سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجو یار

پروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf :

ملاحظات عمومی درباره تشعشع

مانند پاستوریزاسیون شیر و کنسروسازی ، ملاحظات ای درباره این فن‌آوری بیان شده است . عده ای ممکن است بپرسند که آیا غذای اشعه دیده برای خوردن مناسب است، ایمنی غذای اشعه دیده مدت چهل سال است مطالعه شده است و مهمترین عامل در فرایند ایمنی غذا بشمار می رود . ارزیابی های غذایی ، مطالعات سمی بودن و آزمایشات تغذیه هیچ خطر احتمالی ای را نشان نداده است و فرایند توسط بسیاری از مؤسسات دولتی اطراف جهان تصویب شده است . تغییرات غذایی ایجاد شده توسط تشعشع کمتر از تغییرات ایجاد شده توسط کنسروسازی یا پاستوریزاسیون است .

عده ای ممکن است درباره ایمنی فن آوری سوال کنند . تشعشع برای استریل کردن محصولاتی از قبیل پیوندهای جراحی و دستگاه ها ممکن است بکار برود . این یک روش خوب تثبیت شده است که چندین سال است مورد عمل قرار گرفته است . با توجه به گزارشات شورای مقررات هسته ای و بخش حمل و نقل ، این روش ها مدل‌هایی برای استفاده صلح آمیز و بی خطر از منابع رادیواکتیو ارائه می نمایند . دستگاه های تابش اشعه الکترونی که فاقد منابع رادیواکتیو هستند

در این مرحله مستلزم نظارت قانونی کمتری هستند . دیگران ممکن است تعجب کنند که آیا رادیوفوبیا مانع از پذیرش تشعشع می شود یا خیر . در واقع ، اکثر مردم آمریکا آماده می شوند تا پرتودهی را بپذیرند هنگامی که منافع حذف بیماری آشکار می شود . مثلاً بهتر است از پرتودهی برای کاربردهای جراحی استریل کردن استفاده شود . اکثر مردم به پذیرش اشعه X و امواج مایکرویو بعنوان وسیله تشخیص پزشکی و پخت و پز مناسب توجه دارند . در آینده یک برنامه تبلیغاتی که نشان دهد که یک محصول غذایی مورد پرتودهی قرار گرفته است امکان آن را برای مشتریان فراهم می کند تا غذایی را تعیین هویت کنند که مورد عملیات

پرتودهی قرار گرفته است . بعضی مردم درباره منابع اشعه گاما مثل کبالت 60 و سزیم 137 علاقمند هستند که در نیروگاههای راکتور هسته ای تولید می شوند . با اینحال ، این امر درباره سایر رادیونوکلیدهای بکار رفته در صنعت ، علوم ، و پزشکی و مؤسسات درمانی درست است . حتی اگر انرژی هسته ای برای مقاصد تولید نیروی برق در آینده بکار نرود ، این رادیونوکلئیدها هنوز در راکتورهای کوچکتر تولید می شوند . اشعه الکترونی و اشعه Xالبته از منابع رادیواکتیو استفاده نمی کنند و هیچ ارتباطی با انرژی هسته ای ندارند .

بالاخره ، بعضی مردم ممکن است اگر از پرتودهی برای موارد دیگری از قبیل ضدعفونی کردن غذا استفاده کنند .
در واقع ، ترکیب کردن پرتودهی با افزایش بهداشت یک مزیت است زیرا آلودگی کمتر به معنای مقادیر کمتر پرتودهی موردنیاز می باشد و احتمال تغییرات در ذائقه یا بوی یک محصول کاهش می یابد این موارد حاکی از آن است که روش پرتودهی همراه با سایر روش ها باید در صنایع غذایی بطور مکمل بکار برده شود تا بهداشت و خواص مطلوب مواد غذایی حفظ گردد . اکثر ملاحظات امروز به روش های قدیمی‌تر مانند پاستوریزه کردن و کنسروسازی توجه دارند . توسعه روز افزون فرایندها و مقررات در زمینه فن آوری ها در نهایت حول محور افزایش ایمنی و بهداشت محصولات تولید شده ، صورت می گیرد .

منازعات میان طرفداران توسعه بهداشت و طرفداران فن آوری کاهش بیماری نهایتاً برطرف شده است وقتی که هر دو راهبرد ترکیب شدند . وجود استانداردهای بهداشتی مشخص و درجه بندی کردن گوشت ها و پاکیزه بودن آن قبل ازپرتودهی امری ضروری است . در روش های پاستوریزه کردن و کنسروسازی به منظور از بین بردن ارگانیزم های خاص و فقط انواع مفید آنها صورت می گیرد . از وقتی که صنعت پرتودهی مواد غذایی شکل می گیرد (سازمان دهی شد) ، فرآیند باید طوری شود که کلمه پرتودهی شده دارای معنی استاندارد باشد و کاربردهای یکنواخت تضمین گردد .

بالاخره ، پاستوریزه کردن و کنسروسازی برای عمل آوری غذا قبل از مرحله بسته‌بندی نهایی در لحظه ای بکار می رود که فرصت آلوده شدن مجدد غذا به حداقل برسد پرتودهی به غذا باعث افزایش ضریب اطمینان نسبت به عدم آلودگی غذا می گردد . مراکز جلوگیری و کنترل بیماری همراه با سازمان بهداشت جهانی و سایر سازمانهای بهداشتی به استفاده از پرتودهی غذا بعنوان یک فن آوری مهم خوش آمد می گویند که بتواند مردم را در مقابل بیماری های ناشی از آلودگی محافظت کنند . همانند پاستوریزه کردن و کنسرو سازی ، پرتودهی یک مرحله فرآوری غذای مفید و بی خطر است . جلوگیری از بیماری های ناشی از آلودگی غذایی مستلزم یک راهبرد از تولید به مصرف با مراحل کنترل مختلف می باشد . برای بعضی غذاها این امر شامل حذف عوامل بیماری زا می باشد .

استانداردهای معینی ای برای فرایند پرتودهی جهت افزایش پذیرش این فن آوری گرد آوری شده است .
و صنایع غذایی شروع به توسعه آنها نموده است . روش های پرتودهی همانند روش‌های پاستوریزاسیون و استریل کردن بهداشتی می توانند نظارت و قانونمند شوند حاصل از پرتودهی به گوشت قرمز و پرندگان بصورت بالقوه قابل توجه است چون مانع از شیوع صدها هزار بیمار ناشی از تغذیه (غذا)‌ می گردد و از بستری شدن هزارات نفر و مرگ و صدها نفر هر ساله جلوگیری می کند . استفاده از این فن‌آوری‌ها، برای تأمین اهداف ملی برای جلوگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی تا سال 2010 ، امری بحرانی است .

