1-2- زمین کارخانه از چهار طرف توسط دویار آجری بارتفاع حدود 3 متر محصور شده و کلیه هزینه مربوطه شامل حدود 2500 متر مربع دیوارکشی از قرار هر متر مربع 40000 ریال و تسطیح زمین از قرار هر متر مربع 5000 ریال و 2000 متر مربع خیابان کشی و جدول بندی و فضای سبز از قرار هر متر مربع 000/30 ریال جمهاً بمبلغ 426 میلیون ریال کلاً انجام شده است
لازم بتوضیح است که از مجموع 250/21 متر مربع ساختمان بشرح فوق 190/16 متر مربع موجود و 5060 متر مربع در سال ساخت می باشد. ساختمانهای در حال ساخت از نوع سوله بارتفاع حدود 7 متر و دیوار آجرنما بندکشی شده و کف موزائیک و کانال کشی زمینی با دیواره سرامیکی می باشد
3- ماشین آلات
1-3- ماشین آلات موجود
صورت ریز ماشین آلات موجود طرح با ذکر جزئیات مشخصات آنها بضمیمه گزارش می باشد که خلاصه آنها بشرح زیر تفکیک می گردد: (مبالغ / میلیون ریال)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<   <<   56   57   58   59   60   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