رابرت Taپروژه دانشجویی تحقیق در مورد ملاحظات عمومی دربارة تشعشع با pdf c بیماری شناس و رئیس شعبه مراکز کنترل بیماری حدود 17 سال تحقیق در این مورد انجام داده است . او فارغ التحصیل از کالج Yale در 1975 است و درجه M.D از دانشگاه Vander bilt است . درجه M.P.H را در سال 1980 گرفت. برای تماس با او به این آدرس به این نشانی مراجعه کنید :
مراجع

بیماری ها ناشی از غذا می توانند باعث بیماری دائمی یا بلندمدت یا حتی مرگ شوند. کودکان ، افراد بزرگسال وقتی زنان حامله و کسانی که دارای سیستم های ایمنی ضعیف شده هستد نسبت به بیماری ناشی از غذا آسیب پذیرتر هستند . بعضی از غذاها باکتری های زبان آور بیشتری نسبت به سایر باکتری ها دارند .

مثلاً ، غذای بدست آمده از حیوانات ای که بطور خام فروخته می شوند مثل (گوشت خام ، صدف خام ، پرندگان خام) احتمال حمل کردن باکتری بیشتری را دارند . فقط یک مرحله فرایند باکتری کشی می تواند این میکروب‌ها را حذف کند مثل پاستوریزه کردن شیر تخم مرغ و حذف باکتری های زیان آور . پرتودهی غذا عبارت اند از استفاده از انرژی یونیزاسیون می باشد . اشعه پرانیزژی از داخل محصول (غذایی) عبور می کند و در نهایت تمام باکتری ها و انگل های زیان آور در درون غذا یا روی آن از بین می رود .

با اینحال ، غذا بصورت خام باقی می ماند و تغییرات شیمیایی جزئی را طی می کند . سه نوع پرتودهی داریم : گاما ، رادیوسکوپ ها (کبالت 60)‌برای غذا و اشعه الکترون یکدسته اشعه الکترون بر روی غذا تابیده می شود تا باکتری ها از بین بروند و اشعه X که در واقع اشعه الکترونی ای است که از داخل یک صفحه فلزی عبور می کند تا اشعه X تولید شود . اشعه الکترونی و اشعه X هر دو توسط ماشین هایی تولید می‌شوند که از هر نوع مواد رادیواکتیو استفاده می کنند

.
با بعضی غذاها ، حتی بهترین عملیات ضدباکتری استاندارد و ضدعفونی کردن ، نمی‌توان ایمنی را تضمین کرد . مثلاً هیچ تضمینی وجود ندارد که گوشت خام بدون باکتری های زیان آور باشند . این غذاها محیط مطلوبی را برای رشد باکتری و فرایند تولید آنها فراهم می کنند که شامل یک مرحله‌کشتن هستند از قبیل پختن یا پاستوریزه کردن ، برای این غذاها ، پرتودهی یک مرحله کشتار باکتری را بدون پختن غذا فراهم می کند . غذاها ممکن است برای افزایش عمرشان در معرض پرتودهی قرار گیرند و سبزیجات و میوه های وارداتی ممکن است مورد پرتودهی قرار گیرند تا آفت های حشره ای کشته شوند که ممکن است کشاورزی آمریکا را تهدید کنند .

آیا مصرف غذاهای پرتودهی شده بی خطر هستند؟ بله ، غذای پرتودهی شده بی خطر است .
آیا مصرف غذاهای پرتودهی شده بی خطر هستند؟ بله ، غذای پرتودهی شده بی خطر است .

آیا غذا رادیواکتیو می شود ؟ خیر رادیواکتیو نمی شود .
چه تغییرات رادیواکتیوی ممکن است رخ دهد وقتی اشعه به غذا داده می شود؟
اشعه ممکن است رادیکال آزاد و اتم ناپایدار را تولید کند که با سایر اتم ها واکنش می‌کنند تا تغییرات شیمیایی کمی در غذای عمل آمده ایجاد کند . نتیجه این واکنش ها مقادیر کمی از مواد شیمیایی معینی از قبیل پراکسید هیدروژنی است که قبلاً در غذا یا وقتی که غذا پخته می شوند تشکیل می شوند . این محصولات رادیواکتیک موسوم به مواد شیمیایی هستند و در مقادیر کمی تولید می شوند که آسیبی به سلامتی نمی زنند . هیچ پرتودهی غذایی ای باعث تولید گونه هایی از باکتری های مقاوم به پرتودهی نمی‌گردند . این امر می تواند فقط وقتی رخ دهد که باکتری ها در معرض مقادیر خاصی از پرتودهی باشند . پرتودهی نمی تواند غذای پخته را فاسد کند و نمی تواند باعث رفع بوی بد یا طعم غذای ترشیده شود .

پرتودهی نباید یک جایگزین برای ضدعفونی غذا باشد . اگر یک غذایی بسیار آلوده باشد ، پرتودهی مؤثر نخواهد بود و فقط شیر باید استانداردهای بهداشتی خاصی را قبل از پاستوریزه کردن بگذراند و غذاها باید استانداردهای بهداشتی را داشته باشند . قبل از اینکه پرتودهی شوند .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی کارآموزی در رابطه با پلیمر با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی کارآموزی در رابطه با پلیمر با pdf دارای 127 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی کارآموزی در رابطه با پلیمر با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه دانشجویی کارآموزی در رابطه با پلیمر با pdf

چکیده

مقدمه

قسمت اول

فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی

1-1تاریخچه سازمان

2-1 نمودار ساختمانی و تشکیلات

3-1 نوع محصولات تولیدی یا خدمات

4-1 شرح مختصری از فرآیند تولید یا خدماتی

فصل دوم : ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز

1-1موقعیت رشته کارآموز در واحد صنعتی

2-2 بررسی شرح وظایف رشته کارآموز در واحد صنعتی

3-2 امور جاری در دست اقدام

4-2 برنامه های آینده

             2-5 تکنیک هایی که توسطرشته مورد نظر در واحد صنعتی بکار میرود

فصل سوم : آزمون آموخته ها و نتایج

قسمت دوم

بخش اول : پلیمریزاسیون و صنایع اکستروژن

فصل 1 : پلیمرها به زبان ساده

            1- تعریف

           1-1 تهیه پلیمرها

           2-1 روش های تولید پلیمرها

           1-2-1 پلیمریزاسیون زنجیره ای

          2-2-1 پلیمریزاسیون تقطیری یا تراکمی

         3-2-1 پلیمریزاسیون مرحله ای

         3-1 بافت ساختمانی پلیمرها

         1-3-1 ماکرومولکولهای خطی

         2-3-1 ماکرومولکولهای مشبک

         4-1 تقسیم بندی پلیمرها

         1-4-1 ترموپلاستها

         2-4-1 الاستومرها

        3-4-1 ترموپلاستها

        4-4-1 ترموپلاستهای الاستومر

        5-1 تغییر فاز پلیمرها در برابر افزایش دما

فصل دوم : طرز شناسایی پلیمرها

             2- مقدمه

             1-2 شکل ظاهری

             2-2 جرم مخصوص ماده پلیمری

             3-2 اثر حلال های شیمیایی

            4-2 اثر گرمایی

            5-2 تعیین مقدار PH

            6-2 اشتعال با شعله

فصل سوم : روشهای آماده سازی مواد پلیمری

             3- مقدمه

             1-3 آسیاب کردن

             2-3 مخلوط سازی

            1-2-3 همزن ها

            2-2-3 خمیرزن ها

            3-2-3 مخلوط کننده ها

            3-3 رطوبت زدایی (خشک کردن)

فصل چهارم : اکسترودرها

                     4- اکسترودر کردن

                        1-4 تعریف

                       1-1-4 اکسترودرهای خمیری کننده

                      2-4 مارپیچ اکسترودر

                      3-4 انواع مارپیچ ها

                      4-4 اکسترودرهای خمیری کننده با مارپیچ سه منطقه ای (ESE-ZG)

                       1-4-4 گذرگاهها و عملکرد آنها

                       1-1-4-4 قیف تغذیه ای

                       2-1-4-4 منطقه تغذیه

                      3-1-4-4 منطقه تراکم (یا تبدیل)

                     4-1-4-4 منطقه خروجی یا مترینگ

                     2-4-4 شاخص کار اکسترودرهای یک مارپیچه

                    3-4-4 نقطه کار اکسترودرهای یک مارپیچه

                    5-4 نقاط ضعف اکسترودرهای یک مارپیچه

                   1-5-4 درجه انتقال ماده

                   2-5-4 تشکیل پروفیل فشار

                   6-4 اکسترودرهای یک مارپیچه با منطقه تغذیه فشاری (ESE-ZN)

                   7-4 مقایسه اکسترودرهای یک مارپیچه با منطقه تغذیه صاف و منطقه تغذیه فشار

                   1-7-4 عمق کانال

                   2-7-4 پروفیل فشار

                   3-7-4 قطعات کمکی مارپیچ ها

                   8-4 اکسترودرهای یک مارپیچه گازدار (Vent-Extruder)

                  9-4 اکسترودرهای دو مارپیچه (DSE)

                  1-9-4 مارپیچ های اکسترودرهای دو مارپیچه

                  1-1-9-4 جهت گردشی مارپیچ ها

2-1-9-4 قرارگیری مارپیچ ها نسبت به یکدیگر

3-1-9-4 مشخصات هندسی مارپیچ ها

2-9-4 مقایسه اکسترودرهای یک مارپیچه(ESE) و دو مارپیچه (DSE)

1-2-9-4 دمای ماده پلیمری

2-2-9-4 شاخص انتقال

3-2-9-4 ساخت پروفیل فشار

فصل پنجم : تکنولوژی صنایع اکستروژن

 5- صنایع اکستروژن

            1-5 لوله های پلیمری

            1-1-5 تجهیزات خطوط تولید لوله های پلاستیکی

            1-1-1-5 قالب های اکسترودر

            2-1-1-5 سیستم های کالیبراسیون

            1-2-1-1-5 کالیبراسیون قطر داخلی

            2-2-1-1-5 کالیبراسیون قطر خارجی

            3-2-1-1-5 افزایش فشار داخل لوله

           4-2-1-1-5 سیستم کالیبراسیون واکئوم

           3-1-1-5 دستگاه کشش یا انتقال لوله

           2-1-5 لوله های خرطومی

           3-1-5 پروفیل

          2-5 فیلمهای پلیمری

         1-2-5 دستگاههای تولید فیلم دمشی یا blown film machine

        1-1-2-5 قالب اکسترودر فیلم های دمشی

       2-1-2-5 خنک سازی فیلم های دمشی

       3-1-2-5 وسایل و سیستم های خنک کننده فیلم های دمشی

       2-2-5 آلیاژ سازی پلیمرها

3-5 روشهای دیگر اکستروژنی

1-3-5 کابل سازی یا پوشش کاری حلقوی

2-3-5 دانه یا گرنول سازی

3-3-5 تولید نخ – الیاف و تورهای پلاستیکی

1 -3-3-5 تولید نخ و الیاف نساجی

2-3-3-5 تولید تورهای لوله یی پلاستیکی

 بخش دوم : p.V.C

فصل اول : پی .وی.سی چیست و چگونه تولید می شود

1-    فرآیندها

1-1    فرآیند تعلیقی

2-1 فرآیند امولسیونی

3-1 فرآیند توده ای

4-1 فرآیند محلول

فصل دوم : پی.وی.سی و مواد افزودنی

2-    مواد ا فزودنی

1-2    نرم کننده ها

1-1-2 انواع فتالات

2-1-2 انواع دی استر الیفاتیک

3-1-2 انواع فسفات

4-1-2 انواع اپوکسی

5-1-2 نرم کننده های پلیمری

6-1-2 نرم کننده های ویژه

2-2 پایدار کننده ها

1-2-2 پایدار کننده های قلع

2-2-2 پایدارکننده های باریم/کادمیوم و باریم /کادمیوم/روی

3-2-2 پایدارکننده های سرب

4-2-2 پایدارکننده های غیر سمی

3-2 روان کننده ها

4-2 پرکننده ها

1-4-2 کربنات کلسیم

2-4-2 سیلیکات و سیلیکا

3-4-2 سولفات باریم

4-4-2 هیدروکسید آلومینیم

5-4-2 الیاف شیشه

6-4-2 دوده

7-4-2 خاک اره

5-2 اصلاح کننده های ضربه پذیری

1-5-2 آمیزه پودر

2-5-2 آمیزه مذاب

3-5-2 پلیمریزاسیون پیوندی

6-2 مواد کمک فرآیند

1-6-2 فرآیند اکستروژن

2-6-2 فرآیند قالب گیری تزریقی

3-6-2 فرآیند کلندرکاری

4-6-2 فرآیند قالب گیری دمشی

5-6-2 فرآیند شکل دهی حرارتی

7-2 مواد اسفنجی کننده

8-2 رنگینه ها

1-8-2 رنگدانه ها

2-8-2 جوهرها

3-8-2 رنگینه های ویژه

1-3-8-2 رنگدانه های صدفی

2-3-8-2 رنگدانه های فلزی

3-3-8-2 رنگدانه های فلوئورسان

4-3-8-2 رنگدانه های فسفرسان

فصل سوم : فرآورده های تولید شده از پی.وی.سی چه ویژگی هایی دارند

3-    ویژگی های فرآورده های پی.وی.سی

1-3    سختی

2-3 استحکام کششی

3-3 بازدهی نرم کننده

4-3 افزایش طول نهایی

5-3 انعطاف پذیری در دمای اندک

6-3 دوام نرم کننده در آمیزه

7-3 پایداری حرارتی

8-3 پایداری نوری

9-3 سمیت

10-3 مقاومت شیمیایی

11-3 مقاومت در برابر رشد قارچ و باکتری

12-3 آتش گیری (اشتعال پذیری)

13-3 ویژگی های الکتریکی

فصل چهارم : بررسی اقتصادی قیمت آمیزه    110     فصل پنجم : روش تهیه فرمولاسیون پی.وی.سی

1-5 فرمولاسیون پی.وی.سی نرم و سخت (روش عملی)

1-1-5 لوله (در ساختمان سازی)

2-1-5 لوله (در آب رسانی)

3-1-5 لوله (در فاضلاب)

4-1-5 لوله (در تراکم هوا و خلا)

5-1-5 لوله (درگاز رسانی)

6-1-5 لوله (در کارخانه های شیمیایی و مکان های صنعتی)

7-1-5 انواع لوله نرم و انعطاف پذیر (پی.وی.سی نرم)

2-5 پروفیل

1-2-5 فیلم و ورق (سخت)

2-2-5 فیلم و ورق (در ساختمان سازی)

3-2-5 فیلم و ورق (در بسته بندی)

4-2-5 فیلم و ورق (در کارخانه های شیمیایی و مکان های صنعتی)

5-2-5 سایر موارد استفاده

6-2-5 ورق و فیلم نرم

3-5 صنایع تولید کفش

4-5 اسفنج پی.وی.سی

5-5 الیاف روکش شده

6-5 انواع روکش پی.وی.سی

7-5 بطری سازی

8-5 کاربرد پی.وی.سی در پزشکی

9-5 پی.وی.سی و خودروسازی

فصل ششم : تولید کنندگان جهانی پی.وی.سی

منابع

 

 
مقدمه
کشور ما دارای ذخایر غنی نفت و گاز – به مثابه مواد بنیادین برای تولید انواع پلیمرها – است، و نگارش ، تالیف ، ترجمه ، اقتباس ، و در نهایت انتشار هرگونه منبع علمی و یا خواندنی – مجله یا کتاب یا جزوه – که بتواند به رشد دانش عمومی جامعه ، و دانش ویژه دست درکاران این صنعت کمک کند ؛ هم ضرورتی بی چون وچرا دارد ، هم بزرگترین خدمت ملی به شمار می آید ، و هم حرکتی ضروری و الزامی در جهت دستیابی به خوداتکایی صنعتی و استقلال اقتصادی کشور است .
به تحقیق ؛ هفت کشور صنعتی غرب برنامه ای پنجاه ساله را تدوین کرده اند تا از رشد به هنگام دانش پلیمر در کشورهای دارای ذخایر نفت وگاز جلوگیری کنند ، و تاکنون نیز در اجرای این برنامه بسیار موفق بوده اند . آنان – بیش از صاحبان حقیقی این ذخایر ، یعنی ملت ها – آگاه هستند که اگر این گروه از کشورها بتوانند همزمانی رشد علمی خود در این قلمرو را با آنان حفظ کنند ، آن گاه خواهند توانست نقشی پویا در معادلات اقتصادی جهان ایفا نمایند ، و این ، شرایطی مطلوب برای این گروه از کشورها نخواهد بود . پس ، وظیفه تمامی تحصیل کردگان این رشته آنست که به هر طریق در همزمان سازی رشد علمی دانش پلیمرها بکوشند .
به هر تقدیر ، اگر برنامه ریزان علمی وصنعتی کشور این حقیقت را باور داشته باشند که برترین نقطه اتکای استقلال اقتصادی کشور ما طی نیم قرن آینده صرفا در حرکت به سمت و سوی رشد دانش پلیمرها نهفته است ، آن گاه علاوه بر تلاش در جهت افزایش و بسط
تعداد دوره های این رشته تحصیلی در تمامی دانشگاه های کشور ، از هرنوع حرکت دیگر فرهنگی در این زمینه نیز دریغ نخواهند ورزید ، که امید است چنین باشد و چنین شود .
زمینه های گوناگون کاربرد پی وی سی در صنایع کوچک وبزرگ پلاستیک ، وجود فرایندهای گوناگون تولید ، و سرانجام امکان استفاده از مواد افزودنی مختلف سالهاست که این ماده را به عنوان یکی از مهمترین مواد پلاستیک در اقتصاد صنعتی جهان مطرح ساخته است .
پی وی سی پس از پلی اتیلن یکی از پرفروش ترین مواد پلاستیک است . مدتی طولانی است که این پلیمرها به عنوان ماده ای رشد یافته مورد توجه قرار گرفته است و با تمامی صحبت
هایی  که درمورد آن مطرح بوده و هست ، و به رغم وجود محدودیت های گوناگون در استفاده از آن ، آینده ای همراه با رشد اقتصادی برای این ماده تصور می شود .
گرچه مسایل زیست محیطی ، تصویری ناخوشایند از «پی . وی . سی» را در اذهان مجسم نموده است ، ولی باید اذعان داشت که این نکته در مورد اکثر مواد پلاستیک صادق است و آنچه که مهم ولازم به رعایت خواهد بود ، توجه ویژه و دقیق به هنگام تولید ، فرآیند و بازیابی ضایعات ناشی از محصولات «پی . وی . سی» است .
در زمان حاضر این ماده پرمصرف در بسیاری از کشورهای جهان و از جمله ایران تولید می شود ، و نوآوری های بسیار در جهت بهینه سازی شکل دهی و اقتصاد تولید این ماده انجام پذیرفته ، و می پذیرد .
در میان گونه های مهم شاخص مواد پلاستیک ، گونه ای که به شکل های گوناگون و ویژگی های متنوع تولید می شود ، بی تردید «پی . وی . سی» است . تقریبا نود درصد پی . وی . سی تولید شده – درجهان – توسط یک از سه فرآیند اکستروژن ، کلندرکاری و قالب گیری تزریقی به محصول نهایی تبدیل می گردد . بیشترین مقدار پی . وی . سی اکسترود شده ، در ساخت انواع لوله – لوله های آب تحت فشار ، لوله های مجاری آب و فاضلاب – به کار می رود . حجم محصولات کلندری هرچند به اندازه محصولات اکسترود شده نیست ، اما تنوع و گستردگی آن بیشتر است . انواع کف پوش ، کاغذ دیواری ، ورق های پی . وی . سی و انواع مشمع ، نمونه هایی از محصولات کلندری هستند . مهمترین کاربرد قطعات قالب گیری تزریقی در مصارف ساختمانی است و محصولاتی از قبیل اتصالات لوله ، قطعات الکتریکی و الکترونیکی توسط این فرآیند تولید می شوند .به دلیل جایگاه ویژه کشور ما به عنوان یک کشور صاحب نفت ، دسترسی صنایع پتروشیمی مفروض به مواد پایه برای صنایع پلاستیک آسان به نظر می رسد ، و از آنجا که امید به شکوفایی و بالندگی این صنعت در کشور ما دور از ذهن نیست .
امید است این پروژه فرهنگی بتواند در پیشرفت پژوهش ، مطالعه ، مستندسازی تجربه های ارزنده دانش پژوهان کشور مؤثر باشد .


فصل اول – آشنایی کلی با مکان کارآموزی
1-1    تاریخچه سازمان
صنعت پتروشیمی یکی از پیچیده ترین صنایع موجود در جهان امروز است که با تبدیل مواد هیدروکربوری ، محصولات مهم و پایه ای مورد نیاز بسیاری از صنایع پایین دستی را تولید می کند .
نقش کلیدی این صنعت در توسعه اقتصادی کشورهای مختلف برکسی پوشیده نیست و نیاز روزافزون جوامع بشری به فرآورده های آن توجه مسئولان امر را به ایجاد کارخانه های تولیدی و جلب سرمایه در صنایع پتروشیمی معطوف داشته است .
در ایران این صنعت در سال 1342 با بهره برداری از کارخانه کود شیمیایی در مرودشت فارس آغاز به کار کرد . ایجاد و گسترش مجتمع های تولیدی در چند دهه گذشته توانسته است در اعتلای اقتصاد ملی کشور نقش بسزایی داشته باشد .
بدیهی است اداره چنین صنعت عظیمی به نیروی انسانی قابل توجهی که در سطوح مختلف تحصیلی از تخصص و تجربه لازم برخوردار باشند نیازمند است تا بتوانند با تلاش و خلاقیت در جهت بالندگی این صنعت گام های موثری بردارند .
از آنجا که استفاده از کتابهای علمی – کاربردی نشئت گرفته از تخصص و تجربه های علمی و عملی در آموزش نیروی انسانی اهمیت خاصی دارد ، شرکت ملی صنایع پتروشیمی از کارکنان و افراد خارج صنعت دعوت می نماید تا با استفاده از امکانات و تسهیلاتی که در اختیار آنها قرار می دهد تجربه های علمی – کاربردی خود را در اختیار علاقمندان قرار دهد .
امید است این پروژه فرهنگی بتواند در پیشرفت پژوهش ، مطالعه ، مستندسازی تجربه های ارزنده دانش پژوهان کشور موثر باشد .


بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه دانشجویی کارآموزی در رابطه با پلیمر با pdf
1-    Hansjuergen Saechtling
Kunststoff Taschenbuch 24. Ausgabe
VDI- Gesellschaft Kunststofftechnik.
Carl Hanser Verlag , Munchen Wien 1989
2-    Dr. Ing .B. Gnauck
Leichrverstaendliche Einfuerung in die Kunststoffchemie.
Carl Hanser Verlag , Munchen Wien , 1979
3-    Dr.Ing.B.Gnauck
Lehrveranstaltung "Grundlagen der Kunststoffechnik"
FB Kunststoffechnik FHD
WS 1984   
4-    Dr. Ing. Otto Schwarz , chem. Ing. F. wolfhard Ebeling kunststoffverarbeitung/ Velag Vogel- Buck Wuelzburg
SS 1985
5-    Dipl. Ing. Verse.
Skriptum zur Volesung Kunststofflechnik III
FB Kunststofflechnik FHD
6-    Plor-Dr .R. Vieweg / prof – Dr.D.Braun Grundlagen der Kunststoofverarbeitung Darmstadf 1970.
7-    Dipl.Ing. Verse.
Skriptum zur vorlesung kunststofflechnik II
FB.Kunststofflechnik FHD
8-    BASF
Kunststoff-verarbeitung im Gespraech 2 Extusion
9-    BASF
Kunststoff-verarbeitung im Gespraech 3 Blasformen
10-    Dr.Ing , Willi Predoehl
Technoligie extrudierter kunststoffolien
11-    VDI – Verlag
Kuehlen von Extrudaten

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf دارای 25 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پروژه دانشجویی پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 با pdf :

اسلاید 1 :

  • اسلایدهای آموزشی استانداردهای حسابداری ایران
  • مدیریت تدوین استانداردهای حسابداری
  • تهیه کننده: حلیمه رحمانی
  • استفاده کننده گرامی:
  • جهت بهبود کیفیت اسلایدهای آموزشی، لطفا نظرات خود را از طریق فرم نظرخواهی ارائه شده در آدرس ذیل برای ما ارسال نمایید.
  • (http://www.audit.org.ir/standardfeedback_fa.html)
  • شماره تلفن: 88503742 ، 10 – 88502601 – 021

اسلاید 2 :

دامنه کاربرد

این استاندارد نحوه ارزشیابی وانعکاس موجودی مواد و کالا در صورتهای مالی را تشریح می کند وموارد زیر را در بر نمی گیرد:

üکار در جریان پیشرفت پیمانهای بلند مدت

üابزارهای مالی پیچیده

üموجودی گله های دام، محصولات کشاورزی، جنگلی ومعدنی در مواردی که این اقلام در صنایع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گیری می شود.

اسلاید 3 :

موجودی مواد وکالا به داراییهایی اطلاق می شود که:

üبرای فروش در روال عادی عملیات واحد تجاری نگهداری می شود،

üبه منظور ساخت محصول یا ارائه خدمات در فرآیند تولید قرار دارد،

üبه منظور ساخت محصول یا ارائه خدمات، خریداری شده و نگهداری می شود،

üماهیت مصرفی دارد و بطور غیر مستقیم در جهت فعالیت واحد تجاری مصرف می شود.

اسلاید 4 :

طبقات مختلف موجودیها شامل موارد زیر می باشد:

üمواد اولیه،

üکار در جریان پیشرفت (شامل کالای در جریان ساخت وکارهای خدماتی در جریان تکمیل)،

üکالای ساخته شده و کالای خریداری شده برای فروش، مواد و کالای در راه (با توجه به مقطع زمانی انتقال مالکیت)،

üسایر اقلام مصرفی (از قبیل قطعات و لوازم یدکی ماشین آلات، ملزومات و مواد غیر مستقیم)، و

üاقلامی که به طور معمول و با توجه به شرایط ایجاد شده به منظور فروش نگهداری می شود (از قبیل ضایعات تولید، داراییهای ثابت برکنار شده و اقلام اسقاطی).

اسلاید 5 :

üموجودی مواد وکالا باید بر مبنای “اقل بهای تمام شده وخالص ارزش فروش” تک تک اقلام یا گروههای مشابه اندازه گیری شود.

ü

üخالص ارزش فروش: عبارت است از بهای فروش (بعد از کسر تخفیفات مربوط به تسویه حساب) پس از کسر:

  • مخارج برآوردی تکمیل، و
  • مخارج برآوردی بازاریابی، فروش و توزیع.

ارزش قابل انعکاس موجودی در صورتهای مالی

  اقل

                     بهای تمام شده                           خالص ارزش فروش

اسلاید 6 :

نکاتی در مورد خالص ارزش فروش

موارد به کار گیری خالص ارزش فروش:

üافزایش هزینه ها یا کاهش قیمت فروش،

üخراب شدن موجودی،

üناباب شدن محصولات،

üتصمیم شرکت مبنی بر ساخت محصولات به زیان (به

     عنوان بخشی از استراتژی شرکت)، و

üوقوع اشتباهاتی در تولید یا خرید.

اسلاید 7 :

نکاتی در مورد خالص ارزش فروش

مقایسه خالص ارزش فروش موجودیها با جمع

 کل بهای تمام شده آنها باعث:

 تهاتر زیانها و سودها می شود

 لذا اقلام باید جداگانه با هم مقایسه شوند

چنانچه این کار عملی نباشد:

 باید گروههای کالا و یا کالاهای مشابه را

 جمعا” در نظر گرفت.

اسلاید 8 :

اقلامی از موجودیهایی که به صورت گروهی ارزیابی می شوند باید ویژگیهای زیر را دارا باشند:

  • مربوط به خط تولید یکسانی باشند،
  • اهداف یا کاربرد مشابهی داشته باشند،
  • در ناحیه جغرافیایی واحدی تولید و فروخته شوند، و
  • نتوان آنها را عملا جدا از سایر اقلام خط تولید ارزیابی کرد.

اسلاید 9 :

نکته

چنانچه نتوان به طور معقول انتظار داشت که برای بازیافت دارایی، درآمدهای آتی کافی وجود نداشته باشد، مبالغ غیر قابل بازیافت به عنوان هزینه کاهش ارزش موجودی مواد و کالا به سود و زیان منظور می شود. از اینرو، موجودی مواد و کالا به اقل بهای تمام شده و خالص ارزش فروش انعکاس می یابد.

اسلاید 10 :

بهای تمام شده موجودیها شامل مخارج زیر است:

üمخارج خرید

üمخارج تبدیل

üسایر مخارج لازم برای رساندن کالا یا خدمات به مکان و  شرایط فعلی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی بررسی و شناخت جرم کلاه برداری با pdf

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی بررسی و شناخت جرم کلاه برداری با pdf دارای 65 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی بررسی و شناخت جرم کلاه برداری با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
علائم اختصاری
- مبحث اول: کلیات
1- مقدمه
2- حیثیت عمومی جرم کلاهبرداری
3- تعریف جرم کلاهبرداری
- مبحث دوم: عناصر متشکله جرم کلاهبرداری
گفتار اول: عنصر قانونی
گفتار دوم: عنصر مادی
الف – رفتار مادی فیزیکی
ب – شرایط و اوضاع و احوال لازم برای تحقق جرم کلاهبرداری
1- متقلبانه بودن وسایل مورد استفاده کلاهبردار
2- اغفال و فریب قربانی
3- تعلق مال برده شده به غیر
ج – نتیجه حاصله
گفتار سوم: عنصر روانی
- مبحث سوم: نقد ساختاری
گفتار اول: نقد ساختاری رأی بدوی
الف: مشخصات دادنامه
ب: گردش کار
ج: قسمت اصلی دادنامه
1- عوامل تخفیف و تشدید مجازات
گفتار دوم: نقد ساختاری رأی تجدید نظر
الف: مشخصات دادنامه
ب: نقد گردش کار و قسمت اصلی دادنامه
مبحث چهارم: نقد شکلی
گفتار اول: نقد شکلی و رعایت مقررات آیین دادرسی کیفری در رأی بدوی
الف: صلاحیت
ب: رسیدگی و محاکمه
گفتار دوم: نقد شکلی و رعایت مقررات آیین دادرسی کیفری در رأی تجدیدنظر
الف: صلاحیت
ب: رسیدگی و محاکمه
مبحث پنجم: نقد ماهوی
گفتار اول: نقد ماهوی رأی بدوی
گفتار دوم: نقد ماهوی رأی تجدیدنظر
مبحث ششم: نقد ادبی
گفتار اول: نقد ادبی رأی بدوی
گفتار دوم: نقد ادبی رأی تجدید نظر
نتیجه گیری
فهرست منابع
متن اصلی رأی

 

مقدمه
موضوع این تحقیق بررسی جرم کلاهبرداری موضوع دادنامه شماره 355 مورخ 6/4/86 شعبه 1016 دادگاه عمومی جزایی تهران می‌باشد و ما سعی کردیم که مباحث مربوط را در هفت مبحث بیاوریم. «ابتدا برای فهم بهتر مطلب و آشنایی مختصر در دو مبحث تحت عناوین کلیات و عناصر متشکله جرم کلاهبرداری به این جرم پرداخته‌ایم و سعی کردیم که تعریف کاملی از جرم کلاهبرداری ارائه دهیم و در این رابطه از نظرات مختلف اساتید حقوقدان استفاده کردیم.
در پنج مبحث بعدی به نقد رأی مذکور پرداختیم، ما در مبحث سوم به نقد ساختاری رأی که شامل مواردی مانند مشخصات دادنامه، مرجع رسیدگی، گردش کار، صحت اصلی دادنامه، دلایل احراز مجرمیت و عوامل تخفیف یا تشدید مجازات است پرداخته ایم و بعد از آن در مبحث چهارم تحت عنوان نقد شکلی به رعایت مقررات آیین دادرسی مثل صلاحیت و نحوه رسیدگی و محاکمه پرداخته ایم، در مبحث پنجم رأی را از لحاظ ماهوی بررسی کردیم و عناوین مجرمانه ای دیگر که ممکن است بر این عمل صدق کند را تحت ارزیابی قرار دادیم و نقد ادبی رأی را هم در مبحث ششم آورده ایم و سرانجام مختصر مطلبی را به عنوان نتیجه گیری در انتهای تحقیق آورده ایم.
در این نقد و تحلیل ما بیشتر از جملاتی ساده و قابل فهم استفاده کردیم و سعی ما بر این بوده که تمامی جزئیات و نقاط ضعف و قوت را چه در رأی بدوی و چه در رأی تجدیدنظر بررسی کنیم و اگر مواردی را از قلم انداخته ایم ما را به این امید که در کارهای تحقیقاتی بعدی نقدها و بررسی های کامل تری انجام دهیم ببخشید.
در انتها از استاد راهنمای این تحقیق دکتر خوش بیان به خاطر همکاری و راهنمایی های ایشان در رابطه با نحوه انجام کار کمال تشکر را دارم.
علائم اختصاری
ق.م.ا قانون مجازات اسلامی
ق.آ.ک قانون آیین دادرسی کیفری
ق.ت.م.ا.ا. قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری
مبحث اول: کلیات

 

مقدمه
آنچه که جرم کلاهبرداری را از سایر جرایم علیه اموال متمایز می‌سازد آن است که در اکثر این جرایم مال بدون رضایت یا آگاهی صاحب مال و حتی گاهی با توسل مجرم به اعمال خشونت آمیز از قربانی به مجرم منتقل می گردد در حالی که کلاهبرداری از این حیث از جمله جرایم استثنایی به شمار می رود. کلاهبردار به گونه ای عمل می‌کند که مالک یا متصرف مال فریب خورده و خود را از روی میل و رضا و چه بسا با التماس به امید کسب منافع سرشار مالش را در اختیار مجرم قرار می دهد. کلاهبرداران برخلاف بسیاری از مجرمین دیگر معمولاً از هوش و زکاوت بالایی برخوردار بود، و چه بسا مناصب اجتماعی یا اقتصادی مهمی نیز در جامعه داشته باشند آنان از این هوش و زکاوت، تحصیلات عالیه، موقعیت اجتماعی به عنوان ابزار کار خود برای به دام انداختن قربانیان استفاده می کنند به همین دلیل این جرم را از زمره جرایم یقه سفیدها محسوب کرده اند.  این اصطلاح اشاره به این واقعیت دارد که این جرم بیشتر توسط اشخاص برخوردار از مناصب اجتماعی و دخیل در امور بازرگانی ارتکاب می‌یابد و بیش از آن که جرم فقرا باشد جرم ثروتمندان است و وجود همین خصیصه در کلاهبرداران تعقیب و دستگیری آنها را مشکل تر از تعقیب و دستگیری سایر مجرمین می کند.
جرم کلاهبرداری ریشه دیرینه ای در قوانین جرم قدیم الواح دوازده‌گانه و نیز مجموعه قوانین حمورابی دارد. در تاریخ حقوق جزا بردن مال غیر غالباً جنبه مدنی داشته و فقط در این رابطه جرم سرقت بود که مطرح می شد. بر طبق قوانین این دوران مثلاً اگر کسی مرتکب سرقت می شد و در حین ارتکاب دستگیر می شد در اختیار صاحب مال قرار می گرفت و مرتکب موظف بود که دو برابر مال مسروقه را به مالباخته بدهد. اگر بدهکار این خود را ادا نمی کرد بستانکار می‌توانست با اجازه حاکم شصت روز او را در خانه خود زندانی کند و اگر شخص دیگری ترتیب پرداخت بدهی او را نمی داد و این حق داشت که مدیون را بکشید و یا در خارج از مرز کشور به عنوان برده بفروشد.
در حقوق دم جرایم سرقت، خیانت در امانت و کلاهبرداری از یکدیگر تفکیک نشد و Fortom شامل هر سه جرم می گردیده است.  به مرور زمانی این جرایم به علت وسعت و پیچیدگی از هم تفکیک شده و عناوین دیگری از عنوان سرقت منتزع شد که از جمله کلاهبرداری است که در قوانین مربوط به انتقال مال غیر پیش بینی شده بود در حقوق اسلامی احکام متعددی در خصوص کلاهبرداری و غیره تحت عنوان اکل مال به الباطل ذکر شده است هم چنان که در آیه شریفه «لا تأکلوا اموالهم بینکم بالباطل»  ذکر شده است اشاره به منع و تحریم استفاده اموال یکدیگر به طریق باطل و ناحق نموده و یا در حدیث نبوی «نهی النبی عن الغرور لایحل امر مسلم الا به طیب نفسه» که دلالت و منع و تحریم تصاحب ور بودن مال غیر به ناحق و برخلاف میل و رضای صاحب آن دارد.
ریشه کلاهبرداری از نظر شریعت اسلام به تدلیس و گاهی غبن و معاملات ؟؟ مربوط می شود. منتهی باید توجه نمود که از نظر حقوق اسلام عناصر تشکیل دهنده تدلیس مدنی از تدلیس جزایی متفاوت بود و در تدلیس جزایی شخص با وجود پیش بینی جوانب احتیاط و رعایت ضوابط و معیارها باز هم مغرور عملیات متقلبانه طرف مقابل می شود. به عبارت دیگر تدلیس جزای از باب اغفال است که در واقع نوعی کلاهبرداری است به نحوی که کلاهبردار با به کارگیری وسایل متقلبانه در اراده شخص مجنی علیه مستقیماً نفوذ کرده و او را مغرور عملیات خود می سازد در حالی که در تدلیس مدنی بحث اغفال مطرح نیست بلکه از باب غفلت سات زیرا یکی از طرفین معامله نسبت به مورد معامله که عین خارجی است مرتکب عملیاتی می شود که طرف دیگر معامله فریب خورده و این فریب به صورت غیرمستقیم بوده و صرفاً معلول تسهل انگاری و بی دقتی و بی توجهی طرفی است که فریب خورده است....

 

فهرست منابع

1. آشوری – محمد: بحثی پیرامون کلاهبرداری، انتشارات دانشکنده حقوق و علوم سیاسی تهران، سال نشر 1373.
2. سنگلجی – محمد: ضوابط معاملات، انتشارات دانشکده حقوق و علوم سیاسی، 1347 .
3. شامبیاتی – هوشنگ: حقوق کیفری اختصاصی جلد دوم، نشر ژوبین 1377.
4. گلدوزیان – ایرج: حقوق جزای اختصاصی جرایم علیه تمامیت جسمانی، اموال و مالکیت، امنیت و آسایش عمومی، انتشارات جهاد دانشگاهی، 1378 .
5. میر محمد صادقی – حسین: جرایم علیه اموال و مالکیت، نشر میران 1385
6. نوربها – رضا: زمینه حقوق جزای عمومی، انتشارات گنج دانش 1386.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ار

علی م دیدگاه

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی با pdf دارای 280 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی با pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه دانشجویی مقاله بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی با pdf :

بررسی عوامل مؤثر بر طرح تکریم از دیدگاه ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی

چکیده : در دنیای رقابتی امروز، عصر سلطه بر مشتری به پایان رسیده است و موفقیت سازمانها در گرو جلب رضایت مشتری و بکارگیری اصول مشتری مداری است. از این رو احترام به مشتری و شناختن نیازهای مشتریان و برطرف کردن آنها از جمله مواردی است که سازمانها باید مدنظر بگیرند. در این مقاله اهداف طرح تکریم به طور مختصر توضیح داده شده و تحقیق شده که اجرای طرح تکریم تا چه اندازه توانسته به اهدافی که مدنظر داشته در وزارت کار و امور اجتماعی برسد و مشتریان و کارکنان تا چه اندازه احساس رضایت می‌نمایند.

واژگان کلیدی: طرح تکریم، مشتری مداری، رضایتمندی مشتری، اصلاح و مهندسی مجدد، اطلاع رسانی، منشور اخلاقی

مقدمه:
مشتری مداری، افزایش رقابت، تغییرات سریع فنآوری، جهانی شدن و … مفاهیم جدیدی هستند که جهان امروزی را به شدت تحت تأثیر خود قرار داده اند و آن را از جهان پیشین متمایز کرده اند. بگونه ای که دیگر نمی توان با اندیشه های قدیمی در جهان جدید رقابت یا حتی زندگی کرد (هکسی و مجلف 1995 ص 1). در چنین شرایطی بیشتر سازمانها پی برده اند که اگر می خواهند در دنیای کنونی بقا داشته باشند باید به سمت مشتری مداری و جلب رضایت مشتری حرکت کنند.

جلب رضایت مشتریان از طریق ارایه خدمات با کیفیت مطلوب است و مولفه هایی از قبیل سرعت، صحت و دقت در انجام کار مراجعان، چگونگی رفتار و برخورد با خدمت گیرندگان و اطلاع رسانی مناسب، عواملی هستند که موجب رضایتمندی خدمت گیرندگان و مراجعین دستگاههای دولتی می شوند.

فرضیه های تحقیق:
1- «اجرای طرح تکریم در جلوگیری از اتلاف وقت و ترددهای اضافی ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد».
2- اجرای طرح تکریم در اصلاح و مهندسی مجدد روشهای انجام کار به منظور سهولت و افزایش سرعت و دقت در خدمت رسانی به ارباب رجوع تأثیر دارد.
3- «اجرای طرح تکریم در ایجاد منشور اخلاقی به منظور برخورد مشفقانه و مناسب با ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد.

4- «اجرای طرح تکریم در ایجاد منشور اخلاقی به منظور برخورد مشفقانه و مناسب با ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد.»
5- «اجرای طرح تکریم در نظرسنجی از مراجعان درباره رضایت آنها از کیفیت خدمت رسانی، و چگونگی برخورد کارکنان با آنها، تأثیر دارد».

6- «اجرای طرح تکریم در تشویق کارکنان متعهد و یا برخورد با کارکنان خطاکار در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد.»
7- «اجرای طرح تکریم در جلوگیری از سردرگمی ارباب رجوع و صرف هزینه های اضافی در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد».

8- «اجرای طرح تکریم در جلوگیری از حس بدبینی در ارباب رجوع در وزارت کار و امور اجتماعی تأثیر دارد».
روش انجام تحقیق:
با توجه به پیمایشی بودن تحقیق و ایجاد رابطه علیتی روش تحقیق، روش تحقیق علی شمرده می‌شود (همبستگی) همچنین از روشهای توصیفی و نقد سنجش هم استفاده می‌گردد.
روش و ابزار گردآوری اطلاعات و روش نمونه گیری

ابزار ما در گردآوری داده ها و اطلاعات پرسشنامه می باشد که دو پرسشنامه یکی برای مراجعین به وزارت کار و امور اجتماعی که حدود 150 نفر می باشد و یکی برای کارکنان وزارت کار و امور اجتماعی که حدود 54 نفر می باشد تهیه شده است. همچنین استفاده از روش کتابخانه ای با مراجعه به اسناد، مدارک، مقاله ها، مجله ها، نشریه ها، و نقد سنجش از مشتریان و مراجعین به وزارت کار و امور اجتماعی.

و روش نمونه گیری، روش نمونه گیری تصادفی ساده می باشد که نشانه ها و یا واحدهای مورد مطالعه برای گروه نمونه به گونه ای انتخاب می شوند که همه فرصت برابری در انتخاب شدن دارند.

روش تجزیه و تحلیل اطلاعات:
اطلاعات به دست آمده از طریق بسته نرم افزاری SPSS نسبت به بررسی و تعیین رابطه همبستگی و همچنین رگرسیون متغیرهای تحقیق و نهایتاً رابطه علی پیشنهاد شده در تحقیق نسبت به سنجش فرضیه ها اقدام و اطلاعات را تجزیه و تحلیل نمود.
روایی و پایایی پرسشنامه:
در این تحقیق برای تعیین پایایی و روایی پرسش

نامه از نرم افزار SPSS ضریب آلفای کروبناخ پرسشنامه ها محاسبه شد که مقدار آن برای پرسشنامه کارکنان برابر با 8568/0 و برای پرسشنامه مشتریان برابر با 9297/0 می باشد بنابراین پرسشنامه ها از اعتبار کافی برخوردار می باشند.

تکریم: تکریم به معنای ارجمند شدن، گرامی داشتن و بزرگوار و عزیز شمردن است، طرح تکریم اگرچه با بیان موضوع و به کارگیری ادبیات جدید سعی در تزریق مفهوم نو در نظام اجرایی و اداری داشته است و بر مبنای مشتری مداری تنظیم شده، اصولاً دارای ماهیتی دستوری و تکلیفی است که مطابق آن دستگاههای اجرایی دولتی را ملزم به رعایت آن می گرداند. (زارعی)

اهداف تکریم:
1- شفاف و مستندسازی و اطلاع رسانی مناسب به مراجعان درباره نحو خدمت رسانی از طریق بروشور کتاب راهنما- تابلو اعلانات
2- اصلاح و مهندسی مجدد روشهای انجام کار به منظور ایجاد سهولت و افزایش سرعت و دقت در خدمت رسانی به مردم
3- تدوین منشور اخلاقی سازمان به منظور ایجاد برخورد مشفقانه و مناسب با ارباب رجوع
4- نظرخواهی از مراجعان به اداره ها، درباره کیفیت خدمت دهی و چگونگی برخورد کارکنان
5- ایجاد ساز و کارهای لازم به منظور تشویق کارکنانی که موجب رضایت خدمت گیرندگان می شوند و برخورد با کارکنان خطاکار
6- نظرسنجی از مردم درباره رضایت آنان از کیفیت خدمت رسانی دستگاههای دولتی
تعریف مشتری:
مشتری در فرهنگ TQM نه تنها دربرگیرنده خریداران محصول نهایی و یا خدمات بنگاههای اقتصادی است بلکه کلیه کارکنان بخشهای داخلی بنگاه را نیز در فرایندهای تولیدی و یا خدماتی شامل می گردد مشتریان خود به دو گروه 1- مشتریان داخلی و
2- مشتریان خارجی تقسیم شده که مشتریان خارجی هم به نوبه خود به دو دسته
1- مصرف کننده نهایی و مشتریان میانی تقسیم می گردند (نلسون).
رضایت مشتری: رضایت عبارت است از سطحی از حالت احساس یک فرد که از مقایسه عملکرد ادراکی یا نتیجه یک محصول / خدمات در رابطه با انتظارهای خود به دست می‌آید بنابراین سطح رضایت تابعی است از تفاوت بین عملکرد ادراکی و انتظارها (کاتلر 1972)

رضایت مشتری میزان مطلوبیتی است که مشتری به خاطر ویژگیهای مختلف کسب می‌کند و منبع سودآوری و دلیلی برای ادامه فعالیت سازمان است (هرنون و دیگران 1999 ص 11)

شکل 1 :مزایای رضایت مشتری

مشتری مداری : مشتری مداری عبارتست از نشر اطلاعات مربوط به مشتریان در کل سازمان، تدوین راهبردها و تکنیکهایی برای رفع نیازهای بازار به شکل عملی و از سوی تمام بخشهای سازمان و دستیابی به احساس تعهد همگانی نسبت به اجرای برنامه های اتخاذ شده ( شاپیوو و 1988 ص 19)
مشتری مداری یعنی جمع آوری اطلاعات مشتری به منظور استفاده از واحدهای کسب و کار ( کوهلی و جاروسکی ، 1990،ص 11)

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی:

<      1   2   3   4   5   >>   >

ساخته شده توسط Rodrigo ترجمه شده به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ.

سرویس وبلاگ نویسی پارسی بلاگ